91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nem, ott 0.3 érzékenység, pedálon 1 -
Solt #62340 A clod-ban pedig minden alapon ugye? -
23
26
23
pipa
24
Ez elég könnyűre van állítva nem szeretek birkózni a joy-al, mert nincs rögzítve sehol, és ha erősebb akkor csak elhúzom az asztalon. -
Solt #62338 Hogy a EZ a rész miképpen néz ki nálatok... -
Pontosan mire vagy kíváncsi? -
Solt #62336 Tom, Laca!
Nektek, hogy van belőve a driverben a G940? -
77pxdumbo #62335 Hát az éppen én voltam :(
Jó kis este volt. Kezdetnek 3x lőttek szana-szerte a gurulón a hős angol pilóták. Aztán felszállás után közvetlenül még kétszer. Közben egyszer kétszer fel is kapaszkodtam, és lőttem is 1-2 angélust. Aztán az est fénypontja: felszállás után jött szembe egy messza aztán jól képen törölt. Jól ki is kapcsoltam az egész gépet :)) -
Solt #62334 Nekem a jazz kivételével minden műfajból van klasszikusom, amit nagyon szeretek... :) -
Mesterem! Mi ez a környezet szennyezés, rombolás?:)) Na jó ízlésen továbbra sem vitatkozom:XD -
A Kraftwerk-féle popcorn, Dakar-os motorokkal. Zseniális!
-
Persze, hogy emlékszem, régi nagy kedvencem!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=H93VPo-nRDE&list=AL94UKMTqg-9BSzB8tlpfPcJ2kMr_cHKal]Kiokosítalak Klubbheads-ből, hogy "képben" legyél. :)[/URL]
Egészen jól sikerült Klubbheads mix
-
Solt #62330 Tuc-tuc, de ezek között is vannak klasszikusok! :)) Zseniális némelyik...
Pár éjszakát én is "átszeleteltem" anno... :DD -
Lysandus #62329 Az ekekapa visszaránt
(1999. Szilveszterén Mátészalkán készült Star Wars szinkronparódia):
-
lala42 #62328 Na húzok melózni. -
lala42 #62327 Ifjonckori dalok -
lala42 #62326 -
lala42 #62325 -
lala42 #62324 Bocsi. De ha a tegnap esti ATAG-os szerót említed, akkor sajnálom, de én voltam aki rálőtt egy meszára. Talán ki is nyúvasztottam, Véletlen volt. Látom a légvédelmi pamacsot, közben valaki fű alől eltalált. Vörösödött a kébernyő, szembe jött egy gép a pamacsok irányából és ösztönösen lőttem. Ki is írta, hogy firend-re lőttem. Mégegyszer bocsi, nem akarattal volt. Ez valahol M5-N5 fölött lehetett. -
Miféle érzés?:)Ez tuc tuc? -
Hú, ez is nagy kedvenc volt anno.
Meg ez is: http://www.youtube.com/watch?v=lpkLcfbOra4 -
Szepy2884 #62321 Esküszöm most hallom először 
És te erre? Egyszerűen nem bírom végig hallgatni mert ökölbe szorúl a kezem olyan erős honvágyat érzek
Másnak is ismerős ez az érzés 
-
Szepy erre emlékszel még? -
Solt #62319 Ha felteszed valami normális fájlmegosztóra, akkor belinkelheted a megjegyzés részhez...
Ha megvan az angol megfogalmazás, akkor picit módosíts rajta és dobd át privátban... átküldöm én is még egyszer nekik...
-
Ez csak természetes :)
Nekem Farber szólt, hogy nézzek már fel atag fórumra, mert valaki Pogit cseszteti, de közben ő is itt röhögött, hogy mekkora idióták ezek. -
LV 426 #62317 Még egy "fehér csík" komment aztán ráhagyom, de így hátha másnak nem kell végigszopkodnia amit nekem.
Végigzongoráztam minden beállítást és kiderült mi csinálja a szart.
Land shading low : 1 csík
Land shading med : 2 csík
Land shating high : sok csík
Akkor láttszik a legjobban, ha mindent leveszel low-ra, land shading-et meg high ra, brutál a "négyzet" amit kirajzol a gép körül.
Szóval minden fullon, land shading low és már el is tünt a csík.
Kösz a linket és ezt megpróbálom valahogy értelmesen leírni nekik angolul.
Legjobb lenne képet küldeni, nem tom lehetséges-e valahogy.
Fehér csík OFF
-
bucsher #62316 24" az nem igazán TV méret. monitornak tökéletes. -
THX 
Ennél a videónál(0.11-nél),nagyon jól esik hallani a veres elismerését. -
AMBARAK!!! Annyi a veres ATAGON,hogy sok is. Qrva sok. Lóra ,akarom mondani gépre! -
I AM THE LEGEND! 
Először is Köszönöm!hogy megvédted a becsületemet,másodszor az elismerő szavakat

Így már értem,hogy a vége felé miért lőtt egy saját mesza Safira,ezek szerin azt hitték,hogy csalunk.
A harmadik videónál amit linkeltél,ott nem én lőttem meg ezt a majmot,hanem Safi
,felváltva lövöldöztük őket,egész jól összedolgoztunk,mert egyszer sem lőttek le minket(mondjuk többször szálltam hasra álló motorral és sérült pilótával.) ők(az egész 92-es sqad) meg hullottak, mint a legyek. Jól is esett,mert előtte az ATAG-on ez a század lőtte a reptéren álló és felszálló a gépeket
.
Az ollóm titka, hogy belépem a gépet a forduló váltásoknál és így sokkal gyorsabban lehet váltani őket,bár a videót elnézve elég szarul sikerült,több függőleges manővert kellett volna belevinnem közben.
Apropó ATAG,mielőtt felmentünk Safival erre a szeróra tök jó klüldit repültünk Lacával. Elég sok Spitet lelőttünk,felváltva csapkodtuk őket,jól kivitelezett csapat munka volt. Néha azt sem tudták honnan jön az áldás és hullottak is szorgalmasan,tök izgalmas volt :)
A végén épp leszálláshoz soroltunk,mikor megláttam Safi mögött a vörös lézert(nyomjelzőket),full gázt adtam és szóltam neki,hogy térjen ki,majd megtámadtam a tetűt,volt még 10-12 20-asom csövenként. Ezután hazafelé kezdett menekülni. Szép lassan utolértem, ám ekkor elkezdett forgolódni - azt meg mint láttátok én is szeretek - oszt pk-t kapott, így már nyugodtan leszállhattunk :) -
Szepy2884 #62312 de milyen márka? mind1 rosszat néztél. lényeg hogy megtaláltad ami neked jó. -
TV és monitor egyben. Nem tetszett ,voltak hátrányai. -
Szepy2884 #62310 te milyet néztél amin nem volt hangszóró kimenet meg csak 1 hdmi???? Nem értem
-
Én is olyat akartam venni jelezném. Egymás mellé tetettem a 2 készüléket és ha én is láttam a különbséget akkor hidd el ,hogy van. Ami TV is annak nagyobbak a pixelei vagy micsodák.Ellenben a mostanin van 2 HDMI és a TV boxot rákötöm az egyikre és van TV-m is. Ja még van rajta hangszóró kimenet is .ÉRTED?:))) -
Minőség ,Szepy,minőség:) Vannak különbségek :XD -
Szepy2884 #62307 Epikus személy ebben a témában 
-
Lehet, vérbeli Fallout rajongók! :D -
Ilyen kezdeményezések már itthon is voltak-vannak,olyan kibucfélékben éltek,semmi "gyárit" nem használtak,és készültek a civilizáció utáni kőkorszaki életre. -
A munkahelyi stressz tipikus tünetei :D Pár évig,mikor váltott műszakba jártam,pont ilyen voltam :) -
Szepy2884 #62303 akkor engem átb***tak
2x is 
még szép hogy van! 24" full HD és kevesebb volt mint 100k. -
sakkay #62302 Na ja. Ősi hagyomány náluk ugyebár..szívnak is érte rendesen.