91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #58502
    Ez mekkora film,, no nem úgy értve, mint a Bűnös város!
  • Willenbrock
    Ha Hartmannról is van könyved az érdekelne.
  • artivizsla #58500
    Nyáron volt egy film a tv-ben, ahol valamilyen szörny szedegette össze a tengerparton meg a dzsungelben a szereplőket, akiknél egy terepjáróban volt egy LCD-s nyomkövető, amihez egy feketére fújt x52-es tartozott, avval irányítgattak rajta valamit.
  • Willenbrock
    A Kaspersky víruseltávolító megér egy próbát,a gépemen megtalált egy olyan vírust is amit az Avast nem jelzett,és utána jó is lett a winfos.Kaspersky
  • Johann Wind
    Miután a kisgyerekét elrabolták és megölték Lindbergh teljesen összeroppant. Lindbergh a nácik támogatója volt addig, ameddig rá nem jött milyen aljas dolgokat is követtek el. Ellenezte az USA hadba lépését a németek ellen, amikor Németországban járt kitüntették a sasrend-el is. A háború alatt ha jól tudom a Csendes-óceáni hadszíntéren oktatta az amcsi pilótákat a P-38-as vezetésére, több bevetést is repült, sőt légigyőzelmet is aratott civilként!
  • Szepy2884
    elajándékozod? mert akkor küldöm a címem priviben
  • hetti
    Volna pár könyvem amire már nincs szükségem majd összeírom a pontos címeket.
    pl: Légi háború Magyarország felett I-II
    A B17-es Flying Fortress
    Az olaszországi légi háború
    Véres Viscaya
    .
    .
    .
  • hetti
    Valszeg az egész csak azért van azon a "lélekvesztőn" mert egyszerűbb volt ezt odabiggyeszteni mintha maguknak csináltak volna. Nomeg milyen futurisztikus pont mint a masinájuk :)
    A műterhelést "nem túl nehéz" megoldani csak a rugó előfeszítettségét kell szabályozni.
  • repvez
    ironia akart lenni csak lemaradt a végéról a smili. Tisztába vagyok vele , föleg ha meghagyják a muanyag mechanikát benne és a vibráló potikat . :)
  • Vogel
    Nem lehet jó, mert nincs erővisszacsatolás. Gondolok itt a rugós terhelő mechanizmusra, mely terhelés hatására bekeményíti a kormányokat, hogy a kedves pilóta ne tépje szét a rendszert.
    Kényelmes a virtuális repüléshez a rugó nélküli bot, de a valóságban nem engedhető meg az ilyen. Műterheléssel kell imitálni fly by wirenél, mert x52-vel max azt lehet kivitelezni.
  • Vogel
    Nekem is csak a letiltással volt jó.
  • lala42
    Na megyek lelövetem magam. ( az ATAG-on. Vagy ha felbosszantanak, akkor a BF-3 ban.)
  • lala42
    Visszatérve az IE-re. Minden megnyítható rajta. Minden lejátszható, a gyorsasága sem utolsó. Az a néhány tized másodperces késést meg ki nem szarja le. Hova rohanunk? Ami elmúlt az elmúlt, ami jön az meg megvár. Higgyétek el semmiről nem késik le az ember. ( csak korán megy ki a következő vonathoz az állomásra XD )
  • Her Laca
    Megkotlik oszt mászkál össze vissza. Én küzdöttem vele annó de aztán letiltottam. Lehet más tud rá megoldást de azt hittem hogy a pronál már megoldották ezt a gondot.
  • acidrain
    Miért, tök jó kis cuccaim vannak.
    Az ex-X52 -d magától lövi a gépeket, amennyi repülési óra már benne van. :)
    Beszereztem egy rugdalózót(pedált) is, azóta nem tudok célozni. :)
  • lala42
    Nos akkor az nem is fog működni? Akkor mi a faszanak rakták rá? Nem értem én ezt a világot már. Öreg vagyok hozzá.
  • Her Laca
    Sejtettem:) Én is úgy emlékeztem ,de a poén jó volt :) Savi a kukás.
  • acidrain
    Csak próbáltam vicceskedni.
    Köszi, nekem már van,nem tudnék mit kezdeni még egyel. Hiszen csak 1 fejem van. :)
    Nem is olyan régen valaki keresett itt a fórumban Track IR-t, ha jól emlékszem.

• Her Laca
    Az X52 baj. Letiltod a joy egerét.Én ezt csináltam annó.
  • lala42
    Hali! Valaki, akinek van X-52 pro-ja. Azt hogy lehet kiütni, hogy az egérkurzor önállósitotta magát? Ban az egerek között a vezérlőpultban kettő is. Az egyik a rendes, a másik a gázkaron lévő egéré. De használom mindkettőt.
    Megoldásokat szívesen várom.
  • Her Laca
    Namégegyszer. Hogy értsem is:)Ez ajánlattevés vagy mi?:))))Vagy kérdés az árra?:)
  • acidrain
    Hutszá' fojiért megveszem a trekkírpródat!
  • Her Laca
    :) Baj az nincs:XD De most mit mondjak?:)
  • sakkay
    Mi a f*sz van veled Laca? Elkaptak az(arab) angolok, aztán bele kötöztek a székbe? Körmök leugrottak, Így nehezen megy az írás...
    szóval mi ez a nagy kapituláció? Csak nem baj van?
  • Her Laca
    Ja .
  • sakkay
    Leszerelsz?
  • Szepy2884
    megbeszéltük mit mivan :) Jó volt dumálni
  • Sanyo
    Aligha, de nem hiszem hogy a kiállított példány fog repülni. Az csak a vásárlók megfogására való. :)
  • repvez
    Ujra egy kis off: repbiztonsági szempontból jó ötlet egy X-52 vezérlésre?
  • Her Laca
    Mi ?
  • Szepy2884
    ???
  • Her Laca
    Az IE nek sincs semmi baja. Használom minkettőt ,az új IE is gyors ,nekem nem tűnik lassabbnak.

Apropó. Ha valakit érdekel eladom a TR4 Pro-t van hozzá sapkavacak ,meg ilyen ledes cucc azt én csináltam de hibátlan.
    Meg a G940 et is.
  • Szepy2884
    nem akarok beleszólni és nem is akarlak megtéríteni. Használd azt amit szeretsz és megszoktál, de barátilag ajánlom csak, hogy az ie után csak próbáld ki a chrome-ot. Aztán lessz rá egy fogadásom, hogy úgy nézel majd az ie-ra mint a bagoly lent a képen
  • VO101Tom
    ;)
  • lala42
    Kferro Te meg takarítsd ki a gépet az összes internetkezelőtől. De a rendszerleíró adatbázisból is kézzel pucold ki. Ekkor frissítsd a gépeden lévő IE-t. Majd beállítod alapértelmezettnek. Ezután frissítsd a FlasPlayert, jawat. Ekkor feltelepítheted azt az internetkezelőt, ami szíved csücske. Utána már beállíthatod az alapértelmezett cumókokat.

• lala42
    Gyerekek. Miért nem állítjátok be a keresőszolgáltatót szátok íze szerint?
    Ezközök-bővítmények kezelése-keresőszolgáltatók. Ott ki lehet dobálni a nem szükségeseket.
    Igaz ezekhez a mezei IE kell. Nem ilyen úri huncutságok, mint Firefox, chrom, stb. Évek óta használom a IE-t. Semmi bajom vele.
  • VO101Tom
    ja igen, az az. Microsoft Security Essentials. nekem nincs bajom vele, mondjuk töltögetni sem töltögetek annyi szart mint régen.
  • artivizsla #58465
    nem a Defender, hanem a Microsoft Security Essentials volt az.
  • artivizsla #58464
    Most váltottam Avast-ról AVG Internet Security 2013-ra, de a Defender-t is feltettem próbára, de aztán letöröltem.

Cégünknél is a Bing az alapértelmezett kereső, de hogy az milyen egy retek program, hogy semmit nem akar megtalálni alapból. Szörnyű.
  • VO101Tom
    Az jó. Jobb mint a nod32, az nagyon lassú. De most már a windows defender is egész jó, nekem pl az van alapból, csak ha valami nagytakarítást csinálok, akkor teszek föl "külsős" vírusírtót (de általában -lekopogom- nem találnak semmit).