91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Holnap nekiállok és megcsinálom neked is meg Lysandusnak .
Még veszek lámpákat délelőtt aztán nekiállok a gyártásnak:)
Mondjuk tetszik ez az elemes megoldás lehet magamnak is gyártok egyet,nem kell a kábellel vesződni. -
artivizsla #59301 
-
Ja és hangod ne halljam . 
-
Na szóval a lámpa mobil de ezzel együtt stabilan álla helyén.
Ha elemet kell cserélni csak lepattintod a kábelezés pont elég ,hogy az asztalra letedd a kütyü mellé és nyugodtan kicseréld az elemeket.
Amúgy könnyű lett nem éreztem nehéznek a fülesen is stabilan áll.
Pontosan precízen működik ,úgy hogy vasárnap reggel feldobom neked.Vagy ha kell holnap el is ugorhatsz érte. -
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Solt #59297 Király vagy! :)) Köszönöm szépen... -
Na kész a kütyü. Teszteltem,hibátlan.Még a külcsínen finomítok ,oszt lövök képet.De rendesen műkszik. -
Solt #59295 Jújújújújúúúúj..... Solt jelentkezik! :D -
sakkay #59294 Na igen..jó sokat szenvedtem amíg találtam olyat ami mindenhogy megfelelő:
Toshiba. -
artivizsla #59293 Laca egy Electronik-AI ! :) -
artivizsla #59292 Az útvonal nekem is jó. Írsz egy árat is? -
Lysandus #59291 
Ez melyik amazon, és ott mennyi a trackIR 5? -
Fürtös #59290 Urak,ha igeny van ra: minden nap az amazon mellett megyek meloba.
Dec 16-17 korul megyek haza kocsival, Sopron-Balatonfured-Budaest-Nyiregyhaza utvonalon. Kocsiba elfer par track ir:D -
Lebowski #59289 Amennyiben win7ed van milyen bluetooth software-t haszálsz wii-hez? -
Jelentem az elemes megoldás hibátlanul működik,le lett tesztelve,na most a szarv jön meg a felfogatás.
A bicikli lámpa elektronikáját nem babráltam az első gombnyomásra villog a másodikra folyamatos a fény,de gondolom ez nem okoz gondot Solt mester ,hogy kétszer kell megnyomni azt a rohadt gombocskát:)) -
sakkay #59287 Vagy?
-
sakkay #59286 Újal.
-
sakkay #59285 Nekem freetrackem van.
Volt kamerás(30 fps max) is.
Most a wii konrollerét' használom ..100 fps+ alig érzékeny a fényre...kur*a jó. De csak az eredetivel működik, mert az 4 pontot tud kezelni, az új 2...ezt csak úgy olvastam,
de igaz lehet mert kipróbáltam és az újjal tényleg nem jó.
Ja és köszönet az ittenieknek, az ő leírásuk segített.
Már megköszöntem, de ezt nem lehet eléggé!
-
olyan infra kamera kell ami legalább 30FPS-t tud, ha lassabb akkor akadni fog az egész sajnos, és 640*480-as felbontásúnak kell lennie ha jól emlékszem, egy időben kísérleteztem ezzel :) -
artivizsla #59283 OK! -
Lysandus #59282 Csak azért kérdeztem, mert a tegnap délutánom a 3D kérdés körüljárásával telt. -
Lysandus #59281 Ha gondolod szólok majd, ha körvonalazódott a dolog. -
Ha kész dobok róla képet fel és el lehet dönteni.
Különben töprengtem ,lehet érdemes lenne kipróbálnom ,hogy veszek infra kamerát amit lehet számító géphez kötni és a Free track el kipróbálni.
Na majd utána nézek ,mennyi egy ilyen asszem biztonság technikai boltokban lehet kapni. -
Ja az elemes. Én most meg nem mondom,hogy hol vannak a képek de kb jobb lesz mint a gyári.Ha kell akkor csinálok. Soltét épp most tajkolom. -
artivizsla #59278 Köszi, kellene nekem is akkor. Mintha már valamikor raktál volna fel képet róla, nincs meg valahol ? A "vezeték nélküli" az egy választható opció?
Esetleg, ha valaki akar venni TrackIR5-öst, beszállnék a rendelésbe.
Jól látom, hogy a magyar web-es boltban komplett van csak ? -
Solt #59277 
-
Lysandus #59276 +1! Ha lehet én is kérnék egyet a vezeték nélküli fajtából.
Hálás köszönet! Majd írd meg, hogy mennyi, és utalom! -
Ja ja. Azért kérdezem ,mert ha nekiállok akkor egyszerre legyártok párat . -
artivizsla #59274 Hali ! A történet arról szól, hogy a clippet külön meg tudod csinálni, mert én is most szemezgetek egyel?
-
Na menek le boltba infraledet venni meg mindenféle kütyüket a TR clip hez Soltnak. Kell még valakinek? Mert akkor úgy vásárolok be,Soltnak vezeték nélküli kell ott sajna kell még egy bicikli hátsó lámpa is az kicsit drágítja, de megoldható.Ja az övé mármint a lámpa az megvan már rég. Pontos árat nem tudok mert már régen vettem hozzávalókat de a legmacerásabb a műanyag cső amiből a szarvat hajlítom. Komolyan mondom annó egy helyen találtam ilyet az pedig állateledel kereskedés és macska játék volt rákötve. Ennek a merevsége és a vastagsága az ami pont kellett,és kúrva drága volt Olyan ezervalahányszáz. -
artivizsla #59272 EU-ra gondoltam én is, de most itthon is 53.000 ft-ba fáj a vevőnek, meg kintről is kb. annyiból jön ki. ( 190*290 ft ) -
Csak EU-n belülről érdemes, mert akkor nem kell vámot fizetni. -
artivizsla #59270 Egyébként van értelme kintről meghozatni a Track Ir5-öt, amikor most akciósan itthon is annyiba kerülne ? -
Ehez jó a 3D tévékhez adott szemüveg is? -
artivizsla #59268 Nem egy ilyen videó került fel ide nem is olyan régen ? Nagyon élethű volt, főleg a magasság érzékeltetése, szinte kapaszkodni kellett a karfába. -
nVidia control panelen van egy olyan rész, hogy sztereoszkópikus 3D. Ott kapcsolod be és adod meg, hogy mivel nézed: nvidia szemüveg, red-cyan szemüveg, satöbbi. -
Lysandus #59266 Mi kellett hozzá? Csak egyszerűen átkapcsoltál valami szoftveres beállítást?
Milyen monitoron nézted? Pont erről kutakodtam, de az 1C fórumon csak projektoros megoldást találtam. -
Solt #59265 Hmmm... jól hangzik! De ehhez a játékot is úgy kell megírni nem?
No meg akkor már legyen 120Hz-s monitor, hogy felezve meglegyen a 60fps... ahhoz már kell vga... :D -
Solt #59264 Részvétem!
A sztori ismerős, nálunk dettó ugyanez zajlott le! -
Na az imént nem jött be a link:) Most már értem!!