91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #59022 Jogos, csak elírtam... :) De ettől még 100e körül HD7970-t lehet kapni, ami erősebb mint a 670... Íme :)
Hidd el nekem felesleges a 4 gigás verzió... nem a vram lesz kevés 6000*1080-ban... a CloD szerintem kinyírja ilyen beállításon.
A 2gb-s 670, vagy egy HD7970 szerintem jó választás a CloD-hoz, de mielőtt megvennéd a másik két monitort, mindenképpen próbáld ki kölcsön monitorokkal! :)
-
Lysandus #59021 Szóval a srác arról ír, hogy GTX 570-ről váltott erre, a 4 gigás 670-esre. -
Lysandus #59020 De Mester!
Khm... Ez nem GTX 570, hanem GTX 670! A 4 gigás verzió, amit itthon nem is kapni. Még a "szürke" piacon is körbekérdeztem a PH-aprón, de ott sem tudják szállítani!
Egyébként meg merek nagyot álmodni, különösen, ha sikerülne cégre megvenni. Videóvágáshoz úgyis kéne egy erős gép. :-)))
Ennyiért itthon 2 gigás GTX 670-et se kapni. Ahogy nézegetem még az ottani árakat a RAM ami féláron van. A proci, alaplap stb. kb ugyanannyi, mint nálunk. -
Solt #59019 Nem játszik vele, mert még mindig nem kapta meg a TIR kütyüjét... 

( egyébként pont most tesztelem a változásokat... ;) ) -
Solt #59018 Nincs mit Uram! :)
Viszont szó sem volt 3 monitorról... :) A CloD-t ne mérd a BF3-hoz... ez nem fog úgy futni! A 6000*1080 fel fogja zabálni azt a GTX570-t... nem csak a memória mennyisége a lényeg, hanem a gpu ereje is...
Arról nem is beszélve, hogy ennyiért már majdnem kapsz 3GB-s HD7970-t, ami azért erősebb a GTX570-nél, ráadásul itthoni üzletből, ami ugye az esetleges garanciális dolgokat azért elvben megkönnyíti... :) -
Solt nem is játszik a játékkal 

honnan tudná mi kell hozzá

-
Lysandus #59016 úh=új -
Lysandus #59015 Hosszas konzultációt folytattam privátban Solt mesterrel, mert most már nagyon kellene egy CloD-ra alkalmas gép. Ezúttal is hálás köszönet Soltnak! 

Először használtban gondolkodtam, mostanra viszont már az úh kezd körvonalazódni. Viszont akkor már tényleg egy olyan gép kellene, amihez nem kell évekig hozzányúlni. És nekem a nagy álmom három monitoron nyomni az Il-2-őt.
A három monitor a 6000*1080-as felbontás.
Van hozzá kártya:
Íme
Érdemes elolvasni az első felhasználói kommentet is (Most Helpful Customer Reviews, első hozzászólás.) A srác épp arról ír, hogy Battlefield 3-at nyomat rajta ultra beállításokkal, három monitoron +30 fps-sel. És ezzel 1,8 GB-ot használ a kártya grafikus memóriájából. Viszont a Crysis 2 maxon, három monitorral már 2,2 GB-t használ nála. És gondolom, hogy a CloD-hoz sem lenne elég 2 GB. De 4 GB szerintem már igen.
Ja, és ha átszámoljátok a kártya árát, akkor 100 ezer alatt van. Nyilván mire ideér valamivel több. De akkor is qrva jó ár, nem? -
Min akarod azt nézni? 
Csak odáig írja amit a monitor max tud ,ha tudja a megjelenítő gondolom nincs akadálya. Osztán micsoda VGA val akarod ezt meghajtani? -
Lysandus #59013 Halihó!
Urak, mekkora a maximális felbontás a CloD-ban? 6000x1080-at tud? Megnézné valaki, akinek fenn van?
Köszönöm! -
Johann Wind #59012 Kíváncsi vok a legénység túlélte-e. -
Johann Wind #59011 Két jó B-24-es Libi fotó, sztem Ploesti 1943, akit érdekel van ott több is, a fotók természetes nem az enyémek sajnos.
Libi1
Libi2 -
sakkay #59010 Épp telefonáltam, amikor rám csaptál. Majdnem ledobtam a telefont
-
Szepy2884 #59009 ne legyél már tudatlan! Hát a legújabb BMW :D
-
Az mi?
-
Gyerekek!
GT535-ön alapjáraton eldöcög-e a CLOD? -
Ez sima térképhiba, a csempéket nem normálisan pakolja össze. Nemtom ennek mi lehet az oka, nálam ilyen sincs, de a horizonton a fehér csíkok ez nem ezek voltak. Itt a banneren várjátok meg azt a képet, ahol a Spitfire égő motorral van oldalról, na AZ a horizonton a három csík. Ilyen nincs már.
Savas. Milyen beállításokon vannak nálad a talaj részletesség, textúra részletesség? -
Zoom -olj, és tádááám!
Medzsik :) -
Hol?
-
Jól fut. -
lala42 #59002 [IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
Itt vannak a fehér csíkok. -
sakkay #59001 Mondtam. -
Ja minap láttam fehér párába burkolózni gépet. Tehát ez megmaradt csak hál istennek ritka jelenség. -
Mi van Pogival? 

-
Lysandus #58998 Pogi!
Nyugi már! Mindenkinek meg lehet a véleménye bizonyos dolgokról. Emiatt nehogy már lelépj! -
Köszi Leon
Ez így a legtisztább...
Viszont én itt befejeztem a pályafutásom,nagyot csalódtam.
Üdv néktek. -
artivizsla #58996 Ma voltam egy illetőnél venni valamit és mellette kérdezte, hogy nem nézném-e meg a házában levő kiállítást az általa készített bútorokból.
Mivel nem siettünk a nejemmel nagyon, megnéztük őket, mire az egyik vitrines bútor előtt megkérdezte, hogy ismerjük-e a kitett fényképen látható ember, de mivel fiatalnak néz bennünket, szerinte nem valószínű. Mondom neki, hogy a képen Madaras József látható, sőt a Ménesgazda c. filmben együtt is játszottam vele, mint statiszta, amire igencsak meglepődött, viszont amikor a vitrinből elővette Madaras eredeti Kossuth-díját mindennel együtt, mi is néztünk egy nagyot. -
Johann Wind #58995 Úgy, hogy vicznek szántam a dolgot. -
Asszem Hetti volt aki észrevette, hogy ha a C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI\logo.wmv fájl nincs kitörölve, akkor a ubisoft logo lejátszása lockolja az AMD kártyák GPU-ját. Neki 400 MHz-en ment 800 MHz helyett. Poginál is volt ilyen gond. Ezt a fájlt ki kell törölni (ha a játékon fájl ellenőrzést végzel, az visszarakja!).
Az SLI/CF a végleges peccsben -1c fórum szerint- már működik.
3 csík már nagyon rég nincs. Múltkor volt itt valakitől egy screenshot, a horizonton 1 fehér csíkkal, az max. a Doveri sziklák lehettek, mert ilyen bugról nem is hallottunk.
Az áttetsző műszerfalat passzolom. Nekem sosem volt, a fórumon meg már rég nem téma. -
Ha már telepítetted és kipróbáltad Steam alatt, akkor hogy adod át másnak a játék jogokat? Tudtommal az maximum az accounttal együtt menne. -
Google korában nehéz kérdés...? -
Johann Wind #58991 Jó az 5let egyébként, nem rosszindulatból írtam.:) Azért ha lesz kedvem, arra a CoD-ra majd még szükségem lesz.:);) -
A célközönség nem a hardcore, hanem a szimulátorozással most ismerkedők. Éppen ezért nem akartam túl nehéz kérdéseket. -
Sajnos csak ennyire volt időm tegnap, ha van felesleges kódod, megköszönöm, legfeljebb kettőt sorsolok ki. :) -
Johann Wind #58988 Nehezebb kérdéseket nem lehetett volna?:) Mondjuk hogy ki hajtotta végre a Natterrel az első repülést, amely egyben az utolsó is lett, vagy ki vezette a gátdöntőket azon a bizonyos bevetésen. Nekem a tök fejemmel, fejből kb. 5 mp fejtörés után sikerült mindre helyesen válaszolnom, abból az 5 mp-ből 3 azzal telt el, hogy a V1-es berepülőpilótán gondolkodtam.:)
Apropó nyeremény, a saját CoD DVD-met nem lehetne felajánlani nyereményként?;):) -
Johann Wind #58987 Grat, szép!:)Sztem se restauráld, egy komoly ilyesmikkel foglalkozó oldalon azt szokik mondani, igaz azt sisakokra értik, hogy "Minden sisakátfestő a pokolra kerül!".:):) -
Johann Wind #58986 Tom, Sanyo, köszönöm a válaszokat!:) -
Solt #58985 Nem tudtam, mert Win8-n nem indult el... :( Csak emiatt raktam vissza a Win7-t, de tesztelni még nem volt időm! :)
-
A mostanit ki sem próbáltad? Nem is vagy fan:) -
Na most megnyerhetem én is?