91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Esetleg egy polgári engedetlenségi mozgalom? Nem ülök autóba, nem szállok buszra, vonatra, nem fizetek küzműszámlát, nem fizetek adót, a bankoknak nem fizetem a kölcsön törlesztését.
    Persze ez sem jó. Már egy nagy (egyre nagyobb) réteg ezt is kitalálta. XD
  • Zpogi
    Lehet,hogy volt már...

Az iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra: ... - Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből - mondja a tanárnő. - Ki mondta "Szabadság vagy halál"? Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: - Patrick Henry, 1775, Philadelphiában. - Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg". Suzuki feláll: - Ábrahám Lincoln, 1863, Washingtonban. A tanárnő végigméri az osztályt és így szól: - Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti. Hátulról egy csendes hang: - Nyaljátok ki a seggem büdös japcsik! - Ki volt az? - kérdezi a tanárnő. Suzuki jelentkezik és mondja: - McArthur tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyűlésén. Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: - Elhányom magam. A tanárnő kiabál: - Ki volt az? Suzuki azonnal válaszol: - Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokio, 1991. Az egyik diák unottan odaveti: - Szopj le. A tanárnő hisztérikusan: - Elég! Ez meg ki volt? Suzuki rezzenéstelen arccal: - Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda. Egy másik diák feláll és elordítja magát: - Ez a Suzuki egy nagy rakás szar! Suzuki ismét nyugodt hangon: - Valentino Rossi motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydij. Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: - Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam! Mire Suzuki: - Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006 Balatonöszöd.
  • Zpogi
  • Her Laca
    Jó az ötlet ,de én most megpróbálnék egy kevésbé radikális megoldást:)
    Csak kibaxottul elegem van már ,hogy mindig a fejemre,fejünkre xarnak:)
  • lala42
    Her Laca. Van még tippem, ha érdekel. :-)
  • lala42
    Ja az adminnnak! Ki ne töröld az 58376-os hsz.-emet.
  • lala42
    Fel kell menni az " ország házába", oszt a tetőről lehajigálni az összes köztörvényes bünöző bandát a járdára. Csak a későbbiek számára okulás céljából. Hát tesó Én így látom.
  • Her Laca
    No testvéreim!
    Ez off de vagyunk olyan viszonyban,hogy közzé teszem itt is ,hátha érdeklődésre talál.
    Páran arra az elhatározásra jutottunk,hogy tenni kéne valamit tevőlegesen az autós társadalom sarcolása ellen,ezt pedig egy nonprofit egyesület létrehozásával szeretnénk elindítani aminek reményeink szerint belátható időn belül lenne támogatottsága ,lévén az elengedhetetlen ahhoz hogy meghallgatásra kerüljön a mondandónk.
    Semmi másról nem akarjuk ,hogy szóljon a történet,mint arról,hogy elég legyen a különböző címeken kivetett sarcokból (lásd rendszámtábla csere ,mert most más rendszert akarnak,vagy évenkénti vizsga ,persze megint plusz pénzért,vagy az utak állapota,pedig fizetjük az adót stb) ezt szóvá tegyük,no meg jogvédelmet ,mert lássuk be ha kell ha nem az autós semmi más lassan csak megpumpolni való egyén.
    Persze van az autó club de azok semmit sem tesznek ezért támadt ez a gondolatunk.
    Most még csak az előkészítés stádiumában járunk ,de érdekelne ,hogy ti hogy látjátok a helyzetet.
  • Her Laca
    Gyorskötözővel összehúzod oszt el van az ott.
  • artivizsla #58373
    Az is érdekes, hogy milyen gépek lesznek majd benne. Tegnap próbálgattam a japán csillagmotorosok közöl párat a 46-osban (Ki84, Ki100, N1K ) és nagyon kis pöpec gépeknek tűntek.

Az X52-esben a rugókivételről volt egy videó belinkelve valamikor, nincs meg véletlenül valakinek ?
  • Sanyo
    Meg úgy általában mindenféle repüléstől. Belenéztem a filmbe, de borzalom még végigtekerve is. Nagy kár érte, mert a témából sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
  • RatBaG #58371
    a red tails után spielberget inkább tüzes piszkavassal kéne távol tartani bármiféle légiharctól...
  • Sanyo
    Saburo Sakai is jó lesz. :)
  • Willenbrock
    Ja ha csak a távol keleti hadszíntér lesz akkor a németek ugrottak-kár.
  • Willenbrock
    Azok a sorozatok tetszettek csak kár hogy a "gonosz" oldal szemszögéből nem csináltak ilyet.A repülősben remélem nem hagyják ki Hartmannt meg a többi nagyágyút-a német ászokat nem kerülhetik ki ha repülőset akarnak csinálni.
  • Sanyo
    Most fogom újra megnézni mindkét sorozatot. :)
  • repvez
    Egy kis off:
    ha minden igaz és megvalósul.
    "Az Elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat című minisorozatokkal meglehetős sikereket elérő HBO egy harmadik minisorozatot vehet Tom Hanks és Steven Spielberg közös cégétől. Az új széria dettó a II. világháború eseményeit dolgozná fel, egészen pontosan a csendes-óceáni hadszintérét, de a Pacificben bemutatott történésekkel ellentétben a légiharcokra koncentrálna.

Michael Lombardi, a csatorna programigazgatója francia újságíróknak említette meg, hogy tárgyalásokat folytatnak Hanksszel és Spielberggel, akik az első két minisorozat után sem tettek le arról, hogy újabb emléket állítsanak a világháborús hősöknek. Az Elit alakulatot 2001-ben mutatta be az HBO és nyert vele hat Emmy-díjat (19 jelölésből). A kritikusok és a nézők imádták, a DVD-kiadáson 250 millió dollárt kaszált az HBO.

A Pacific 2010-ben került adásba, és ugyan nem volt olyan sikeres, mint az előd, de a megvalósítás ugyanolyan profi volt, így bízhatunk abban, hogy a légiharcokat is rendesen megcsinálnák. Azt egyelőre nem tudni, mikorra dönti el az HBO, hogy tényleg kell-e neki az új minisorozat."
  • Her Laca
  • Fürtös
    Privatban elkuldened nekem? Kivancsi vagyok te mit gondolsz errol.
    En nagyon ovatosan csak ugy fogalmaznek: Nagyon "erdekes" tortenet...
  • Johann Wind
    Így ránézésre a P-39-es egy finn múzeumban van kiállítva. A Messer pedig egy 36 győzelmes, német aranykeresztes ász gépe, ami eredetileg E-1-esnek készült, de átalakították E-7-sé.
  • Johann Wind
    Én olvastam. Írtam is ide valamit, de inkább kitöröltem, mert próbáltak már befenyíteni az indexen, mert leírtam az igazságot bizonyos emberekről.
  • acidrain
    Van hát. Van olyan század, ahol ketten is aktívak. :/

Van kb 15 fő, akik repülnek online.
  • Tauri
    Van létező aktív század , csapat , játékosok akikkel lehet együtt repülni ?
    Nagyon szeretnék ismét játszani, de most már egy aktív társasággal.
  • Her Laca
    Ezt olvastátok már?
  • Her Laca
    Ez engem hidegen hagy:)) De még mennyire! Egy a lényeg! Nekem legyen jó ,más meg nem érdekel:XD Meg engem ne győzködjön senki ,hogy ratyiont vegyek oszt lesz béke és bodottág:)Más azt vesz ,használ amit akar.
    Mellesleg nem értem mi lehet a baj Fürtösnél mert nálam ilyen nem jelentkezett soha ,pedig nálam is 16:10 es monitor van.
  • artivizsla #58357
    Kávé mellé.

Csepel 1.

Csepel 2.

Csepel 3.

Csepel 4.

Csepel 5.
  • Solt
    Ugyan... a legjobbak is hibáznak, hát még mi! :)) Jó éjt...
  • lala42
    Akkor bocsi érte, szóval kaján vigyor akart lenni.
  • lala42
    Na jó éjt. Megyek, mert reggel meló.
  • Solt
    Nem! :D

Miért nem vesztek VIP jogot? Akkor lehet szerkeszteni, no meg támogatjátok ezt a ... sg-t is...
  • lala42
    Egyébként is úgy látom Ő 1 renegát. LOL
  • lala42
    Nem tudom jó szmájlit szúrtam-e be.
  • Solt
    Szerintem csak a Dokumentumokban lévőt kell, az tartozik a "profilodhoz"...
  • lala42
    Ő akkor már csak a fényt látja.
  • lala42
    Ja Fürti!
    Ha a aC:\Users\*****\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover
    mappát átírod, ill az ott lévő fájlt, akkor a játék könyvtárában lévőt is írd át. Mindekettő, egyezzen. Nekem a C doku stb.-ben is van, és a D:\Steam cammon stb. ( nem sorolom) is van conf.ini. Tehát ha az egyiket változtatod, akkor a másikat is.
  • V43 1105
    Na csak lássa meg ezt Laca
  • lala42
    Csdak nyugodtan csapkodd őket. :-) nem ellenkeznek. Ők is szokták csinálni. Ha nincs a levegőben ellen, igen jó szórakozás. LOL. Igaz nem szoktuk túlzásba vinni.
  • lala42
    ATI-t kell venni. :-)

Hali.

Nos nekem is 16/10-es a monitorom. 1680x1050. Nálam nem jelentkezett ez a probléma.
    1. Nem a config.init kell buherálni. A conf.init. Nálam így néz ki.

[BOB]
    EpilepsyFilter=0

[window]
    DepthBits =24
    StencilBits=8
    DrawIfNotFocused=0
    SaveAspect=0
    Render=D3D10_0
    width=1680
    height=1050
    posLeft=0
    posTop=0
    ColourBits=32
    FullScreen=1
    ChangeScreenRes=2
    Frequency=60
    StereoMode=0

[NET]
    speed=25000
    localPort=27016
    serverName=My Server
    serverDescription=IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
    serverInfo1=
    serverInfo2=
    serverInfo3=
    serverInfo4=
    VAC=1
    maxPlayers=255
    socksEnable=0
    socksHost=
    socksPort=1080
    socksUser=
    socksPwd=
    host=216.52.148.29
    port=27016
    tryDirectConnect=1
    lobbyName=Tobzos
    lobbyPlayers=Tobzos
    SkinDownload=1

[Console]
    IP=20001
    UseStartLog=1
    WRAP=1
    PAUSE=1
    HISTORY=1024
    HISTORYCMD=1024
    PAGE=20
    LOG=0
    LOGTIME=0
    LOAD=console.cmd
    SAVE=console.cmd
    LOGFILE=log.txt
    LOGKEEP=0

[rts]
    tickLen=30
    ProcessAffinityMask=15
    maxTimerTicksInRealTick=20
    ; 0 - not use, 1 - show cursor and not capture, 2 - not show cursor, and capture
    mouseUse=2
    ; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
    joyUse=1
    ; 0 - not use, 1 - use if hardware exist
    trackIRUse=1
    DisableIME=0
    culture=en-GB

[rts_mouse]
    SensitivityX=1.0
    SensitivityY=1.0
    SensitivityZ=1.0
    Invert=0
    SwapButtons = 0

[rts_joystick]
    FF=1

[core]
    RandSeed = 0
    TexQual=3
    TexFlags.PolygonStipple=0
    Shadows=1
    SpecularLight=2
    DiffuseLight=2
    DynamicalLights=1
    MeshDetail=2
    LandShading=2
    LandDetails=2
    Sky=3
    Forest=4
    VisibilityDistance=3
    LandGeom=2
    DrawCollisions=1
    Water=-1
    Effects=1
    EffFlags.Light=1
    EffFlags.SpriteRender=0
    Grass=3
    CordEffect=1
    UseFog=0
    UseLandCube=1
    UseLandConnectedObject=1
    LinearObjectManager=1
    Roads=1
    Sun=1
    Clouds=1
    EffFlags.LightSpritesProj=1
    ShadowMapSize=3
    TexFlags.AsyncLoad=1
    TexFlags.ShowTexture=0
    SimpleMesh.SWTransform=0
    SimpleMesh.QuadTreeClip=1
    SimpleMesh.InstancingHW=1
    EffFlags.LightContextSprites=1
    CloudsFlags.Detailed=1
    TexFlags.CreateHDR=1
    Decals=2
    EffFlags.SWLight=0
    TexFlags.CockpitOnePass=0
    MegaTexture=0
    TexFlags.Reflection=0
    RenderTargetQual=3
    MSAA=4
    MeshStatics=2
    MeshStaticsDetail=4
    SimpleMesh.QTNoCompose=0
    MeshFirstLod=0
    MeshShowLod=1
    SpawnHumans=0
    TexFlags.SSAO=1
    TexFlags.VSync=1
    TexFlags.FastTransparency=1

[sound]
    SoundUse=1
    DebugSound=0
    SoundEngine=1
    Speakers=1
    Placement=0
    SoundFlags.reversestereo=0
    RadioFlags.Enabled=1
    RadioEngine=2
    MusicVolume=14
    ObjectVolume=7
    MusState.takeoff=1
    MusState.inflight=1
    MusState.crash=1
    MusFlags.play=1
    MasterVolume=14
    Attenuation=7
    SoundMode=0
    SamplingRate=0
    NumChannels=2
    SoundExt.occlusions=1
    SoundFlags.hardware=1
    SoundFlags.streams=1
    SoundFlags.duplex=1
    SoundExt.acoustics=1
    SoundExt.volumefx=1
    SoundFlags.voicemgr=1
    SoundFlags.static=1
    VoiceVolume=8
    Channels=1
    SoundFlags.bugscorrect=0
    SoundExt.extrender=0
    SoundSetupId=8
    ActivationLevel=0.02
    Preemphasis=0.8
    RadioLatency=0.5
    AGC=1
    PTTMode=1
    RadioFlags.PTTMode=0
    RadioFlags.PlayClicks=1
    ActLevel=9
    MicLevel=10
    SoundFlags.UseRadioChatter=0
    SoundFlags.AutoActivation=0
    SoundFlags.forceEAX1=0
    speakers=3
    vgMaster=15
    vgVoice=15
    vgMusic=15

[game]
    mapPadX=0.65
    mapPadY=0.1380952
    mapPadDX=0.35
    mapPadDY=0.6
    mirror=0

A presudo, vagy mi a fene csak az ATI karikon lényeges. Egyébként legyen kikapcsolva, ill. nem bepontozva ( pipálva)
  • Fürtös
    Tele a hocipo...
    Bealdoztam a mobilnetem,lehuztam a patchet.
    Launcher exe hibaval azonnal le is allt.
    Nagynehezen kikukaztam,hogy a config ini ben levo ChangeScreenRes=0 okozza.
    Ez eredetileg 1 volt de atirtam mert 16:10 es monitornal a kepernyo bal szelebol hianyzik 10 cm.
    A patch utani config fajlban mar nem szerepel ez a sor.
    Viszont atkerult az itt levo config fajlba:
    C:\Users\*****\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover
    Ha itt atirom 0 ra akkor ujra leall launcher exe hibaval.

Esetleg masnal is jelentkezett ez a hiba? 1C forumon semmit nem talaltam rolla.

Onnan lehet eszrevenni,hogy amikor elindul a jatek a sarga celkereszt/repulo ikon kozepen van,majd mikor windowsrol atvalt a jatekra akkor a sarga celkereszt ikon mar el van tolodva balra 10 centivel. Az ubisoft video es a jatek menuje mar ujra kozepen van,ha viszont betoltok egy terkepet akkor megint nincs kozepen a kep. A jobb oldali kabinteto oszlop latszik teljesen a bal oldali nem,normalisan mindkettonek latszania kellene.

Amiket mar ellenoriztem:
    Vsync be van kapcsolva,nem a FOV okozza,Nativ felbontasban van,felbontas stimmel,ha opciokban atallitom a fullscrent pseudora akkor fagy, Alt+enterre fekete kepernyot kapok de a jatek fut.
    Egyeb otlet?

GTX 580 I7 2600 4GB ram
  • sakkay
    Reptérre csapkodás erkölcsileg multiban , hogy van nálatok?
    De most komolyan clod-ban mennyire szokás?
    Atag-on éppen szállt fel pár gép rájuk akartam csapni, de a végén nem vitt rá a lélek....aztán a már felszállt gép(akit nem vettem észre, majdnem lelőtt 1 percre rá. De aztán megúsztam.