91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Solt #58621 Mert fos a chipset... Ez ilyen irodai gépbe való. E8400, Q9550 alá P45 dukál, mert abban lehet tuningolni rendesen. A 3GHz-n ketyegő E8400 még a GTX460-t sem hajtja ki rendesen...
Eladja az E8400-t, hozzáteszi egy ilyen alaplap árát, és már majdnem ott van, amibe egy garanciális 955BE kerül egy normális lappal. Az pedig más kategória ezekhez képest... -
DE ő csak egy rihes alaplapot szeretne:))) Mé nem értitek már meg. 
Il2 höz nem tökmindegy milyen proci van alatta,mondta ,hogy ha eljön az idő csinál majd aktuális csúcsgépet. -
Laca elvitték a joyt?
mert ha nem akkor érdekel! -
Solt #58618 Ez egy 3 éves teszt... Azóta jóval több program profitál a több mag adta lehetőségekből. Egy 955BE megeszi reggelire az E8400-t úgy, hogy kb egyforma az áruk. Amikor én az E8400-ról váltottam Q9550-re, az ArmA például 50% körüli pluszt produkált! Intel vonalon akkor érdemes gondolkozni, ha tudsz venni legalább egy i5k-t.
Ahogy a szavaidból kivettem, ez most nem alternatíva, tehát a véleményem szerint jóval jobban jársz egy AMD konfiggal ebben a kategóriában. Kb azonos összegből ki tudsz hozni egy olyan konfigot, ami erősebb, időtállóbb, ráadásul még garanciális is. Szerintem az általad vázolt lehetőségek közt ez a legjobb döntés... :) -
Vagy ez? -
Ez itt pl mé nem jó? -
Pár tanácsot én is leirnék ha lehet.Osztom a többiek véleményét az AMD vonalon.
Ha olcson és hosszutávra tervezed akkor mindenképp ajánlott.Egy AM3+-s alaplap 20k környékén kijön a hozzá való proci se drágább és a legujabb procik is kompatibilisek vele,tehát nem kell egy fejlesztés miatt ujra lapot és procit is cserélned mint az intel vonalon.
Az a pár % teljesitménytöbblet meg észrevehetetlen az alkalmazásoknál.
Ha nincs meg a 25 fps akkor azért nem ha meg megvan akkor meg azért.
Nekem Asrock lapom van 965BE társaságában.Teljesen jó és a support is megfelelő -
VDomino #58614
Az eleje a szokásos "spitek lecsapnak a bomberekre és 110-esekre",de utána jön a csattanó.:) -
artivizsla #58613 Elolvastam a tesztet, az utolsó mondat a következő :
"...másrészt továbbra sem biztos az, hogy egy átlagfelhasználónak szüksége van egy négymagos processzorra. Szerintünk egy kétmagos, 45 nm-es Core 2 Duo vagy egy hárommagos Phenom II X3 is bőven elegendő..."
A dologban közrejátszik még az is, hogy eddig AMD-im voltak, de elkezdtem Intelre átállni.
Molyolok a dolgon még, mert tényleg megakadtam az alaplap keresésben, használtan mindegyikből valami hiányzik, az újat meg vagy nem kapni, vagy olyan ára van, ami szerint már neked van igazad, tehát megy az agyalás rendesen még.
-
+1
ezt mondom én is! -
Solt #58611 Én ezt megértem, de hidd el nem kell ide 300000.-Ft, hogy egy jobb döntést hozz. Az E8400 kb 15000.- Forintért eladható...
EZ ITT 30000.-Ft... 4 magos AMDproci ami kb 3.8GHz-ig húzható, gyakorlatilag egy q9550 szintjét hozza játékok alatt, plusz egy átlagos alaplap, ráadásul mindkettő 2014 augusztusáig garanciális.
TESZT
Ha eladod az E8400-t, akkor kb annyit kell hozzátenned, mint amennyiért most alaplapot nézel az E8400 alá. Ha egy kicsit még hozzáteszel, akkor vehetsz komolyabb lapot is...
De természetesen a döntés a tiéd, ez csak egy javaslat. -
artivizsla #58610 Mivel a proci - E8400 - adott, a kérdés már el van döntve, de ha váltani kell, nem megy veszendőbe a cucc,akkor valamelyik gyerekét bővítem vele, most is ezt csináltam. Nem egy nagy gamerek, így amire kell nekik is, bőven megteszi. Volt gondolatban, hogy összerakok egy 300.000-es űbercuccost, de az élet megoldotta a kérdést, mivel most végeztem az emelettel, meg a fél földszinti lakrész felújításával és egy kicsit megcsúszott a dolog anyagi értelemben. Mivel az időm is kevés, meg közben kiderült, hogy a játék is hagy maga után kívánni valót, letettem a high-tech gépről, egyenlőre úgysem lenne időm kihasználni, amennyi időm pedig van játékra, azt kielégíti az IL2 is, arra meg bőven jó ez is és még a CLOD is futtatható rajta. Azért köszi a tippet. -
artivizsla #58609 Azt hiszem, hogy igen, de nem tudnám megnézni, mert be vannak dobozolva a könyvek jó része, majd talán a jövő hónapban készül el a könyves szekrény. Akkor bebuktunk a Nemere elvtársat ? -
Srácok! A Triffidek napja megy a TV2-n!! Imádtam könyvben gyerekként,aztán egyszer leadták a tv-ben,de valami nagyon régi fekete-fehér film volt,csalódtam is benne. Most viszont egy a mai technikával készültet adnak :) -
hetti #58607 Minek játszol egy ennyire igénytelen játékkal??
-
lala42 #58606 Nekem az előbb valaki nekemjött. Hullik a gépem, de senki nincs a közelemben-távolamban sem. Valami szellem lehetett. De olyan volt, min amikor ütközöl. Semmi lövés. Biztos jön a hallowein LOL. -
Basszák meg a játékukat.
Dumbóval repülünk ,megcsap 3K -n egy spit ,de nem talált ,kimanőverezem ,pörgünk forgunk előttem van. Tépi én emelek a lényeg átesett kiveszi én már mögötte lövöm,esnek róla a darabok még volt köztünk vagy 2-3 gépnyi távolság és megáll a levegőben én bele vagy mi (dumbó végignézte ő sem értette) és na ki robban fel? Persze ,hogy én az meg vígan tovasuhan.
Beszarok ezeken. Jó voltak vagy 90 en a serveren de akkor is.
-
Fürtös #58604 Buntesd meg! -
Karaya hívójelű egyén repked az atagon. Csak az nem lövi le aki nem akarja.
Hihetetlen komolyan mondom:) -
Fürtös #58602 Azok konyvek teljes mertekben kitalaciok.
Ennek ellenere lehet jo konyv,az en listamon is rajta van mert az irojatol eleg sok sci-fit olvastam fiatal koromban ,es azt kell mondjam igen szerettem!
Nem lovom le a poent mert erdemes elolvasni az eletrajzat:
Anton de Saint-Etienne
-
lala42 #58601 érdekes
Noha két különálló film. -
Solt #58600 Hááát... én csak rosszat olvastam róluk... :) Plusz én úgy gondolom, hogy az alaplap az egyik legfontosabb összetevője a PC-nek. Én ilyenekkel biztos nem kísérleteznék... főleg ilyen idős chipset esetén... -
Lacusch69 #58599 Ezt fater is mondta nekem már vagy 30 éve... -
Johann Wind #58598 Ugye Peter Alihan(Pjotr Alihanov) 2 könyvéről van szó? Ha igen akkor szenzációs könyvek, de én egy kis fenntartással viseltetem a könyvek valóságtartalma iránt.:) A te véleményedre is kíváncsi volnék, ha ugyanazokról a könyvekről beszélünk. -
lala42 #58597 De hát van ott több is. -
lala42 #58596 Nekem volt egy alkalommal. ( ideiglenesen ) semmi bajom nem volt vele.) -
Solt #58595 Kombó lap? Egyszerre kezeli a ddr2-3 memóriákat? Na attól mentsen meg a jó Isten! :) -
lala42 #58594 DDR2-3
ez is jó
Csak itt alkudni kell, hogy szétbontsa.
ez is.
A prohardveren a hardveraprót bogarázd át. -
Solt #58593 Tudtommal a mai alaplapok már mind 2.0-s támogatással jönnek. De, ha 1.0-s lapot találsz, azzal sem lesz gondod... 1-3% különbség van.
Ettől függetlenül, én még mindig azt mondom neked, hogy jól gondold át. Ha használt lapot veszel, azok nagy valószínűséggel már nem lesznek garanciálisak... egy 3+ éves alaplap az alsó, közép kategóriában elég nagy lutri.
Újonnan meg már drágák ezek a lapok, plusz csak ilyen alap verziók vannak, amivel mondjuk a tuning elég behatárolt lesz. Egy 3Ghz-n ketyegő E8400 pedig elég karcsú már ma... még egy GTX460 mellé is. -
Bakker Atagon partra szálltunk ,és angelus főldről is lehet indulni. -
artivizsla #58591 Jól feladtad a leckét a két alaplappal, két órája túrom a netet, de nem találok eladót példányt belőlük elfogadható áron. -
artivizsla #58590 Saitek akciók. -
artivizsla #58589 Egy hirdetésben ez állt :
"...1 x PCI Express x16 foglalat (megfelel a PCI Express 2.0 szabványnak)..."
Ez igaz, mert nekem nem eléggé egyértelmű ? Az egy dolog, hogy belemehet, de az adatátvitel nem lesz 2x. -
artivizsla #58588 Olvastam egy orosz kiskatona, II. vh-ús visszaemlékezéseit, amiben leírta, hogy úgy mentek át Magyarországon, hogy azt sem tudták, hogy hol vannak. Életében kőházat az Alföldön látott először, nagyvárost meg csak amikor Budapesten voltak. Teljesen sokkszerű volt nekik a tundra után ez az életforma. Az országhatárokról fogalmuk sem volt, de még magukról az országokról sem. Annyit vettek csak észre, hogy egy idő után néha máshogy beszélnek az emberek. Na az volt az országhatár átlépése. 100 évvel voltak elmaradva minden szinten. -
artivizsla #58587 Ha már gond lesz a proci (E8400), megy tovább a gyerekek gépébe, addigra lemegy a Q9550-es ára, ami most 40.000 körüli. Úgyis a Fókát nyüstölöm, az majd csak az új Clod-ban lesz, az meg még odébb van, azt hiszem. -
Erről hallottam,a Dunára mutatva is kérdezgették hogy "Szuez"? -
artivizsla #58585 Egy volt (ferencvárosi) kollégám apja tudott oroszul, a fogságból kifolyólag és ő mesélte, hogy amikor beszélt az oroszokkal, a "csatornát" keresték Pesten. -
Ami jó azt el kell ismerni,nekem bevált a vírus eltávolítójuk de állandó védelemnek azért avast van,pont azért mert hallottam hogy Kaspersky free verzió nincs és eléggé fogja a gépet is. -
A nyugatnak amúgy kapóra is jött a forradalom mert a Szuezi válság miatt partraszállni készültek Egyiptomban amiért Nasszer kisajátította a Szuezi szorost.Szerintem azért mondogatták a "Tartsatok ki jövünk" c. propagandaszöveget hogy elnyújtsák az eseményt és a ruszkik ide koncentráljanak és megosszák erőiket.