91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egészen jól néz ki.
Az akció viszont kissé "érdekes" számomra. -
sakkay #61940 Érdekes..sosem' tűnt fel! -
artivizsla #61939 -
artivizsla #61938 
És Fóka ügyben is jár még egy :
Nem vagy egyedül a hiányolók körében. Nagyott dobott volna a játékon, ha belekerülhetett volna, de hát ember tervez...
Egyébként Tomnak már mutattam a hétvégén. Na, milyen gép is van a kép jobb felső sarkában :
-
Solt #61937 -
artivizsla #61936 Tom, mi a linkje annak a videónak, ahol a 109-es indítását mutatod be ? -
Jaja, ez egy japó gyerek maszek filmje, van még néhány hasonló. :) -
A japók csinálnak ilyen animációkat. Van ez a ficak aki ezt is csinálta na van neki egy csomó ilyenje. Nem semmi egyébként:) -
artivizsla #61933 Ezt ismeri valaki, hogy miből van a részlet ?
-
Ja. Az sincs. -
olyasmi mint a HAWX
arcade quake 3, billentyűvel és egérrel -
Ez mi ez?:) Steamen ajánlgatják.
-
"DE
Sabbancs tábornok visszatért szóval rettegjen minden veres mert égen földön és vízen el lesznek kapva :D Muahahahahahahha :D XD"
Az ok ,hogy a haverod épeszű ,de ,hogy te nem vagy 100 as az hótziher:XD -
Johann Wind #61928 E1/B nincs? -
Gratula az új géphez! :) -
Zoli105 #61926 Szép estét mindenkinek :)
Hát a barátom nem hülye :D csak jót akart amúgy :) (és igen nem volt dolga Amdvel stb ,de erről ne vitatkozzunk :) )
Amúgy az új gép megjött állat minden bár még a játékokat nem próbáltam rajta :D (megjegyezném hogy rohadt gyors és HALK !!!!!!! :O )
DE
Sabbancs tábornok visszatért szóval rettegjen minden veres mert égen földön és vízen el lesznek kapva :D Muahahahahahahha :D XD -
Solt #61925 Mert én így szeretem...
-
Solt #61924 Kíváncsi vagyok milyen lesz... -
Nem kell a futó nyitással sokat vacakolni. Én 500 nál is nyitom a flapset majd nyomom a futót kifele,úgyis csak 250 alatt nyitja ,oldalkormánnyal pikk pakk el lehet dobni a sebességet ,ide oda billented a vasat é kész. Mire besiklasz már kint is a futó. Mit kell ezen matekolni annyit. -
Dogfight szerveren, ha földről volt indulás gyakorlatilag képtelenség volt felszállni, ha ott ólálkodott a reptér felett az enemy. ATAG-on is gond volt, beült a srác a 110-esbe (jó sok lőszer), és egymaga le tudott fogni egy egész repteret. Ráadásul az volt a ritkább, ha csak 1-2 gép csinálta ezt.
Az E-7 és az N hajtóművet csak néhány században használták. Sokkal kevesebb volt mint az E-4 (vagy az E-4-essé alakított E-1, E-3). Talág az ATAG-os modban majd megcsinálják. -
Lacusch69 #61921 VERY OFF:
Srácok, valaki használ Krusell-féle vízálló mobiltelefon tokot? -
Solt #61920 Ha a 3 perces motor melegítésért rinyálnak, akkor mi lenne, ha megkapnánk ezeket a típusokat? :D
Nekem a fóka hiányzik és a Balaton map... :) -
Három BOB-os német Messzer hiányzik a clodból. Első az E-7, nem tudom, hogy valaha benne lesz-e. Arra lehetett pótüzemanyagtartályt tenni, más előnye nem volt (max apróságok, mint rádió, meg ilyenek, de az a szimulátorban tökmindegy). A BOB végén kezdték a 109-esekbe a DB 601 N hajtóművet szerelni, aminél a komresszor nem 4500, hanem 4900 m-en adta le a max teljesítményt, a 100 oktános üzemanyaggal 100 LE-vel erősebb volt, és a fordulatszámot 2600-ig lehetett pörgetni. Ezek lettek az E-4/N, és az E-7/N típusok. -
Solt #61918 Köszönöm... a játékban nem szereplőket meg majd kibogarászom wikiről... :) -
A játékban lévő Emilek elég hasonlóak. Az E-1 manuális légcsavar állásszöggel van felszerelve, és 4 db 7.92-es MG-17 géppuska van benne. Az E-3 mindenben ugyanaz, csak a két szárnyban lévő MG-17 helyett 20 mm-es MG/FF gépágyút kapott (meg kicsit más a kabin skin, az E-1 sötétebb festésű de az nem lényeg). Az E-4 megkapta a szögletes kabintetőt, az automatikus légcsavarállásszög szabályozót és az akanahatású Minengeschoss lövedékkel is működő MG-FF/M 20 mm-es gépágyút. Ennek a torkolati sebessége is nagyobb. Az E-3/B és az E-4/B csak annyival különbözik ezektől, hogy tudnak szállítani bombát is. Minden másban teljesen azonosak. -
Solt #61916 Hogy tudjam melyik jobb és melyik a bal oldala a gépnek! :D -
Minek neked nav fény? :)Nem karácsonyfa ez. -
Solt #61914 És azt, hogy? Belenéztem a küldetésszerkesztőbe, de az nekem kínai, meg türelmem sincs nagyon hozzá! :) Ha nem túl nagy meló és van hozzá kedved, légy szíves dobj már össze egyet...
Az érdekelne, hogy a 109-s különböző változatai miben térnek el egymástól... külsőre, belsőre...
ITT egész jól össze van szedve, de kevés a kép, no meg angolul van... :) -
Ja, a kikapcsolt hajtóműves induláshoz csinálnod kell egy saját küldit. A quick mission a néhány utolsó beta patch óta járó hajtóművel indul, bemelegített géppel. Az angolok rinyáltak, mert 3 percet kellett melegíteni az angol gépeket felszállás előtt.
A messzereken miket akarsz összehasonlítani? -
Solt #61912 Navigációs fény... :(
Megkezdi bármennyinél a futó nyitását, de csak olyan 260-270km/h körül ereszti le... Kipróbálom magasabb fordulaton mennyivel gyorsabb... úgy is jobb manuális PP-vel (11:30) leszállni, harapósabb és így könnyebb korrigálni ha túl laposra sikerülne a megközelítés! :)
Egyébként a futó vésznyitása megy már normálisan a véglegesben, nem kell pumpálgatni hozzá az üzemanyag szivattyút... :)
A nulláról indulásra hülyén kérdeztem rá! :) Arra irányult a kérdésem, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy álló és hideg hajtóművel induljon a gyakorló küldetés! :) De azért köszönöm a QFE leírást, a következő kérdésem úgyis ez lett volna! :))
Ja és jut eszembe... nincs valami oldal, táblázat, akármi ahol a különböző messereket lehet összehasonlítani? -
Ezt inkább nem teszem be teljesre de .....
A tajkolt vetőcsövek díszítése kovácsolt vassal lepett meg először,a többi meg maga a pokol azt kár is véleményezni. -
- Navigációs fény egyik gépen sem kapcsolható.
- A 350 km/h az a gépkönyv szerinti adat, a futómű károsodás nélkül 350 km/h alatt nyitható, de csak 250 alatt ajánlják. Ahonnan a fékszárnyat is. A video egyébként elég régi, nem emlékszem már mikortól nyitja (a két piros lámpa ha lekapcsol, akkor a nyitás folyamatban van. Levett gáznál viszont a hidraulika lassabban nyomja ki, pörgesd kicsit magasabb fordulatszámon a motort, akkor gyorsabb lesz) majd fogok csinálni hasonlókat a legutolsó peccsekkel. De a héten biztos nem.
- A nulláról indulás alapvetően csak annyiból áll, hogy a magasságmérő alján lévő tekerővel beállítod nullára és kész (ezt hívják QFE magasságnak) (mivel a magasságmérő a légnyomás mérésén alapul, az időjárásra nagyon érzékeny).
Viszont jó tudni még néhány dolgot: a magasságmérő felső részén van egy barometrikus skála, ami azt a légnyomás értéket mutatja, ahol a magasságmérő nullán áll. Ez több dologra is használható. Egyrészt a tengerszinti nyomást beállítva a tengerszint feletti magasságodat (QNH magasság) mutatja (meteorológiai jelentés, légiforgalmi tájékoztató, vagy tengerszinten repülő, ott nullázott magasságmérőről leolvasott érték alapján). Térképek magasságértékei és a légtérben való közlekedés is ez alapján van megadva. Másik dolog, ha a egy olyan repülőtérre kell eljutnod, ami más magasságon fekszik, mint az induló reptér, akkor az ottani "nullázott" értékre tekerve már ahhoz a ponthoz mutatja a magasságodat. És mivel harci gépekről van szó, azt sem szabad elfelejteni, hogy bombavetésnél a relatív magasságkülönbség alapján kell bombát dobni, tehát akkor a cél magasságára nullázott mérőt kell használni.
Gyakorlatban ez úgy nézhet ki, hogy felszállásnál lenullázod a magasságmérőt, felírod a légnyomás értéket (QFE). Ezután térképen megnézed, hogy a cél milyen magasan fekszik, azt az értéket beállítva szintén felírod a légnyomás értéket. Ha akarod, akkor az indulási repülőtér magasságát ismerve (innen például: AFBs of Clod 2) a tengerszint nullájára is beállíthatod, azt szintén felírod (QNH). Ezután a küldi alatt mindig meg fogod tudni mondani, hogy milyen magasan vagy a tengerszinthez, a repülőteredhez vagy a célhoz képest, csak oda tekered a barometrikus skálát, ahova kell.
De ezen a lapos tájon ez annyira nem gáz, viszont nem baj, ha hozzászoksz az ilyen precizitáshoz, máshol jól jöhet. :) -
Solt #61909 Ja-ja... most én is próbálom mentesíteni magam a körülményektől, csak az égő spit a lényeg... :D -
Lysandus #61908 Egyébként Solt mester tényleg látszik a váltás a CloD-ban. Most hogy low-ra vettem mindent tisztán látszik az a "téglalap", aminek a közepében én vagyok, és amin belül kirajzol dolgokat a progi, azon kívül pedig minden elmosódott. Sőt, még a téglalap oldalait is kirajzolja a progi, korábban full grafikán nem értettem, hogy miért köti össze vmi vékony gátszerűség a csatorna két partját. :-)))
Mindegy, csak a harc számít, a lényeg, hogy a vér folyjon! :-) -
Solt #61907 Tom Mester!
Lenne pár kérdésem! :) Én vagyok a low, vagy tényleg nincsenek navigációs fények? Az iskolakör videódban azt említed, hogy 350km/h alatt nyitható a futó... én úgy vettem észre, hogy 260-270km/h felett nem nyílik ki, hiába nyitom. Továbbá a videódban teljesen nulláról indulsz... ezt, hogy lehet elérni? -
Feró Flex #61906 Nálam tökéletes,semmi gondom vele. -
Bocsánat, még fent van, a 7-es pont alatt, de ez meg alap 46-ra megy egyben, peccsekkel UP3RC4-el, DBW-vel. A fene emlékszik már rá, hogy ezt próbáltam -e. Van már annyi féle install. -
Már régebben kipróbáltam. Volt egy olyan egyben mod (itten ni), ami a 4.10.1 -re ment rá, UP3 RC4-el és DBW 1.71-el. Sajnos utóbbi mindig memória kezelés hibára kidobált, pedig elképesztő jó map-ok voltak benne. Talán valamit elbarmoltak az egyben installal, mert most látom, hogy már el is tűnt a letöltések közül, viszont van egy DBW install UP3 RC4 használóknak. Lehet nekiveselkedek megint, most egyébként is csak UP3 RC4-ig van moddolva.
Nálad stabil a DBW? -
Feró Flex #61903 L_Viper DBW-ét dobd rá. -
Feró Flex #61902 A DBW-ét dobd rá.