91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #57700 Nem jarok nem jarok... Valoszinuleg azert mert utalom,meg nem tetszik...
Jonnek en kezzel labbal de pont van eleg nyomorom most.
-
Fürtös #57699 Lala ,valami mas lesz az, a kis pocok valoban fixalja a botot de ott semmifele elektronika nincs,csak egy fix retesz. -
lala42 #57698 Na jó pihit mindenkinek, megyek dögleni, mert reggel meló. -
lala42 #57697 Nem jársz repülni vaze XD
A fiam már reppenne veled egyet. -
Fürtös #57696 Ezzel az allamadossag dologgal annyi a baj hogy az nem fizeti vissza aki akarja.
Semmit sem tudnak csinalni ha holnap azt mondjuk nem fizetunk.
Es ha holnap azt mondjuk nem fizetunk akkor hip-hop Magyarorszag osszes gondja meg van oldva,ugyanis a gond itthon nem a korrupcio meg a politika...Nem ott mennek el a nagy penzek.
Az igazi biznisz az az allamadossag.
-
lala42 #57695 Clutch settings van a botkormány bal oldalán alul egy kis pöcök. Azt ha kihúzod, akkor kikapcsolod ( ill. rögzíted az oldalkormányt) és pedált tudsz csatlakoztatni. Nyeresn ezt vettem ki. Reteszelheted a boton lévő oldalkormányt. -
OFF de érdekesség:Anglia 2006-ban fizette vissza a világháborús USA szállítmányok utolsó törlesztőrészletét,Oroszország pedig megtagadta a törlesztést.Így már értem miért lehet a világ egyik legkevésbé eladósodott állama...
http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6lcs%C3%B6nb%C3%A9rleti_t%C3%B6rv%C3%A9ny -
Így akkor: http://www.youtube.com/watch?v=eHglEeb9teE&feature=related -
Nem rakta pedig flash tag közt volt a cím,na mindegy. -
-
Ilyesmit akartak az oroszok:
Ilyen lett :)
-
Erre fogadni akartam éppen:) -
Romeo One #57688 X52. A MFD-nél a "Clutch settings" mit takar? Biztos az én figyelmetlenségem, de a manuálból sem tudtam kiókumlálni. -
Leütve! -
Magyar lány nyerte meg. -
Nate-nek eladósorba került a régi cucca:
Használt HOTAS rendszer X52+Pro Flight Rudder eladó!
Saitek X52 Flight Control System HOTAS (gázkar+botkormány) 20.000 Ft
SAITEK Pro Flight Rudder Pedals lábkormány 20.000 Ft
A kettő együtt 30.000 Ft!
-
sakkay #57684 Először is köszönöm. Másodszor bekaphatják, ezt ő is érzi.
Harmadszor:azért remélem , hogy az eredeti file-ban mahhinálhatom az adatokat ugye -
artivizsla #57683 Nem csak copyznak az oroszok, van ott kreativitás is bőven, csak a jó Isten mentsen meg tőlük :
-
Hogy gyanakszom e?:)) Én nem gyanakszom ,konkrétan biztos vagyok benne.
No majd ezután minden ATAG os repülésről veszek trekket ha ilyennel találkozom elküldöm neked.
Gyanítom ugyanazt csinálják mint annó az Il2 ben ,elindít egy gombra valami letöltést . Most visszagondolva amikor másodjára meglőttem ,ugye gyorsan jöttem ő meg hirtelen ugyan azt csinálta amint kopogott az áldás és belém laggolt ,én felrobbantam ő meg tovább repült. -
Ha csalásra gyanakszol, akkor vegyél trekket, csinálj screenshotot, és pontosan írd föl a faszi nevét. Csak így tudok utánakérdezni, hogy ki találkozott hasonlóval.
-
feca1229 #57680 Köszi, kipróbálóm! -
Tegnap érdekes eset történt.
Összeakadtam egy spittel , semmi érdekes nem történt addig amíg előnyös helyzetbe kerültem,na onnantól szép fehér ködbe burkolódzott aztán megint ment minden normálisan,aztán mikor lőhelyzetbe kerültem megint párába bújt,ezt vagy 15 x megcsinálta,no de aztán csak lekalapáltam valahogy.
Pár perccel később ,10-20 látok egy spitet alattam szépen egyenesen repül. Na megcsapom,végiglőttem,erre ahogy elsuhanok balról mellette felrobbanok. Csak úgy.Ugyan az az arc volt,jóval később leesett ki is írta nekem ,meg egy másik srácnak is. Én nem tudom miket csinálnak ,de ezek nem véletlenek,mert laggoljon egyszer ,rendben van,laggoljon 2x ok,de 15 xés csak akkor amikor lövöm.Na meg ez a robbanás.Se nem lőttek se semmi ,ki se írt senkinek ,csak bumm,és köddé váltam. -
BlackSix ezt válaszolta az FF fájlok turkálására:
Hi, Tom!
I apologize, but it's forbidden to me to make comments or something to tell about work VAC in the game. Formally yes, he risks.
And once again I apologize that long didn't answer the letter. -
Romeo One #57677 Hmmm. A honlapról letöltött driverrel, és az ugyanonnan letöltött SMART TECH profilerrel megy. A profiler nem indul el .NET hiba miatt (4-es van fent, aszongya frissítsek 2-re...), de működik a gázkaron lévő miskulancia. Igaz, így viszont nem működik az egér görgője, amivel a térképet szoktam zoommolni... -
sakkay #57676 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Ezen bexartam:)
"Fiatal lelkes szovjet mérnökök egy csoportja feltalálta a Ctrl-C Ctrl-V billentyű parancsokat:"
Katt ide -
artivizsla #57674 Találtak egy újabb FW-190 F8/R1-est Magyarországon !! Esetleg még az is lehet, hogy magyar gépet találtak. -
blackshark #57673 Egy kis vér...
[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/9/24/a1_2012_9_24_eyqwaobh0y_tn.png]
Ott maradt a lelőtt farok. :) -
artivizsla #57672 Bf109 / Fw190 gun camera :
-
77pxdumbo #57671 Hát én mindig adtam a véleményedre 
-
Nem is tudtam,hogy meghatározó tényező vagyok:)jut eszembe. -
Lehet evvel harcászkodni nem azt mondom,hogy nem de engem bosszant ,hogy még mindig ezer sebből vérzik. Tommal minap kiveséztük,ő megbocsátóbb én kimondottan ellenséges érzülettel állok a témához. Átverve érzem magam ,de másnak meg jó mint hallom,így bár megfogadtam,hogy ott keltem rossz hírüket ahol csak tudom de ezentúl tartózkodom a vélemény nyilvánítástól,mert Tom aszongya ,hogy így sok embernek elveszem a kedvét (ami a cél volt :XD) attól ,hogy repkedjen vele.Így most már csak magamban puffogok:) -
77pxdumbo #57668 Hát legfeljebb átállok a Take On Helikopters-re, meg a BF3-ra
-
77pxdumbo #57667 A bélyeg meg ott van az aláírásodban
-
77pxdumbo #57666 Ha meglesz a karim, jövök repni. Remélem azért használható a játék, bár a hsz-et olvasva kissé megrendült az optimizmusom. Azt hittem, ennyi idő elteltével, már pöpec kis progi lesz belőle. Nekem az állandó szaggatásból lett elegem, no meg kétszer is szétszállt a gépem. Proci alaplap elszállt, majd gari után szinte újonnan ugyanaz 
Most más cuccra váltottam, remélem ez tovább fog tartani...
-
Nem foglalkozom vele.Amennyit repkedek ez a szar is jó,meg most anyagilag sem állok éppen jól,lévén meló alig. Bár nem is erőltetem,:) lassan a nyögdíjra készülök.XD Mondjuk azért ha nagyon akarnám lenne de nem akarom:)
Majd ha tökéletes lesz ez a játék akkor fogok beinvesztálni bármibe is ,ahogy nézem arra pedig ráérek még:) -
77pxdumbo #57664 No és, hogy áll a Warthog projekted? -
77pxdumbo #57663 Azért nem sírok, mert a 27" samsungom se rossz
-
77pxdumbo #57662 Az szép, bár részemre legfeljebb álom lehet
-
Én nem mondok semmit:)Mert még rám sütnek bélyegeket ,meg már nem is nagyon érdekel ez a hardver dolog. No meg vannak kísérletező kedvű egyének én meghagyom nekik ,én a járt utat a járatlanért el ne hagyj elvet követem.