91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mé a veres csillagos Fóka vagy 262 es MIG felirattal nem bizar?:)
  • artivizsla #58861
    Azért ez is mennyire bizarr kép !

• artivizsla #58860
    Az elejétől nézd, ne visszafelé az első 2 perc.:)
  • VO101Tom
    Szőke nő tankol, az megvan? :)
    szoke-no-tankol-valos-sztori-15285
  • zmok
    A másik sztori:
    Felhív egy partnerünk (már legalább tizenöt éve vagyunk kapcsolatban).
    : -Zöldborsó kombájnhoz kellene légszűrő...
    Hétvége volt, és a sok hülyeségtől már qrvára le voltam fáradva...
    Pár másodpercre elnémultam...
    Ő pontosan tudta, hogy ez nálam annyit jelent: , hogy "megatek.....anyád".
    Párszor már ugrattuk egymást hasonló hülyeségekkel...
    Szinte még most is hallom, ahogy mondja a telefonban : ne tedd le,ne tedd le, ne tedd leeeeee!!!!!
    Mond egy cikkszámot, és akkor döbbenek rá, hogy tényleg van ilyen...
  • zmok

Hát nem...
    Köszi, nagyon régen nem röhögtem ilyen jót!!!
  • Solt
    :DDDDDD
  • repvez
    Ilyent még nem kértek töled :)
  • zmok
    Hozzánk bejött a boltba két hasonló kaliberű csaj...
    Szűrő betéteket akartak vásárolni (olajcseréhez).
    Láttam,hogy egy VW Golf-al jöttek...
    Kérdezem tőlük a paramétereket, hogy "milyen" a Golf. (3-as,4-es...benzines,dízel)
    Ezt a választ kaptam: PIROS!!!...
    Próbáltam poénosra venni a figurát, mert azt hittem, hogy ők is viccből nyögték be az autó színét...
    De nem...
    Még annyit fűztem hozzá, hogy piros autóhoz nincsenek szűrőink.
    A csajok komolyan vették: "OK, köszi sziasztok!"
    Amikor kiléptek a boltból, csak néztünk egymásra: Ilyen van?!
  • Solt
    És csodálkoznak rajta, ha csak használati tárgyként tekintünk rájuk... :D
  • Her Laca

Ezen besírtam
  • Sanyo
    Hallottunk. :)
  • 77PXDrebil
    Sziasztok.

Erről hallottatok valamit? azt állítják realisztikus irányíthatóság is lesz.

üdv Drebil
  • Her Laca
    Most én vagyok nagyon hülye vagy mi de egy csomó földtúró emberen kívül mit is kell nézni?
  • artivizsla #58848
    FW-190 A8

• Her Laca
    Na megnéztem ennek a Storm of War nak a statisztikáját ,ez szart sem ér.
    Igaz csak egyet repültem de lelőttem egy gépet tisztán kettőt megosztva és nincs feltüntetve. Ha nem képesek rendesen csinálni akkor ennek semmi értelme.
  • artivizsla #58846
    Használható állapotban fellelt DB 601-605 adagoló !

• Sanyo
  • Nohab
    Valahogy erről a videóról a Clod ugrott be.

Ha nem jönne be.
  • Zpogi
    Egy küldi ATAG-on:

***** Damage Caused *****

Plane: SpitfireMkIa_100oct
    ---- Inflicted:
    Engine oil cooling/lubrication damage
    Controls generic damage
    Wheel brakes failure
    Wheel brakes damage
    Engine water cooling damage
    Flaps failure
    Cockpit damage

Plane: HurricaneMkI_dH5-20
    ---- Inflicted:
    Elevator disabled

Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Machine gun failure
    Flaps failure
    Under carriage damage
    Controls generic damage
    Elevator disabled
    Engine damage

Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Engine damage
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Flaps failure
    Engine damage
    Engine damage
    Propeller broken
    Propeller broken
    Engine disabled
    Propeller broken
    Engine damage
    Engine damage

Plane: HurricaneMkI
    ---- Inflicted:
    Electrical generator damaged
    Electrical battery damaged
    Machine gun failure

Plane: SpitfireMkIa_100oct
    ---- Parts cut off:
    Rudder

Plane: HurricaneMkI_dH5-20
    ---- Parts cut off:
    Rudder
    Rudder

***** Your plane has these damages: *****
    Electrical battery damaged
    Elevator disabled
    Propeller broken
    Propeller broken
    Engine disabled
    Propeller broken
  • Her Laca
    Be kell tudni műszaki hibának. Életben is előfordult. Max gyávaság vádjával had bíróság:)
  • acidrain
    Akkor nem fogok.
    Adj egy linket légyszíves, mert én nem találom ezt a szabályzatot sehol, de szeretném elolvasni.
  • VO101Tom
    Nem fogsz. Vagy akkor kérd át magad másik századba. Századszinten bannolnak, ha valaki szarik a szabályokra, ezt is megmondták.
  • acidrain
    Alattam is kikönyökölt a DB még szombaton. Melegítés megvolt, hűtők nyitva, felszállás után két perccel a motor felköpte az olajat a szélvédőre.

Nagyon nem izgat, ha megint lesz ilyen, akkor is fogok új gépet hozni.
  • VO101Tom
    Ok. Nate akkor majd a földön áll kicsit, hogy elmegy-e a net...
  • Zpogi
    Szigorítottak a SOWC szabályain: However once you are wheels up, if your game crashes, your engine blows up, you get shot down or for any reason you cannot continue to fly - then your flight is over; NO REFLY!

Ezek szerint sem Nate(game crash), sem pedig Dumbo(engine blows up) nem jöhetne újra,ha legközelebb megismétlődnek gondok :(
  • Lacusch69
    ITT nézelődj, a Wind kolléga által linkelt cseh oldalon a lelövés helyének az első két száma érdekes.
  • Her Laca
    A Pottyondy neve melletti írás érdekes olvasmány.

Amúgy Pottyondynak apósa által na meg gondolom más miatt is jó kapcsolatai voltak a németekkel,nem véletlen,hogy sok fényképen van a nagy ászokkal mint Erich Hartmann és Gerhard Barkhorn.
  • Johann Wind
    Egyébként a Hartmann Pottyondy féle légiharc Hefty Frigyes tollából jelent meg az eredeti 1944-es Magyar szárnyakban. Egy eredeti, hibátlan Magyar szárnyak, amiben a légiharc leírása, fényképekkel szerepelt, fent volt a V. aukciós oldalon. Le is csapta vki a kezemről az utolsó pillanatban, azt hittem agyvérzést kapok.............
  • Johann Wind
    Itt lehet olvasni Hartmannról:Hartmann
    Felettünk nem jártak B-26-osok, amit Hartmann Pottyondy-val lelőtt az 1-1 A-20 Boston volt, Becze Csaba az elfelejtett hősök című könyvében van benne ez a légiharc nagyon szépen leírva.:) Hartmann Mustangok elleni győzelmei zavarosak, a legtöbb forrás azt említi hogy 7 Mustangot lőtt le akkor amikor az amcsik sorozatban támadták a romániai célpontokat 1944-ben, köztük Ploiesti-t viszont azt azon az oldalon, amit én linkeltem, azon nyoma sincs a 7 Mustangnak, ha valóban Hartmann lőtte le Veszprém felett a P-51-est akkor már 8 Mustangnak kellene lennie. Azonban ezen az oldalon, amit én mérvadónak tartok megint nincs ott a Mustang gyilkosok között. Azt a Mustang elleni győzelmet amiről Tobak Tibor ír, talán egy másik német arathatta. Egyébként sztem biztos hogy Hartmann 7 Mustangot lőtt le, mert sok helyen olvastam azokról győzelmekről és sztem biztos hogy valós győzelmek. Az utolsó Mustangok elleni légiharcában Hartmannak ki kellett ugrania a gépéből, mert elfogyott az üzemanyaga és ha jól emlékszem 1 Mustang megpróbálta lelőni az ernyőn lógó Hartmannt, de szerencsére nem talált.
  • Lysandus
    Pumák földön-égen, 175. oldal, első kiadás. :-)))

Málnássy egy másik sztori, ő a szovjetek ellen repült együtt Hartmannal. :-)
  • Her Laca
    Meg Románia felett.
  • PhantomAss
    az aranysasban volt régebben erről Tobak Tibi bácsi egyik visszaemlékezésében, asszem Málnássy fhdgy. -gyal repült néha együtt Hartmann.
    Konkrét könyvet sajnos én sem tudok. Punka György biztos jobban tudja :)
  • Willenbrock
    Erről még nem hallottam,köszi.Úgy tudtam hogy csak Németország felett szedett le pár Mustangot'45 tavaszán.Kár hogy kevés infó maradt fenn az itteni bevetéseiről.
  • Lysandus
    Tobak Pumás könyvében is említ egyet, azt hiszem. A veszprémi reptér felett lőtt le egy Mustangot. Ha jól emlékszem az egész állomány végignézte, klasszikus dogfight volt, beült a Póni mögé, a végén a P-51-es pilóta felhúzta loopba a gépét, Hartmann ennek a tetején kapta el.
  • Willenbrock
    Tud valaki olyan oldalt,ami Hartmann magyarországi bevetéseiről és győzelmeiről szól? Egyről tudok csak,mikor Potyondi századossal együtt Rákos felett lelőttek 1-1 B-26-ost.Ezen kívül csak összesítő táblázatot találtam ahol nem jelölik melyik győzelme volt nálunk.
  • VO101Tom
    Amit Laca linkelt videót, 0.55-nél látszik. Na, olyannal én az utóbbi peccsek óta nem találkoztam. Sem ATAG-on, sem máshol. Ettől még lehet, hogy van, csak én nem találkozok vele.
  • sakkay
    Olyan mintha valami sérült sugárhajtómű lenne.Az utolsó pillanatban. Nemtom' egyről beszélünk-e?!
  • VO101Tom
    Akkor passz. Én nem találkoztam vele már jó régen, és valamelyik peccs readme-ben is volt róla szó, hogy megcsinálták. A laghoz elvileg nem volt köze, részecske rendszer hibának tartották.
  • Willenbrock
    Mennyi ideje,türelme és kézügyessége van egyeseknek:Bf 109G fülke építés :O