91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Az elobbi a He111 es nickel kapcsolatos hozzaszolasokra ment,Drebil nem tudom mi okbol linkelte,csak az elejet olvastam.
    De meselhetnek mi az amit manapsag uj auto neven elednak:D
    Aki jot akar maganak az kovesse az autovasarlasi alapelveimet: Uveglampa+gazbowden
  • Fürtös
    Herr Laca!
    Engedd meg ,hogy megosszam veled eletem 3 fo szabalya kozul az elsot, javaslom jelen helyzetben alkalmazd:

Fegyvertelenekkel nem vivunk szellemi parbajt!

Szegeny He111 olyan szinten emberalattjaro,hogy lovese sincs miert ekezzuk itt...
    Van meg 2 fo szabalyom, alkalom adtan majd ismertetem
  • Her Laca
    T Drebil!

Most én vadász kutya legyek ha értem miről is van szó. Ha felhomályosítanál igen igen hálás lennék.
  • VO101Tom
    Én 1-2 hónapja kipróbáltam az nVidia beépített 3D-s megjelenítését. Mivel normális nvidia szemüvegem nincs hozzá, van viszont ez a red-cyan 3D-s papír szemüveg, azzal próbáltam ki. Hát valami iszonyatosan brutáljó. Főleg a kabinban, hogy tényleg térben érzékeled a műszereket, kezelőszerveket. Félrehajolsz, zoomolsz, nagyon állat. A red-cyan szemüveg hátránya (amellett, hogy brutálisan fárasztja a szemet), hogy a vörös és a kék színek kicsinálják, ezért tenger fölött nagyon szar volt, de zöld háttérrel, ha csak kevés vörös van a képen, úgy nagyon jó volt. A revi célzója nagyon bejött, azt is tényleg térben láttad, mintha a gép előtt lógna olyan 20-30 méterre, ahogy a valóságban. Egy VR szemüvegbe csak azért nem ruháztam még be eddig, mert az a monitor frekijét kvázi felezi, nekem meg nincs 100 Hz-es monitorom hozzá :/
    ... még :)
  • Her Laca
    Ó hogy tegyem beléd:) Egész hónapban temetést intéztem ,tegnap előtt végre eltemettük apóst,de holnap ráérek és megcsinálom,vasárnap megyünk Vörösvárra úgy is lomtalanítani,és beadom.
    Amúgy pont tele a tököm a világgal (most ez OFF lesz de valakiknek csak el kell mondanom,mert szétvet a düh) sógornőm közölte,hogy nekik nincs egy árva petákjuk sem a temetésre ,mindezt úgy ,hogy az öreg betétkönyve náluk volt és elköltötték a megtakarított közel 2 milláját.Mikor mondta ,olyan érzésem volt ,mintha nyakon öntöttek volna egy dézsa jéghideg vízzel.
    Ha van egy "jó" rokon ne akarjatok ellenséget.
    Egyedül csak amiatt nem csináltam igen nagy ramazurit ,mert szeretem a feleségem és nem fogom kitenni ilyennek.Van elég baja szegénynek. Na de jön még kutyára úthenger mint szoktam volt mondani!!!! Meg nem felejtek!
  • Solt
    Uhhh... brutális lenne egy ilyennel repkedni, vagy armázni...
  • sakkay
    Bár az is lehet , hogy egy bátor kis cég leszarja, aztán (ha tényleg beérett) elindítják. Aztán akkor végünk...
  • sakkay
    Nem is arra gondoltam. Inkább arra, mennyi mindent el kell még adni a raktárakból.
  • sakkay
    Nálunk max. az történik páran beokádunk.
    Egyszer egy md 500 repültem(vittek persze) és elkezdtük provokálni a pilótát...nagyon berágott..és én megtudtam , hogy van egy két manőver amit nem csak repülővel lehet.
  • VO101Tom
    Ilyen próbálkozások már vannak. hoyg lesz-e belőle életképes (emberi áron adott) cucc, az a jövő zenéje.

Pedig egy ilyen VR sisak az fps-ekben is hatalmas élményt nyújthat, azt pedig egyáltalán nem lehet mondani, hogy az kis piac lenne...
  • sakkay
    Ha megcsinálják, nagyon sok morális dolog előjön. Pl first p. lövöldözős játékoknál nem is engedném gyereknek...na de a sok barom szülő simán engedi majd. Na meg persze az üzleti érdek is ez lesz. Gondoljatok bele..a látvány már sok esetben már már valóságos. Ha valaki gyengébb idegzetű, akár felnőttként is, komoly pszichikai károkat okozhat.
  • sakkay
    szerintem a track ir után, a a virtuális sisak lesz a vége a történetnek.
    Technikailag már ma is tudnák..csak üzletileg van pár dolog ami ellene szól. Még.
  • Solt
    Furának tartom, hogy ebbe az irányba nem nagyon megy a fejlesztés... kíváncsi lennék mi lehet a valódi oka.
  • VO101Tom
    Ezt olvastam én is, de csak megszokás kérdése. A sima, monitoros szimulátorozástól is elszédülhet az ember, pl. Schumacher az, aki állítólag soha nem gyakorolt szimulátorban, mert hamar kidobta a taccsot...

• Szepy2884
    Nem nekem címezted, de akkor sem értem
  • Solt
    Ez is igaz... :S Akkor kell 360 fokos TrackIr is! :D

A szemüvegeknél úgy tudom az a gáz, hogy fél óra után irdatlan módon el lehet szédülni...
  • majonur
    minek epitenel? ott lesz a fejed korul virtualisan :)
  • VO101Tom
    Szerintem a 360 fokos cocpit annyiból rossz, hogy sem a valós térbeli 3D-s képet, sem a 6DOF-ot nem tudja (sőt, ha a mozogsz a kabinban, a hatás még rosszabb). Egy nagy felbontású, periférikus látást is biztosító szemüveg, ami a jobb és bal szemre más képet tudna adni, az a valós térbeli hatás miatt sokkal ütősebb lenne. Az ilyen szemüvegek beépített fejmozgás követővel a 6 DOF-ot is biztosítja, ráadásul a látómezőt sokkal nagyobb képernyőként láthatod, mit bármilyen TV-t. Én évek óta várok valami ilyet, próbálkozások már vannak, de arany árban egyenlőre :/
  • Solt
    Fárasztóbb, de szerintem sokkal jobb lenne... azonnal építenék egy cockpitet! :D
  • majonur
    nem rossz, de ha belegondolsz, hogy ha teljesen hatra kene fordulni egy ilyen kijelzonel (faraszto), a trackir-rel megoldod kb. 20 fokos fejmozdulattal.
    Persze az elethuseget megdobna rendesen, ha forgatnad fejed hatrafele :)
  • Solt
    Még pár év, és nem kell TrackIr... Magunk köré tekerünk egy flexibilis kijelzőt, aztán mehet a móka 360 fokban! :D
  • PhantomAss
    a vector expansiont a sima trackir3-hoz lehet rendelni, mert az alapból csak 2 tengelyü mozgást érzékelt (egy fényvisszaverő pöttyöt kellett a sapkára ragasztani)
    ha megvetted ezt a kütyüt, akkor már kiterjeszthetted ezt a 2 irányú érzékelést 6 irányúra (ezen mint látszik 3 fényvisszaverő cucc van)
    ez az újabb (4-es, 5-ös) track ir-ben már alap, azokhoz nem kell külön megvásárolni.
  • 77PXDrebil
    OFF

T Laca!Itt kezdtem el!aztán majd meglátom mi lesz.

üdv Drebil

ON
  • Sanyo
    Ez az.
  • Lysandus
    Tehát akkor az a pálcika a vektor expansion?
  • Nesu
    34,95 $ TrackClip PRO Black vagy TrackClip PRO White
  • Nesu
    A különbség ,hogy már alap ,az ,hogy az 5 -ös kiadás Professzionális
  • Solt
    :DDDD Ennyi...
  • Lysandus
    Ezek szerint bizonyos kontaktok NV-n is eltűnnek. :-)
  • Solt
    Én még fizetnék is érte, de mindig szelektív a szeme, ha szóba hozom! :D
  • Sanyo
    Lásd link eggyel alatta. :)
  • Lysandus
    Megtaláltam. Tehát a trackIR 5 pro = TrackIR 5 + Vector Expansion + Basecap. Mi az a vector expansion?
  • Sanyo
    Trackir5-ből nincsen pro, csak 4 és 4 pro: trackir.
  • Lysandus
    Már úgy értem, hogy a sima 5-ös és a trackIR 5 pro között mi a különbség. (Nem a 4 pro, mert már 5-ből is van pro.)

Egyébként Laca a múltkor mintha azt mondta volna, hogy van még neki ilyen kütyüje. Én is meg akarom kérni, hogy szánjon már meg eggyel. :-)
  • Solt
    No igen... arról nem beszélve, hogy vectorhoz kell sapka is, aminek a viselése fél óra után engem már irritál, pedig nem is zárt... :S
  • Sanyo
    A trackclip pro a rendszer leggyengébb része, komolyan elgondolkodtam egy fémből készült verzión, de aztán hagytam a fenébe. Viszont sokkal pontosabb a sapkára rakható vectornál, összességében megéri a macerát. Egy új darab 50 dolcsi körül van, ennél olcsóbb volt a szigetelőszalagos megoldás. :)
  • Solt
    Hmmm... ez nem hangzik jól! :S Lehet a simát veszem akkor inkább és Lacát megkérem, ( századszorra! :D ) hogy gyártson hozzá olyan kütyüt... :)
  • Sanyo
    Mindig a fülhallgatómra volt rögzítve és elég volt egyetlen laza mozdulat, hogy az elforgatható rész eltörjön. Most szigetelőszalag tartja össze, egyébként Sheriff most vette meg az egészet tőlem. :)
  • Solt
    Komolyan? Mesélj... :)
  • Sanyo
    A ledes kütyü nagyon zsír, de sajnos nagyon törékeny is.