91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #63061 Hallod-e!
Az egyik volt VOLÁN-os srác a városunkban lévő Renault szalonban dolgozott.
Csak nem jut eszembe a neve. De holnap megkérdezem és megírom. -
Fürtös #63060 Urak van-e valakinek renault szalonban dolgozó ismerőse? (vagy Dacia)
Ha nincs akkor van e valakinek olyan ismerőse aki vett Dacia logant idén?
Legvégső esetben: Van-e olyan itt aki olvas román nyelven és van egy kis mérnöki affinitása:D
-
Szepy2884 #63059 
-
zmok #63058 Lesz az idén Puma Air Rally? -
VO101 tvr #63057 Punka Gyuri bácsit környékezd meg a kérdéssel. -
Köszönöm! Minden kérdésemre választ kaptam Tőled és a googletől :) -
he111 #63055 egy kincs -
he111 #63054 ma a hírtv-n volt egy félórás riport Vitéz Szentiványi János Me-210-es pilótával, és Punka Györggyel Mo. 44-45-ös bombázásáról korabeli videókkal fotókkal -
Sziasztok!
Tud valaki forrást adni a 44-45-ös évek amerikai bombázók állományfelépítéséről? Gondolok arra, hogy mennyi repülőgép volt egy ezredben pl, hogyan helyezkedtek el a repülők (box) bevetés alatt. Szeretnék segíteni egyik kollégámnak. thx. -
artivizsla #63052 Ez is egy jó kis videó !
-
Vagy ezpl. -
Szia. Én csináltam pár videót ,azok között nézegethetsz.
Itt éppen védekeztem
De van sok ,asszem elég jól bemutatják kb mit,és hogy kéne. -
SovereignXY #63049 Üdv all!
tudtok nekem modnani oylan videót, cikket akármit ami jól bemutatja a dogfight technikákat? Ilyen hogyan csinálj meg bizonyos menővereket videót láttam. De... nekem vmi élet szagúbb kéne. Pl ha a seggedben vannak, hogyan menekülj el hatékonyan. Főleg ha egy jobb gépről van szó. Vagy hogy ne legyeél vadászból üldözött. Ami veelm nem egyzser előfordul még ha az én gépen is a jobb.
Kösz előre is akármit! :) -
Ez év elején olvastam annyit, hogy folyik a 2. béta teszt. Hogy ebből mikor lesz végleges?
-
artivizsla #63047 A 4.12-es patch nem akar kijönni, elég régóta ígérték már?
-
Jahh, még valami. Lehetséges erre a csomagra is a 4.11 telepítése, csak külön mappába kell rakni, itt a 2. hsz-ben van a menete. -
Szia!
Nekem a Dark Blue World 1.71 -es csomagot ajánlották.
Ebben gyönyörűek a mapok és a gépek is, bár nem 4.11-re megy, hanem a 4.10.1m -re kell az Ultrapack 3 RC4 és utána a Dark Blue World 1.71.
Nem bántam meg, hogy kipróbáltam. Szép, igényes munka.
Ha érdekel a WWI témakör, van benne egy választható alap 1916-os rész is, de az nem elég kidolgozott. Érdemes frissíteni 2.1 -ig.
Az meg így néz ki utána.
Itt vannak bőséggel letöltések, szépen összeszedve.
-
Totálisan új játék. Nem kompatibilisek egymással, mint a régi IL-2-ők tették eddig. -
Amaymon #63043 Hali!
Ide írom. Meg akarom várni hova fejlődik a WT, ha már annyi időt bele öltem. Ráadásul nincs még TrackIR-em.
Egy kérdés a Clifss of Dover az alap IL-2 vagy egy totál új játék? -
Két verzió lehetséges:
1. Kihúzod a netet -> elindítod a Steamet -> nyivákolni fog, hogy nem talál netet -> kiválasztod az offline indítást -> elindítod a játékot Steamből.
2. Belépsz online a Steambe (bejelentkezés stb.) -> Baloldalt felül a sarokban "STEAM" füllre katt -> "Go to ofline..." -> restart in offline mode -
LV 426 #63041 Van valami módja, hogy net nélkül offline repkedjek?
Kipróbáltam, de steam nélkül el sem indul a game. -
artivizsla #63040 Egy kis válogatás :
Profile Publication
Voina v. vozduhe
Vegyes FW190
Miniatury Lotnicze
Luftwaffe at war
Osprey
-
artivizsla #63039 Itt nézz körül.
-
artivizsla #63038
-
artivizsla #63037 Kávé mellé.
Vegyes képek.
Repülős képek.
-
horthy #63036 4 év után most vettem elő az Il-2 1946 sturmovikot . Tudtok-e nekem olyan weboldalakat ajánlani ahol korrektűl kidolgozott hadihajó ( olasz , angol , japán stb , csatahajo , repülögéphordozó stb ) addonok vannak és nem zavarnak be a játékba . Most a 4.11 verzió van fent . Sugárhajtásu gépek is érdekelnének kb 1955-ig természetesen reálisan kidolgozva . Uj térképek stb minden ami jó és normálisan van kidolgozva . -
Na akkor vélemény. Ez az ACG szerver egy raklap fos.
Folyamatosak a 2-3 másodperces akadások ,aszongyák a skinletöltés miatt.
Csak hogy harc közben is jön és biza volt pár meglepim miközben dogoltam.
Repüljön rajta többet akinek 2 anyja van. -
ACG szerón ezt a NO.501 es csoportosulást egrecíroztam. Mindegyiknek lekaptam a szárnyát. Osztán ki is lépkedtek. -
Fontos a dekonspiráció elkerülése:D 30:36-nál CD lemezt hírdetnek,már volt a 80-as években? -
Ezen besírtam:) Úgy látszik régebben is volt problem:) -
Megéri nézni azt a sorozatot? Eljutottam az első évad feléig kb., de nem nagyon fogott meg. -
Megvan. -
Urak . Miki feltette azt a videót és 1.15 nél hogy a retekbe tud az úgy behajolni a revi elé. nekem nem engedi. -
Amúgy mindig ez van. Twilek TS e is így járt ,aztán már oda is csak regisztrálva lehet bemenni,sőt mondhatnám titkos a dolog. -
Ó bakker.Akkor tegnap ezért nem működött. Na mind1 ,majd szólj ha elindítod. -
Glo #63026 A Dexter 7. évadában pont ott járok, mikor a főkockát elkezdi kiiktatni az életéből, és az über durván felhúzza magát ezen :) Kíváncsi leszek a kimenetelre..
Sajnos csak annyit lehet tenni, hogy megvárod míg a kis gyökereknek más szórakozásuk lesz, aztán újraindítod.
Vagy a Dexteres megoldás ;) -
Nagyon sajnálom, hogy ez történt.. :(( Komolyan nem értem az ilyen embereket, akik csak rombolni tudnak, minden ok nélkül. :( -
Solt #63024 Ilyen nyomoroncok mindig is lesznek! :) Valahogy csapdába kéne csalni, és jó alaposan elverni... :) -
Ez természetesen NEM neked szólt. :) -
A teamspeak bárki számára elérhető volt, minden költséget saját zsebből fizetek (igen, én vagyok a hülye). Csak viselkedni kellett volna és minden rendben lenne. De nem. Nem reklámozok, nem tolok semmit a képetekbe, semmi sem kötelező. Jelszó a ts-re, ha én nem léphetek be, akkor más sem. Világos.
Szerintem innentől a ts meghívásos elitklub lesz, egyedi jelszavakkal, nyilvános elérhetőség nélkül. Sem időm, sem pedig kedvem nincs az idiótákkal hadakozni.