91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Repülgettem il-2vel egy kicsit. Torpedóztam Il-2Tből, de nagyon nehezen ment. Mindig törött a torpedó vagy sikertelen volt a vízbe lépés. Aztán 170nél 20 fokos állásszög mellett néha néha belement rendesen. Szó se róla, kemény lett. Van valami recept? A másik meg, felbasztam magam a torpedón és G-2-vel dobáltam az 500-ast. Megpróbáltam kacsáztatni, 550-nel víz felett, majd oldás. Hát a kacsázás az kb 20 méter lett és nem robban. Pedig ez nagyon ment nekem. Tudom van ez a 2 seces gyújtás, de a kacsáztatásnak végleg vége? (4.10 UP3)
  • Sanyo
    :D
  • Her Laca
    Ja és elméláztam a végén a dolognak. Milyen kis idő telik el,hogy győztesből (lássuk be nem figyeltem és akkor lő le amikor akar) vesztes lesz valaki. Mint az élet.
  • Her Laca
    Ja és ,hogy a vidámság se maradjon ki.
    Ülök a szobában ,molyolok ugye ezekkel,,kicsit huzatosnak érzem az ajert.
    Kimegyek ,hát nyitva a bejárati ajtó,a hős szerelmes német juhász kinyitotta a kilinccsel és elvitte Süteményt egy légyottra le a kertbe.
    Nem volt vörös a fejem,minden csupa vér volt (szűz volt a szentem)
    Na mind1 ,elviharzottam az állatgyógyászhoz tanácsért ,megnyugtatott,hogy az idő intervallum miatt valszeg nem terhesedik meg az eb,de jövő hónap 10 . e körül vigyem el ,megvizsgálja ,ha bekapta a legyet akkor ivartalanítja.
    Injekciót nem akar adni neki,mert annak szövődményei vannak aszongya.
    Mondtam is az ebnek ,hogy te kis céda ,drága lesz nekem hogy jól érezted magad. Most már nem is haragszom igazán :))
    Tiszta Rómeó és Júlia volt itt kérem szépen:)))
  • Her Laca
    Kösz:) Hót komolyan csak miattatok csinálgattam őket ,mondjuk valószínűleg csak ti értékelitek egyedül:XD
    Már nem volt kedvem vacakolni vele többet. Vízre szálltam mert megkehesedett a moci,mondjuk az jó slussz poén lett volna. Na majd máskor:))
  • zmok
    .... a fények,.... az árnyékok,.... a színek,.... a zene!

Ejjj Laca, ez nagyon jó lett!

(Kár, hogy úgy lecsaptad a végét.)
  • Her Laca
    No a mai repnapom után asszem egy darabig hanyagolom:)
    Itt egy a nap végére.
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ja hogy az az nekije:))) Értem már. Akkor nem szóltam:)
  • Glo
    Ne dumálj, nálad is látni, hogy "Afterburner: ON"
  • VDomino
    Arra az üstököscsóvára gondolsz a kinainál?Mert az már nekem is előjött párszor,legutóbb egy házi dogban,ott meg nem hinném,hogy csalók voltak.:)
    Szerintem az valami bug,mondjuk elég zavaró.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Na csináltam egy uccsót ,már kezd elegem lenni belőle:)
    Röviden mielőtt feltöltöm.
    Nyögve nyelősen indult, gondoltam a két ovál szárnyút egyszerre lekapom,de észre vetek. Nos a többit majd látjátok. Utána volt egy kínai (gondolom ) srác bőszen lövöldözte a bombázókat,írtam neki,hogy jövök ,erre hanyatt homlok elmenekült. Utána suhantam ,és majd látjátok ,hogy nem egészen tiszta lappal játszott,de meghót. Aztán utamba került az első párbajból az aki kiugrott és ő is.
    Befejezem és elmenek kosarazni egy kicsit mert tyúkszemet ültem a seggemre.
  • zmok
    Nagyon jó, jöhet még!
  • Nesu
    egy kis off :

• Her Laca
    Szóljatok ha unjátok.
  • artivizsla #61444
    Ju-87 vs. T-34 :

• Her Laca
    Naagyon ráérek ,gondoltam szórakozom egyet. Belépek Atagra 4 vörös én egyedül kék. Felszállok és ez történt ,utána mindegyik pánikszerűen azonnal kilépett. Undokok.

• Glo
    Nem kutya, de találó :D

• artivizsla #61441
    Nálunk emancipáltabbak a kutyák, mert házhoz jön a vizsla leányka. (A gazdájától tanulta...)
  • artivizsla #61440
    Mi-24-es videó.
  • Her Laca
    Nem tudom sírjak e vagy röhögjek.
    Négy or akkor motoszkálnak a bejárati ajtónál kutya hőbörög.
    A kilincs le föl mozog. Azonnal önvédelmi vállfa tartó fárad at ragadtam ajtót kinyitom lendítem a kezem erre egy német Juhász néz rám bárgyú szemekkel. Hogy tele a hócipőm.
  • Solt
    Basszus... kapnék egy ilyen sorozatot a "semmiből", tuti leállna a szívem... :D Jól nyomod Laca, büszke vagyok rád! :)
  • Solt
    Ha nem dolgoztam volna... :)))
  • Willenbrock
    Szemed mint a sasnak,ilyen messziről észrevenni a célt az komoly!
  • Sanyo
    Amiket ma töltöttél fen, youtubi csak úgy küldözgeti az emaileket.
  • Her Laca
    Milyen többit? A régiek vannak asszem csak.
  • Sanyo
    A többit is! :) (utólag is lehet)
  • Sanyo
    Tökéletes, köszönöm. :)
  • Her Laca
    Megoldottam:)))
  • V43 1105

• Fürtös
    Off,mert a multkor is ment a zenebona:
    Régebbi
    Uj (Mr Szabo)
  • Sanyo
    Laca, adj valami szép címet ezeknek a videóknak, így nehezen talál rájuk a kereső. :) Betenném a videógalériába is, de kell valami cím nekik. Ezt pedig csak te tudod megadni a youtubén.
  • Her Laca

Na az uccsó. Remélem segített ráérezni a lényegre ez a pár videó.
    Jó kis mozit kreálok belőlük:) Jó zúzós zenével ,meg egy kis lírai is lesz benne. Majd jóóóól megsebesülök a végére:))

• Lacusch69
    Ide figyelj: mivel tudod, hol lakik Laca, annyival tartozol a fórumtársaidnak, hogy sutyiban felveszed ezt a manővert, legalább telefonnal...
  • Her Laca
    Itt ezek egymás után történtek de a fraps így darabolta ,majd összefűzöm.

• Her Laca
    Ja a párja is leesett a végén:)
  • Her Laca
    Na ízelítőnek ennyit. Ha majd kész lesz felteszem. Lesz benne bőven zuhanó spit.
  • VO101 tvr
    fasza toljál még fel ilyeneket!