91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #62261 A betekintési szöggel nincs gond. Széles tartományban mozog. -
Lysandus #62260 Csíkos lesz a kép, vízszintesen. És széteshet. Olyan, minta nem tudnád "befogni" az egészet. -
Ok :) Én eleve közelebbről nézem (~80cm), plusz trackIR-el zoomolok is, szóval azt jó lenne tudni, hogy a 3D hatás romlik-e ha mozogsz valamennyire a monitor előtt. -
Lysandus #62258 Ezt kikérem magamnak!!!!! Minek nézel Te engem?! :-D Visszautasítom!!! -
bucsher #62257 akkor beleakad az orra a revibe :D -
És ha közelebbről nézed a 3D-t, akkor mi lesz? -
Lysandus #62255 Szerintem is. A 23 colos is +1 méterről nézve ideális, talán 1,30 de ebben nem vagyok biztos. Én kb. 1 méterről nézem. -
Hétvégén meg tudjuk azt csinálni, hogy indítok egy saját szervert és ott teszteljük a dolgot. Ki/bekapcsolod a 3D-t, meg megnézzük, hogy melyik effektek hozzák vissza, mennyit romlik a kép. Utánanéztem egyébként annak a nagyobb monitornak is, amiről tegnap beszéltünk, de az szerintem már túl nagy lenne ide... -
Lysandus #62253 Tegnap visszaraktam mindent maxra, és bekapcsoltam a 3D-t. Ott is maxra tettem mindent, például a mélységet. Gyönyörű lett! A levelek zizegtek a fákon, a fűszálak hajladoztak, és +7000 méterről is látszott, hogy a felhők magasan vannak, tehát nem a talaj, vagy a tenger síkjában. És a "téglalap" is eltűnt, ami a részletesen kirajzolt tárgyak határvonala. Nyoma sem maradt.
De az ikonos szerverre belépve világosan látszott, hogy olyan másfél kilométer távolságban eltűnnek a kontaktok, és nem is rajzolódnak ki rendesen néhány 100 méterig. Belemosódtak a háttérbe.
Viszont nagyon nincs kedvem lebutítani újra a grafikát. Tehát megpróbálom valahogy finomhangolni a dolgot, szerintem nem is a Catalyst Center a lényeg, hanem a képernyő saját beállításai. De ha van valakinek tippje, hogy mit érdemes buherálni, az ne fogja vissza magát. -
Solt #62252 Upsz... tegnap elfelejtettem linkelni az AMD hibajelentő oldalt...
ITT lehet jelezni a hibát!
Minél többen adjuk le, annál nagyobb az esélye, hogy, ha driver hiba, akkor javítva lesz... Hajrá Urak! :) -
Ja:) -
Szepy2884 #62250 ezek trícium csövesek igaz? szépen világítanak mint a szentjános bogár :) -
Szepy2884 #62249 Aviator nekem is van, csak az Ray Ban
-
Én most egy ilyet kapok. Nagyon tetszik.
[IMG][/IMG]
-
Szepy2884 #62247 
-
Én is benne vagyok 10, esetleg 20e Ft-ot én is beletudok dobni. -
artivizsla #62245 ja, lemaradt : Fokker C/v
-
Lysandus #62244 Nagyon hasonlít, de milyen gép ez? -
majonur #62243 En benne vagyok, valami remlik, hogy en is voltam huszoneves, 1 szar munkahelyen.
-
Janinak is, és nekem is kellene egy-egy használt 680-as Nvidia, rosszul látjuk a kontaktokat. Írjatok légyszi ha megvan, mondom a címet, hogy hová kellene küldeni. 
Jani tud küldeni egy 6850-est a Harcosnak, ha lesz neki Nvidia. :) -
Solt #62241 Tehát, ha nem ismerős a nevem, akkor indokolt a gyerekes kirohanás? :) Hmmm... -
Mindamellett rafináltak már az Angolok mindig kísérik a bombázókat 3-4 géppel minimum,mondjuk a németek is parázs légi harcok alakulnak ki.
És ahogy nézem sok az egy egység alatt harcol. -
Miki fiam . Én is ott voltam,fel is szálltam lőttem is gépeket,le is szálltam.Nem a közeli repterekről kell indulni van ott hátrébb is,de ha már ragaszkodsz azokhoz,akkor gyorsan felszállsz majd laposban fű alatt elsuhansz onnan (én így tettem) majd jó bent felmentem 6K ra. Ott is van spit ne aggódj. Csak ott a normálisabbja.
Vagy megvárod míg kicsit lecsendesednek ,vannak azért szünetek is közben amíg nem jönnek. Ennyit tudok mondani. -
Ha más is benne van, esetleg összedobhatnánk neked valami használt cuccra,Mester mint régebben Atának, neki is összedobtunk egy joy-ra. -
Hiába megyek másik reptérre, ha mindenhol(!) britek cikáztak 0-án. Szinte minden reptér fölött dog folyt, amelyik Spit meg nem harcolt vulcholta a földön állókat. Mocskos férgek...am az egyik finn is szólt a vulchért "vulcher pussies" címszóval, az admin pedig rögtön fenyegetőzött. Read the rules meg minden. Persze ő is vulcholt a többivel... -
Nekem is Aviator órám van :) egy ilyen: 3105 -
Írtam. -
artivizsla #62234 Talán ez lesz az :
-
messerharcos #62233 Egy szar :/ ati 4650, 4 giga ram, és harmatgyenge proci. Igazából nincs semmi értelme és oka hogy most irkálok csak rohadtul felkurtam magam és kikelett már irom magamból. -
VDomino #62232 Milyen vasad van? -
messerharcos #62231 Érdekes mindig CSAK nekünk kell kisebb arc. Az izmosabb hardverhez meg kurvasok zsé. A faszom kivan mindennel hiába dolgozom lófaszra sincs pénzem. -
Izmosabb hardver kell alá bizonyára, és kisebb arc :))) -
messerharcos #62229 A világ egy igazságtalan fos. Nem vagyok milliomos hogy gépet vegyek ehhez, még ezt is elfogadnám és tolnám full low graffon, de azt sem lehet úgy akad. Ez basz fel. -
Lysandus #62228 Hát azért földháttérbe vannak gondok az ellenfél láthatóságával... -
Esetleg másik reptérről kellene indulni ha ilyen előfordul. -
majonur #62226 Amit a grafikarol, meg az akadasrol mondanak a fiatalok, az szerintem, mostmar gepfuggo az utolso patcs ota ezzel nincs bajom,
viszont az Atagon van kb. 3 Bf-109 indulo repter Calais kozeleben, azt a korzetet tenyleg lazan tudjak terrorizalni az Angolok, foleg ha tobben vannak. -
messerharcos #62225 tudom :) -
messerharcos #62224 Neked mi is volt lobbyn a neved régi il-2ön?:) Valahogy nem vagy ismerős. -
Lysandus #62223 Miért nem mentetek át egy másik reptérre? -
Solt #62222 Nem írtad el a neved? Nem inkább meseharcos lenne a helyes? :D