91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gascan #57058 köszi a sok tippet...egyenlőre a joystick nem működik :) -
Amit mindenképp kapcsolj ki, az configban, az az epilepszia szűrő. Grafikai hibákat okoz (piros és sárga pöttyök mindenfelé), és iszonyatosan megfogja a gépet. Az Effect-et vedd medium-ra, sok fps-t hoz ez is. A config menüben amin még lehet spórolni az erdő med vagy low-on (kikapcsolni nem érdemes, ott már sokat nem javul, de ronda lesz), a buildings detail, amount (épületeknek nincs igazán jelentőségük, ritkán vagyunk akár alacsonyan, akár nagyobb város felett). A textúra minőség a videokártya memóriájától függ, az "original" az 4096x4096-os textúrákat használ, minden alatta lévő szint felezi a korábbit, ezzel rondább lesz a textúra, de régebbi videokártyákon ez számíthat (kabinbelsőre elvileg nincs hatással, a revi keresztjét viszont elqrja néha, ezért csak akkor vedd le, ha tényleg muszáj)
A Dokumentumok/1CSoftclub mappában lévő il-2 conf.ini-t megynitva a következő sort írd át: ShadowMapSize=3-ra. Ezzel az árnyékok szélei elmosódottabbak lesznek, de sok fps-t javít ez is.
A felbontással lehetne még variálni, de én ha lejjebb veszem, akkor szart sem látok, és hiába van az fps az egekben, a monitor natív felbontása alá nem tudok menni. Azt te látod, hogy nálad miylen.
Steamen vegyé fel ismerősnek (VO101_Tom), akkor hozzá tudlak adni a CloD Hungary csoporthoz. -
Beta patchet is felraktad? Link -
Gascan #57055 megvettem steamen, install és jöhet az első kör :) -
Én nem láttam,hogy 1C-n valaki ilyen hibákra panaszkodott volna.
Hetti:Próbáltad már mindenféle tuning nélkül,hogy úgy is generál-e hibákat? -
Néztem a megosztott screenshotokat Steamen, ötletem sincs milyen hiba lehet ez. Nekem hasonlókat akkor csinált, amikor szar driver volt fent. -
Most miért ijeszted el őket előre? ;)
Megígérem,csak hurkánnyal és félig csukott szemmel fogok repülni,és különben is nem vagyok én olyan űber pilóta.
Ja,és senki sem úgy kezdte,hogy egyből ász lett,engem pl. anno ha lelőttek százszor akkor százegyedszer is újraindultam. -
Jaaaaaaaa:)))
De őket meg legyaluljátok:) lévén semmi gyakorlatuk.Bár így lehet tanulni az szentigaz:))) -
Ezt én értem és el is ismerem,de ha saját hoszton vagyunk ott nincs ilyen gond,elvileg és én oda hívtam azokat akinek megvan a CloD és lenne kedvük egy jó kis henteléshez. -
Pogi tesó!
Ahol sokan vannak pl ATAG ott szarul fut. Hogy mi az oka nem tudom lehet a szerver ,vagy más,de ez nem érdekel pl engem .Repkán csak néha röccent ez tény. De ott van 20 ember és gyilkolja egymást azon a kicsi térképen az nekem nem pálya. Ami tény! Rosszabbul fut full maxon mint előtte, valszeg a felhők az okai,de nem értem azt miért nem csinálják akkor meg.
Meg még egy csomó dolgot ,mint említettem az orrsegéd szárnyat a mágneses faxom tudja mi helyett.Na mind1:)) -
Foglalkozzon ezzel akinek nincs jobb dolga. Én már lexarom,néha megyek egy kört (mert csak ez van a gépemen,meg a Diablo,ja meg a Rof de avval nem játszom) lelövöm aki az utamba kerül ,és fél óra múlva abba is hagyom.
Ja tegnap benéztem erre a dog szerverre ahol ti is repkedtek ,hát az ultra gáz. Felszálltam lelőttem E1 el 8 gépet leszálltam . Hihetetlen amit a spittel művelnek . -
Akkor biztos,csak mi(a Pumások meg én a 700 meg egy kicsi repült órámmal) vagyunk túl elfogultak vele szemben.
Tegnap neked is szarul futott?
Ja és jut eszembe,még mindig Full HD felbontásban toljátok? -
"Annyian irkálnak ide akiknek megvan,oszt mégsem repül online szinte senki..."
Mert sokaknak tele van a töke a fagyások, és a képregény miatt...
Próbáltam finoman fogalmazni. -
hetti #57045 :) -
Laca,már 1C fórumon is feltették ezt a kérdést,itt szemzgethettsz belőle. -
Egyszerűen elképzelni nem tudom,hogy mi generálja nálad ezeket a problémákat,mióta megjelent a CloD,neked szinte soha nem futott normálisan,és ezt tökre sajnálom...mert tök jókat repkedtünk együtt.
Esetleg egy újratelepítés,de nem a DVD-ről,mert úgy nekem sem működött,hanem a Steam-ről letöltve,1C SoftClub mappát törölni,csak a ConfUser.ini-t a User.ini-t és a "neved".ini-t másold vissza.
Természetesen a CloD-ra gondoltam,mert én meg a 46-al nem szeretnék repkedni -
hetti #57042 Ha 46 akkor benne vagyok de clod-dal nem vagyok hajlandó többet szopni...
Tegnap ha lőttem vagy 2 gépet s erre jutott kb 15-20 fagyás ha nem több és 3-4 ujrainditás............... -
Megismételhetnénk a tegnapi dögfájtot,mondjuk olyan 20 óra körül(tűzijáték helyett). Ahogy Tom is írta nagyon jó volt,pedig csak nyolcan voltunk,és akiknek gyengébb a gépük azok is megpróbálhatnák a csatlakozást,mert általában saját hoszton sokkal jobban fut mint az egyéb szervereken.
Annyian irkálnak ide akiknek megvan,oszt mégsem repül online szinte senki... -
Gascan #57040 köszi!
Thrustmaster 16000 Joystickom van. Pedál nincs külön, de ROFhoz nekem megfelel, hogy tudom 180 fokban forgatni a joystickot függőleges irányban.
Track IR5-öt szeretnék venni az elkövetkezendő hetekben még.
ROFban nézelődésre eddig a hat switchet használtam, amikor meg épp nem lőnek akkor az egeret :)
-
Mert az meg még randább. De nehogy azt mond nekem ,hogy a CLOD megjelenésekor nem volt szebb?Képekkel tudom bizonyítani (mert direkt megnéztem az akkori és a mostani képmentéseket,még a tenger is szebb volt meg úgy minden a kabinban) Különben mondtam,hogy nem akarok győzködni senkit téged pláne nem,de én erre akkor sem fogom azt mondani,hogy hú de király. Mágneses elhajlás ide vagy oda:)) -
Ha úgy döntesz, hogy megveszed, steamen írj és leírok pár dolgot, mit kell kikapcsolni, mit lehet állítani conf iniben, és ha kell miket érdemes lejjebb venni.
Fejmozgást követő eszközöd van? A kabinban nézelődni, főleg meszában a Revihez hajolni nehézkes Hat-switchel. Joynak gyakorlatilag bármi jó, pedál funkció viszont kell. -
Gascan #57037 az asszony szét fogja rúgni a seggem ha megint előállok neki h az DCS A-10C mellett ezt is meg fogom venni úgyhogy remélem megéri :D -
Nem a deklináció a lényeg, hanem a részletesség, aminek része ez is. De ha ezeket leszarod, a clod bugos és ráadásul randa, akkor miért is nem il-2-zöl? -
Persze hogy hőzöngök. Mert igazam van. Engem az "hogy a mágnesen elhajlás (deklináció) 1940-ben a csatornánál 10 fok volt Nyugatra (a mágneses és a térkép szerinti északi pont nem esik egybe, mint tudjuk, és ennek állandó változása miatt 1940-ben iránytű szerint északnak repülve a térképen 350 foknak repültél), és ezt is leprogramozták. " kúrvára nem érdekel ,ráérne akkor is és valszeg örömódákat zengenék róla ,hogy ha tökéletesen futna már ez a retek. De én nem győzködök senkit téged meg pláne nem:)) szerintem nem azt kaptam amiért fizettem,oszt ennyi. Lövöldözni meg már csak unalomból is feljárok. Bár sok órát nem ülök előtte :) ez azért mutatja ,hogy mi a véleményem róla. -
576 kb-ban 3000 Ft
(mi még 50 euróért vettük ;) -
Gascan #57033 a szivem egy második világháborús szim után húz hogy őszinte legyek ... 10 euró steamen... ez 2 ebéd ára amúgy szóval .. :)
-
Hozzáteszem Laca is újratelepítette pár napja, ő is rendszeresen játszik vele, csak itt a fórumon hőzöng. Meg Ts-en. De letenni ő sem tudja... 
Rengeteg olyan apróság van benne, amik miatt a repülőgép szimulátor része sokkal jobb, mint eddig bármelyiké (és nagyon sokáig tart megtanulni). Qrva sok mindent lehetne felsorolni, elég az, hogy nem a kiadott manual alapján (az említésre sem méltó mondjuk), hanem eredeti gépkönyvek alapján ismerkedsz a gépek vezetésével, használatával, és a vicc az, hogy működik. Épp minap meséltem Lacáéknak, hogy navigációnál figyelni kell arra, hogy a mágnesen elhajlás (deklináció) 1940-ben a csatornánál 10 fok volt Nyugatra (a mágneses és a térkép szerinti északi pont nem esik egybe, mint tudjuk, és ennek állandó változása miatt 1940-ben iránytű szerint északnak repülve a térképen 350 foknak repültél), és ezt is leprogramozták. Most javították meg a bombázók célzóját, és a Patin Kurssteuerung -ot (robotpilóta), azóta rendszeresek a nagy bombázó bevetések is.
Nagyon jó az is, hogy a Ful Mission Builderben a küldetésekben bármit scriptelhetsz, ha értesz a C# programnyelvhez. És ehhez fel sem kell törni a játékot. Valós időben futó online war szerű bevetéseket lehet repkedni, saját magadnak generálsz célokat a TAB menüben, amit lerepülve pontokat kapsz, és a térképen lévő repterek, választható gépek ez alapján változnak. Ez már most is műküdik, igaz nem régóta, múlt héten vezették be ATAG-on. Valami 3000 soros script a küldetés alapja.
Sorolhatnám még, de a lényeget gondolom érted. Az il-2 bonyolultsága, még az UP packokkal együtt sem közelíti meg ezt.
És itt jön az, amit csak te dönthetsz el, ezek mit érnek meg neked. Sokkal kevesebb repülhető gép van benne, mint az il-2-ben, de ezek sokkal pontosabban, részletesebben vannak modellezve. Erős gép kell alá, XP-n nagyon szar, vannak benne bugok, időnként a legerősebb gépen is leesik az fps, és elsőre az UI is más mint il-2-ben, de az, hogy játszahatatlan lenne, az konkrétan nem igaz. Nagyon jókat repkedünk vele, tegnap este is 8-an saját szerón három órán át lövöldöztük egymás mindenféle komoly akadás vagy fagyás nélkül. Szerintem ez simán megéri egy McDonaldsos kaja árát. -
Nézd. Azt a 2 ezret kiadhatod érte max nem iszol annyi sert:) Aztán vagy jó lesz vagy nem majd az idő eldönti. Én magam jó szívvel nem ajánlanám senkinek ,aki meg fanatikus úgyis megveszi. -
Nincs mit, szerintem az oldal is egész jó! :) -
Gascan #57029 ez nem hangzott valami rábeszélősen ... köszi :) -
Köszi, én még nem láttam. -
Példának okáért még mindig nem értem,hogy azt a retek orrsegéd szárnyat vagyis a mozgását miért nem tudták eddig megcsinálni pl. Szerintem nem is fogják. -
Egy 3ghz es procival 4 giga rammal meg a te vga-d al szóval ami neked van konfig avval elfut normálisan kisebb kompromisszumokkal. Poginak is hasonló van és mindennap játszik.Ha bizonyos idegesítő hibáktól eltekintesz ( eleinte még lelkesen szemet huny felettük az ember ) akkor érdemes megvenned (én ezért a játékért még egyszer pénzt nem adnék jelezném ,anyjukkal kísérletezgessen a sok tolvaj orosz ) .
A lényeg ,hogy ez már jobb nem lesz ez meggyőződésem,így várhatsz az örökké valóságig ,de ha ki akarod próbálni akkor sajna meg kell venned.
Talán majd a következő hardver fejlesztések jók lesznek alá,mint mondjuk egy 8 magos 10 GHZ en futó proci,no meg egy 3GHZ es 10 giga ramot tartalmazó VGA ,és GBDDRR 10 es ram (fantázia név:XD) abból is 40 giga. De lehet az sem lenne jó. Mondjuk a megjelenéskor az én hardveremmel az első patch után tökéletesen futott maxon ,de sikerült optimalizálniuk ,így randább lett és még röcög is:)
Ez a videó év elején készült és most randább!!
-
Gascan #57025 akkor majd 2 hét múlva újra megkérdezem :)
és amúgy akik tudnak vele játszani azoknak milyen gépük van? :) -
Hopssz! A Hakenkreuz-t nem tudtam aktiválni, azt írja, hogy már aktiválva van az UP3.0-al... -
Szia! Érezhetően jobban fut, mint megjelenéskor! DE! Ez számomra még mindig nem az a szint, amiért megérje feltelepíteni. Megvettem, eredetiben, de nem tudom használni, mert a LOW beállítások mellett is akadozik, meg ugy elég ronda... Persze, régi a 4850-es ATI-m, de amugy a géped nagyon hasonlít az enyémre. Persze lehet kompromisszumot kötni, de a low-beállításoknál többet én nem vagyok hajlandó megtenni.
Ugyhogy visszatettem az IL-2 1946-ot+UP3.0 és azzal elvagyok... Majd a következő, "két hét"-múlva esedékes patch után megint meglesem. -
Gascan #57022 mennyivel fut jobban a játék most mint a megjelenésnél?
meg szeretném venni, de ha nem a válasz nem nagyon akkor még várnék vele egy kicsit :) -
Sziasztok!
EZT láttátok már? -
Although #57020 Viszont a tavasz tizenhét pillanata a színvonalas kis sorozat volt az oroszoktól. -
Although #57019 Olyan hollywoodi feelingje van. Kihagyós. :)Bár gyerekkoromban se voltak jobbak mikor állandóan ezt nyomták az egyesen. A nagy legendás fil az a Akik a hazáért harcoltak I.-II. Kb. az a színvonal. :) Látványosnak látványos. Úgy néz ki már a ruszkik is hollywood-ot majmolják, csak tudnám miért. Tudnának jobbat is csinálni mint az amik.