91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #58502 Ez mekkora film,, no nem úgy értve, mint a Bűnös város! -
Ha Hartmannról is van könyved az érdekelne. -
artivizsla #58500 Nyáron volt egy film a tv-ben, ahol valamilyen szörny szedegette össze a tengerparton meg a dzsungelben a szereplőket, akiknél egy terepjáróban volt egy LCD-s nyomkövető, amihez egy feketére fújt x52-es tartozott, avval irányítgattak rajta valamit. -
A Kaspersky víruseltávolító megér egy próbát,a gépemen megtalált egy olyan vírust is amit az Avast nem jelzett,és utána jó is lett a winfos.Kaspersky -
Johann Wind #58498 Miután a kisgyerekét elrabolták és megölték Lindbergh teljesen összeroppant. Lindbergh a nácik támogatója volt addig, ameddig rá nem jött milyen aljas dolgokat is követtek el. Ellenezte az USA hadba lépését a németek ellen, amikor Németországban járt kitüntették a sasrend-el is. A háború alatt ha jól tudom a Csendes-óceáni hadszíntéren oktatta az amcsi pilótákat a P-38-as vezetésére, több bevetést is repült, sőt légigyőzelmet is aratott civilként! -
Szepy2884 #58497 elajándékozod? mert akkor küldöm a címem priviben
-
hetti #58496 Volna pár könyvem amire már nincs szükségem majd összeírom a pontos címeket.
pl: Légi háború Magyarország felett I-II
A B17-es Flying Fortress
Az olaszországi légi háború
Véres Viscaya
.
.
. -
hetti #58495 Valszeg az egész csak azért van azon a "lélekvesztőn" mert egyszerűbb volt ezt odabiggyeszteni mintha maguknak csináltak volna. Nomeg milyen futurisztikus pont mint a masinájuk :)
A műterhelést "nem túl nehéz" megoldani csak a rugó előfeszítettségét kell szabályozni. -
ironia akart lenni csak lemaradt a végéról a smili. Tisztába vagyok vele , föleg ha meghagyják a muanyag mechanikát benne és a vibráló potikat . :) -
Nem lehet jó, mert nincs erővisszacsatolás. Gondolok itt a rugós terhelő mechanizmusra, mely terhelés hatására bekeményíti a kormányokat, hogy a kedves pilóta ne tépje szét a rendszert.
Kényelmes a virtuális repüléshez a rugó nélküli bot, de a valóságban nem engedhető meg az ilyen. Műterheléssel kell imitálni fly by wirenél, mert x52-vel max azt lehet kivitelezni. -
Nekem is csak a letiltással volt jó. -
lala42 #58491 Na megyek lelövetem magam. ( az ATAG-on. Vagy ha felbosszantanak, akkor a BF-3 ban.) -
lala42 #58490 Visszatérve az IE-re. Minden megnyítható rajta. Minden lejátszható, a gyorsasága sem utolsó. Az a néhány tized másodperces késést meg ki nem szarja le. Hova rohanunk? Ami elmúlt az elmúlt, ami jön az meg megvár. Higgyétek el semmiről nem késik le az ember. ( csak korán megy ki a következő vonathoz az állomásra XD ) -
Megkotlik oszt mászkál össze vissza. Én küzdöttem vele annó de aztán letiltottam. Lehet más tud rá megoldást de azt hittem hogy a pronál már megoldották ezt a gondot. -
Miért, tök jó kis cuccaim vannak.
Az ex-X52 -d magától lövi a gépeket, amennyi repülési óra már benne van. :)
Beszereztem egy rugdalózót(pedált) is, azóta nem tudok célozni. :)
-
lala42 #58487 Nos akkor az nem is fog működni? Akkor mi a faszanak rakták rá? Nem értem én ezt a világot már. Öreg vagyok hozzá. -
Sejtettem:) Én is úgy emlékeztem ,de a poén jó volt :) Savi a kukás. -
Csak próbáltam vicceskedni.
Köszi, nekem már van,nem tudnék mit kezdeni még egyel. Hiszen csak 1 fejem van. :)
Nem is olyan régen valaki keresett itt a fórumban Track IR-t, ha jól emlékszem.
-
Az X52 baj. Letiltod a joy egerét.Én ezt csináltam annó. -
lala42 #58483 Hali! Valaki, akinek van X-52 pro-ja. Azt hogy lehet kiütni, hogy az egérkurzor önállósitotta magát? Ban az egerek között a vezérlőpultban kettő is. Az egyik a rendes, a másik a gázkaron lévő egéré. De használom mindkettőt.
Megoldásokat szívesen várom. -
Namégegyszer. Hogy értsem is:)Ez ajánlattevés vagy mi?:))))Vagy kérdés az árra?:) -
Hutszá' fojiért megveszem a trekkírpródat! -
:) Baj az nincs:XD De most mit mondjak?:) -
sakkay #58479 Mi a f*sz van veled Laca?
Elkaptak az(arab) angolok, aztán bele kötöztek a székbe? Körmök leugrottak, Így nehezen megy az írás...
szóval mi ez a nagy kapituláció? Csak nem baj van? -
Ja . -
sakkay #58477 Leszerelsz? -
Szepy2884 #58476 megbeszéltük mit mivan :) Jó volt dumálni
-
Aligha, de nem hiszem hogy a kiállított példány fog repülni. Az csak a vásárlók megfogására való. :) -
Ujra egy kis off: repbiztonsági szempontból jó ötlet egy X-52 vezérlésre? -
Mi ?
-
Szepy2884 #58472 ??? -
Az IE nek sincs semmi baja. Használom minkettőt ,az új IE is gyors ,nekem nem tűnik lassabbnak.
Apropó. Ha valakit érdekel eladom a TR4 Pro-t van hozzá sapkavacak ,meg ilyen ledes cucc azt én csináltam de hibátlan.
Meg a G940 et is.
-
Szepy2884 #58470 nem akarok beleszólni és nem is akarlak megtéríteni. Használd azt amit szeretsz és megszoktál, de barátilag ajánlom csak, hogy az ie után csak próbáld ki a chrome-ot. Aztán lessz rá egy fogadásom, hogy úgy nézel majd az ie-ra mint a bagoly lent a képen
-
;)
-
lala42 #58468 Kferro Te meg takarítsd ki a gépet az összes internetkezelőtől. De a rendszerleíró adatbázisból is kézzel pucold ki. Ekkor frissítsd a gépeden lévő IE-t. Majd beállítod alapértelmezettnek. Ezután frissítsd a FlasPlayert, jawat. Ekkor feltelepítheted azt az internetkezelőt, ami szíved csücske. Utána már beállíthatod az alapértelmezett cumókokat.
-
lala42 #58467 Gyerekek. Miért nem állítjátok be a keresőszolgáltatót szátok íze szerint?
Ezközök-bővítmények kezelése-keresőszolgáltatók. Ott ki lehet dobálni a nem szükségeseket.
Igaz ezekhez a mezei IE kell. Nem ilyen úri huncutságok, mint Firefox, chrom, stb. Évek óta használom a IE-t. Semmi bajom vele. -
ja igen, az az. Microsoft Security Essentials. nekem nincs bajom vele, mondjuk töltögetni sem töltögetek annyi szart mint régen. -
artivizsla #58465 nem a Defender, hanem a Microsoft Security Essentials volt az. -
artivizsla #58464 Most váltottam Avast-ról AVG Internet Security 2013-ra, de a Defender-t is feltettem próbára, de aztán letöröltem.
Cégünknél is a Bing az alapértelmezett kereső, de hogy az milyen egy retek program, hogy semmit nem akar megtalálni alapból. Szörnyű. -
Az jó. Jobb mint a nod32, az nagyon lassú. De most már a windows defender is egész jó, nekem pl az van alapból, csak ha valami nagytakarítást csinálok, akkor teszek föl "külsős" vírusírtót (de általában -lekopogom- nem találnak semmit).