91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hajrá:)
  • Frenky
    Nah még egy a kedvencek közül:
  • Frenky
    Így csinálják a Lengyelek:
  • Frenky
    Sziasztok! Az Il-2 1946 hoz találtam egy virtuális Airshow MOD-ot pályát. Valaki próbálta már? VirtualDuxfordAirshow Szerintem tök jó lehet, csak sokat kell gyakorolni :-) Én már próbálgatom OffLine.

Üdv.
  • Gascan #57256
    valaki játszotta a kampányt? én elkezdtem, a 3. misszióig jutottam, kikapcsoltam és másnap mikor folytatni szerettem volna elvesztek a mentéseim .. ???
  • Willenbrock
    Köszi,akkor azt hiszem megveszem.A grafikája nagyon tetszik,meg a városok,a táj.
  • Gascan #57254
    nekem is .. :)
  • Sanyo
    Nekem tetszett.
  • Willenbrock
    Wings of Prey-el van tapasztalata valakinek? 4900-ért lehet a tescóban kapni a Wings of Luftwaffe kiegészítővel egyben.Vajon érdemes lehet megvenni?
  • artivizsla #57251
    A nevezés egy "klubtagságit" jelent és amikor van időd, akkor lehet 1 vs.1-et repülni ?
  • VO101Tom
    Hát, 46-al nagyon rég repültem, én inkább kihagyom. Nektek viszont sok sikert kívánok! Mikor reppentek?
  • acidrain
    [URL=http://luftgangsta.phorum.pl/viewtopic.php?f=6&t=5]1vs1 Tournament "Fight Club" IL-2 1946 4.11.1[/URL]

A mai nap az utolsó lehetőség a nevezésre, akit érdekel, az még ma nevezzen, holnap már késő.
  • Feró Flex
    2.Vh.-ás 250 kg-os bomba robbantása.
  • majonur
    Termeszetesen 2 het mulva.
  • Feró Flex
    Szerintetek mikor lesz pöcs?
  • Lebowski
    Laca :D
  • Her Laca
    Tedd fel a kérdést 1C fórumán. Ezen dolgokra max ők tudják a választ ,de van egy gyanúm,hogy ők sem.
  • macleody
    A szél elvileg ki van kapcsolva, mindegy akkor így marad. Köszi a tippet.
  • Her Laca
    lessétek csak meg
  • V Domino #57239
    Valóságban szélirány alapján változtatják a final irányát,nem tudom,ez le van-e itt is modellezve.
  • macleody
    Hali. Nem tudjátok az AI mi alapján dönti el melyik kifutót választja landoláshoz? Tegnap a reptér keleti részén landoltak, ma már északról jöttek, ami nekem nem jó, mert ott egy kis domboldal van és belefúródnak a földbe az idióták. Nem nagyon értem miért változott a helyzet, nem változtattam a missönön.
  • V43 1105
    Eléggé gagyi, s könnyen megunható ..

Egy szinttel jobb az ARMA 2 + OA kiegészítő telepítése, majd rá az Invasion 1944 mód
  • Valka
    Ezt ismeri valaki: iron front liberation 1944?
    Mennyire "szimulátor" jellegű? Főleg a repülőkre gondolok.
  • Her Laca
    Egy forintot se adnék érte! Most már!:)
  • PLackó
    Ismerősöm HD4850-el játszik,ami nagyon hasonló a tiédhez,és bizony kompromisszumokkal. Leginkább low-medium beállitás, árnyék fű stb nélkül.
    Tehát nem lesz egy szép látvány, az alapján dönts. De mivel olcsó a játék egy próbát megér, főleg ha fejleszteni is fogod a gépet. (Leginkább a kártyád)
  • mijki
    Jó kis oldal
  • majonur
    Hello! Szerintem megveheted, medium beallitasokkal futni kene neki azert turhetoen ezen a konfigon is, az epuleteket rakd low-ba, az anti aliasingot se eroltetnem, mivel a videokartyad a gyenge pont, nem igazan ismerem a nvidia kartyakat, de itt levo tablazat szerint pl. ATI 4850 nek felel meg kb., tehat nem egy eromu. Probald ki pl. arnyekok, fu, nelkul, esetleg ha jonak iteled, kapcsold be ezeket is, az arnyekok sokat dobnak a pilotafulken jatek kozben.
    Persze azert varjal egy kicsit, szerintem lesznek itt meg hozzaszolasok.
  • cezeef
    Helló mindenki, mostanában szeretném meg venni a Clod-t és érdeklődnék, hogy a következő konfiggal játszható-e a játék (+ az új patchekkel):
    intel i3 540 3.07ghz
    nvidia gts 450 1gb
    4gb ram
    köszi.
  • Nohab
    Feature
  • Gascan #57229
    miután feltettem a beta patchot minden gép elinditott motorral van a földön ... azelőtt meg nekem kellett belőni? ez hiba vagy új feature? :)

én jobbban szeretném ha rámhagynák a beüzemelést :)
  • Her Laca
    ezen besírtam
  • Gundark 1 1
    Én sem látom sehol. MOndjuk a Texan nagyon nem hiányzik, de néhány számmal később jön(ne) a stuka :)
  • VO101Tom
    Ez régen nem volt ilyen jó. Amikor megjkaptuk az E-4-est, akkor kipróbáltuk, de azon kívül, hogy nagy füstöt csinált, és lövéskor akadt mint állat, nem volt haszna, nem estek le a gépek (lehet pont a lag miatt vesztek el a sérülések). Az utóbbi 2 peccs alatt teszteltük, és most már jó.
  • Her Laca
    Itt a magányos farkasok gyűlnek:))
  • VO101Tom
    Farber írta steamen, hogy a weblapjukon megnyitottak egy fórumot, aki századot keres, vagy embereket venne fel, ott jelentkezhet, olvashatja vagy épp adhatja az ajánlatokat.
    Nemtom innen érdekel-e valakit, mindenesetre én átadtam az üzenetet :)

• Her Laca
    mán 8 nál tartok. Ez hihetetlen,nagyon jóóóóóóóóó:)
    Ez eddig mért nem volt publikus?
  • Her Laca
    Na bakker csak ezt a M-akármilyen lószart táraztam oszt egymás után 4 gépnek lőttem le a szárnyát. Hogy én ezt eddig nem is tudtam.
  • VO101Tom
    Simán át lehet ülni, de a lövészet kicsit bonyolítva van, hogy például parkoló pozícióból ki kell emelni a fegyvert mielőtt lőni tudnál. Az F10-el ki kell kapcsolni az egerezést, akkor a géppuskát kezeli. Ha kifogy a lőszer, újra tudsz tárazni, de elég sokáig tart.

Ha offline próbálgatod, a nehézségi beállításoknál kapcsolj ki alul középen mindent (switch planes, switch positions, stb) lehet az ki van kapcsolva, hogy máshova átülhess a gépben. Amit még ki kell kapcsolni, az anthropomorph controls. Az minden online szerveren is ki van kapcsolva, azt szimulálja, hogy a pilóta két kézzel csak két dolgot csinálhat egyszerre. A kontrollerek fals jelei miatt viszont ez nagyon bugos, nem is használja senki.
  • artivizsla #57220
    Az "Ég urai" c. kiadvány utolsó száma ( LT-6G Texan ) máshol sem kapható, vagy csak nálunk bénázott a forgalmazó ?
  • feca1229
    Köszönöm este kipróbálom!
    Érdekes repülés lesz, eddig úgy repültem offline, hogy a motort nem kell állitanom, se a keveréket se a propállásszöget, ha van valami leirás, hogy mit, hogy kell használni azt szivesen veszem. Egyébként a még valahogy azt sem tudtam megcsinálni, hogy a pl. stukánál a lövész helyére üljek, hiába állitom be a billentyüzet kiosztást valamiért nem müködik! Valahogy furcsa ez az egész Clod! A többi szimben nincsenek ilyen gondjaim.