91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Legalább TIR4, de, ha így tele vagy, akkor inkább az 5! :)

A bolti verziót is a steamen kell regisztrálni...
  • Fürtös
    Hétfön jön az X52pro +pedál
    Két kérdés maradt:
    TradkIR-böl mit érdemes mostanában venni?
    CoD-ból csak steam verzió van vagy van rá esély,hogy boltban be tudom szerezni?
    Én már csak ilyen régimódi klapec vagyok
  • artivizsla #57378
    ch = k

Kávé mellé. Bár nem repülős, de azért megéri megnézni.
  • artivizsla #57377
    Saitech X65
  • artivizsla #57376
    Ez nem a legolcsóbb, de legalább nem rossz.
  • Romeo One
    Üdv!

1, 1946, 4.11
    Múkod online, múkod offline karrier, QMB lefagy. A gép nem, ha a folyamatokat nézem, az IL2FB.exe folyamatosan változtatja a memóriafoglaltságot, de a program maga kész, csak task manágerből lehet kilőni.

2, Külső vinyó
    Akinek van tapasztalata, melyik gyártót ajánlja/nem ajánlja?
  • Sanyo
    Az aktiváláshoz legalább egyszer online kell lenni, akkor pedig a steam az összes eddigi javítást is leszedi. A jelenlegi állás szerint kell hozzá net elérés.
  • 55manfred
    Sziasztok ! Nem merem megvenni a dobozos IL-2 CoD-t mert online reg kell hozzá. Nincs más módszer hogy off-line gépre lehessen tenni?
  • Gascan #57372
    szingliben quick missionöknél tudja valaki hogy a loadoutot miért nem lehet állitani?
  • refa
    szia, ha érdekel ezt nézd meg:SAYTEK Cyborg EVO 3990Ft!
  • Szepy2884
    Itt a beígért motoros repülés is. Most készültem el a feltöltéssel. Ha valaki tudja hogyan rakhatok alá több zenét is, ne tartsa magában :)

• Valka
    Hát én annak idején nem 5000 ft-ért vettem, de ha tudsz újat 5000-ért ne fogd vissza magad, mondjad bátran merre. Használtat nem veszek, mert az lehet ugyanolyan szar mint az enyém. Főleg több száz km-es távolság esetén ciki az ilyen. Azt meg nem hinném, hogy két poti 10E Ft lenne... De mindegy, ha senki nem jártas itt e téren, akkor nem feszegetem a témát. A videokártyát nagy nehezen össze tudtam hozni, egy-két hónap és talán joyra is futja majd. Addig marad az fps meg a stratégia. Meg hátha kijön valami gold edition, ami nem ilyen bugos...
  • Her Laca
    Értem.
    De egy hónap után te is megunod na jó legyen 3 hónap az ai-k lövögetését.Ez a játék azért lenne jó mert időtálló asszem:)

A kezelését megtanulja az ember ,de a zászlót én sem értem nekem is van ,hogy kétszer kell belépnem ,hogy adja. De egy csomó dolog van ami problémás,és sajna ez így is marad .Tehát továbbra is tartom ,hogy szar ez akárhonnan nézem csak nincs más,akik meg megszállottak ,köztük én is max csak hőbörögni tudnak .
    De jön még kutyára úthenger mindig mondom!:)
  • Gascan #57367
    ezzel azt mondtam, hogy a CLOD multija nem éppen "ujoncoknak" valo ... sokaig tart mig betölti, nekem nem volt az sem egyértelmű hogy hogy kell magadnak gépet csinálni h repülhess

valakit meg kellett kérdeznem

valamikor nem jön elő a zászló multiban h térfelet választhassak .. stb.
  • Her Laca
    Ha még csak a színekkel lenne a baj ,avval kiegyeznénk szerintem:)
    De az egész egy mosott szar lett ahogy optimalizálnak. Na mind 1 nem bosszantom magam tovább:) Inkább szisszentek egy sert.Most főztem egy isteni pörit bográcsban ,erre az összes szomszéd kirajzott a szagra oszt elfogyott:) Mondjuk szomjas már nem vagyok.
  • Willenbrock
    Nekem a színek nem tetszenek a grafikában.Már eleinte is pasztellnek és természetidegennek találtam őket.
  • Her Laca
    Ebben nem értünk egyet. Az Il2 -t is a multi repítette azon magasságokba ahol volt. Az hogy tíz évig siker volt az csakis a multinak volt köszönhető. Előbb utóbb mindenki megunja az ai-k lövöldözését és azért nem kis élmény multiban bevetéseket repülni. Na meg kihívás. AI az nem kihívás egy idő után. Én a CLOD ban egy küldetést sem repültem le ,max ai vadászok ellen gyorsküldit de csakis azért ,hogy gyakoroljam a célzást.
  • Her Laca
    Ez a kemény:) A grafikát széjjelbaxták az eredetihez képest optimalizáció címszó alatt. Most már köze sincs ahhoz amilyen volt a megjelenésekor,én megnéztem az akkori képmentéseimet meg a mostaniakat és ég és föld.
    És akkor ne legyek ,hogy is fogalmazzak "morcos".
    Gondolom ma sincs hír egy nem béta patch ról:) amiben sikerül is érdemben javítaniuk a sok elszart dolgukon. Bár én nem reménykedem már, ez a játék csúful megbukott sajnos,talán lesz egy csapat aki majd a közeljövőben csinál egy jó szimet ebből a korszakból. Mert ezek az 1C-s fiúk nem fognak az ziher.
  • Solt
    Nem csúnyult! A politikailag korrekt kifejezés alapján, ezt kérlek alássan, optimalizációnak hívják! :D
  • Scottt
    Elég kemény, hogy mennyit csúnyult a játék a cikkbenlévő képekhez képest.
  • lala42
    Ment privi.
  • Gascan #57359
    mondjuk a multi az minden csak nem user friendly :)
  • Her Laca
    Elmondom mi a probléma vele.
    Anno kijött folyan volt amilyen elfogadtuk majd ki javítják.
    Javítás címszó alatt randább lett pl.Lassan elérik a régi al színvonalat.
    Egyet előre sokat hátra lépnek.
    No meg tisután látszik hogy szarnak rá.
    De mi sem bizonyítja jobban a véleményt róla mint az az irtozatos tömeg aki online játszik vele. Nincs 100 ember a bolygón
  • Gascan #57357
    az erdős buggal már én is találkoztam .. ettől eltekintve - meg attól hogy nem vagyok szakmai zseni 2. világháborús repszimekben - nekem tetszik a játék ... 10 eurót, amennyiért vettem, bőven megérte :)

• Gascan #57356
    azt csinálsz amit akarsz .. max nem olvasom el, igy van:)

a lényeg amit sejtetni akartam, hogy az hogy visszajársz ocsárolni mégis csak azt mondja hogy tetszik neked .. mert foglalkozol vele.. ha szar lenne nem foglalkoznál vele

szóval itt igy kis ellentét van :)

panaszkodj kevesebbet, jót tesz a szivnek és léleknek :)
  • Her Laca
    Különben mostanában elkezdtem spitfirével gyakorolni ,mert meguntam az állandó rinyálást,tegnap is (ez nem dicsekvés ,de komolyan ,bár nem áll az se messze tőlem) lelőttem egy szekérderék spitet atagon és azt vágták a fejemhez,hogy könnyű a messzával . Na mondom átállok én egy kis időre és meglesem miért is kiszolgáltatott az a kerekszárnyú.
    Melyik a jobb amúgy a spit IIa,vagy az I es boost al?
  • Her Laca
    Csak a legdurvábbak egyikét!!! Mint említettem erdőben lazán repkedsz a fák közt vagyis a fákban. Mert hihetetlen sérülés modell van asszem :)
    Ez szerintem alapvető ,hogy egy szimnek nevezett valamiben robbanjál már cafatokra,ha szembe találkozol egy termetes fenyővel avagy tölgyfával.
    Avagy te máshogy gondolod?
    Tudom itt a harc a magosban folyik,no de mint tegnap is az angelus bebújt az erdőbe.Ergó kihasználta ezt a fiiiicsört vagy minek is nevezhetjük:)Ez mán realizmus a javából nemde?:)
  • Her Laca
    Ellenben ha neked nem szar és tetszik ,meg vagy elégedve vele,teljesen nyugodtan kifejtheted a véleményedet ez ügyben ,én szívesen olvasom. :)
  • Her Laca
    Miért zavarná?
    Én a mai napig repkedek vele,egyrészt mert nincs alternatíva és én csak ezt szeretem játszani ,mármint a II VH s rep szimeket. De attól még a véleményem az ,hogy szar. Nem ezt ígérték, de eltelt egy év és még mindig alapvető hiányosságokkal küzd,amit gyanítom soha nem is fognak javítani.
    Ergó szar:) És azért mondom el ezt többször mert szar. Ha jó lenne nem mondanám rá,hogy szar. De nem jó hanem szar.Na ennyit erről:))
    Pénzről meg még nem is beszéltem:)))
  • PhantomAss
    mivel akkoriban 50€ ~15000ft volt, így azért nem nyelem le a békát olyan könnyen :)
    nekem mint il2 őrültnek simán megérne ennyit egy JÓ játék ami méltó utódja lenne a nagy elődnek.
  • LeonSilver
    Mivel fizettünk érte és nem varezoltuk, szívünk joga ócsárolni barátom. Legfőképpen ha egy darab szar az egész.
    Amennyiben téged ez zavar ne olvasd el. : szmájli :
  • Gascan #57349
    nektek nagyon zavarhatja a sziveteket ha már több hónapja képesek vagytok visszajárni ócsárolni a játékot :)

amúgy az, h mennyiért megy a játék nem teljesen a fejlesztők felelőssége .. ebben a kiadók is ott vannak rendesen
  • sakkay
    Valami hihetetlenül remeg a joy fordulóknál, (saitek evo) a játékon belül a kalibrálásnál van lehetőség ezt finomítani? Ha nem is a force-ra gondoltam, talán nagyon durván érzékeli a mozgás indulást.
  • sakkay
    3 euro már igencsak baráti ár. Ez is mutatja , hogy elba*ták a srácok. Még mindig komoly ára lenne, ha készen dobják ki.
    Azért ez igazán szánalmas....három euró..mennyiért is vettük?
  • V Domino #57346
    De lehet ez is csak egy bug,aztán beállítják ficsörként a jusereknek.
  • Her Laca
    Ámde! Kiszámolja neked a mágneses pólusok elhajlását vagy mi a szöszt és most ugyanabba az irányba repkedhetsz mint annó a krapekok:) Vagy valami ilyesmi,ami remek csak pár emberen kívül a kutyát nem érdekli.:))
    Fos és kész.
  • PhantomAss
    én még 50-ért vettem, és kb 2 órát ha játszottam vele...
    mondjuk 3 eurót sem ér az tuti
  • Her Laca
    Jó de Szepy meg huszonéves,Flóra meg már temetőérett ugye:))Bár nem látszik rajta az igaz:)))
  • Her Laca
    3 juróért?? Ezek betegek. 3 forintot nem szabad adni érte.
    Ingyen kéne osztogatniuk ,és megtiszteltetésnek venni,hogy egyáltalán valaki hajlandó rá időt áldozni .A gyökerek.
    pl az orrsegédszárny mért nem működik? És! erdőben miért lehet repkedni dogfight közben? Mert tegnap egy angellus oda menekült kínjában és szépen a lombok alatt kavirnyált hosszú percekig.
  • Lebowski
    Jó, de neki megvan a gyémántkoszorúm ha jól emlékszem :)