91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ebben az iparban egy év nagyon rövid idő. Csodákat lehet várni, de sok reményt ne fűzz ehhez.
    A DCS-nek kelleke rászállni erre a témára, de ők meg 2 évente adnak ki egy típust, sokkal beljebb ott sem lennénk.
  • Sanyo
    Amíg elkészül a fordítás, vasárnapig kérek türelmet. Egész héten 11-12 órákat dolgoztam és holnap még mennem kell egyet.
  • sakkay
    Sok a vesző bocs.
    Más tekintetben gondolj bele 2014!!! hol van még az!!! Pl nagyon jó rep engine készül évek óta, a pc piloton gondolom te is láttad. Szóval én nem lennék nyugodt a helyükben ki tudja ki mit dob ki addig.
  • sakkay
    Én rofozok, (és régen pedig sokat!!repültem vele). Ismerem.
    És nem azért játszanak vele sokan, amire te gondolsz, hanem azért a korért amit szimulál. Speciel én kivétel vagyok, mert a 1vh annyira nem érdekelt, viszont jó szimulátor nagyon. És ezért, meg az állandó, és nagyon!!! komoly fejlesztésért lett sikeres. Szóval teljesen nem evidens, hogy ha egy kicsivel jobb lesz tömegek veszik meg. A rof társadalom legalább fele 1vh fan. És a Clodot szerintem pont a hard szimulátoros rétegre kéne belőni, mert a piac más tekintetben telített. A CLOD ha jól lett volna megírva, és kidobva, anyagilag sikeres lett volna. Szerintem.
  • VO101Tom
    Tennék.
    A rof sikeres pénzügyileg. Akik azt megvették, megveszik ezt is. Ha kihozzák annyiból mint azt, akkor nyert ügyük van.
    De az az igazság, hogy nem tudunk még szinte semmit. Egyenlőre azt tudjuk, hogy a jelenlegi rof a jelenlegi engine-el a mostani játékokhoz képest mit tud, illetve néhány dolgot, mi biztosan nem lesz benne. Hogy egy év alatt mit fejlesztenek a rof engine-en (azon kívül, hogy DX9 marad, csomó dologban fejlődhet mind grafikailag, mind teljesítményben), hogy mi minden plusz lesz benne, az még homály. A játék kevesebbet fog tudni, ami személy szerint engem rosszul érint, de azt is tudom, hogy -még a cloddal repkedők közt is- én a kisebbséghez tartozom ezzel. 50-100 ember miatt nem fognak fél évet foglalkoztatni egy 100+ fős csapatot. A többség SIMÁN meg fog venni bármilyen szimulátort (nem mmo-nak, és határozottan nem arcade-nak tervezik), aminek a nevében benne van, hogy il2.
  • sakkay
    Őszintén Tom-tenné bele pénzt mint üzletember? Mert én nem.
    Jelen információk birtokában.
  • sakkay
    Én nagyon remélem, hogy itt komoly infók vannak visszatartva, mert így nem kerek...de az Isten tudja. Egy biztos a 777 üzletpolitikája eddig kiváló volt, meg a munkájuk is. Nem érné meg nekik. Az adatok meg amit eddig mondtak(tatok) több mint nevetséges. Ez már most nem élne meg egy percig sem nem , hogy 2014-ben!
  • VO101Tom
    Az FM is jobb, meg a DM is látványosan jobb a rofban mint az il-2-ben. Az ütközésmodell és az objektumok "gyűrése" a clodnál is jobb. De a többiben egyetértek, a clodhoz képest ez visszalépés, nem is kicsi...
  • Lysandus
    Szerintem sincs... De gondolom ez előbb-utóbb az 1C-nél is fel fog tűnni valakinek. Illetve: remélem!
  • sakkay
    Én ezt az egészet így nem hiszem el.
    Gyakorlatilag sem üzletileg, sem sehogy nem érné meg. De most komolyan srácok, nem így van?! Ha valaki árkádozni' akar annak ott van a másik il.
    Ki a faszom játszana egy rof grafikájú il 2-vel??????
    A rof motor fölött lassan eljár az idő, 2014-ben pedig biztosan már el is járt! Szóval szerintem itt valami zavar van az erőben, vagy marketing fogás...és majd bejelentik az új enginet..vagy mit tudom én mit...mert így semmi értelme semminek.
  • Gundark 1 1
    Kell a franciáknak is valami kis önbecsülés. :)
  • Lysandus
    Ez jó!!! Nagyon jó! Mivel illegális, már nem lehet betiltani sem!
  • Willenbrock
    D520,nagy korszakalkotó gép volt...pff
  • Willenbrock
    A ROF engine 1 VH-s szimhez teljesen jó volt szerintem.A maga kategóriájában a ROF egy kiváló szimulátor.Ha az engine alkalmas lesz az 2.VH-s gépekhez akkor lehet ebból még jó 2.VH-s szimulátor is.
    Az Ég Urai-ban meg P-40 van.
  • Nohab
    Kicsit elcsépelt hasonlat, de valahogy így látom a helyzetet.

• VO101Tom
    Az ultrapack az illegális mód csomag. Ahogy a hsfx is. Csak eddig senki nem foglalkozott velük, az il-2 franchisenak több haszna volt abból, hogy életben tartják a játékot, mint hogy pereskedjenek egy magától szerveződő nonprofit közösség ellen.
    A Team Daidalos akik szerződésben álltak a MG-el, a "hivatalos" pecseket 4.11.1 pl ők adják ki. Náluk dolgozik pár srác, akik UP modokkal kezdték, de ettől az UP és a HSFX illegális. Jogilag.
  • Glo
    Jah, most megy az onlány béta tesztje, nézz rá a honlapjára.
    Sztem a grafika elég jó, de ugye mivel béta, ezért sok funkció nem elérhető még.

Ingyen van, egy patront megér :) Meg nem kell hozzá erőmű se.
  • Lysandus
    RoF-fosok.

Mármint csakis a fejlesztők, a játékosokra természetesen ez NEM vonatkozik!!!
  • Her Laca
    A 777 lassan közellenség lesz:))) Bojkottáljunk:)
  • Lysandus
    Ezt kérdeztem én is! És mondtak rá valamit? (Nem lennék meglepve, ha visszavonnák a licenszet az ultrapakkos fejlesztőktől. ) De mondjuk azt, amit eddig megcsináltak, már nem tüntethetik el a RoF-fosok.

Ugyanezért: attól függetlenül, hogy most törölték a többi részt, még lecserélem a gépem. Ha minden jól megy hamarosan jelentkezem CloD átképzésre. :-)

Mondjuk azért a régi Il-2-őt is felrakom majd, ha esetleg Fókázni támadna kedvem. :-)
  • VO101Tom
    Ó, én már megkérdeztem minap, hogy miért ez a nagy vidámság a rof engine körül, be is zárták a topikot...
    De most már inkább csak az lesz a kérdés, hogy nem is a cldohoz képest, hanem az il-2 ultrapackhoz képest vajon többet nyújt-e? FM DM valszeg igen, de a körítés?
  • Lysandus
    Ingyenes? Egyébként meg nekem a lényeg az onlány. Jó hangulatban és csapatban harcolni.
  • VO101Tom
    Ki mondta, hogy letöröljük a clodot...? :)
  • Her Laca
    Írd már meg nekik Tom,hogy az Il2 ő közösség az nem egyenlő a ROF-os közönséggel. Ezeknek a srácoknak,nekünk ezt nem fogják lenyomni a torkán ebben biztos vagyok,főleg úgy ,hogy a Clodot már úgy ahogy megcsinálták.
    Bár lehet nekik nem fontos ez az embermennyiség ,hanem más a piaci elképzelésük más réteget céloznak meg.
    De akkor adják ki pl ROF 1940-45 néven oszt ez van.
  • Glo
    Oszt majd mindenki szépen áttér a Warthunder-re, és majd csodálkoznak, hogy miért nem játszik azzal senki..

Bár Titeket sztem nem kötne le, klikkelhető kabin sincs, de legalább ingyen van :) Majd lesz full real része is, dinamikus kampánnyal, meg egyéb nyalánkságokkal.
  • Her Laca
    Rájuk rohad!!!!:) Felőlem:)
    Marad a kanális.
  • VO101Tom
    Persze, hogy megy a sírás. Nem kifejezetten a clod miatt, bár ezt már egész jól rendbe tették a legutolsó patchek, maradtak hiányosságai, amit a folytatásnak kellett volna javítani.
    Sokkal inkább gond nekünk, hogy a rof engine egy régebbi, DX9-es engine (gyengébb gépeken is jól fut, de cserébe rondább, főleg a környezet). Sok clod feature csak korlátozottan érhető el rajta (online kb 60 földi cuccod lehet, és ha akarsz 8-16 AI-t is, akkor 32 játékosnál már több nem lehet a szerveren - ez viccnek is szar), sok dolgot eleve nem is terveznek átvenni. LOFT néven regelt ember mondta ma - ő a project manager, ő tartja majd a technikai pénteki updateket - a CEM egyszerűbb lesz. il-2 style, hogy a pilóta csak a kritikus dolgokat kezeli, nem céljuk oktató szoftvert csinálni, ez egy háborús szimulátor játék lesz, amiben visszatérnek az il-2-höz, mert szerintük az nagyszerű volt. Klikkelhető kabin (éppene ezért) nem lesz, a kabinbelsők grafikai kidolgozása biztos kevesebb lesz (nem bírja el az engine, és sokáig tart megépíteni). Földi csapatok kezelése elvileg megoldható, de jelenleg nem tervezik. A modellek kidolgozása is egyszerűbb lesz, a hivatalos fórumon van fent pár kép az őj LaGG-3-ról

kb 10 géppel indul majd a sorozat (most van 20 repülhető és 16 csak AI), amiket a clod és rof vásárlási rendszerének összegyúrásával lehet megvenni. Nagy csomagokban az alapgépek, amikkel mindenki elvan a szervereken, de apróbb kiegészítők vásárolhatók az online boltban. Nem részletezte, hoyg ez mi. A rof-os tapasztalatok alapján nem elképzelhetetlen, hogy például az alaptípusok időszakos fejlesztéseit így veszed meg. MGFF/M az E-4be? 5$. Póttank? Ilyen benzinárak mellett? 10$...
  • Lysandus
    Elméletileg ez az:

TV

Ez egy passzív 3D-és monitor, tévétunerrel.
  • Gundark 1 1
    Még jön a Thunderbolt és az D-520. Aztán annyi.
  • Her Laca

Ez milyen már
  • artivizsla #60032
    A Stuka volt nekem az utolsó légcsavaros. Ha jól tudom, akkor azóta csak csöves gépek voltak ?

Ezeknek kellene még lenni, akkor most ugrott mindegyik ?

Gloster Gladiátor
    P-40
    Jak-3
    P-47
    Tempest
    MS-406
    Mig-3
    D-520
    He-162
    Me-163
  • PhantomAss
    nekem pl. ugyanolyan bugos mint amikor megjelent, annyi változást látok kb. hogy a grafika fakóbb sokkal
    kipróbáltam amikor kijött a peccs de aztán letöröltem
    de vannak akik szerint teljesen jól játszható már
    próbáld ki...
  • Her Laca
    Srácok. Erről mi a vélemény. Asszony megőrít,hogy kell neki TV a hálóba ahol a gépem van,ez jó?
    IPS meg minden vagy van ebből egy 75 herces is az kicsit drágább.
  • Gundark 1 1
    P-40 Warhawk. Aztán még van kettő és vége. Csesszék meg hogy a Tomcat, a 163as Messzer és a Volksjager kimaradt.
  • f24sg
    Az 1C fórumon most ugyanazok az arcok intenek neki érzékeny búcsút, akik eddig áztatták a mindig késő beta patchekkel?

Amúgy lett ebből valami a legutóbbi hivatalos peccsel bezárólag?

Utoljára talán tavasszal próbálgattam, aztán letettem a lantot.
    Most meg mindenki úgy beszél, hogy "hú, ez legjobb szim, sose lesz ilyen többé"...

??!
  • artivizsla #60027
    Az "Ég Urai" sorozat mai példányában melyik gép lesz benne ?
  • VO101Tom
    ja ja, persze, qrva látványos, és szórakoztató is. CloD után ezzel játszunk a legötbbet...
  • lala42
    Elment a meghívó.
    Én nem mint szimulátort értettem, hogfy jó. De azt nem lehet elvitatni, hogy szép a grafó.
  • mijki
    Spitfire 20mm HE-T Mauser lőszer találata után:
  • Tokman666
    Armored kill-ben azért van pár nagyobb pálya is. de amúgy igen... elég kicsi a légtér....