91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Jól van Laca, akkor atagozzál inkább. Mert minden más csak szar lehet, amit nem te raksz fel igaz?
  • artivizsla #63180
    Hali ! Működik a Mustangon, de a Fókán sajna nem.

A radaros gépeken az indikátorernyő bekapcsolható ?
  • Lysandus

Gratula! Vannak benne jó beszólások, pl (amikor távolodik a Hurri, valamelyik 110-es mondja): I like far away. :-)
  • Her Laca
    De ha már humorodnál vagy akkor én is felteszem a kérdést:)

"Olyan nincs amiben harcolnak is?"

Te itt melyik szónál akadtál el?
  • Her Laca
    Mind1. Nem akadtam el semmin.
    Csak annyit kérdeztem,hogy nincs e olyan ami akció dúsabb é. De nem érdekes.
  • VO101Tom
    "Lympne bombázása Tramencourtból felszállva"... Melyik szónál akadtál el?
  • L Viper #63175

Üdv! Saitex X-52 Joy eladó, többi info itt!
  • Her Laca
  • Her Laca
    Meg mért esik szét a képe a videónak? Nincs Vsinc?
  • Her Laca
    Olyan nincs amiben harcolnak is? Mert jó ,hogy életszagú a rádiózásuk ,de kb olyan mintha egy vonatszimulátort néztem volna. Mentek ,jöttek.
  • Vogel
    A pontos lövés titka, hogy a kontaktot lefeded a rakéta fényeivel. Kicsi, impulzus szerű gombnyomásokkal. Ha mellé megy, akkor gyorsan földbe kell vezetni, hogy vezérelhesd a következő rakétát, ugyanis hiába lövöd ki a következőt, az addig nem irányítható, míg a másik a levegőben van.
  • Vogel
    Látom maradandó élmény volt az a pár alkalom :)
  • VO101Tom
    Múltkor hiányoltátok a bevetések "nyers", életszerűbb vedeóit, a most vasárnapi AWC bevetést levideózta 9./ZG26Hipper az egyik 110-esből (Lympne bombázása Tramencourtból felszállva). Ő egyébként egy Spanyol srác, szerintem hallani fogjátok amikor ő beszél :)

• VO101Tom
    Nyomd meg azt a gombot, amit Gunsight/Bombsight mode váltás (a bombacélzó beállításai ezzel kezdődnek). Utána a bombsight jobb ball gombokkal állítod be a fesztávot, a szögbeállítással meg a giro átmérőjét. Ha az adott fesztávolságú gép szárnyvégét érinti a rombuszos kör, akkor elvileg pontosan mutatja, hogy mennyit kell elétartani, hogy a lövedék a gépet találja el.

Szerintem rohadt nehézkes, és a jó célzást ez sem helyettesíti, de néha talán jól jöhet.

• artivizsla #63167
    P51 D-30 NA, de szerintem a többin is.

• VO101Tom
    A musztángon át kell kapcsolni a revit ahhoz (meg nem mondom már melyik gombbal, asszem 'u'), hogy a giroszkópos célzó jelzését is rávetítse (6 rombusz meg központi pötty). Annak a mérete változik aszerint, hogy hány méterre (gpu összetartás pl.), mekkora fesztávot mutasson.
    Ugyanígy működik a clodban az angol célzó is (az nem giroszkópos, de a célkör vízszintes vonalai állíthatók, hogy mekkora fesztávot fogjanak közre).
  • Sanyo
    Igen, valamelyik Musztángon biztos látszik, csak azt nem tudom, hogy melyiken.
  • artivizsla #63164
    Tényleg jól látszik, de szerintem különben ott sem működik. Ekkor kellene a célzókőr átmérőjének változni, nem ?
  • Sanyo
    Pedig ez lenne a célzókészülék beállítása. P-51-en jól látszik.
  • artivizsla #63162
    Lehet, hogy valami bug, mert a TA 152 C-nél már nem írja ki?
  • artivizsla #63161
    A jobb alsó sarokba mit jelent az a felirat, hogy "Fesztáv C 47" ?

Ez a jobb-bal nyíl nyomogatásával jön elő ( rakéta jobbra -balra funkció )és minden egyes gombnyomásra egy másik gép nevét írja ki, de a Revi-n nem látok változást.

• Sanyo
    Ennek Vogel volt a nagy szakértője, még húzott fordulóban is utánam tudta irányítani ezt a rakétát. :)
  • artivizsla #63159
    És működik a huzalvezérlés !

• Her Laca
    Beballagsz elektronikai boltba és veszel mikroelektronikához való szert.
    Azok simán elpárolognak és nem hagynak semmit maguk után. Vagy sűrített levegő még jó lehet ,lehet csak poros lett.
  • bucsher
    kontaktra kontakt sprét! wd40-től csak rosszabb lesz.
  • artivizsla #63156
    Nálunk van ipari mennyiségben is, néha, ha valamelyik melós elb@xott valamit, akkor szoktam neki mondani, hogy csapjon be hátra a gatyóba egy marékkal mikor megy a főnökhöz, csak hogy ne fájjon...:)
  • Szepy2884
    bocsánat félre érthetõ voltam. nem az a fõ szempont, hogy finoman mozogjon, hanem hogy kontaktos legyen mert a hat switch szarakodik.
  • Nohab
    Próbáld meg átírni a dokumentumokban a Clod mappáját. Indítsd el a játékot, nagyjából állítsd be a játékot(irányítás, infó ablakok). Indítsd el újra a játékot! Megint elkeverte? --> rakd újra a játékot. Nem keverte el?- > apránként másold vissza a régi dokumentumokat.

Nem találkoztam ilyen hibával, de hirtelen ez jutott csak az eszembe.
  • lala42
    Én kozmetikai vazelint használok. Semmi adalékanyag nincs benne, csak a nyers vazelin. Anno a MOL vegyészektől kaptam.
  • hetti
    szilikon no para D
  • Szepy2884
    ja azt meg már gondolom mondtam párszor, hogy az elektronyikához meg annyira vagyok, hogy félek még a villany kapcsolótól is
  • Szepy2884
    a fémekhez konyítok valamit, de a műanyagok nem az én világom :)

Te mivel fújkálod, inkább azt mondjad meg nekem de gyorsan :)
  • Her Laca
    Ha meg akarod ölni a joyt akkor mindenképp:) Bakker mérnök vagy ,vagy mi:))
  • Szepy2884
    én meg egy 24"-os Samsungon de 4:3-ban, mert frászt kapok ha levág 10-10 centit alúlról felülről
  • artivizsla #63147
    Arra gondoltam én is, ott láttam már több helyen is várakat a hegycsúcsokon. Nem néz úgy ki, min a Clod, de nagyon hangulatos lett a Mod-okkal megspékelve.

Igen, egy 22"-os LG wide-n tolom a játékot.
  • Szepy2884
    Az igazi Memphis Belle

• Szepy2884
    WD40 jót tesz a joy-nak? Kicsit félek az olaj tartalma miatt. A szilikonos meg esetleg nyiszogna mint állat.
  • Szepy2884
    Igen, észrevettem. Felvidéki pálya volt szerintem. Az szépen meg van csinálva.
  • Szepy2884
    köszönöm kb. ugyan az csak ha jól látom te 16:9-ben játszol.

Nem, nem szükségesek a képek már így is szét OFF-oltam a fórumot
  • artivizsla #63142
    0.46-nál észrevetted a páncélvonatot ?

Ez melyik pálya volt amúgy?