91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus

Egy újabb elégedett vásárló! :-)

• Johann Wind
    Szintén köszönöm a segítséget!:)
  • Johann Wind
    Köszönöm a segítséget!:)
  • Tokman666
    A miértre nem találtam választ sajnna...
    4 számítógépen próbáltam 2 fajta bluetooth adapterrel, és mindenhol ugyan az a jelenség. rendszer felismeri a wii-t freetrack elindít, wii kiválaszt, és amikor el akarom indítani a folyamatot, kékhalál......

Próbáltam forumokon kérdezősködni de senkinek semmi ötlete.... xp alatt frankón működött.... // Másoknál működik win7 alatt így feladtam a harcot. 2 hónap hajtépés után vettem egy vx1000-es webcamot. az infrás cuccot meg innen kértem mert már nem maradt rá türelmem.... :)
  • Her Laca
    Használd egészséggel:)
    Mindamellett folyamatosan agyalok egy gyárinak tűnő cuccon de az sajna sokba lenne főleg hogy nem nagy tételben veszem az alkatrészeket hozzá.
    Csak egy csiptető 1500 huf lenne egy gömcsukló 1000 per darab és még hol a többi. Annyit az egész nem ér .
  • Glo
    Miért nem csípi a win7-t? Pedig pont azzal használnám.
  • Tokman666
    wii-m nekem is van elado. erre használtam, de a bluetooth-os hülyeség miatt (meg mert a win7 valamiért nem szereti) váltottam webcamra.

Amúgy xp alatt a wiiBoard dolgot is tök jól meg tudtam csinálni vele.

Dobjon egy privátot aki megvenné.
  • zmok
    Laca!
    Megjött a kütyü!!!!!!!

Nagyon köszönöm!!!!!!

Látnod kellett volna a kollégáim arcát....
  • sakkay
    Vx1000 használtam sokáig de csak max 30 fps tudott. Aztán jött a wii(csak eredeti alkalmas), az tudja a 100 fps. Szóval wii.
  • Glo
    Kösz, megkérdezem Dumbót :)
  • Her Laca
    A legjobb a tapasztalatok szerint a WII cucca, vagy olyan kamera ami 60 fps környékén dolgozik bár nem tom,hogy van e olyan.Na most ha akarsz foglalkozni a dologgal akkor Dumbónak van egy Wii fölöslegben ,asszem 8 ezerért vette ,ez eredeti ami fontos és azzal tökéletes lenne olyan 100 fps -t tud,kb mint a TR5 ös.
    Vagy valami jó kamera ,de ahogy nézegettem azok amik jók ehhez kb 10-15 körül vannak. Bár még így is olcsóbb a dolog,mint ha TR-t venne az ember.
  • Glo
    Szevasztok!

Nemrég megkaptam Lacától a TrackIR-pótló IR ledes cuccost, amit ezúton is mégegyszer köszönök neki.

Az lenne a kérdésem, hogy aki Freetrack progival nyomul, milyen webkamerát használ hozzá, ami jónak mondható? Tudom, van erre egy hosszú lista, de engem a személyes tapasztalatok érdekelnek :)

Üdv:
    G.
  • Lacusch69
    300-500m. Az összetartás kétszerese távolságról kezdj el lőni.
    Ha jól csinálod, akkor két sorozat becsapódása egyszerre fog oldalról közeledni a célhoz, és amikor találkozik (ez az összetartás távolságánál van), abbahagyod a tüzelést.
  • zmok
    Nekem egyszer volt a kezemben egy eredeti Szent László hadosztály kitűző, felemelő volt, jó értelemben "kirázott" a hideg...
  • artivizsla #59568
    Érdekes dolgok vannak itt is !
  • majonur
    Aha, a multkor mentem egy par kort vele. Annyira nem estem hasra tole, de ez meg csak beta.
  • Szepy2884
    Két hokkedlivel próbáltad már

Komolyra fordítva. Zártszelvényből is schimán meglehet oldani, de az jellemzően elég nehéz lenne lakásba.

Vékonyfalú acélcsővekből műanyagkönyökökkel, vagy ahogy az általad linklet kép is mutatja, pvc csövekkel jobban jársz.
  • PhantomAss
    uraim,
    hogyan lehetne összedobni egy nagyon alap cockpit vázat, amiben két oldalt lenne hely a botkormánynak/gázkarnak, középen a lábpedálnak?
    csinált már vki ilyet?
    ilyesmire gondolok csak pl. zártszelvényből meg lehet ezt oldani?
    váz
  • Her Laca
    Skacok! Játszik valaki a MechWarrior online val?
  • Vogel
    Hát ugye itt a gépágyú összetartás a lényeges. Én a lehető legnagyobbra tenném, vagyis párhuzamosra. Az oka; ha keresztező a röppálya, akkor csak egy pillanatig van fedésben a célon, vagyis a rácsapás ideje alatt végig változik a becsapodások helye. Párhuzamosnál két becsapódási pont lesz, de a lövedékek mindig odacsapódnak, így effektívebb lehet azon a ponton, mivel nem mászik el a pont. Szerintem... Ahogy én csinálom: nem piszkálom, alap beállításon van :D
  • Johann Wind
    Ha volna rá lém, én ezt venném meg:Ehrenpokal
    Ezen az oldalon fent van egy pilóta komplett hagyatéka:http://www.oakleafmilitaria.com/featured.html
  • Johann Wind
    Lenne egy kérdésem: Az Il-2 1946-ban alacsonytámadáshoz az E-7B Messer fegyverösszetartását hány méterben határozzam meg? Nekem most 300 m-en van, de gondolkodom rajta hogy 200 m-re csökkentem a távot.
    Tudna nekem ebben vki segíteni?
  • Johann Wind
    Az eladó szerint pár dolog eredeti is a felszerelésen. Kár hogy nem autentikus, mert mit keres egy pilóta dzsekin ejtőernyős jelvény? Előfordult(előfordulhatott)hogy egy ejtőernyősnek meg volt pilóta jelvénye is, de én olyan fotót még nem láttam ahol pilóta dzsekin ejtőernyős jelvény van.:) Az illusztráció képe pedig a Sas leszállt című filmből való, az de nagy film!:)
  • Szepy2884
    Na megvan!Ezt az oldalt kerestem. Gyönyörű dolgok vannak itt kevésbé szép áron :(((
  • Szepy2884
    pl itt egy link árakkal
  • Szepy2884
    Ezt én is néztem! Ha valóban bőr, akkor ingyért van ennyiért. Nem viccelek!
    Nem sokkal drágábban vettem a CWU45P sage green Alphámat. De az nem bőr. Viszont ha az van rajtam, a haverjaim Maverick-nek csúfolnak
    Csak irigyek, mert rohadt jól áll

Egy igazi bombázó dzseki ami irhás 300 ezerbe HUF-ba kerül pl... Ha megtalálom az oldalt belinkelem.

• Solt
    Én állatokra nem tudok lőni... sajnálom őket... :))
  • Willenbrock
    Luftwaffe dzseki is van a Vaterán,sapkával.Kár hogy a dzsekit nem lehetne hordani hétköznapi viseletként,ennyit megérne.
  • Willenbrock
    1944-es színes film a P-40-ről:

• Johann Wind
    Jó kis könyvnek néznek ki, grat.:) Én legutóbb ezt vettem:könyv
  • Willenbrock
    Elég jól irányíthatónak látszik a gép,kiváncsi lennék rá eredeti Allison motor van-e benne.
  • Willenbrock
    Szép ez a videó
  • Sanyo
    Egy darabig én is játszottam vele, de főleg az erdő és nem a vadászat miatt. :)
  • Vogel
    Sztem jó játék :) Olcsóbb, mint vadászni élőben.
  • Willenbrock
    Ja bocs,most látom hogy csak regisztrált tag láthatja az oldalt.
  • Willenbrock
    Talán igen.Az 1 VH-s korszaktól kb vietnámig vannak különféle minőségű letölthető gépek.Nagy területű térképek vannak,amikhez külön kiegészítőkkel domborzat is adható(mesh)
    ITT van pár scenery,az Alut Szigetek és még néhány elég jól néznek ki.cfs2-ben meg lehetne csinálni egy olyan bevetést is hogy Angliából felszállva pl Ploiestiig elrepülhetnél,mert nagy területeket átfognak a térképek,ez tetszik benne.Mondjuk elég sokat kell vacakolni a telepítésekkel.
  • artivizsla #59546
    Figyelembe véve a modokat ( DBW, UP3, SFX ), a CFS2 felülmúlja a repülhető gépek tekintetében az IL2-őt ?
  • Szepy2884
    Újabb OFF, de ennyire pihent agyú játékbemutatót sem láttam még!

• Willenbrock
    De grafikában tetszenek,a cfs2-ban meg az tetszik hogy mindenféle hadszíntér és géptípus kiegészítő van hozzá.Több mint az Il-2-höz.De lehet hogy feltelepítem ismét a'46-ot is.
  • sakkay
    Srácok az miért van, hogy a youtube nem tölti be(csak fekete vagy az se) a többi videó ablakot oldalt? Ha meg igen, akkor max 6-7!