91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jól van Laca, akkor atagozzál inkább. Mert minden más csak szar lehet, amit nem te raksz fel igaz? -
artivizsla #63180 Hali ! Működik a Mustangon, de a Fókán sajna nem.
A radaros gépeken az indikátorernyő bekapcsolható ?
-
Lysandus #63179 
Gratula! Vannak benne jó beszólások, pl (amikor távolodik a Hurri, valamelyik 110-es mondja): I like far away. :-) -
De ha már humorodnál vagy akkor én is felteszem a kérdést:)
"Olyan nincs amiben harcolnak is?"
Te itt melyik szónál akadtál el? -
Mind1. Nem akadtam el semmin.
Csak annyit kérdeztem,hogy nincs e olyan ami akció dúsabb é. De nem érdekes.
-
"Lympne bombázása Tramencourtból felszállva"... Melyik szónál akadtál el? -
Üdv! Saitex X-52 Joy eladó, többi info itt!
-
-
Meg mért esik szét a képe a videónak? Nincs Vsinc? -
Olyan nincs amiben harcolnak is? Mert jó ,hogy életszagú a rádiózásuk ,de kb olyan mintha egy vonatszimulátort néztem volna. Mentek ,jöttek. -
A pontos lövés titka, hogy a kontaktot lefeded a rakéta fényeivel. Kicsi, impulzus szerű gombnyomásokkal. Ha mellé megy, akkor gyorsan földbe kell vezetni, hogy vezérelhesd a következő rakétát, ugyanis hiába lövöd ki a következőt, az addig nem irányítható, míg a másik a levegőben van. -
Látom maradandó élmény volt az a pár alkalom :) -
Múltkor hiányoltátok a bevetések "nyers", életszerűbb vedeóit, a most vasárnapi AWC bevetést levideózta 9./ZG26Hipper az egyik 110-esből (Lympne bombázása Tramencourtból felszállva). Ő egyébként egy Spanyol srác, szerintem hallani fogjátok amikor ő beszél :)
-
Nyomd meg azt a gombot, amit Gunsight/Bombsight mode váltás (a bombacélzó beállításai ezzel kezdődnek). Utána a bombsight jobb ball gombokkal állítod be a fesztávot, a szögbeállítással meg a giro átmérőjét. Ha az adott fesztávolságú gép szárnyvégét érinti a rombuszos kör, akkor elvileg pontosan mutatja, hogy mennyit kell elétartani, hogy a lövedék a gépet találja el.
Szerintem rohadt nehézkes, és a jó célzást ez sem helyettesíti, de néha talán jól jöhet.
-
artivizsla #63167 P51 D-30 NA, de szerintem a többin is.
-
A musztángon át kell kapcsolni a revit ahhoz (meg nem mondom már melyik gombbal, asszem 'u'), hogy a giroszkópos célzó jelzését is rávetítse (6 rombusz meg központi pötty). Annak a mérete változik aszerint, hogy hány méterre (gpu összetartás pl.), mekkora fesztávot mutasson.
Ugyanígy működik a clodban az angol célzó is (az nem giroszkópos, de a célkör vízszintes vonalai állíthatók, hogy mekkora fesztávot fogjanak közre). -
Igen, valamelyik Musztángon biztos látszik, csak azt nem tudom, hogy melyiken. -
artivizsla #63164 Tényleg jól látszik, de szerintem különben ott sem működik. Ekkor kellene a célzókőr átmérőjének változni, nem ? -
Pedig ez lenne a célzókészülék beállítása. P-51-en jól látszik. -
artivizsla #63162 Lehet, hogy valami bug, mert a TA 152 C-nél már nem írja ki? -
artivizsla #63161 A jobb alsó sarokba mit jelent az a felirat, hogy "Fesztáv C 47" ?
Ez a jobb-bal nyíl nyomogatásával jön elő ( rakéta jobbra -balra funkció )és minden egyes gombnyomásra egy másik gép nevét írja ki, de a Revi-n nem látok változást.
-
Ennek Vogel volt a nagy szakértője, még húzott fordulóban is utánam tudta irányítani ezt a rakétát. :) -
artivizsla #63159 És működik a huzalvezérlés !
-
Beballagsz elektronikai boltba és veszel mikroelektronikához való szert.
Azok simán elpárolognak és nem hagynak semmit maguk után. Vagy sűrített levegő még jó lehet ,lehet csak poros lett. -
bucsher #63157 kontaktra kontakt sprét! wd40-től csak rosszabb lesz. -
artivizsla #63156 Nálunk van ipari mennyiségben is, néha, ha valamelyik melós elb@xott valamit, akkor szoktam neki mondani, hogy csapjon be hátra a gatyóba egy marékkal mikor megy a főnökhöz, csak hogy ne fájjon...:) -
Szepy2884 #63155 bocsánat félre érthetõ voltam. nem az a fõ szempont, hogy finoman mozogjon, hanem hogy kontaktos legyen mert a hat switch szarakodik. -
Próbáld meg átírni a dokumentumokban a Clod mappáját. Indítsd el a játékot, nagyjából állítsd be a játékot(irányítás, infó ablakok). Indítsd el újra a játékot! Megint elkeverte? --> rakd újra a játékot. Nem keverte el?- > apránként másold vissza a régi dokumentumokat.
Nem találkoztam ilyen hibával, de hirtelen ez jutott csak az eszembe. -
lala42 #63153 Én kozmetikai vazelint használok. Semmi adalékanyag nincs benne, csak a nyers vazelin. Anno a MOL vegyészektől kaptam. -
hetti #63152 szilikon no para D -
Szepy2884 #63151 ja azt meg már gondolom mondtam párszor, hogy az elektronyikához meg annyira
vagyok, hogy félek még a villany kapcsolótól is
-
Szepy2884 #63150 a fémekhez konyítok valamit, de a műanyagok nem az én világom :)
Te mivel fújkálod, inkább azt mondjad meg nekem de gyorsan :) -
Ha meg akarod ölni a joyt akkor mindenképp:) Bakker mérnök vagy ,vagy mi:)) -
Szepy2884 #63148 én meg egy 24"-os Samsungon de 4:3-ban, mert frászt kapok ha levág 10-10 centit alúlról felülről
-
artivizsla #63147 Arra gondoltam én is, ott láttam már több helyen is várakat a hegycsúcsokon. Nem néz úgy ki, min a Clod, de nagyon hangulatos lett a Mod-okkal megspékelve.
Igen, egy 22"-os LG wide-n tolom a játékot. -
Szepy2884 #63146 Az igazi Memphis Belle
-
Szepy2884 #63145 WD40 jót tesz a joy-nak? Kicsit félek az olaj tartalma miatt. A szilikonos meg esetleg nyiszogna mint állat. -
Szepy2884 #63144 Igen, észrevettem. Felvidéki pálya volt szerintem. Az szépen meg van csinálva. -
Szepy2884 #63143 köszönöm kb. ugyan az csak ha jól látom te 16:9-ben játszol.
Nem, nem szükségesek a képek már így is szét OFF-oltam a fórumot
-
artivizsla #63142 0.46-nál észrevetted a páncélvonatot ?
Ez melyik pálya volt amúgy?