91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    :DDD

Az FXAA a lényeg, emiatt akarom ezt a programot használni, de NEM AZ FXAA miatt nem indul el! :) Vágod? :)

Nincs különösebb probléma, csak a múltkor eldurrant az agyam, és addig félretettem az egészet, amíg nem jön meg TIR-m. :)

Ugye volt ez a baszakodás ezzel a programmal, aztán feltűnt, hogy a textúra váltás maxon is az orrom előtt zajlik, majd habként a tortára akadozott is London felett alacsonyan még akkor is, ha megvolt a 60fps... Na itt lett elegem... :)

Azóta egyszer indítottam el, de akkor meg nem akadt... pontosabban a parlament környékén van egy hely, ahol mindig beakad egy pillanatra, de gondolom az a térkép hibája.

Szóval jelenleg a TIR-re várok... ezen kívül semmi komoly! :)
  • Her Laca
    Mi az hogy nem az FXAA a lényeg? Eddig ennek a hiánya volt a gond. A radeon nem tudja elméletileg és hivatalosan sem.Mást preferál. A játékban sem lehet állítani FXAA-t.Az hogy egy 3RD progi mit csinál az nem garancia a tökéletes működésre ezt te is tudod.
    De inkább ne kezdjünk bele megint :)

No most akkor nem értem. Rájöttél ,ok sikerült megoldanod.
    Most van FXAA . Akkor mi a bánatos mennykő még a problem?
    Vagy az átnevezés miatt akad más probléma még?
  • Solt
    Nem az FXAA-n van a lényeg mesterem... :)

A program úgy működik, hogy betallózod a xy játék exe fájlját, és akkor onnantól csomó mindent kezdhetsz vele. Monitorozás, vsync, fps fixálás, élsimítás, CF profil, és még 1000 dolog... Gyakorlatilag olyan mint az NV inspector.

Na már most azoknál a játékoknál amelyek valamiben hiányt szenvednek, ezzel lehet(ne) orvosolni...

A CloD esetében viszont hiába tallózom be az exe fájlt, semmit nem kezd vele. Tehát nem csak az FXAA nem működik, hanem az égvilágon semmi... még az fps-t sem tudom kiíratni vele. ( csak akkor, ha átnevezem)

Hogy most ez mi miatt van, azt nem tudom... :)

Nyilván ez nem létfontosságú kérdés, csak én szeretek babrálni ilyenekkel... :) Idegesít, hogy miért nem megy... no meg azért amikor átnevezem, FXAA-val lényegesen szebb... :)
  • Her Laca
    Különben egyszerű a dolog.
    Már írtam régebben is. Ugye a játék nem támogatja az FXAA-t. A radeonok sem,vagyis nem úgy mint az NV ami driverből állítható neki és ráerőlteti a programra. Így bármi más megoldás csak mókolás szinten működhet ,ami lássuk be ezer egy más hibát is előhozhat. Az exe átnevezése valószínű abban segít,hogy az a program amit használsz figyelmen kívül hagyjon akár fontos információkat is és így valahogy működjön a dolog. Az AMD nek kéne megcsinálni,hogy driverből lehessen állítani ezt, mint a másik gyártónál. Nem hinném,hogy komplikált lenne amúgy .
  • Solt
    Sajnos még nem. Írtam a program (radeonpro) készítőjének, hogy mitől lehet ez, de egyelőre nem válaszolt... :)
  • lala42
  • lala42
    Hogy legyen agy kis szakmai is
    http://youtu.be/hlKtabXn0-E
  • lala42
  • lala42
  • lala42
  • lala42
  • lala42
    Vagy ez
  • VO101Tom
    Az kiderült már, hogy az exe átnevezése tulajdonképpen mit okoz? Mitől javul meg a dolog?
  • VO101 tvr
    Inkább az Audi :-) A Kawás gyerek meg amatőr kamikaze ... felváltáskor is kupplungol
  • lala42

• majonur
    Egyebkent 1.5-2 eve felmerult egy nagyobb volumenu Bilzzard film lehetosege, de (ismet csak) Bobby K. kozbeszolt, hogy eleg lenne DVD-n kiadni az osszes eddigi Blizzard animaciot, ugyis megvenne a sokmillo rajongo azt is, ugyhogy egyelore jegelik.
  • Her Laca
    Én azt nagyon jól tudom:) Az előző videóra értettem a kérdést ,ez meg a kedvenc:) Lehet félreérthető volt:)
  • Micsu
    ez a sc2ből egy videóbejátszás
  • Her Laca
    Emlékszel erre?:)

• Her Laca
    Én hallottam olyanról,hogy csinálnak filmet,de ,hogy ez mikor lesz ,vagy egyáltalán lesz e ,na az talány. Ez az a játék,film akármi is ami kapcsolódik hozzá bukni nem tudnak rajta.
    És ugye a Bliz animációi,betétei mindig is etalonnak számítottak.
  • Sanyo
    Alig várom, hogy egy legalább másfél órás animációs filmet csináljon a Starcraft gárda. :)
  • majonur
    Iden marciusban jelenik meg. Zerg kampany, mind a 3 faj kap uj egysegeket, es sajnos ujra sok penzbe fog kerulni (koszi szepen Bobby Kotick)
  • Willenbrock
    kispócki tuning :D

• Her Laca
    Ez megjelent már?
    Kedvencem Kerrigan!
  • Willenbrock
    Ilyenkor milyen idegesek lehetnek a motorosok,van valaki aki kocsival megy és 300-al sem tudja kielőzni :)
  • majonur
    off:johetne mar egy Blizzard egesz estes animacios film, itt az uj SC2 HOTS cinema

• Her Laca
    Ez a méreg:)

• Solt
    Amióta nem piszkáltam a CloD-ot, semmi nyűgöm! :D Látod, a TIR érkezéséhez kötöttem az újabb próbálkozást, erre mély torokra vág posta... :D

• Her Laca
    bocsika:) Ha van rá píííz akkor ja, de nem kell az neked szerintem.
    Te szereted a kihívásokat,mi lenne akkor veled ha nem kéne töprengeni,csak mondjuk repkedni? Be kell látni neked a piros a testhezálló cucc :)
  • Her Laca
    Mit tudom én meddig megy,sose vót olyanom:) Meg valszeg nem is lesz:)
    A legnagyobb sebesség amivel én közlekedtem eddig aszfalton az 260 volt ,de ma már nem erőltetném azt se:) Főleg az M7 esen:)
  • Solt
    Ha átnevezem az exe-t akkor jó... :)

Ha váltok, akkor majd egy ILYENRE :)

Silány 680 nem köll... :D
  • Her Laca
    Ne mán:)) Csak megjegyeztem. Mindamellett dicséretes az astrátol ez a sebesség,ez tény. Mennyi paci lehet neki? Max 200 ra tippelnék.
    Ne itten egy más :) Bebe.
  • acidrain
    Szar tudom. Mégpedig azért, mert én linkeltem be. :D

A hoki Audi szernited a 700 lovával a végtelenségig megy? :)
  • Her Laca
    Csak két ilyen menet után azt az astrát generálozni kell:)) Ezt azért lássuk be:) No meg nem 300+:)
  • Her Laca
    Csak mert olvastam ,hogy ratyion totyikban érdeklődtél arról a csoda programról ,hogy más is használja e. Én aszondom ne erőltesd mert csak baj lesz belőle.Recés ,akkor recés ,nem az a lényeg.Rábaxod 8x osra a játékban ,simít az annyit ,hogy ne legyen bajod. Vagy veszel GTX et:XD Mint egyedüli és végleges (jelzem a JÓ) döntést meghozva:))))
  • acidrain
    Ugyan már Laca!

Ezt csekkold:
  • Solt
    Nem... azóta nem nyúltam hozzá, labilis az idegrendszerem! :D Főleg, hogy a nyomorult posta úgy néz ki vissza küldte a TIR5-m a feladónak...
  • Her Laca
    No mi van? Hekkeltél már anti rece fice cuccot a képernyőre?:)))
  • PhantomAss
    miért, nem írhatom le a véleményemet?
    te meg írd le a tiédet, nem kötelező velem egyetérteni
    (sok amd-s procim volt, ezért is van most intelem)
  • Nohab
    Nem gyenge.