91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #57018 Kávé mellé. -
A Breszti erődnek olyan Titanic fílingje volt mikor mindenki hullott körülöttük és a nyakukon voltak a panzerek,a rádiósok csak nyomatták a monoton adást:Ja kreposzt,ja kreposzt...De jó film volt. -
artivizsla #57016 Legalább ennek nyílik a kabin teteje ! :) -
Sidewinder #57015 -
Sidewinder #57014 Breszti Erőd előzetes:
-
Sidewinder #57013 Ez lenne a csalóka napfény 2.Borzalmas ez a film,különösen megspékelve a szokásos lengyel hangalámondással.Mihalkov jó alaposan elbaszta ezt a filmet,meg az utána következő részt is. Igazából érthetetlen az egész,nem is nézték az emberek a moziban,de legalább az eddigi legdrágább orosz film volt. 55 millió dollárnak megfelelő összegből készült.
Ha jó orosz háborús filmet akarsz látni,akkor a Breszti Erőd című 2010-ben készült filmet javaslom.
Az utóbbi évek egyik legjobb háborús filmje,nálam a toplista élén áll,a Sólyom végveszélyben mellett. Ezen kívül további előnye,hogy van hozzá magyar felirat. A Breszti Erőd "csak" 16 millió dollárnak megfelelő pénzből készült,de fényévekkel jobb ennél a csalóka napfény 2-nél. A csalóka napfény 2-őt végignézni sem bírtam annyira kuszának tűnik az egész. Aztán letöltöttem 8-részes minisorozatban,úgy se bírtam végignézni.Erre most még egy lapáttal tett rá az idióta hang alámondás. Nem értem mi jó a lengyeleknek ebben,hogy egy unott férfihang beszél még a 20 éves csaj helyett is. Amíg bejött a Polsat a műholdvevőn addig néha megnéztem rajta a Szupercsapatot,ott is ugyanígy alámondták. Lengyelül nem tudok azért nem értettem,az angolt meg azért nem mert a droid beledumált és így nem lehetett normálisan hallani.Akkor már inkább feliratoznák,ha szinkronizálni nem akarják.
-
Szia! A sample foldert bekenhagytam, nem csomagoltam ki. A kabinnyitast meg nem probaltam, de majd meglesem! -
"Még a gólya is melléfosott" :D -
Szepy2884 #57010 Gyenge utánérzése Ennek
-
Ezen most beszartam -
Hát ez k*rvanagy! :)))
A képen meg egy II-es van, a GTI egyébként 1.8-as. :D -
artivizsla #57007 A JSGME-ben tudtad a Hakenkreuz-t aktiválni az UP3 mellett ?
Neked nyitható a FW190-es kabinja ?
A "Sample Folder" mapát hová csomagoltad ki ? -
Ezt olvassátok el:) -
A meszában sem kell annyira foglalkozni a hűtővel, mint amennyire a valóságban kellett, először is nincs légellenállása (ez változni fog), és a hideg motor sem jelent gondot. Fullra kinyitod, azt' úgyhagyod - ez sem jó azért... -
EZ tényleg hibás a meszában, hogy nem lehet széthajtani. Max zuhansában, de egyébként az üzemeltetési korlátozások mintha nem is lennének (notleistungot is bárhol, bármeddig használhatod - bár sokat nem ad hozzá)...
Eddig azért nem volt gond, mert a Spitet is lehetett hajtani. Most már szívnak, mi még nem. De szerintem ez is változni fog. -
ez jóóóóóóóóóóóó -
artivizsla #57002 Nem tudom, hogy honnan vettem, hogy a 4.11.1-re kell feltenni, mindegy, kezdem elölről.
Nekiálltam feltenni az UP3-at, Jet Era-t, SAS-t, DBW-t és a HSFX-et. Remélem, hogy a mai nap elég lesz rá. -
No ráengedtem az UP3.0 telepítőt ismét, mostmár okés lett!!! Sikerült indítani is, meg minden. Majd este ráteszem az RC2/3/4-et is... :-) -
Stirwenn ezt írja:
I follow Robo : when i feel tired, i fly an 109 ! flying high, gaining speed, no doggy fly and i'm most of time able to let red fighters far away from my tail. More than speed, as a red fighter, the most annoying to face is increasing overheating past 10000ft. Under this altitude, tweak the mix, full throttle, full prop and no overheating. Over 10000ft, a SpitIIa is an half threat. Over 15000ft, the same Spit well handed is none a threat (except a bounce or wife or kids boring you).
Kicsit foglalkozniuk kell a prop pitch-vel,meg a hűtővel mindjárt rinyálnak és nem értem miért írja,hogy a meszában nem kell. -
Ejnye:)) Hová tűnt a angelus fölény, ejnye bejnye:)
Mondtam már én is a hőbőrgőknek ,hogy arról mi nem tehetünk,hogy a germán mérnökök felhasználó barátibb eszközt alkottak,menjenek panaszra a spit alkotóihoz:) Lett nagy csönd. -
Olvastam. Szerencsére az ilyenekkel Luthierék mér nem foglalkoznak, nem a rinyálás alapján konfigolják a gépeiket, hanem a gépkönyvek és a tesztek alapján. -
Nekem megérné.
De a legjobb az lenne, ha egyik ismerősödtől kölcsönkéred a játékot (steam accját) és megnézed, hogy muzsikál a gépeden. -
Megáll a betöltés 5%, 95% -nál = install hiba.
Biztos, hogy nem 4.11.1-re kell, az nagyon új...
A MOD-ok NEM követik az il-2 peccselését, azok egy il-2 verzióra készülnek, és ennyi. A MODokban külön érkezhet frissítés, amibe bekerülnek az il-2 ujításai, de feltenni mindig csak az eredeti verzióra lehet!
Az UP3 a 4.10.1-re készült. -
Gascan #56995 akkor azt mondod h 10 euróért mostmár jó vétel? -
Földközelben voltak microlagok nekem, de azt a mostani beta patch szinte teljesen eltüntette.
A gépem:
E8800 3Ghz
HD 5750
2x2 Gb Ram DDR2 -
artivizsla #56993 A part 001-004-ig az UP3RC4 4.10.1-re kell tenni ?
Valahol azt olvastam, hogy a 4.11.1-re, arra is tettem fel, de 5%-nál lefagy. Már alig van itthon nyugtató ! -
Gascan #56992 sziasztok... szeretném megvenni a játékot és előtte szeretném megkérdezni, hogy még mindig nagyon akadozósan megy-e vagy a releastől azért javult ilyen tekintetben a játék?
még anno letöltöttem a warez verziót h megnézzem h megy de föld felett eléggé szaggatott -
Indítottak egy szavazást 1C-n arról,hogy az új angol fm élvezhetetlenné teszi a játékukat...
Lehet azért érzik,hogy leromlott az fm,mert most már nem egyszerűen szintben tépik,hanem még a féklapot is lenyitja hozzá a sok hülye balfax
Öntöttem egy kis olajat a tűzre
.
Link -
Na akkor megpróbálom mégegyszer. Mondjuk ez a "1946-ikonrjára kattintva felugrik egy ablak, az IL2 Selector "Change settings" ikonra kattintva a memóriahasználat csúszkát húzd ki koppig balra" című rész nálam kimarad, egészen konkrétan nem csinál semmit sem...még egy nyamvadt hibaüzit sem kaptam. De talán másodszorra!!! -
Off:Sportkocsi a ruszkiktól,szerintem nagyon pofás,motorhang is tetszik,olyan klasszikus stílusa van.Ez már biztos nem nyírfából készül :)
-
feca1229 #56988 Köszi!
-
#56950 legegyszerűbb DBW-hez. -
Ok thx! Akkor a programban van valami. Természetesen úgy csinálom ahogy kell, mert valamikor sikerül, de elég sokszor nem. Csak kíváncsi lettem volna a megoldásra. -
feca1229 #56985 Akkor ha jól értem ha csak offline repülök akkor nem kell feltennem RC2-RC3 RC4 modokat hanem elég nekem csak a UP_3.0RC mod is? Még egy kérdés, ha felakarom rakni a DBW modot ahhoz is elég a UP 3.0RC? -
1946-ot felpeccseled 4.10.1-ig. Ne hagyj ki egyet sem, mert nem lesz jó. Ezután az "UP_3.0RC_Client.part01.exe"-t elindítod, megadod a játék elérési útját, megvárod míg a telepítés véget ér. RC2-RC3 RC4 is kell ha online szeretnél repülni.
A telepítés végeztével a JSGME-ben aktiválod az "#UP#_enable_UP3.0"-t.
Az 1946-ikonrjára kattintva felugrik egy ablak, az IL2 Selector "Change settings" ikonra kattintva a memóriahasználat csúszkát húzd ki koppig balra, az a tuti. -
ne oda csomagold, ezt külön kell telepíteni nem? -
No szóval letöltés után az UP mappában van egy UP_Sample Folder, egy UP_3.0_DFServer, valamit 14 db UP_3.0RC_Client.part01-14-ig fájl. Namost tegnap rámentem az elsőre és kicsomagoltam a Sturmo főkönyvtárba. Namost ezekután katt az asztalon a játék ikonjára, de semmi, mintha rá se kattintottam volna.... -
Ja emlékszem már, ez volt az az oldal.. :-) az emotikonok ismerősek lettek... -
Erről a tiszta 4.10.1 mappáról csinálj egy másolatot, és akkor nem kell eljátszani a telepítést újra. -
Itt van link az UP oldalán, innen szedd le:
Ha a játék induláskor 5% vagy 95%-nál áll meg, az a tapasztalatok alapján install hiba.
Én régen tettem már fel a sajátom, nekem még külön kellett az RC2-3-4 csomagokat rátenni, de ahogy olvasom ebben sincs nagy trükk. Leszeded, felrakod.
Install instructions: