91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Változás fog bekövetkezni az életvitelembe és ebbe nem fér bele a számítógépezés. :(
    Ahhoz meg jó a cucc, hogy csak porosodjon.
  • Szepy2884
    mertmár mivan már he???

Disszidálsz vagy mi? Ha intelesek meg NV-sek lennének a cuccaid állítom hogy még vevő is lennék rájuk...

• LeonSilver
    Még egyszer, utoljára :) Aztán kidobom az egész hóbelevancot az ablakon a 3.14csába már.
    Eladó, ha lehet egyben a következő motyesz:

AsRock 970 Extreme 4 alaplap (Gar.:2013.06.23)
    2*4GB Kingmax DDR III 1333 (Gar.:2013.06.23)
    2*2GB Kingmax DDR III 1333
    Gigabyte AMD Radeon HD 6950 @ 6970! 2GB GDDR5 (Gar.: 2014.03!)
    AMD Phenom II x4 975 BE
    Scythe Mugen II hűtő
    SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
    Saitek X-52 pro
    Ház, Coolink 500W táp, kártyaolvasó (mit tudom én mennyi az egyben)
    Samsung SyncMaster 2233BW 1680*1050 (HDMi)
    Samsung 320GB SATA HDD
    Asus DVD író

Szoftverek:
    IL2
    IL2 - Forgotten battles
    IL2 - CloD (dobozos)
    Lock On
    Lock On: Flaming Cliffs 1 (dobozos)
    Lock On: Flaming Cliffs 2
    DCS: Black Shark (dobozos)
    DCS: Black Shark 2
    DCS: Combined Arms
    DCS: P-51D
    DCS: A-10C (elővásárlásos, Nevada map ingyen jön hozzá)
    FSX Gold
    Diablo III
    Rise of Flight
  • Vogel
    Mindig felbasz, amikor Buchont tesznek be Mesza helyett. És hajtogatják szegény papinak, hogy ő volt az ellenfele :S
  • Szepy2884
    ja azt elfelejtettem mondani, hogy win7 vs win8-ról nincs tapasztalatom, de a win7 prof 64 vs xp3 között lásd lentebb
  • Szepy2884
    Solt, kb ebben a témában írtam neked egy privátot. Majd legyél már szíves elolvasni

Win7 és XP sp3 között bizony olykor ég és föld a különbség. A pc-men XP van. Az arra optimalizált játékok gond nélkül fullon futnak. A win7-es gamer laptopomon meg már nem futnak olyan szépen ha egyáltalán elindulnak. Annó megkaptam, hogy a laptop nem játékra való. Az újabb játékok amik win7-re is optimalizáltak még is gyönyörűen mennek a 24"-os monitorra kötve nativ felbontása mellet full beállítással. És a laptop max ha 10°C-ot melegszik
  • artivizsla #58936
    Valaki kérdezte régebben, hogy a JSGME-ben választható "Tiger Flyby's" opció micsoda ? Most megvan az is. Bekapcsolásakor hallható a pilóta terheléstől függő levegő vétele. Kár csak az, hogy nálam a funkció bekapcsolásakor lefagy a játék.
  • Fürtös
    Jo kis konyvtara van,ezt tanusithatom!
    Uristen mennyit dumaltunk konyvekrol,filmekrol,haditechnikarol
    Jelentem meg mindig csak mobilnetem van,igy nem tudok patchelni es repulni CloD-dal.
    Majd ha lesz net raprobalunk. Bar mostansag a DCS world Su25T be vagyok beleszerelemesedve
  • Hecker007
    Ha jól emlékszem csinál kijelző elektronikákat is, de nem tudom hogy rep szimmel működik-e.

Aki ilyesmin gondolkozik szerintem keresse fel itt sg-n Pointer4 kollégát ő foglalkozik szimulátorok építésével, igaz ő autós, de elektronika az végül is ugyanaz kb.
  • Willenbrock
    Nem vagyok olyan gazdag :/A műszert nem túl nehéz megcsinálni úgy hogy hasonlítson az eredetire,a vezérlő elektronikáját annál inkább,úgy hogy működjön is.
  • Johann Wind
    Nem ez az első eset tudtommal.
  • Johann Wind
    Csinálj magadnak egy műszerfalat és szereld fel eredeti alkatrészekkel, hallottam olyanról aki ezt csinálja.:) Néha fel bukkan pár eredeti Messer alkatrész: Junghans óra

Futómű állapotát jelző műszer
  • VO101Tom
    MMaister pl egy ilyet vett (nem is volt horror ára, 30 EUR):

Ez 1 joyt, 6 tengelyt, 1 HAT switchet és 32 gombot ad a géphez teljesen új játékvezérlőként. De ez csak bemenő jeleket kezel, műszer kijelzést, force feedbacket pl nem.
  • Johann Wind
    Én láttam, tán igaz történet. Nagy film. Nyomtam is rá egy 5-t a filmkatalóguson.
  • repvez
    Én már elég régota olvasgatok ilyen oldalakat és azt kell mondjam nem olyan bonyolult,de nem is egyszerü a dolog.
    A legnagyobb baj hogy a müszerekhez olyan elektronika és softver kell ami kiolvassa az adatokat a játékból .
    Mivel a gombok és a potik bemenő jelet generálnak ezekkel nincs is semmi gond.Egy szétszedett joy-ból bármikor megéithető,de a lámpák és a mutatos müszerek már kimenő jeleket fogadnak ehhez kell a spec elektronika.

Nézz körül Leo bodnar panel megoldására.
  • Willenbrock
    Mert gondolkodom rajta,hogy belevágnék egy mesza fülkébe.maga a fülke pl farostból,lemez műszerfallal nem lenne túl bonyolult.Végül is egy láda amit asztalos meg tud csinálni.A műszerfalat magam csinálnám,van pár "felesleges" joystickom,egy throttle quadrant,ezeket fel tudnám használni.Egyedül az elektronikával nem tudnék mit kezdeni mert ahoz nem értek,ami ugyan a lelke az egésznek.Esetleg egy műszerész aki ért ilyenekhez lehet,hogy össze tudná állítani.Aztán lehet nem lesz semmi az egészből-általában így szoktak ezek a nagy tervek végződni :)
  • artivizsla #58926
    Külön kicsomagolva és bemásolva a 6.0/6.01-et, már rendesen működik a HSFX mod. Az előfordulhat, hogy a HSFX-hez nagyobb teljesítmény szükséges, mint a sima 4.11.1-hez?
    (Már csak a DBW mod-ba kellene életet lehelni. )
  • VO101Tom
    Hát ilyen biztos nem, az csak annyit csinál, hogy változik az elektromos ellenállása annak függvényében, hogy hova tekered. De az elektromossággal ezt nem lehet mozgatni. Nem tudom milyen megoldással működnek, valami kis léptetőmotor lehet, amit digitális áramkörön keresztül nagyon precízen tud mozgatni.
  • repvez
    Nem általában ilyen léptető motorok
  • Willenbrock
    A szimulátor műszerekben ilyen potméterek mozgathatják a mutatókat?
  • artivizsla #58922
    A szingapúri és ausztrál gépeknek is ilyen hibásodott meg, nem ?
  • artivizsla #58921
    Köszi, most jött le máshonnan. Az 5.01-el nincs gond, a 6.0-nál dob ki az alábbi hibaüzenettel.
  • Feró Flex
    Lehet végre valahogy lőszer tupust variálni Sp-ben?Mert Én nem jövök rá...

Köszi

Akkor Így:Célzáshoz kiváló videó.
  • Feró Flex
  • Willenbrock
    Másik volt az szerintem.Az német volt,kicsit más volt az iránytűje és teteje is volt.
  • 55manfred
    Szia! A 4.11.1 -re simán felmehet a HSFX 6. Esetleg próbáld meg máshonnan letölteni. Én úgy telepítem hogy egy ideiglenesen létrehozott mappába telepítem a HSFX -t, és onnan felülírom az "il-2 sturmovik 1946" -ban lévő fájlokat...
  • Her Laca
    Mán a rols ban sem lehhet megbízni?
  • artivizsla #58915
    HSFX telepítésben járatosak tudnának segíteni talán.
    A 6.0 telepítése során az alábbi hibaüzenetet kapom :

"...An i/o error occured while installing a file. This is normaly caused by bad installation media or a corrupt installation file..."

Újra leszedtem máshonnan a fájlt, de megint ezt kaptam. Mi lehet a gond ?

A másik, hogy a tiszta 4.11.1-re egyből fel lehet tenni a 6.0-át, nem kell előtte a5-öst is feltenni ?

Köszi
  • artivizsla #58914
    Nem ezt a fülkét lehetett látni valamelyik nap készítés közben ?
  • Willenbrock
    Ez nem gyenge
  • artivizsla #58912
    Jó kis könyvtárad lehet neked is!
  • lala42
    Olvastam. Nagy könyv.
  • sakkay
    Fiatalabb koromban egyszer egy korombeli német sráccal beszéltem a töriről.
    Említettem neki pár német 2 vh. pilótát, tábornokot....egyiket sem ismerte!
    Amúgy igaz amit mondasz. A legújabb korosztály egy része leszarja a történelmi múltat, a másik része,meg már nem minden részét szégyenli.
    Egy része meg semmit sem szégyel már.
    Na ezt érte el a ballib, nevelési politika.
    Ebben a politikai felfogásban amit képviselnek, még az is szélsőjobbos lesz, akinek amúgy ez eszébe sem jutna.
  • Her Laca

Ezt láttátok már?
  • Lysandus
    Igazad van, nekem is úgy tűnik!
  • artivizsla #58907
    27-től 37 mp-ig 3 Fóka van, nem ?
  • Willenbrock
  • Lysandus
    Meg mintha előtte is egy Fóka lenne, mert a szovjet gépeknek nem a törzs alatt volt a bombazár, hanem a szárnyak alatt tudtak bombát vinni. Meg amikor lerepül a kabintető, akkor is mintha az egy Fóka kabintető lenne.
  • Lysandus
    Csillagmotoros, az látszik, de rövidebb orra van, mint a Lavórnak, és a szárnyai sem annyira trapézosak, majdnem párhuzamosak a kilépő és belépőélek.
  • artivizsla #58903
    De.