91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    OFF

Egy poznani múzeumba került a világháborús német harci gép

Képek az Sd.kfz 6 kiemeléséről

ON
  • Zpogi
    Ahogy olvastam a Puma fórumot Tom ma már nem lesz gépközelben.
    Persze ettől függetlenül is mehetünk egy karikát.
  • acidrain
    SoWC 6.misszió újra ma este 21:00-tól.
  • Zpogi
    Nekem néha ok nélkül leesett az fps 1-re hosszú másodpercekre,felbontástól függetlenül,aztán már a grafikán is butítottam,de az sem segített. Most újra telepítettem és a repkán teszteltem,egyenlőre jónak tűnik,majd meglátom az ATAG-on és SoWC-on hogy teljesít.
  • Her Laca
    Nem sok:) Akad multiban,pedig fps az egekben. Régebben ment mint a vaj.
    Nesze neked optimalizáció.
    Ja :) Szállj le egy útra,mondjuk a buckingham palota elé és leesik az állad. Ami fentről út az ha rászállsz átváltozik mezővé:) De betonos reptereknél is füves a cement:))Illúzió romboló az egész. Nincs is kedvem sorolni ,pedig vannak még észrevételeim,szapulni meg már nem akarom.
  • i robot
    Most megint mi a gond vele? Eddig egy patch előtt sem telepítettem újra.
  • MiG man #56772
    Ezek szerint A Cliffs of Dover ennyire nem sikerült? Pedig gondolkodtam rajta, hogy beszerzem. Bár a VGA karim valószínüleg kevés lenne hozzá...
  • MiG man #56771
    Hát igen, az is tény, hogy minden idők legtöbb légi győzelmét egyértelműen a német típusokkal érték el. A legtöbb légi győzelemmel rendelkező német pilóták számszerileg magasan teljesítettek feljebb a nyugati vagy keleti "kollégáikkal" szemben! Pedig a lehetőség náluk is adott volt.
  • Feró Flex
    Pogi pont ezt csinálom most mert a remény hal meg......
  • zmok
    Besz@rás..., könnyesre röhögtem magam. :D
  • Zpogi
    Én most újra letöltöm a CloD-ot,hátha az segít,ha nem akkor hanyagolom addig amíg ki nem javítják. A múltkor ez segített remélem most is fog,bár elég vicces,hogy minden patch után újra kell telepíteni ezt a szart...

• Sanyo
    Ahh, jobb ha békén hagyjuk őket. :D Látom azért valaki megemlítette a fókát, amit a jóember véletlenül kifelejtett. És igen ott van, hogy "el is vesztették a háborút", nincs több kérdésem.
  • Feró Flex
    A pöcs nálam is egy pöcs!Marad az "Őreg" ez a SZAR meg szépen pihen,ideges lettem kissé...
  • artivizsla #56765
    Itt.
  • Zpogi
    P 51-es működő .50-esekkel
  • Sanyo
    BS az egész. A K4-es messzernek 30 mm-es MK108 volt az orrában, folyamatosan Me 109-et ír, miközben a típus Bf 109 volt az elejétől a mai napig. Nem minden a felszállósúly, a fegyverzet és a csúcssebesség, de ezt mi itt mind tudjuk. :)

Erre az ultimate válsz: "Dehát mi nyertük meg a háborút!" Ahha.
  • LeonSilver
    Me-262 tesztrepülése a DCS: World-ben ^^

• Zpogi
    Amúgy egészen véletlenül a K meszának nem két 13mm-es géppuskája és egy 30mm-es gépágyúja volt az orrában?
  • zmok
    Jó volt ez, reggeli kávé mellé! Jókat röhögtem.
    Hol találtad?
  • Her Laca
    Ez egy marhaság úgy ahogy van.
    A jak1 az úgy volt szar ahogy volt pl.
    A jak3 valóban jó volt ez tény.
    A fókát meg mi az, hogy nem kell emlegetni? Sebesség, tűzerő tekintetében a toppon volt a D foka felvette a versenyt bármivel aminek dugattyús motorja volt. Az hogy mennyire fordulékony volt egy gép nem számított .Kezelhetőség szempontjából a német technikának nem volt párja amúgy. Azt elfelejtik odatenni az okosok, hogy milyen arányban estek le a csodálatos orosz vasak az égről. Na meg a fegyverzet. Alig volt lőszer bennük hiába a nagyobb kaliber.
    Amúgy meggyüttem a tengerről ( nem nagyon akaródzott) kipróbáltam a pöccsöt, egy kalap szar és akkor finom voltam. Mint mondottam már ha a szart sokáig paskolják előbb utóbb fős lesz belőle.
  • artivizsla #56758
    Pár idézet egy fórumból :

"...A szovjet repülőgépek manőverezőképesség, fegyverzet, és tűzerő szempontjából egyaránt felülmúlták a hasonló kategóriájú német gépeket.) Az a néhány sugárhajtású német típus a háború végén nem osztott, nem szorzott, ráadásul veszélyesebb volt a német hajózókra, mint az ellenfelekre..."

"...A német alaptípusok már jóval a háború előtt tervezésre kerültek, ami azt eredményezte, hogy a háború közepére elérték fejleszthetőségi határaikat.

Ellenben pl. az orosz típusokat közvetlenül a háború előtt fejlesztették ki, és a háború során végig jelentős fejlődésen estek át.

A tűzerejük messze nagyobb volt a háború közepétől a megfelelő német típusokénál, a vadászok mindegyike legalább egy gépágyúval, és több nagykaliberű géppuskával, a csatagépek ennél is erősebb fegyverzettel.(pl. a JAK-3 könnyűvadászlegfejlettebb változata 1db 37mm és 2db 20mm gépágyúval volt felszerelve). Az összes repülőgéptípus fémvázas volt, ehhez a szárnyak szerkezetének nincs köze.

Összehasonlításképp lássuk két típus változását a háború alatt.

ME-109B. Felszállósúly 2,2 tonna. Fegyverzet 2db 7,92mm géppuska. Max. sebesség 446km/h 4000m-en.

JAK1. Felszállósúly 2,8 tonna. Fegyverzet 1db 20mm a csőtengelyben elhelyezett gépágyú, 2db 7,62mm géppuska. Max. sebesség 500km/h kis magasságon, 600km/h 4000m-en.

A típusok legfejlettebb változatai:

ME-109K. Felszállósúly 3,2 tonna. Fegyverzet 2db 7,92mm géppuska, 1db 20mm gépágyú, illetve felszerelhető a szárnyak alatti gondolába még 2db 20mm gépágyú, de ez jelentősen rontja a gép tulajdonságait. Max. sebesség 640km/h 4000m-en.

JAK3. Felszállósúly 2,2-2,8 tonna. Fegyverzet 3db 20mm, illetve 1db 37mm+2db 20mm gépágyú. Max. sebesség 600km/h-780km/h változattól függően.

Jól látható, hogy a JAK súlya csökkent/nem változott, fegyverzete/csúcssebessége nőtt, ami pedig a technikai adatokból nem tűnik ki, a manőverezőképessége jelentősen javult.

A ME súlya közel egy tonnával nőtt, beépített fegyverzete nem követte a konkurrens típust, sebessége éppenhogy egálban volt, a súlynövekedés miatt manőverezőképessége romlott.

Az üzembiztonság tekintetében nincs jelentős különbség, az üzemeltetési megbízhatóság viszont a JAK egyszerűbb szerkezetéből adódóan jelentősen jobb, frontkörülmények között az orosz típusok jobban üzemeltethetők voltak.

(A FW-t direkt nem emlegetem, manőverezőképesség tekintetében nem lehet egy lapon említeni a szovjet típusokkal)..."

• mijki
    Heinz Migeod interjúja 65. részes. A pilóta beszámol Franciaország lerohanásától kezdve, a BoB-on át, az észak-afrikai fogolytáborig.
    Itt az első rész.
  • zmok
  • mijki
  • MiG man #56754
    B*sszus... eeez tuti!
  • L Viper #56753
    Inkább innen (nem figyeltem, hogy az eredeti a "békáson" van):

• Feró Flex
    Ez passz mert Én mindíg letöltők egy-egy és azzal játszom.Most ez a nyerő nálam.
  • MiG man #56751
    Hadjárat szempontjából viszont most sem látok újdonságokat, plusz lehetőségeket. Ezek csak a szerkesztőkben elérhetők? Vagy még mindig én bénázok? Pls help...
  • Zpogi
    Nekem nem volt ilyen jellegű problémám,én általában azért kapcsoltam be,hogy hátha jobban látom a kontaktokat.
  • V43 1105
    Hát uraim.. főleg Laca .. a Kedd esti Ákos koncert über brutál jóságosság volt !! :)
  • VO101Tom
    Repkán próbáld ki, és erősen figyelj, hogy a célok nem tűnnek-e el 1 és 2 km között.
  • L Viper #56747
    Ez a kép nagyon "megfogott":

• Zpogi
    1-re volt írva,most visszaállítottam 0-ra,majd kipróbálom.

Kösz a tippet.
  • Feró Flex
    Na most kipróbálom majd DBW1916 VS ROF.Miért is ne?:O)
  • Feró Flex
    A legúccsó Up-ra kell teleepítení a DBW 1.71-et!(RC4)

Hadjáratokat letöltőd hozzá ami szimpi van bőven statikus meg dgc-é is,alapból annyi van amit ott látsz.A Szerkesztőhőz nem értek.Milyen egyéb dolgokra gondolsz?
  • MiG man #56743
    Akkor az ígért következő kérdésem: mindezeket sikeresen hozzáadtam a játékhoz és GME-ben is engedélyeztem. Hadjárat szempontjából viszont most sem látok újdonságokat, plusz lehetőségeket. Ezek csak a szerkesztőkben elérhetők?
  • MiG man #56742
    Storno az előbbi kérdésem... megvan a helye. Amatőr voltam... (és még vagyok).
  • MiG man #56741
    Ezeket hova kell beillesztenem? Sajna valahogy nem találom a megfelelő helyüket. A játék fő könyvtárában nem voltak jó helyen...
    DWB_MOD_EFFECTS
    DWB_MOD_ETC... stb.
  • L Viper #56740
    Ezek is nagyon tetszenek. Dark Blue World 1916 !

Még egy adag ebből.

A harmadik adag. Nagyon szép modnak tűnik.
  • MiG man #56739
    Szia!
    Ha jól olvastam a leírásában, kell is hozzá az UP3 RC4. Ez vagy magasabb verzió kell hozzá... asszem. Feró köszi a helpet... szerintem még fogok kérdezni.