91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
baabi #56938 Évek után most végre megint elég sokat repülök online (1946), lassan javuló eredményekkel... Az "In Pursuit" nagyon jót tett azért, meg hogy összegrundoltam magamnak egy FreeTrack szettet.
Jó lenne néha kooperatívban is repülni, nem csak kék-vörös deathmatch-eket a Hyperlobbyn. Ha valakinek van kedve, vagy szoktatok repülni, szívesen beszállnék, akár egy-az-egy ellen is - biztos tudnék tanulni tőletek. -
Ja, ha nem felvételi miatt kérdezed, csak hogy mi a helyzet, akkor amit Laca mond, az kb valós. A 77-esek TS-én viszont ennél többen szoktunk összejönni, többen is repkednek, akik nem századtagok sehol, az nem feltétel semmilyen közös repkedéshez. -
Na tessék:) Mondtam,hogy azt sem tudom mi a nevük Saviéknak:XD Káró Ász na ez hogy jött? Lassan minden létező és nem foglalt nevet felvesznek osztódáskor:)))))))
Bocs Savi de ez jó poénnak tetszett . Legalábbis nekem:) -
Én a Káró Ászt javaslom első körben, ők a legaktívabbak mostanában, repkednek Il-2-vel és CloD-al is. Elvileg a Békáknál is van felvételi, de nemtom most hogy állnak vele, mert a Káró Ász is azért vált ki a Békából, mert az állományból csak ők repkedtek...
-
Hogy a viharba ne léteznének:)
Vannak Savasék (azt sem tudom mi a nevük) ,4-5 en,vannak Tomék a Pumákok repül tőlük max 3-4 ember,van a Dongó Pogiékkal max ha ketten repkednek,oszt vagyok én a ricsiból .Kb 10 ember :))))
Kérdés az is,hogy mivel játszanál . A régi Il2 vel kevesen játszanak,az új CLOD -al is:)Az elsővel mert már unjuk a másodikkal meg azért mert még mindig kalapálják.Kb ennyi a választék:) -
Sikerült játszanom a zárt bétával, és onnan tudom, hogy itt is ez lesz. Pontosan nem emlékszek a gépparkra, de nem lepődnék meg, ha Me 262-nek is kéne fejlettebb sugaras gépek ellen mennie.
Willwnbrock: Nincs még koreai kampány benne.
Tom: Indulás előtt lehet választani, hogy milyen csatába akarsz bekerülni. Arcade: levegőből indulás. Realistic: földről indulás nagyobb távolságok. Simulator: amikor legutóbb néztem méég inaktív volt, de volt ide beszúrva egy kettő órás videó róla. Csak a pilótafülkéből lehet irányítani és még nagyobb távolságok voltak. A legjobb esetben megkapja az IL-2 vagy a Birds of Prey fizikáját.
Artavizsla: A Wot készítője is csinál repülős MMO-t: World of Warplanest. Abban is jelen vagyok mint tesztelő, de ne akard tudni, hogy az milyen szar. A joystick jele például késik az utóbbi verziókban. Bedöntenéd a gépet és 0,5-1 másodperc kell mire megindul a kívánt irányba a géped. Az meg tipikus WG-s mentalitás, hogy a gépeket erősen át lehet alakítani. Példának okáért a Me 262 fegyverzetét négy darab 50 milliméteresre le lehet cserélni.
Visszatérve a War Thunderhez: egy dolog baromira bosszant. A német gépek tech treeje olasz repülőkkel kezdődik. Gyakorlatilag Rata, Mesza, F4F, Zéró stb. gépek ellen kell reülni Cr 42, G. 50 típusú csodákkal. Aztán megveheted a Bf 109 E3-mat. Csodás... -
baabi #56932 Léteznek még aktív magyar virtuális századok? Régen tagja voltam a Kőr Ásznak. Csak most adódott megint lehetőségem sokat repülni, de ahogy elnézem, elég nagy a csönd mindenhol. -
artivizsla #56931 A WOT mintájára ez lesz a World Of Aircraft. -
:D !
-
Na feladtam a Clod-al valo kuzdelmet. Uninstall. Megy fel a regi Sturmovik 1946, leszedek hozza egy ultrapackot es hajra. Lesz benne "ezer" geptipus, tenger, ho, hegy meg sztyeppe... Es semmi mikrolagg meg akadas... :-D -
Nem kell találgatni, el lehet olvasni a weblapjukon: War Thunder Controls and Complexity:
Persze, a joyt ajánlják, de "a bill. és egér tökéletesen elég a játékhoz, különösen ha bekapcsolod a Mouse Aim opciót, akkor egy kézzel is vezethetők"
Szimulátor... peeeeersze
-
baabi #56927 Ezt találtam:
Ha ez a kettő ugyanaz a War Thunder, akkor... -
Nagyon szép, de nekem a fizika miatt vannak félelmeim.. Például 3:25-nél a Sabre manővere mindenféle sebesség gyűjtés nélkül számomra picit fura. -
artivizsla #56925 A JSGME jobb oldali ablakában mi melyik mod van aktiválva ? -
Szerintem pont annyira lesz szimulátor, mint a WoT. De ne legyen igazam. -
Offline módban lehetséges lesz pl az hogy hiteles koreai térkép felett kb történelmi hadjáratot lehessen játszani a hozzávaló gépekkel?
A gépek különféle fejleszthetősége remélem nem jelenti azt hogy pl F-15-el mehessünk második világháborús gépek ellen vagy hasonló marhaságok.A másik ami feltűnt a csigás cég-ez is "szovjet" fejlesztés? -
Most láttam ezt a videót,akartam írni. -
Engem az F-86 fog mozgatni:)A Mig Alley óta nem láttam normális Koreai háborús gépeket szimulátorban,most viszont ez a videót és nagyon tetszik.Úgy látom a kabinokra is nagyon odafigyelnek,remélem a fizika is arányban lesz a látvánnyal.
-
MiG man #56920 Pedig nekem műxik... -
sakkay #56919 Na úgy néz ki mégis defy + lesz. -
Glo #56918 NEm tudom, én nem játszottam még vele. Egy másik MMO, a world of tanks-ban az van amit írsz, azaz a legnagyobb tankok fenntartásához fizetős acc-ra vagy prémium gépekre (szintén pénzért) van szükség. De Lacát és sztem minket nem az F86-os és évfolyamtársai fognak mozgatni.
Én mindenesetre nagy lelkesedéssel várom, mert irtó jól néz ki a grafika. -
Glo #56917 http://warthunder.com/
Ja, és ezt nagy tömegeknek készítik, szal lesz benne tartalom a vérpistitől a szimulátor fanokig minden rétegnek. -
Az offline kampányokért valós pénzzel kell fizetni. Illetve itt is megoldják, hogy ingyen nehézkesen tudjad megvenni és fenntartani a legjobb gépeket. -
Glo #56915 Ez egy MMO lesz, azaz szimulátor ami úgy müxik h kapsz egy alap gépet, és minden harci cselekedet után kapsz xp-t, amit a géped fejlesztésére (jobb motor, ágyú stb stb) költhetsz. Meg kifejleszthetsz jobb gépeket. Szerintem nagyon jónak tűnik, király grafika, szinte minden nemzet összes gépe. LEsd meg a honlapot amit Sanyo linkelt. Ja, és lesz offline campány része is, de főleg az online hentre fog rámenni. Ami Téged ismerve hamar a top gépek világába fog repíteni :) Vagy a fullra fejlesztett libling gépekébe :)) -
War Thunder - World of Planes, már megy a zárt béta. Én is benne vagyok, de tegnap csak egy rövid kört tudtam repülni. -
Álljon csak meg a nászmenet!!!!!
Rof fórumon találtam! Ez mi ez?
Tetszik
-
Ultrapack -
DBW 1.71,nekem is nyílik. -
artivizsla #56910 Kipróbáltam a szűz 4.11.1-et, az UP3 RC4-et ( 4.10.01 ), de egyikben sem volt nyitható a kabintető nálam. A HSFX JSGME-ben találtam egy "FW-190 Canopies only offline" nevű aktiválható mod-ot, de aktiválásakor nem indult el a játék. -
artivizsla #56909 De. -
MiG man #56908 Hali!
Igen a DBW modban nyitható a kabintető. Sőt már az UP3 RC4 is tudja ezt. -
A linknél a bal alsó képen a kitört futóson nem magyar ék alakú felség jel van? -
Elképzelhető, a DBW-t még nem próbáltam :) -
artivizsla #56905 Mijki, lehet, hogy a DBW modban mégis lehet nyitni a fülketetőt ? Megtaláltam a videót.
-
artivizsla #56904 Bővebben itt.
Valahol írták, hogy még a Re 2000-nél is rosszabbul repült.
WM-23 -
HE-112 B1?
FAIL
-
[IMG] [/IMG]
Mit találtam. Na mik ezek? -
A végén ott van ugye az ezüst nyíl.
Régen volt miden féle mendemonda ,legalábbis hallottam ezt azt ,hogy micsoda remek gép sikeredett belőle,de aztán belemélyedtem és kiderült ,hogy ezzel sem váltottuk volna meg a világot. -
artivizsla #56900 Magyar gépek.
-
sakkay #56899 Hm. Ok, bár tartom azt, hogy sokan megvennék ha nem ez a ... lenne csak benne, mint repülhető helikopter. Amúgy mindenben egyet értek amit írtál.