91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Nem értem, ez itt így történt. Együtt voltak a 110-esek, a Ju88-asok és 3 schwarm 109-es. A reptér megsemmisült, a vadászok egálra hozták a veszteségeket. Az miért lett volna jobb, ha a 110-esek 10 perccel később érnek oda? Mi történt volna másképp? Na és persze mi alapján mondtad volna ezt meg előre? De ötletelhetünk ha akarsz, mondd akkor szerinted mit csináljunk a mostanin? Vagy ezt is majd jövő hétfőn fejted ki inkább? :)
Hogy Gida anno mit mondott il-2-ben, az kb lényegtelen itt. Az il-2-ben volt egy cél amit támadtál, és egy cél amit védeni kellett. Itt van oldalanként 44 ember aki az egész térképen bárhova mehet, és elvileg bárhol támadhat. Felderíteni, védekezni, csapatokat ide-oda mozgatni ugyanannyira fontos, mint kibombázni egyetlen repteret. Akkor fingod sem lesz arról mit csinálj következő héten. A magányos 109-es felderítőt meg simán lelövik, mert van működő radar. Maximum nem 6 gépet küldenek rá, csak kettőt. -
Ezt láttátok már? -
De. -
Solt #62657 Lehet rémálmaik vannak már tőled... :D -
Szepy2884 #62656 Tom, neked nem saitek cyborg evo joyod volt annó? -
Szerencsétlenek csak kapkodták a fejüket,mindlehullott:) Meg még volt asszem 2 reszli:)Pedig egy század volt az egész bagázs. -
Solt #62654 Most néztem meg... nagyon király! :)) Jó ötlet volt.. :) -
Felderíteni meg el kel küldeni 1 azaz egy gépet (olyat lehetőleg akinek nem okoz gondot tracket felvenni) az végigsöpör az adott szakasz felett ezerrel lehetőleg lefele figyelve,majd hazasuhan. Aztán visszanézni a tracket pillanatképeket készíteni a gyanús részekről,kinagyítani és voala:) Máris felszabadult 10 gép!
De én csak okoskodom:))) -
A junkák milyen magasan voltak? Mért nem eltolással ment a támadás?
Dobnak a JU 88 asok megfelelő védő kísérettel ami lássuk be itt a legfontosabb (közeli és magas kíséret alap)majd pár percre akár 10 is jönnének a 110 esek és az őket kísérő vadászokkal máris megsokszorozódik a véderő.És mindenki egy helyen van! Szétaprózni az erőket szvsz balgaság amúgy,,mint Gida szokta volt mondani "tisztességtelen előny,lásd túlerő pediglen nincs" Én koncentráltan csinálnám a dolgot mindig csak egy dologra mint fő csapásirány figyelve,a balga ellen meg had keresgéljen a nagy büdös térképen:) -
A vadász veszteség nagyobb volt, abból ugyanannyit vesztettünk mi is mint az angolok az egész küldi alatt. A 110-esek azért köröztek, mert a Ju 88-asoknak kellett elsősorban oldani, ha azok első körben kivisznek mindent, akkor maradt volna a radar. De túl sok Spit termett ott túl hamar, ezért oldott mindenki a reptérre, és próbáltak pucolni. 4-5 bomber elvesztése egy teljes repülőtérért az a rideg számok szerint jó arány :) -
Na milyen lett a végső?:)) Szerintem qrva jó:) -
No meg szegény Widu:( Beül egy bomberbe önfeláldozóan aztán leabálja egy messza.
Ki kell deríteni ki volt oszt kipenderíteni ,mi az ,hogy nem tud megkülönböztetni egy német bombázót? Az isten barma. -
Azért ahogy olvastam hullott ott mindenki,nem egy sikertörténet volt.
Mért nem kísérte sok vadász a bombereket?Ez amolyan öngyilkos küldetésnek tűnik. No meg mit totyorogtak a reptér körül mint a szaró galamb,ahelyett ,hogy menetből megdobják és huss,a spitek a vége felé értek oda legalábbis a nagy kör végén kezdték el lőni őket. Mondjuk ők tudják:) -
Solt #62647 Fúj... annyira rühellem ezt a gondolkodásmódot... egyből az az első, hogy lehet kijátszani valamit, és ezzel a jogosulatlan előnyhöz jutni. Hánynom kell ettől... nyomorult lelki sérült csaló szarháziak... -
Mi máshol repkedtünk ezidőtájt, de szívesebben lettem volna itt mint járőrözni a térkép másik felén. Lőhettünk volna sok-sok Spitet :) A bomber veszteség elég kicsi volt egyébként, összesen 4-en hullotak el, plusz Widukind, aki egy motorral tartott hazafelé mikor meglőtte valami saját mesza. Nem tudjuk ki volt... -
Már nektek vagy nekik?:)) -
Tegnapi AWC bevetésen filmezett az egyik 110-es, hangulatos kis attack volt :)
-
Igen, külső nézetben tudsz váltani a gépek között is -ha minden igaz- ezért lett letiltva a clodban, mert il-2-ben erre használták. Elindította a felvételt, röviddel felszállások után megállította, átmásolta másik gépre vagy laptopra, és már nézte is ki honnan száll fel, merre mennyien indulnak... -
Ez marhaság:) Csak a saját gépet látod kívülről szerintem. Más gépére nem hiszem ,hogy át tud váltani.
Kértem hozzáférést ,gondolom adnak,aztán majd kiderül. -
Gondolom csinál replayt war alatt, majd lejátszásnál megnyomja a Ctrl+F2-őt és látja honnan szállnak fel a német gépek, meg kitudja még mit. -
Itten van valami.
Bogarászzuk ki a lényeget:)
Tom! Milyen csítre?
Mindegy én nem warozom :XD
-
Van, de mivel ordas nagy csítre is használható (online waron), lehet, hogy leszedték. -
Na ezt írták . A hangulatost a videóra értette.
A többit értelmezzük:)
"Very atmospheric Herr Laca!
For the external view you need the utility offered in this thread; http://theairtacticalassaultgroup.co...ecorded-Tracks
Just make a request and someone should enable access for you.
Cheers and thanks for sharing,
Septic. -
Lysandus #62637 Persze. Én valami ATAG Headshot videóját láttam a youtube-on, abban biztos volt külső nézet. -
Na megkérdeztem az ATAG-osokat ,hogy van e nekik olyan progi amivel lehet a külső nézetben visszanézni ,vagyis ,hogy odaadják e. Várom a választ.
Jó lenne,mert akkor lehetne variálni a képeket. -
Feró Flex #62635 Bf-109 E -
Na ez a teljes,majd kb egy óra múlva már régies is lesz.
-
No kiegészítettem a hangokat ,mikrofonnal vettem fel filmhíradókból szöveget, zenét ,nagyon jó:) Most töltöm,utána csináltatok belőle régieset.
Nagyon jóóóóó:) -
Lysandus #62632 Be lehet rá állítani gombot. Autóval nekem még mindig 8:30-al akart felszállni, így átváltok manuálra, akkor valamiért elkezdi visszatekerni 12:00-ról, megállítom, és megint előretekerem 12:00-ra. Gázt neki, felszállás, és amikor eléri a fordulatszám a 2200-2300-at, akkor visszaváltok autóra. Onnan már jó. -
Feró Flex #62631 Azt manual-auto pp-ét hogyan kell???Erről nem is tudok hogy van ilyen...:O)))
Köszi -
Lysandus #62630 Bocs elszámoltam. 24 bevetést mentem a múlt héten. -
Valamelyik srác csinált egy progit azzal lehet külső felvételt csinálni.
Írni kéne nekik és odaadják ahogy olvastam. -
Solt #62628
-
Lysandus #62627 Na, a múlt héten mentem 14 bevetést ATAG-on, lőttem 17-et, és csak egyszer haltam meg. Mondjuk az is vulch volt. Háromszor meg vissza kellett fordulnom, mert egyszer elfelejtettem olajhűtőt nyitni, kétszer pedig a manual pp-t visszarakni autora. (Manuális 12:00-val szállok fel, utána rakom vissza autora.) -
Lysandus #62626 Külső nézettel nem tudod egy kicsit megspékelni? Mintha már láttam volna olyan CloD-os videót. Illetve engem is érdekelne, hogy a felvett tracket hogy tudom úgy lejátszani, hogy legyen benne külső nézet is. -
Szóval a történet :) Egy 3 fős valami angelus századot megtámadtam. 101/7 Jani mondta,hogy hagyjak nekik is de irigy vagyok ,aztán jött még egy két spit is.
A videót most kísérleteztem ,hogyan is tudok ilyen alámondást csinálni,majd finomítok rajta még ,de jó poén:) Csinálom régiesre is:)
-
Lebowski #62624 MUSZÁLY BAZEG. szóval muszáj. LYALY :D -
Lebowski #62623 Nálunk is van pana is meg samu is, sőt lg is. Nekem őszintén mindegyik nagyon bejön :D Nem igazán tudnék választani, ha meg nagyon muszály lenne, akkor a méret lenne a meghatározó, hogy hova kéne... Ha van rá lehetőséged, menj el egy media markt-ba vagy valami hasonló szutyokba, és nézd meg ott. Ez szerintem annyira szubjektív, hogy ki milyennek látja, hogy nagyon nem lehet csupán a vélemények alapján és paraméterek alapján eldönteni. -
Nekem pana van a fiamnak samu.
Én a panát jobban szeretem ,a gyerek a samura esküszik:)
Nézegesd és aminek tetszik a képe azt vedd meg:)