91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #56898 Nekem erről más a véleményem. Amikor réges régen egy messzi-messzi galaxisban, az ED kiadója még az SSI volt és a Flanker 2.5 volt a leg- jobb harcirepülőgép szimulátor, akkor pont azért vették nyugaton is rengetegen,mert olyan géptípusokkal repülhettek amivel addig soha, amit otthon ők nem is láthatnak. Most már mi sem:(
Az ED a DCS sorozattal pont ott baszta el szerintem,hogy először is átbaszták a népet. Ugyanis a Black Shark eredetileg a Lock On sorozat része lett volna. Mindenki örült,hogy jaj de jó lesz mert most akkor a vadász,csatarepülő és helikopteres haverok együtt egy virtuális légtérben harcolhatnak az ugyanilyen baráti körből álló ellenséggel. Aztán hopp,egyszer kiderült,hogy ez már nem Lock On lesz hanem egy új sorozat a DCS része, ami legalább nincs "kompatibilátása" a Lock Onnal és csak egy helikoptertípussal lehet benne repülni. Akik utálják a forgószáryas technikát azok akkor alapból meg sem vették, a másik fele pedig az átbaszódás során keletkezett dühe miatt nem vette meg.
Én azok közé tartozom akik megvették. Egyrészt azért mert a Kamov Ka-26-os típus miatt szerettem meg a repülést,szóval pozitívan viszonyulok a Kamovokhoz,másrészt meg azért mert érdekelt.Komolyabbnak mondható PC-s helikopterszimulátorom sosem volt.
Annyit tudok róla mondani,hogy nekem nagyon tetszett,és helikopterpilóták szerint pedig nagyon valósághűre sikerült,mármint a repülési része.A bátor konvojokról amik akkor is tök egyenesen mennek tovább, ugyanazzal a sebességgel a betonúton előre, a menekülés szándéka nélkül,amikor 20 járműből 12-t már kilőttél,arról inkább ne beszéljünk . A minél reálisabb repmodellért ED-ék elég sokat tettek,ugyanis olyan pilóták tesztelték a szimulátort akik 2000 tavaszán éles harci feladatokat hajtottak végre a típussal Csecsenföldön.
A jó rész után jöjjenek ED-ék további elbaszásai:
- úgy emlékszem,hogy nagy nehezen a közönségnek kellett ráimádkozniuk őket,hogy az FC-2 legyen má kompatibilis a BS- 1 el
-jött az A-10 ahol újra kompatibilitási problémák merültek fel,a közönség nagy örömére...
Összefoglalva a kurvára hosszúranyúlt monológot annyi a lényege,hogy ED-ék előnye ugyanaz mint a hátránya. Nem csak civileknek csinálnak szimulátort,hanem katonáknak is,és a katonai terméket a titkosnak számító részek kihagyásával adják civilek kezébe.Ennek köszönhető,hogy talán a legrealisztikusabb szimulátorokat csinálják.Ugyanis hiába orosz cég,ők nyerték az USA nemzeti gárda A-10-es szimulátor pályázatát,amiből később a "civil" A-10 született.Ezen kívül azt csiripelik a verebek,hogy a legkomolyabb,professzionális,mozgókabinos szimulátorokat a hadsereg(pl.Ka-52) és a civilek( pl.Ka-226) számára készítő CSTS Dinamika nevű orosz céggel is szoros együttműködésben vannak.
Ez viszont a hátrányuk is,mert a civil közönséget leszarták,aki komolyabb modokat próbált készíteni azt meg keményen befenyítették,hogy ne nyúlkáljon a programba,mert meg lesz baszva.
Ez a helyzet úgy tűnik javulni látszik a DCS:World megjelenésével és,hogy a külsős,3rd party fejlesztőknek is teret engednek.
Szóval szerintem nem a nyugati helikoptertípus hiánya miatt vannak kevesen a felhasználók,hanem mert nem emésztették meg,hogy először is átbaszta őket ED,majd csinált egy olyan sorozatot,ami ugyan nem lett rossz,de kompatibilitási problémák miatt a nagy online,repüléseknek,ahol több fegyvernem képviseltetheti magát a légierőn belül, nem engedett teret.
Nézd meg Beczl MiG-21 BiS-ét, az sem nyugati gép, mégis mindenki folyatja rá a nyálát nyugaton is,hogy ez mennyire király lesz.
További adalék,hogy EDe eddig csak együléses típusok szimulátorait adta ki. Ha lesz nyugati típus akkor valószínű az Apache lesz az,és akkor az lesz a kezük közül kikerülő első kétüléses típus. Persze ehhez az is kell,hogy a lehető legtöbb információt megkapják a típusról,mert amúgy neki sem állnak komolyabban.Ezt már korábban nyilatkozták,hogy bármely típusról legyen szó,a lehető legmélyebb beletekintést kérik az adatokba, információkba,vagyis kb. teljes körű gyári,vagy legalább üzemeltetői támogatást,azért,hogy megfelelően valósághűre csinálhassák a szimulátort.Ezt a Kamov és az A-10 esetén ezt kibulizták,ha az Apache esetében is sikerül akkor lesz Apache. -
sakkay #56897 Na ok, csak nekem drága..nem használom ki a telefonokat szóval.. -
Lysandus #56896 Szifon. Ódzkodtam tőle, de nagyon könnyű megszeretni, mert nagyon ki van találva. A bölcs telefon...
-
sakkay #56895 Jaaa..köszi. -
Kurfürst #56894 szifon = Apple iPhone -
sakkay #56893 Amúgy mi a fa* az a szifon egyáltalán!? -
sakkay #56892 Nálam a legfontosabb majdnem, hogy jó képet\videót csináljon, meg ne legyen lassú. Az se árt ha bírja a gyűrődést. A többi nem nagyon számít. -
A Niki lányomnak gar után néhány héttel pusztult el a wifi a szifonban. Most a Gergő játszik vele. :D -
Csakis android. Nálam a 4.1 van rajta és 800 on megy a készülék, röccmentes, hibátlan. Volt fiamnak szifon három hónap alatt 3 szervíz.
Ja és az új szifonhoz megint meg kell venni minden kiegészítőt mert nem lesz kompatibilis az előzőek kel. De ez csak az én véleményem. -
Kurfürst #56889 OFF
Szifon. Egész jó áron, 40 körül lehet használt 3GS-eket elcsípni a vaterán. Nekem volt több szifon, egy rövid flört az Androiddal is (kényszerből, ellopták) ez alapján azt tudom mondani hogy egyértelműen szifon. Az Android ugyanazt tudja "feature"-ben, de az iOS nagyságrendekkel veri. Miért? Letisztultabb, megbízhatóbb. Az Androidos rendszerekről, pláne az olcsó kategóriában elmondható hogy hajlamosak összeomlani, folyton buherálni kell és sokkal erősebb "vas" kell alá mint az iOS-hez. -
MiG man #56888 

-

-
artivizsla #56886 Fiam kapott ballagására egy Galaxy Ace-t. Telenornál baráti áron adták + havi ( lebeszélhető )3000-ért korlátlan net böngészéssel + 90 MB multimédiával. Én egy N82-est használok, de már értem, hogy az Android miért nyomta le a Symbi János Nokiát. Az Ace is egy pöpec kis teló, főleg a 23.000 ft-ért.
7110-es. Nagy álmom volt, de nem jött össze. Akkor még volt kreativitás a Nokiában, aztán úgy járt mint a vízilabda csapat. Ráült az eredményre a világ meg elment mellettük. -
sakkay #56885
Sejtettem , hogy ezt fogod mondani.
Ezt egyszerűen nem értem..több ezren csatlakoznának pluszba az biztos. -
Hát bajtársam, EDe szerintem nem fog csinálni. Bár mintha valamelyik apacs tervben lett volna. De EDét ismerve, az még legalább 8-10 év.
Egyedül abban lehet bízni, hogy mivel a DCS 3rd népek előtt "nyitott", talán valaki csinál. -
sakkay #56883 Leon nem jön véletlenül nyugati helikopter a dcs-ben a közeljövőben? -
Keresd meg a steamen belül és másold rá a meglévőre. -
Köszi, azt nem tudom hogyan műtsem ezt rá steam-es verzióra :/ -
Az enyém már nincs meg sajnos :( Bordó volt..
A legnagyobb hígfos viszont a Sagem. INGYÉ SE!!! Sőt! Ha fizetnek akkor sem!!! -
sakkay #56879 A jelenlegi legesélyesebb a S wave 3..nem azért mert csövesen terem
...
-
Lacusch69 #56878 Samu Galaxy S valamelyik újabb változata. (Bár én az elsővel is elégedett vagyok)
Leon: 2000-ben vettem egy 6150-est, évekig használtam, aztán az asszonykám nyúzta évekig, azóta meg apámé. Gyakorlatilag 12éve folyamatos használatban van... -
v.1.08.18956 beta. -
Mi lehet most a legújabb patch a Cliffs of Doverhez? A steam 1.05-re telepítette, szerver csatlakozáskor viszont valami 1.08-at ir, ezért nem tudok belépni. -
Jó,akkor köszönöm mindenkinek akik megírták és megosztották a cikket.Majd megpróbálok összetákolni egy ilyet. -
Kis kedvcsináló vagyis emlékeztető ,miért is van ez a fórum:) -
sakkay #56873 Ühüm...itt is van. A sokszor jelenlévő kollégáknak köszönd, én csak ő utánuk csináltam. -
Tudnál valami leírást linkelni,vagy pm-be hogyan csináltad? -
sakkay #56871 Én nagyon jót csináltam magamnak wii-ből. Totál jó. 100 fps, ugyanolyan mint az eredeti..csak nem fagy
.
-
Nekem ilyen dolgok nem kellenek.Inkább Track IR-t vennék az árán :) -
sakkay #56869 Na ez sem az a kategória ami nekem kell. Hosszabbítással max 52 lepedő. t mob -
A családban van három darab. Nekem nem kellene. Nem mondom, hogy ingyé se, de zsetont nem adnék érte.
-
HTC One S. -
Solt #56866 Irdatlan jó cucc a 4... hozzáteszem annyi pénzt soha nem adnék érte amennyibe kerül, viszont 50ezret 2 év hűséggel bőven megért! Más kategória... -
sakkay #56865 Amúgy a defit nagyon néztem, de sajna csak vga videót tud. -
sakkay #56864 Ja ja az... 
iPhone.. -
Szifon??? Te kis sznob. -
Solt #56862 iPhone...
-
Hát azért a Defy+ nem egy őskövület. -
sakkay #56860 Telefonban nem veszek használtat..meg monitorban. -
defy jó de régi
nekem is volt kettő
most egy galaxy s advance van, két magos, baromi gyors és nagyon jó mindenben
persze nem egy árkategória az ot 995-tel