91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Johann Wind #62621 Off. Szeretnék venni egy nagy képernyős tv-t, mert unom hogy egy x akárhány éves Telefunken(!!!!!) tv-t bámuljak. Egy Panasonic tetszik. NEKTEK mi a véleményetek a márkáról? Szebb a képe, mint az 1 cm-rel kisebb Samsungnak. -
Hatalmasat repültem:) Készül a meglepi:) -
"Eleve ha gyerek hangon szólal meg máris repül."

Ez hatalmas volt, hangosan felröhögtem! :D -
Most nézem :)) Üres is a TS:XD Ez így helyes amúgy.
-
Uraim:) Én megmondtam a tutit. Mindenkit bannolni kell!! Az a biztos.
Ha rám bízzátok,lévén alapvetően gonosz vagyok ,úgy beülök a ts re és aki belép avval váltok 2-3 szót. Ha nem szimpi (és sokan nem lesznek azok ezt garantálom) úgy kap egy permanens bannt hogy a világűrig repül:)
Eleve ha gyerek hangon szólal meg máris repül.
Úgy hogy Miki mutálódj izibe:))) -
Ez annak függvényében nagyon durva, hogy én is elég sokat bannoltam... Mit kell más szórakozását tönkretenni? -
Csak nehogy 2019-ben nagyobbat szóljon :D Egyébként azt mondják,hogy ellenkező irányból jött,mint az aszteroida.Szerintem attól még lehetett annak a része,vagy kísérője,talán a kisebb darab közelebb került,eltérítette a gravitációs mező,esetleg tett egy kört a Föld körül,mint egy műhold,aztán ellenkező irányból lépett a légkörbe. -
artivizsla #62614 Újabb repülős lelet.
-
Szép felvételek
-
Ez tegnap este történt nem sokkal azelőtt, hogy beírtam ide. -
Szerintem tőlem kaptad, mint régről ismert, megbízható tag. Ahogy még páran innen. Muszáj volt, mert Sanyo nyílt TS-két üzemeltette, a honlapján is fent volt, de sem ő sem én nem voltunk fent hét közben, a sok kis gyökér paraszt, akinek jobb dolga mint ilyennel szarakodni, azok meg ellepték hát közben is. Volt olyan hétvége, hogy nap 6-8 idiótát bannoltam. Volt olyan,amelyik bejött, és elkezdett üvöltözni, hogy hogy merünk a ő TS-én lenni, azonnal takarodjunk. És még mennyi ilyen faszfej van, akibe bele sem akadtam, hihetetlen. De komolyan, annyira retard a gyerek, hogy nem látja a név mellett hogy szerver admin? Vagy hogy? Ehh. Mindegy. Jelszó már van, azt tőlünk kell kérni. -
-
A végén ahogy a trop messzerek felszállnak!
-
-
lessétek -
There is the tommy:))) Kell nekem ez a hangfelvétel:) -
Johann Wind #62605 Rudel egy FW-190-esben, Szászrégen repülőterén:
http://www.ebay.de/itm/Original-Foto-von-1944-Flugzeug-Major-Rudel-auf-FW-190-sehr-selten-/230927818633?pt=Militaria&hash=item35c45edf89 -
Szepy2884 #62604 megtörtént
-
Privátban kérhetitek a jelszót, ha ez sem válik be, akkor kizárólag meghívással lehet bekerülni. -
Solt #62602 Nagyon komoly... :) Plusz azok a motor hangok, fél orgazmus! :) -
Ezt néztük múltkor is,hogy a mester azonnal 2 kerékre kapja:) -
Ez mikor történt? Én pár napja nem voltam fent. Kit környékezett meg? De tényleg elég idegesítőek ezek a beteg emberek. Mit élveznek ebben? -
Nekem mind1:) Ahogy gondoljátok,én csak vendég vagyok ott amúgy is.
Én lepődtem meg a legjobban amikor múltkor bannolni kellett és szóltak ,hogy én server admin vagyok és tegyem meg. Nem is figyeltem eddig. Azt se tudtam,hogy az vagyok vagy egyáltalán bármi:) Egyáltalán ki adta?:XD -
Ha senkit nem ismer e-mailen, PM-ben, steamen, skypeon vagy mobilon, és soha nem volt előtte ts-en, akkor igen, ki kell várni, amíg kap jelszót és regisztrációt. De ha nagy hirtelen innen akar feljönni valaki, akkor azért van pár csatorna, amin kaphat ts jelszót, rögtön itt ez a fórum amin írkálunk épp.
A sok szerver admin meg azért kellett, mert csak az tudja a szerverről bannolni a gyökereket. Az, hogy a channel admin kiteszi az egyik csatiból, aztán bemegy a másikba, az nicht gút. -
Ritka felvételek, BOB éra...
-
DE akkor amit mondasz az avval jár,hogy ha innen valaki mondjuk be akar jönni (és csak nagy ritkán) és nincs bent senki aki regisztrálná akkor nem tud szólni. Minek annyi server admin jog amúgy? Bőven elég pár embernek és slussz. Szerintem -
Én is bannoltam már párat, mostanában kevesebb van, de sajnos sosem fogynak el ezek a retkek. Az, hogy bejön, csinálja a faszságot, majd repül, az csak 1-2 klikk, nagyon nem izgat. De ez, hogy admin jogokat próbál kicsalni pár bent lévőtől, ezzel betelt a pohár. Qrvaanyját. -
Kezd velem:) -
Nekem van mindenféle jogom,de engem nem keresett meg.Mondjuk nem is vagyok sűrűn fent.
Nem kell akkora felhajtást csinálni egyszerűen max2-3 embernek kellenek admin jogot adni és slussz. Múltkor kibannoltam kölyköket de véglegesen mert bejöttek szobába és idétlenkedtek.Jobbat mondok:) Mindenkit ki kell bannolni:) az a biztos.
-
Akinek van bármilyen szintű admin joga Sanyo TS-hez, nyomatékosan kérem, hogy figyeljenek arra, hogy valaki VO101_Tom1[TELEFON] néven lépett be és admin jogokat kért az egyik ROF-os serveradmin sráctól, mondván "telefonról léptem be és ehhez a nickhez nincs admin jogom". Eleve faszság, hiszen a nick és jelszó bárhonnan működne, nem is kapott, én meg bannoltam.
Admin jogokat csak Sanyo meg én adhatok ki.
Valszeg jelszavazva lesz az egész szerver (még letárgyalom Sanyoval), és regisztrációhoz kötve a megszólalási jog. Most lett elegem a sok retkes kis gyökérből. -
Lacusch69 #62591 Laca, a végén még így jársz: (Molni linkelte a HT-n)
-
-
-
artivizsla #62588 -
Ezt lessétek meg -
Amúgy vannak papiron nagyon ügyes arcok (lassan név szerint ismerek már mindenkit ott) de a legtöbb eredményes ficak az bomber killer. Van ez a rmejiagg nevű srác ,már sportot űzök belőle,hogy előre szólok chaten neki ,jövök már. Ere szegény hanyatt homlok elkezd menekülni a bomberek mellől ,pedig addig derekasan lövöldözte őket. Vagy Pomidor aki sok ponttal áll mindig de majdnem mind bombázó. Ő is utál.De persze vannak jó srácok is köztük nem is kevés.
Valec az pl nagyon ügyes ,vele vigyázzatok. -
Az úgy van,hogy kimondottan keresem őket ugye,bombereket nem lövöldözök ,vagy csak akkor ha tényleg elém kerülnek ,de inkább szólok a többieknek had legyenek pontjaik.No meg az ATAG nagyon népszerű ,nem ritka a 80 fő ,ott azért van bőven ellenfél,és már ők is ésszel repülnek azt leszögezhetjük,sok század együtt repül ,az első részben is egy századból voltak ,pont le is lőtték a BF et akinek írtam ,hogy a hatjában vannak.
Meg kísérik a bombereiket ,szóval már nem olyan egyszerű a dolog.
Tegnap Dumboval repültünk,őt jól ismerem és ügyes is ,lőttünk vagy 4-5 gépet ,vele már úgy ahogy jól együtt működöm. De Pogival ,Safival ,meg még sok sráccal sem jelent problémát a dolog.
Ha van valakinek kedve ,jöhet velem ,már mondtam bemegyünk TS re és instruálom. -
Johann Wind #62584 Mostanában mintha a szokottnál több Spit+Hurri motoszkálna körülötted.:) Kellene neked lassacskán egy kísérő, persze olyan aki nem repül neked. Esetleg tanítgathatnád is + felfogna néhány neked szánt lövedéket ill. akkor csak 1-1 Spit jutna fejenként.:) -
Johann Wind #62583 Nagyot szólt.:) Sztem biztos hogy a föld közelében elhúzó nagynak volt a kisérője. -
Solt #62582 Végül is jó ez így is... :)
Az első videónál azért már kötött a gipsz nem? :D