91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Hallod-e!
    Az egyik volt VOLÁN-os srác a városunkban lévő Renault szalonban dolgozott.
    Csak nem jut eszembe a neve. De holnap megkérdezem és megírom.
  • Fürtös
    Urak van-e valakinek renault szalonban dolgozó ismerőse? (vagy Dacia)
    Ha nincs akkor van e valakinek olyan ismerőse aki vett Dacia logant idén?
    Legvégső esetben: Van-e olyan itt aki olvas román nyelven és van egy kis mérnöki affinitása:D

• Szepy2884
  • zmok
    Lesz az idén Puma Air Rally?
  • VO101 tvr
    Punka Gyuri bácsit környékezd meg a kérdéssel.
  • Vogel
    Köszönöm! Minden kérdésemre választ kaptam Tőled és a googletől :)
  • he111
    egy kincs
  • he111
    ma a hírtv-n volt egy félórás riport Vitéz Szentiványi János Me-210-es pilótával, és Punka Györggyel Mo. 44-45-ös bombázásáról korabeli videókkal fotókkal
  • Vogel
    Sziasztok!

Tud valaki forrást adni a 44-45-ös évek amerikai bombázók állományfelépítéséről? Gondolok arra, hogy mennyi repülőgép volt egy ezredben pl, hogyan helyezkedtek el a repülők (box) bevetés alatt. Szeretnék segíteni egyik kollégámnak. thx.
  • artivizsla #63052
    Ez is egy jó kis videó !

• Her Laca
    Vagy ezpl.
  • Her Laca
    Szia. Én csináltam pár videót ,azok között nézegethetsz.
    Itt éppen védekeztem
    De van sok ,asszem elég jól bemutatják kb mit,és hogy kéne.
  • SovereignXY
    Üdv all!

tudtok nekem modnani oylan videót, cikket akármit ami jól bemutatja a dogfight technikákat? Ilyen hogyan csinálj meg bizonyos menővereket videót láttam. De... nekem vmi élet szagúbb kéne. Pl ha a seggedben vannak, hogyan menekülj el hatékonyan. Főleg ha egy jobb gépről van szó. Vagy hogy ne legyeél vadászból üldözött. Ami veelm nem egyzser előfordul még ha az én gépen is a jobb.
    Kösz előre is akármit! :)
  • L Viper #63048
    Ez év elején olvastam annyit, hogy folyik a 2. béta teszt. Hogy ebből mikor lesz végleges?
  • artivizsla #63047
    A 4.12-es patch nem akar kijönni, elég régóta ígérték már?

• L Viper #63046
    Jahh, még valami. Lehetséges erre a csomagra is a 4.11 telepítése, csak külön mappába kell rakni, itt a 2. hsz-ben van a menete.
  • L Viper #63045
    Szia!
    Nekem a Dark Blue World 1.71 -es csomagot ajánlották.
    Ebben gyönyörűek a mapok és a gépek is, bár nem 4.11-re megy, hanem a 4.10.1m -re kell az Ultrapack 3 RC4 és utána a Dark Blue World 1.71.
    Nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Szép, igényes munka.

Ha érdekel a WWI témakör, van benne egy választható alap 1916-os rész is, de az nem elég kidolgozott. Érdemes frissíteni 2.1 -ig.
    Az meg így néz ki utána.

Itt vannak bőséggel letöltések, szépen összeszedve.

• Nohab
    Totálisan új játék. Nem kompatibilisek egymással, mint a régi IL-2-ők tették eddig.
  • Amaymon
    Hali!

Ide írom. Meg akarom várni hova fejlődik a WT, ha már annyi időt bele öltem. Ráadásul nincs még TrackIR-em.

Egy kérdés a Clifss of Dover az alap IL-2 vagy egy totál új játék?
  • Nohab
    Két verzió lehetséges:
    1. Kihúzod a netet -> elindítod a Steamet -> nyivákolni fog, hogy nem talál netet -> kiválasztod az offline indítást -> elindítod a játékot Steamből.

2. Belépsz online a Steambe (bejelentkezés stb.) -> Baloldalt felül a sarokban "STEAM" füllre katt -> "Go to ofline..." -> restart in offline mode
  • LV 426
    Van valami módja, hogy net nélkül offline repkedjek?
    Kipróbáltam, de steam nélkül el sem indul a game.
  • artivizsla #63040
    Egy kis válogatás :

Profile Publication

Voina v. vozduhe

Vegyes FW190

Miniatury Lotnicze

Luftwaffe at war

Osprey

• artivizsla #63039
    Itt nézz körül.

• artivizsla #63038

• artivizsla #63037
    Kávé mellé.

Vegyes képek.

Repülős képek.

• horthy
    4 év után most vettem elő az Il-2 1946 sturmovikot . Tudtok-e nekem olyan weboldalakat ajánlani ahol korrektűl kidolgozott hadihajó ( olasz , angol , japán stb , csatahajo , repülögéphordozó stb ) addonok vannak és nem zavarnak be a játékba . Most a 4.11 verzió van fent . Sugárhajtásu gépek is érdekelnének kb 1955-ig természetesen reálisan kidolgozva . Uj térképek stb minden ami jó és normálisan van kidolgozva .
  • Her Laca
    Na akkor vélemény. Ez az ACG szerver egy raklap fos.
    Folyamatosak a 2-3 másodperces akadások ,aszongyák a skinletöltés miatt.
    Csak hogy harc közben is jön és biza volt pár meglepim miközben dogoltam.
    Repüljön rajta többet akinek 2 anyja van.
  • Her Laca
    ACG szerón ezt a NO.501 es csoportosulást egrecíroztam. Mindegyiknek lekaptam a szárnyát. Osztán ki is lépkedtek.
  • Willenbrock
    Fontos a dekonspiráció elkerülése:D 30:36-nál CD lemezt hírdetnek,már volt a 80-as években?
  • Her Laca
    Ezen besírtam:) Úgy látszik régebben is volt problem:)
  • Nohab
    Megéri nézni azt a sorozatot? Eljutottam az első évad feléig kb., de nem nagyon fogott meg.
  • Her Laca
    Megvan.
  • Her Laca
    Urak . Miki feltette azt a videót és 1.15 nél hogy a retekbe tud az úgy behajolni a revi elé. nekem nem engedi.
  • Her Laca
    Amúgy mindig ez van. Twilek TS e is így járt ,aztán már oda is csak regisztrálva lehet bemenni,sőt mondhatnám titkos a dolog.
  • Her Laca
    Ó bakker.Akkor tegnap ezért nem működött. Na mind1 ,majd szólj ha elindítod.
  • Glo
    A Dexter 7. évadában pont ott járok, mikor a főkockát elkezdi kiiktatni az életéből, és az über durván felhúzza magát ezen :) Kíváncsi leszek a kimenetelre..

Sajnos csak annyit lehet tenni, hogy megvárod míg a kis gyökereknek más szórakozásuk lesz, aztán újraindítod.

Vagy a Dexteres megoldás ;)
  • Papa01 #63025
    Nagyon sajnálom, hogy ez történt.. :(( Komolyan nem értem az ilyen embereket, akik csak rombolni tudnak, minden ok nélkül. :(
  • Solt
    Ilyen nyomoroncok mindig is lesznek! :) Valahogy csapdába kéne csalni, és jó alaposan elverni... :)
  • Sanyo
    Ez természetesen NEM neked szólt. :)
  • Sanyo
    A teamspeak bárki számára elérhető volt, minden költséget saját zsebből fizetek (igen, én vagyok a hülye). Csak viselkedni kellett volna és minden rendben lenne. De nem. Nem reklámozok, nem tolok semmit a képetekbe, semmi sem kötelező. Jelszó a ts-re, ha én nem léphetek be, akkor más sem. Világos.

Szerintem innentől a ts meghívásos elitklub lesz, egyedi jelszavakkal, nyilvános elérhetőség nélkül. Sem időm, sem pedig kedvem nincs az idiótákkal hadakozni.