91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Mármint a 109 emelkedik jobban magasan? Hogy érted, hogy pluszt? A Meszán is van plusz (E3-4)? Bocs a kérdésekért, csak hát csecsemőnek minden vicc új...
  • Her Laca
    Magasan 4-5 K-n meg fölötte jobban emelkedik. Alacsonyan tengerszinten utolér a spit főleg ha rátolja az extrát. De magasan is sok függ attól,mennyi energiája van a harc megkezdésekor ,és avval hogyan sáfárkodik.
    Igazság szerint nem lehet egyértelműen kijelenteni semmit sem,meggyőződésem,hogy a pilótától függ nagyban a dolog.
    Ha szembe jönnek veled mondjuk 5K-n akkor tovasuhansz és emelkedsz izibe rászúrva a pluszt. Ha ő megfordúl akkor eleve energiát ,sebességet veszít ,így lazán ki tudsz vitelezni egy megnyugtató magasságbeli különbséget.
    Le kell szokni a régi IL2 es beidegződésekről,a hirtelen fordulásokról.
  • Lysandus
    Laca!

Ez hogy is van? A Mesza hol gyorsabb, mint a Spit (az egyszerűség kedvéért vegyük mindig a 100 oktánost), és hol emelkedik jobban?

Tegnap hatezren összefutottam kettővel, le is szedtek.
  • bucsher
    megint csak hazatérős kép, de legalább már skinnel :)

• Her Laca
    Na most én azt honnan tudjam:))
    Most már talán nem titokzatoskodik,hogy elmondtam ,nekünk ezek a N3 jelzések semmit sem mondanak,ez a hívójele az FSX ben mint megtudtam,de lévén fingom nem volt róla ezért is vakartam a fejem. Ja:)
  • bucsher
    jó jó. de minek linkelte be ide szöveg nélkül? :)
  • sakkay
    Ja! ....Na annak nem rossz. Még jó , hogy nem robbant szét a fejem az idegtől. Mennyivel egyszerűbb lett volna elmondani.
  • Her Laca
    Én megkérdeztem Nesut. Na szóval ő FSX ezik és csinál valamit aminek a főcíme vagy mije így nézne ki ezzel a zenével . Ehhez kérte a nagyközönség véleményezését. Asszem valami ilyesmi a lényeg .
    Azt hitte szopatjuk ,de NEM !!!:)
  • sakkay
    Idefigyelj Nesu, ha normálisan kérdeznek miért is vagy bunkó!
    Mi ez a szájkarate 30 fölött a fórumon?! Tudsz válaszolni vagy nem tudsz bakker! Akkor mond azt , hogy azért rakta be a szarodat mert csak!!!!!!!!!
    De hvcs-zél' ba*ki!!
  • bucsher
    én aztán egyáltalán nem vagyok itt hvcs, csak hozzá vagyok szokva, hogy érdekfeszítő videók vannak linkelve, nem ilyen izék ;) "peace"
  • Nesu
    húúú ,áruljátok már el ,nálatok ez nép hagyomány vagy ti vagytok itt a hvcs -ek ?
  • bucsher
    ok végignéztem. most már lelőheted a poént, mi volt ez? :P
  • Nesu
    számold meg a kezeden ,hogy mennyi olyan videó van amit az elején kikapcsoltál . 38 másodperc .
  • Hajdinak
    Igazad volt, low level detonator volt a megoldás!
    Köszi a tippet!
  • majonur
    allitsd be nekik low level detonatort, vagy dobd a bombat magasabbrol,
  • Hajdinak
    Elméletileg ugyanaz van nekik, mint nekem :/ Az én bombáim szépen felrobbannak.
    Akkor állítgatok még valamit, hátha!:)
  • majonur
    szerintem az a gond, hogy az A.I. gepeknek nincs kivalasztva a detonator tipusa.
  • sakkay
    Ezt nem értem.
    A kérdés az , hogy mit kell nézni...? Mivel a kísérő szöveg
    "Ne feledd végignézni" ezért bátorkodtam fel! kérdezni, hogy mit!
    Mert én pl.(lehet mert unalmas vagyok) olyan dolgot mutatok' a tömegnek' amin van mit nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • VO101Tom
    Hú, ezt passzolom, FMB-t csak annyit használtam, hogy összeraktam benne egy online 1v1 pályát...
  • Hajdinak
    Összeraktam FMB-ben pár bombázós missziót, melyben több AI bombázó is van a kötelékemben. Az lenne a gond, hogy ezek a szerencsétlenek úgy dobják le a bombáikat, hogy nem élesítik azokat. Van erre valami külön parancs vagy beállítás FMB-ben? vagy rádión kellene szólni nekik?
  • Her Laca
  • Nesu
    Ha csak a nézettség kell ,akkor van egy oldal ahová regisztrálok és egy hónap alatt ,elérem a 10 e nézőt és 1e feliratkozót
  • Nesu
    én a véleményre vagyok kíváncsi és nem arra ,hogy mennyire is vagy unalmas
  • Papa01 #61838
    Meg máshova is! :)
  • Her Laca
    Ne szopass:) Mi a retket nézzek,vagy mire kell a segítség ,feliratkozás mifene?
  • Her Laca
  • Lysandus
    Tegnap este felmentem az ATAG-ra. Nem is gondoltam, hogy ennyire hiányzik az on-line repülés! :-) Én biztos, hogy jól szórakoztam.

Első felszállás: Felkapaszkodtam 4-5 ezerre, észrevettem egy német bombázóköteléket, azt kísérgettem egy darabig. Az angol partoknál észrevettem egy angolt kétszáz méterrel mögöttem és alattam. Elkezdtem emelkedni, egyszer csak elszállt a jobb szárnyam. Jó magasan voltam, simán tudtam ugrani.

Második felszállás: Még éppen emelkedtem a francia partok felett, amikor véget ért a map.

Harmadik felszállás: Az nem volt. Miután bénáztam egy sort - belépés, gép- és reptérválasztás kitapasztalása (apropó, hogy az ördögbe lehet a chatbe írni, egyszer sikerült, de nem tudom, hogyan) - odaértek az angolok a reptérhez, és még a földön megsoroztak. Gondoltam a felszállással már nem próbálkozom.

Negyedik felszállás: Dettó, mint a harmadik (másik, távolabbi reptéren).

Ötödik felszállás: újabb reptér, felszálltam, még alacsonyan észrevettem egy Blenheimet, amit egy Spit kísért. Utánuk indultam, a Blenheimet inkább nem találtam el, mint igen, de a Spit bekavart. Valaki levakarta rólam, de addigra elvesztettem a bombázót. Kaptam néhány találatot, de a gépen semmit nem éreztem. Ám amikor a hűtő pöckét csekkoltam, kiderült, hogy mindkét oldalon húzok valamit. Kerestem egy repteret és ledobtam.

Hatodik felszállás: Emelkedtem a reptér fölött, amikor észrevettem a tenger felől közeledő pár kövér kontaktot. Valamilyen földi célok lehettek a környéken, legalábbis láttam a földön jó nagy fekete pöttyöket úgy 10 km-re. Elég könnyen utolértem a gyanús gépeket, kiderült, hogy Wellingtonok. Felhúztam, rájuk borítottam, befogtam az egyiket, és minden csőből tűz! Amikor visszanéztem, akkor már az oldalára fordult, és ment lefelé. Megsoroztam egy másikat is, szerintem az se úszta meg. De ekkor észrevettem egy kis kontaktot 6-7 km-re délre, úgy ezer méter alacsonyan. Megnyomtam a Mesza orrát, felgyorsultam vagy 700-ra, utolértem. Spit! Olyan gyorsan mentem, hogy célozni már nem tudtam, felhúztam, és rácsaptam megint. Megint nem volt jó lőhelyzet, megint felhúztam. És..., elvesztettem... Na mindegy, fel megint 4000-re, és irány a reptér.

A reptér felett lő a légvédelem, de hiába meresztem a szemem, semmit nem látok magam alatt. Ereszkedek, és hirtelen észreveszem a Spitet, persze mögöttem van. Sikerül lerázni, előttem a leszállópálya, de túl gyorsnak érzem a tökéletes leszálláshoz. Megyek még egy kört! Megint előkerül a Spit, megint lerázom. Megint túl gyorsnak érzem a leszálláshoz. Persze a Spit megint előkerül, megint sikerül lerázni, de már unom, keresek egy másik repteret, gondolom. Persze, hogy az nyomorult Spit előkerült megint, és jól megsorozott. Game over! Tanulság: ha kergetnek, dobd le a gépet valahogy, ne a szépséggel törődj, mert még a végén más fog lehozni!

Összességében nagyon jó volt megint on-line repülni, több év kihagyás után. Nekem a CloD-ról nincsenek rossz benyomásaim (mondjuk én kivártam, míg kész lesz), nekem az az érzésem, hogy olyan a flight model, amilyennek a régi Il-2-nek mindig is lennie kellett volna.

Nem akarom elkedvetleníteni az ATI vs NV vita állandó résztvevőit, de nekem semmi problémám nem volt a 7970-essel. Minden maxom, szaladt, mint a kisangyal. Földi célokat nagyon messziről látni.

Egy gondom van, az éppen az elképesztő részletesség. Földháttérben nem tudom kiszúrni a gépeket, annyi a fű, fa, virág, meg minden szir-szár részletesen kirajzolva a felszínen. Szerintem egyszerűen nem tudom, hogy mit keressek, a régi Il-2 egyhangú szép ződ gyepén edződve. Csak kapkodom a fejem, hogy mi van! :-)

A másik: amikor pedig sikerül kiszúrni valamit, akkor meg könnyen elvesztem, a fenti okokból kifolyólag. Meg abból, hogy a trackir egyelőre nem fért be a keretbe, úgyhogy azt majd a következő hónapokban pótolom. Hat switch-csel meg nem az igazi. De egyébként így is nagyon jó volt, úgyhogy többször elő fogok majd fordulni az ATAG-on. :-)
  • sakkay
    Ha most az volt a terv, hogy egy pár nézettséggel több legyen, akkor az sikerült! Azért elmondhatnád azt is ha valami más okból raktad ide.
  • Nesu
    Köszönöm a feliratkozást és nemkülönben a javítást !!!

@Lacza ,mondjuk a monitort
  • Her Laca

Végig néztem ,de tanácstalan vagyok. Mit is kell nézni?
    Lehet nem jót linkeltél.
  • artivizsla #61831
    Kávé mellé.

Mig story.

• V43 1105
    Nem rossz nem rossz, én feliratkoztam. [#eljen] Egy apró észrevétel, a "[Cliffs over Dover HD] App Audembert]" nevű videóban Lanadingot írtál Landing helyett.
  • Hajdinak
    Köszi!
  • VO101Tom
    quick missionban nincs bomba.
    Lobbyn saját dogszerveren, vagy FMB-ben összerakott küldiken tudsz gyakorolni.
  • VO101Tom
    A pcpilot TS lehalt este. Mi is átmentünk egy másik szerverre.
  • Nesu
    Ne feledd végignézni

• Lysandus
    Hm... Nem tudok visszamenni TS-re. Mondjuk a pcpilotot így is a szerverlistából találtam meg, de most ott nem mutatja. Közvetlenül pedig nem tudok rá csatlakozni. Valakinek van valami tippje?
  • Hajdinak
    Hali
    Lenne még egy okos kérdésem: tudtok olyan bugról, hogy a quick mission-ok közt a He-111-en nincs bomba? mikor kinyitom a rekesz ajtaját tök üres az egész... :/ esetleg valami ötlet? (a loadout quick missionban elvileg nem változtatható a gugli szerit)
  • bucsher
    de ez mekkora szar már hogy másfél óra alatt nem töltötte le a skineket :D
  • bucsher