91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az UTI szovjet jelölés. Ez egy G-12.
  • artivizsla #59541
    Bf-109 UTI

• VO101Tom
    Látom, nekem is majdnem ilyen van, csak ennek más az anyaga. Ez jó ár érte!
  • artivizsla #59539
    Látványban az IL2 modok nem néznek ki jobban, vagy annyira nem jön az be neked ?

A hétvégén próbálgattam én is Mig3-as ellen fordulóharcban a különféle gépeket és meglepődtem, hogy a P40-esek mennyire egy pilótabarát kezes kis gépek, szinte csomót lehetett rájuk kötni, úgy lehetett forgolódni velük.
  • artivizsla #59538
    Tom ! Ezt okvetlen nézd meg !!!
  • sakkay
    Halkan jegyzem meg, hogy valahol Magyarországon a 2000 évek elején, képes volt már erre egy hőkamerás rendszer. Magam is kipróbálhattam. Gondolom finomítottak rajta, de mindenesetre nem ők találták fel a ...
  • sakkay
    Valahol Európában nemrég elit mesterlövész találkozó volt. A cuccaik miatt (meg más miatt is) az amcsik nagyon jók...aztán egyszer csak a szervezők kijelentették, hogy hát sajnos minden elektromos kütyü elromlott(nem lehet használni senkinek), csak így lehet lőni....nem az amcsik győztek.
  • artivizsla #59535
    2. rész .:

• artivizsla #59534
    Segítség, pilótafülke építéséhez :

• Willenbrock
  • Her Laca
    Ez nem semmi.
  • Her Laca
    Ki is akart 3D ben játszani?
    Itten egy moncsi ,nem tűnik rossznak.
  • Indi69
    megjavult:)
  • Indi69
    szia. persze. nem igazán értem ezt a szart, ha a szervert választom egyszerüen lefagy
  • Her Laca
    Legfrissebb verzióval próbálod? Vagyis a steam lefrissítette neked a legújabbra?
  • Indi69
    sziasztok úrak. valakinek van ötlete, hogy miért nem csatlakozik a kiválasztott szerverhez a clod? a netem működik :)
  • artivizsla #59526
    Kávé mellé.

Tegnap szereztem ezta két könyvet.

Amikor kinyitottam a második könyvet, érdekes dolgot találtam benne. A könyv '52-es kiadású és egy főhadnagy neve olvasható benne.

A könyvhöz mellékelve adtak 7 db fényképet, többek között az IL10-esben használt AM.42-es motor "Próba grafikon"-ját ( indítás függvényében a vízhőfok és fordulatszám alakulása ), "Lövészeti lap"-ok, "Bombavetési lap"-ok, és különféle légi és földi lövészet során számítandó "Zuhanási szög", "Mozgáselemek kiszámítása" és "Lőtávolság" kiszámítása című oktató tablókról.
  • Solt
    A végén pedig lelövi a főellenséget... :D
  • Johann Wind
    Ez ilyen bonyolult? Azt hittem csak felugrik az ember és beköszön hogy "Helló!, Na mi van öreg f.szok" és már reppen is, bele csap a lecsóba és szét csap a sok célt repülő között.;)
  • artivizsla #59523
    OK, de ő az UP3-at akarja feltenni, egyébként tényleg nem működik a pumaszállásos link.
  • acidrain
    A linket megkapta egy párszor, de a letöltési link nem működik, amit placido le is írt, lásd: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=59514]#59514[/URL].
    Kipróbáltam én is nekem sem tölti le, ezért ajánlottam az Ultra patch-et pár hozzászólással ezelőtt.
  • VDomino
    Aztán a reptechnikával hogy állsz ifjú padavan?:)
    Mert ez nem olyan,hogy felugrok 10 percre darálni a multiban.Ha így gondolod,akkor nagyon hamar el fog menni tőle a kedved.
    Nem akarlak letörni,de ezt muszáj elmondani.
  • artivizsla #59520
    Innen leöltheted a patch-eket.

Online repülésnek 3 módja van.

- Hyperlobby programmal
    - XFire programmal
    - Ha tudod a szerver IPcímét ( Hyperlobbiból és az XFire-ből is ki lehet másolni ) egyből bemásolhatod az IL2 játék "többjátékos" menüjében felugró ablakba.
  • 55manfred
    Köszönöm a részletes magyarázatot!
  • Feró Flex
    RAF moded campaign!
  • acidrain
    Szia!

Ez kell neked: Ultra patch 4.11.1

Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez.
  • placido
    de ha esetleg valaki tud küldeni pachet azt nagyon megköszönném már nagyon játszanék multyba
  • Sanyo
    4.10.1-ig le van írva a telepítési sorrend, sajnos azóta sem volt időm frissíteni a cikket. Remélem elég szájbarágós. :)
  • placido
    szisztok megprobáltam leszedni a 4.08 patchet de a fierfox nem találja a filet és kérdés hogy sorba mind le kell szedni az összes patchet?
  • artivizsla #59513
    Tegyél fel egyet 4.10.1-ig, utána erre tedd fel az UP3 az RC!-ig.
    A 4.11.1-esre nem megy fel az UP3, az maradjon meg magában.

A legegyszerűbben akkor jársz el, ha 4.10.0-ig felteszel egy IL2-őt, majd a teljes mappából készítesz egy másolatot, amit 4.11.1-nek nevezel el.

Az eredeti 4.10.1-et felhozod az UP3RC4-re, míg a 4.11.1-et patch-eled 4.11.1-re, így játszhatsz mind a két verzióval külön-külön.
  • PhantomAss
    jó sorozat, csak azt rühellem hogy 10 percenként beraknak 5 perc reklámot.
    rámegy egy órád hogy egy alig félórás filmet megnézz
  • mijki
    Szovjet vihar: II. Világháború keleten (History channel) maraton
    Szombat: 7:00-15:00 óráig
    Vasárnap: 8:00-18:00 óráig

• VO101Tom
    küldtem privátot
  • 77pxdumbo
    ha tudsz a [email protected] címre válaszolj, vagy ide priviben
  • 77pxdumbo
    Hali:)
    Tom segíts már légyszi. Nem tudok belépni a Puma fórumra. Elvileg regelve vagyok, de már elfelejtettem a belépési adataimat
  • 55manfred
    Sziasztok !
    Lehet hogy már elcsépelt téma, de azért megkérdem, mert eddig HSFX móddal repültem, de most kipróbálnám az UP 3.0-t.
    Azt olvastam hogy az RC4 az utolsó frissítése, meg azt is hogy a 4.11 patchel nem kompatibilis. Azért fel lehet tenni valahogy az UP 3 -t hogy figyelmen kívül vegye a 4.11-t, és persze működjön is ?
  • Her Laca
    Na most ez már minek???
  • Her Laca
    Tom írta az imént ITT MINDENT MEGTALÁLSZ HOZZÁ ami patch létezik.
  • placido
    mostmár be regisztráltam ki adja a servereket de most a game verzióba köt bele van ere pach?
  • Lebowski
    Nem támadásból, de legközelebb nézd meg, hogy van-e GYIK (vagy FAQ).

GYIK:

A www.hyperfighter.sk weboldalról töltsétek le a Hyperlobby klienst. Első induláskor az IL-2 Sturmovik 1946 menüpontot válasszátok ki. Itt meg kell adni az online használt neved, majd a kívánt jelszót (ékezetek és space nélkül). Mindkettő mellé tegyél pipát, akkor legközelebb automatikusan belép ezekkel az azonosítókkal.
    Elképzelhető, hogy a játék futtatható állományára is rákérdez, először saját maga keresi, ha nem találja, akkor a felbukkanó ablakban az il2fb.exe helyét adjuk meg neki.
    Első belépéskor a chat ablak rákérdez belépési adatainkra, chatba begépelve tudjuk ezeket beírni. Ha ekkor is jól írtuk be a jelszót, akkor beenged a lobbyra, ahol már látjuk a többi játékost, tudunk szobákba belépni, játékokhoz csatlakozni.