91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az UTI szovjet jelölés. Ez egy G-12. -
artivizsla #59541 Bf-109 UTI
-
Látom, nekem is majdnem ilyen van, csak ennek más az anyaga. Ez jó ár érte! -
artivizsla #59539 Látványban az IL2 modok nem néznek ki jobban, vagy annyira nem jön az be neked ?
A hétvégén próbálgattam én is Mig3-as ellen fordulóharcban a különféle gépeket és meglepődtem, hogy a P40-esek mennyire egy pilótabarát kezes kis gépek, szinte csomót lehetett rájuk kötni, úgy lehetett forgolódni velük. -
artivizsla #59538 Tom ! Ezt okvetlen nézd meg !!! -
sakkay #59537 Halkan jegyzem meg, hogy valahol Magyarországon a 2000 évek elején, képes volt már erre egy hőkamerás rendszer. Magam is kipróbálhattam. Gondolom finomítottak rajta, de mindenesetre nem ők találták fel a ...
-
sakkay #59536 Valahol Európában nemrég elit mesterlövész találkozó volt. A cuccaik miatt (meg más miatt is) az amcsik nagyon jók...aztán egyszer csak a szervezők kijelentették, hogy hát sajnos minden elektromos kütyü elromlott
(nem lehet használni senkinek), csak így lehet lőni....nem az amcsik győztek.
-
artivizsla #59535 2. rész .:
-
artivizsla #59534 Segítség, pilótafülke építéséhez :
-
-
Ez nem semmi. -
Ki is akart 3D ben játszani?
Itten egy moncsi ,nem tűnik rossznak. -
Indi69 #59530 megjavult:) -
Indi69 #59529 szia. persze. nem igazán értem ezt a szart, ha a szervert választom egyszerüen lefagy -
Legfrissebb verzióval próbálod? Vagyis a steam lefrissítette neked a legújabbra? -
Indi69 #59527 sziasztok úrak. valakinek van ötlete, hogy miért nem csatlakozik a kiválasztott szerverhez a clod? a netem működik :) -
artivizsla #59526 Kávé mellé.
Tegnap szereztem ezta két könyvet.
Amikor kinyitottam a második könyvet, érdekes dolgot találtam benne. A könyv '52-es kiadású és egy főhadnagy neve olvasható benne.
A könyvhöz mellékelve adtak 7 db fényképet, többek között az IL10-esben használt AM.42-es motor "Próba grafikon"-ját ( indítás függvényében a vízhőfok és fordulatszám alakulása ), "Lövészeti lap"-ok, "Bombavetési lap"-ok, és különféle légi és földi lövészet során számítandó "Zuhanási szög", "Mozgáselemek kiszámítása" és "Lőtávolság" kiszámítása című oktató tablókról. -
Solt #59525 A végén pedig lelövi a főellenséget... :D -
Johann Wind #59524 Ez ilyen bonyolult? Azt hittem csak felugrik az ember és beköszön hogy "Helló!, Na mi van öreg f.szok" és már reppen is, bele csap a lecsóba és szét csap a sok célt repülő között.;) -
artivizsla #59523 OK, de ő az UP3-at akarja feltenni, egyébként tényleg nem működik a pumaszállásos link. -
A linket megkapta egy párszor, de a letöltési link nem működik, amit placido le is írt, lásd: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=59514]#59514[/URL].
Kipróbáltam én is nekem sem tölti le, ezért ajánlottam az Ultra patch-et pár hozzászólással ezelőtt. -
VDomino #59521 Aztán a reptechnikával hogy állsz ifjú padavan?:)
Mert ez nem olyan,hogy felugrok 10 percre darálni a multiban.Ha így gondolod,akkor nagyon hamar el fog menni tőle a kedved.
Nem akarlak letörni,de ezt muszáj elmondani. -
artivizsla #59520 Innen leöltheted a patch-eket.
Online repülésnek 3 módja van.
- Hyperlobby programmal
- XFire programmal
- Ha tudod a szerver IPcímét ( Hyperlobbiból és az XFire-ből is ki lehet másolni ) egyből bemásolhatod az IL2 játék "többjátékos" menüjében felugró ablakba. -
55manfred #59519 Köszönöm a részletes magyarázatot! -
Feró Flex #59518 RAF moded campaign! -
Szia!
Ez kell neked: Ultra patch 4.11.1
Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez. -
placido #59516 de ha esetleg valaki tud küldeni pachet azt nagyon megköszönném már nagyon játszanék multyba
-
4.10.1-ig le van írva a telepítési sorrend, sajnos azóta sem volt időm frissíteni a cikket. Remélem elég szájbarágós. :) -
placido #59514 szisztok megprobáltam leszedni a 4.08 patchet de a fierfox nem találja a filet és kérdés hogy sorba mind le kell szedni az összes patchet?
-
artivizsla #59513 Tegyél fel egyet 4.10.1-ig, utána erre tedd fel az UP3 az RC!-ig.
A 4.11.1-esre nem megy fel az UP3, az maradjon meg magában.
A legegyszerűbben akkor jársz el, ha 4.10.0-ig felteszel egy IL2-őt, majd a teljes mappából készítesz egy másolatot, amit 4.11.1-nek nevezel el.
Az eredeti 4.10.1-et felhozod az UP3RC4-re, míg a 4.11.1-et patch-eled 4.11.1-re, így játszhatsz mind a két verzióval külön-külön. -
jó sorozat, csak azt rühellem hogy 10 percenként beraknak 5 perc reklámot.
rámegy egy órád hogy egy alig félórás filmet megnézz -
Szovjet vihar: II. Világháború keleten (History channel) maraton
Szombat: 7:00-15:00 óráig
Vasárnap: 8:00-18:00 óráig
-
küldtem privátot -
77pxdumbo #59509 ha tudsz a [email protected] címre válaszolj, vagy ide priviben -
77pxdumbo #59508 Hali:)
Tom segíts már légyszi. Nem tudok belépni a Puma fórumra. Elvileg regelve vagyok, de már elfelejtettem a belépési adataimat
-
55manfred #59507 Sziasztok !
Lehet hogy már elcsépelt téma, de azért megkérdem, mert eddig HSFX móddal repültem, de most kipróbálnám az UP 3.0-t.
Azt olvastam hogy az RC4 az utolsó frissítése, meg azt is hogy a 4.11 patchel nem kompatibilis. Azért fel lehet tenni valahogy az UP 3 -t hogy figyelmen kívül vegye a 4.11-t, és persze működjön is ? -
Na most ez már minek??? -
Tom írta az imént ITT MINDENT MEGTALÁLSZ HOZZÁ ami patch létezik. -
placido #59504 mostmár be regisztráltam ki adja a servereket de most a game verzióba köt bele van ere pach?
-
Lebowski #59503 Nem támadásból, de legközelebb nézd meg, hogy van-e GYIK (vagy FAQ).
GYIK:
A www.hyperfighter.sk weboldalról töltsétek le a Hyperlobby klienst. Első induláskor az IL-2 Sturmovik 1946 menüpontot válasszátok ki. Itt meg kell adni az online használt neved, majd a kívánt jelszót (ékezetek és space nélkül). Mindkettő mellé tegyél pipát, akkor legközelebb automatikusan belép ezekkel az azonosítókkal.
Elképzelhető, hogy a játék futtatható állományára is rákérdez, először saját maga keresi, ha nem találja, akkor a felbukkanó ablakban az il2fb.exe helyét adjuk meg neki.
Első belépéskor a chat ablak rákérdez belépési adatainkra, chatba begépelve tudjuk ezeket beírni. Ha ekkor is jól írtuk be a jelszót, akkor beenged a lobbyra, ahol már látjuk a többi játékost, tudunk szobákba belépni, játékokhoz csatlakozni.