91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Nekem erről más a véleményem. Amikor réges régen egy messzi-messzi galaxisban, az ED kiadója még az SSI volt és a Flanker 2.5 volt a leg- jobb harcirepülőgép szimulátor, akkor pont azért vették nyugaton is rengetegen,mert olyan géptípusokkal repülhettek amivel addig soha, amit otthon ők nem is láthatnak. Most már mi sem:(
    Az ED a DCS sorozattal pont ott baszta el szerintem,hogy először is átbaszták a népet. Ugyanis a Black Shark eredetileg a Lock On sorozat része lett volna. Mindenki örült,hogy jaj de jó lesz mert most akkor a vadász,csatarepülő és helikopteres haverok együtt egy virtuális légtérben harcolhatnak az ugyanilyen baráti körből álló ellenséggel. Aztán hopp,egyszer kiderült,hogy ez már nem Lock On lesz hanem egy új sorozat a DCS része, ami legalább nincs "kompatibilátása" a Lock Onnal és csak egy helikoptertípussal lehet benne repülni. Akik utálják a forgószáryas technikát azok akkor alapból meg sem vették, a másik fele pedig az átbaszódás során keletkezett dühe miatt nem vette meg.
    Én azok közé tartozom akik megvették. Egyrészt azért mert a Kamov Ka-26-os típus miatt szerettem meg a repülést,szóval pozitívan viszonyulok a Kamovokhoz,másrészt meg azért mert érdekelt.Komolyabbnak mondható PC-s helikopterszimulátorom sosem volt.
    Annyit tudok róla mondani,hogy nekem nagyon tetszett,és helikopterpilóták szerint pedig nagyon valósághűre sikerült,mármint a repülési része.A bátor konvojokról amik akkor is tök egyenesen mennek tovább, ugyanazzal a sebességgel a betonúton előre, a menekülés szándéka nélkül,amikor 20 járműből 12-t már kilőttél,arról inkább ne beszéljünk . A minél reálisabb repmodellért ED-ék elég sokat tettek,ugyanis olyan pilóták tesztelték a szimulátort akik 2000 tavaszán éles harci feladatokat hajtottak végre a típussal Csecsenföldön.
    A jó rész után jöjjenek ED-ék további elbaszásai:
    - úgy emlékszem,hogy nagy nehezen a közönségnek kellett ráimádkozniuk őket,hogy az FC-2 legyen má kompatibilis a BS- 1 el
    -jött az A-10 ahol újra kompatibilitási problémák merültek fel,a közönség nagy örömére...

Összefoglalva a kurvára hosszúranyúlt monológot annyi a lényege,hogy ED-ék előnye ugyanaz mint a hátránya. Nem csak civileknek csinálnak szimulátort,hanem katonáknak is,és a katonai terméket a titkosnak számító részek kihagyásával adják civilek kezébe.Ennek köszönhető,hogy talán a legrealisztikusabb szimulátorokat csinálják.Ugyanis hiába orosz cég,ők nyerték az USA nemzeti gárda A-10-es szimulátor pályázatát,amiből később a "civil" A-10 született.Ezen kívül azt csiripelik a verebek,hogy a legkomolyabb,professzionális,mozgókabinos szimulátorokat a hadsereg(pl.Ka-52) és a civilek( pl.Ka-226) számára készítő CSTS Dinamika nevű orosz céggel is szoros együttműködésben vannak.
    Ez viszont a hátrányuk is,mert a civil közönséget leszarták,aki komolyabb modokat próbált készíteni azt meg keményen befenyítették,hogy ne nyúlkáljon a programba,mert meg lesz baszva.
    Ez a helyzet úgy tűnik javulni látszik a DCS:World megjelenésével és,hogy a külsős,3rd party fejlesztőknek is teret engednek.
    Szóval szerintem nem a nyugati helikoptertípus hiánya miatt vannak kevesen a felhasználók,hanem mert nem emésztették meg,hogy először is átbaszta őket ED,majd csinált egy olyan sorozatot,ami ugyan nem lett rossz,de kompatibilitási problémák miatt a nagy online,repüléseknek,ahol több fegyvernem képviseltetheti magát a légierőn belül, nem engedett teret.
    Nézd meg Beczl MiG-21 BiS-ét, az sem nyugati gép, mégis mindenki folyatja rá a nyálát nyugaton is,hogy ez mennyire király lesz.
    További adalék,hogy EDe eddig csak együléses típusok szimulátorait adta ki. Ha lesz nyugati típus akkor valószínű az Apache lesz az,és akkor az lesz a kezük közül kikerülő első kétüléses típus. Persze ehhez az is kell,hogy a lehető legtöbb információt megkapják a típusról,mert amúgy neki sem állnak komolyabban.Ezt már korábban nyilatkozták,hogy bármely típusról legyen szó,a lehető legmélyebb beletekintést kérik az adatokba, információkba,vagyis kb. teljes körű gyári,vagy legalább üzemeltetői támogatást,azért,hogy megfelelően valósághűre csinálhassák a szimulátort.Ezt a Kamov és az A-10 esetén ezt kibulizták,ha az Apache esetében is sikerül akkor lesz Apache.
  • sakkay
    Na ok, csak nekem drága..nem használom ki a telefonokat szóval..
  • Lysandus
    Szifon. Ódzkodtam tőle, de nagyon könnyű megszeretni, mert nagyon ki van találva. A bölcs telefon...
  • sakkay
    Jaaa..köszi.
  • Kurfürst
    szifon = Apple iPhone
  • sakkay
    Amúgy mi a fa* az a szifon egyáltalán!?
  • sakkay
    Nálam a legfontosabb majdnem, hogy jó képet\videót csináljon, meg ne legyen lassú. Az se árt ha bírja a gyűrődést. A többi nem nagyon számít.
  • LeonSilver
    A Niki lányomnak gar után néhány héttel pusztult el a wifi a szifonban. Most a Gergő játszik vele. :D
  • Her Laca
    Csakis android. Nálam a 4.1 van rajta és 800 on megy a készülék, röccmentes, hibátlan. Volt fiamnak szifon három hónap alatt 3 szervíz.
    Ja és az új szifonhoz megint meg kell venni minden kiegészítőt mert nem lesz kompatibilis az előzőek kel. De ez csak az én véleményem.
  • Kurfürst
    OFF

Szifon. Egész jó áron, 40 körül lehet használt 3GS-eket elcsípni a vaterán. Nekem volt több szifon, egy rövid flört az Androiddal is (kényszerből, ellopták) ez alapján azt tudom mondani hogy egyértelműen szifon. Az Android ugyanazt tudja "feature"-ben, de az iOS nagyságrendekkel veri. Miért? Letisztultabb, megbízhatóbb. Az Androidos rendszerekről, pláne az olcsó kategóriában elmondható hogy hajlamosak összeomlani, folyton buherálni kell és sokkal erősebb "vas" kell alá mint az iOS-hez.
  • MiG man #56888
  • acidrain
  • artivizsla #56886
    Fiam kapott ballagására egy Galaxy Ace-t. Telenornál baráti áron adták + havi ( lebeszélhető )3000-ért korlátlan net böngészéssel + 90 MB multimédiával. Én egy N82-est használok, de már értem, hogy az Android miért nyomta le a Symbi János Nokiát. Az Ace is egy pöpec kis teló, főleg a 23.000 ft-ért.

7110-es. Nagy álmom volt, de nem jött össze. Akkor még volt kreativitás a Nokiában, aztán úgy járt mint a vízilabda csapat. Ráült az eredményre a világ meg elment mellettük.
  • sakkay
    Sejtettem , hogy ezt fogod mondani.
    Ezt egyszerűen nem értem..több ezren csatlakoznának pluszba az biztos.
  • LeonSilver
    Hát bajtársam, EDe szerintem nem fog csinálni. Bár mintha valamelyik apacs tervben lett volna. De EDét ismerve, az még legalább 8-10 év.
    Egyedül abban lehet bízni, hogy mivel a DCS 3rd népek előtt "nyitott", talán valaki csinál.
  • sakkay
    Leon nem jön véletlenül nyugati helikopter a dcs-ben a közeljövőben?
  • Sanyo
    Keresd meg a steamen belül és másold rá a meglévőre.
  • bakvarnyu
    Köszi, azt nem tudom hogyan műtsem ezt rá steam-es verzióra :/
  • LeonSilver
    Az enyém már nincs meg sajnos :( Bordó volt..

A legnagyobb hígfos viszont a Sagem. INGYÉ SE!!! Sőt! Ha fizetnek akkor sem!!!
  • sakkay
    A jelenlegi legesélyesebb a S wave 3..nem azért mert csövesen terem...
  • Lacusch69
    Samu Galaxy S valamelyik újabb változata. (Bár én az elsővel is elégedett vagyok)

Leon: 2000-ben vettem egy 6150-est, évekig használtam, aztán az asszonykám nyúzta évekig, azóta meg apámé. Gyakorlatilag 12éve folyamatos használatban van...
  • Sanyo
    v.1.08.18956 beta.
  • bakvarnyu
    Mi lehet most a legújabb patch a Cliffs of Doverhez? A steam 1.05-re telepítette, szerver csatlakozáskor viszont valami 1.08-at ir, ezért nem tudok belépni.
  • Willenbrock
    Jó,akkor köszönöm mindenkinek akik megírták és megosztották a cikket.Majd megpróbálok összetákolni egy ilyet.
  • Her Laca

Kis kedvcsináló vagyis emlékeztető ,miért is van ez a fórum:)
  • sakkay
    Ühüm...itt is van. A sokszor jelenlévő kollégáknak köszönd, én csak ő utánuk csináltam.
  • Willenbrock
    Tudnál valami leírást linkelni,vagy pm-be hogyan csináltad?
  • sakkay
    Én nagyon jót csináltam magamnak wii-ből. Totál jó. 100 fps, ugyanolyan mint az eredeti..csak nem fagy.
  • Willenbrock
    Nekem ilyen dolgok nem kellenek.Inkább Track IR-t vennék az árán :)
  • sakkay
    Na ez sem az a kategória ami nekem kell. Hosszabbítással max 52 lepedő. t mob
  • LeonSilver
    A családban van három darab. Nekem nem kellene. Nem mondom, hogy ingyé se, de zsetont nem adnék érte.
  • Bucser
    HTC One S.
  • Solt
    Irdatlan jó cucc a 4... hozzáteszem annyi pénzt soha nem adnék érte amennyibe kerül, viszont 50ezret 2 év hűséggel bőven megért! Más kategória...
  • sakkay
    Amúgy a defit nagyon néztem, de sajna csak vga videót tud.
  • sakkay
    Ja ja az...
    iPhone..
  • LeonSilver
    Szifon??? Te kis sznob.
  • Solt
    iPhone...
  • LeonSilver
    Hát azért a Defy+ nem egy őskövület.
  • sakkay
    Telefonban nem veszek használtat..meg monitorban.
  • PhantomAss
    defy jó de régi
    nekem is volt kettő
    most egy galaxy s advance van, két magos, baromi gyors és nagyon jó mindenben
    persze nem egy árkategória az ot 995-tel
    keresgélj a hardveraprón esetleg, ott is lehet jókat kifogni garival olcsóbban