91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #63301 [IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Nem az a bibi, hanem, hogy van egy kis fátyolfelhő 10e méteren amihez ha közel repülsz így néz ki. Ráadásul ha fölé repülsz eltűnik. Nem hiszem, hogy csak a 4890-nél ilyen. Bár ki tudja. Mondjuk az is igaz, hogy ritkán megyünk fel 10e-re úgyhogy végülis mind1. -
lala42 #63299 Nem a 4890 a bibi?
-
Azért ez így ez elég gagyi...
-
lala42 #63297 [IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
Na mi a kakukktojás Hawking-nál? -
zmok #63296 Titkon abban reménykedem, hogy a Team Daidalos is "vérszemet kap" ! -
zmok #63295 Remélem ezért:
http://www.youtube.com/watch?v=Tugifv2YIw8
Alig várom!!!
-
artivizsla #63294 Olvastam én és gondolkodtam, hogy berakom ide, de megelőztél.
A stratégiájuk hasomló, mint a VSZ-ésé volt anno. A nagyszámú tüzérséggel és hk-val gyorsan lerohanni délt, lesz ami lesz. Van is ettől némi félelem, mivel a közös határ mentén nincsenek nagy távolságok és kérdéses, hogy az amik képesek-e rövid idő alatt lefogni a támadókat, még ha nincs is számottevő légierejük, bár rakétával azért jól el vannak eresztve.
-
bucsher #63293 biztos az tetszett nekik :) -
Egyszerű. Az nem a trop. verzió, hanem a DB601N motorral szerelt E-4. -
lala42 #63291 Nem tudja valaki, hogy az N változatot, a sivatagit minek rakták be? -
bucsher #63290 oké meglett az atag :)
első légiharc: ez egy teljesen új játék! végre nem szürke pixelekre, hanem repülőkre vadászunk! ezt mindenkinek látnia kell. -
lala42 #63289 Van ATAG. Ha nem hozza ki, akkor én a direct connected-et vállasztom. -
lala42 #63288 Nincs jegesedés. Az az igazság, hogy ezekben a magasságokban nem is volt.Tehát ami korábban jegesedésnek volt "szimulálva" az nem így működik. Főleg nem 2-5 ezer között. Tehát ez jó. Ill. javult. A messzer sebessége már jó. No nem MIG-21, de ez már reális, a korábbiakhoz képest. Találkoztan 3 spittel, 1 hurrival. Már nem olyan kezdeményezőek. Főleg miután 2 spit leesett XD.
Rosz!
Valaki kezdi ellopni a világoskék skinemet LOL. Remélem a trikolort nem nyúlja le.
-
Kicsit más. Oldtimer légiflotta Észak Koreának. -
bucsher #63286 na gondoltam megnézem: letölt, telepít.
erre nincs atag szerver :)
na azért megnéztem df-on, hát az első benyomás: a füvet nem javították. -
"Propeller icing removed so in-cloud flight possible"
Magyarul a propeller jegesedését kiszedték, hogy lehessen a felhőkben repülni. -
Nézd meg jegesedés van e felhőben. Nate aszongya neki nincs.
Én ma már nem játszom:)Így is m-sammyt vagy háromszor lőttem PK ra amíg tesztelgettem,az elsőnél ,még poénra vette (jelzem nagyon ügyes a srác ) a másodiknál már nem volt vicces kedvében a harmadik salutra már nem is reagált. Na de holnap! Addig rápihenek.
Ja ATAG evvel üzemel ,még ha nincs is kiírva . Vagyis nekem nem volt.
-
lala42 #63283 Megyek, most én tesztelek. -
lala42 #63282 Hasra szállásnál, viszont nem hajlott el a propeller. Talán pont V-re érkezett. -
Ezt Nate írta a Puma fórumra. Csak kiragadtam belőle az elejét,lévén nálam eddig se volt gond a futtatással. Bár nem tudom neki milyen a vas alatta. De íme az idézet
"Nagyon jó lett akinek idáig nem tetszett most nézze meg!
Nem tudom mit csináltak vele, de sikerült nagyon szépen optimalizálni a grafikai motort, 40-60 fps-t hoz most, a nagyobb városokra zoomolva sem megy le 25 alá. (Nálam minden maxon van.)"
Ja meg a vége:))
"Nem tudom az 1Cnél valójában mi történhetett (gondolom dealert váltottak amikor ment a szekér az IL2-vel és ütősebb lett az új cucc ), szerintem nagyon nagy baromság volt ebből kihátrálni, ha így jött volna ki nem lett volna ebből pénzügyi fiaskó." -
lala42 #63280 Végre elindult valami. Nálam is megvolt az exe leállás. 1 alkalommal. Gyorsabb lett a messer, de hamarabb elhagy némi alkatrészeket. XD. A fiam tesztelte, ment a bal csűrő, jobb magassági. Összességében szebb, jobb, újabb.
Jó lesz ez. -
Jók a spitek és a hurkányok is. A 100 as spit az ügyesen használva bizony nagyon ott van de a hurri is.
A motorhangokat is variálták ,meg talán a fegyverek hangzását.
Összességében aszondom remek teljesítményt nyújtottak,gondolom a felmerülő problémákat még orvosolják ,de ez már így is sokkal több mint amit vártam.
És még nem is néztem meg milyen a táj 10K-ról:) -
Még azt vettem észre mintha a spitekkel is óvatosabban bánnának a kollegák. Le is tesztelem. -
Amery #63277 Remek hírek!
Persze pont most van darabokban a pedálom kissebb átalakítás miatt...
No mind1, majd jövő héten. -
zmok #63276 Jól hangzik!!! 

-
JA! És a hurkányok mintha nem annyira lennének virgoncak:) -
Na megvolt sok sok hónap óta az első exe leáll:) Nem hőbörgök:)
De !
Kaptunk egy új játékot.
Van felhő! Na nem a megszokott,hanem vastag ,kúrva vastag ,kibaszott vastag, beteríti az eget ,és felette is van még ha megunná az ember. Ja és nem receg be tőle.
A táj szebb lett. A gépen csillan a napfény, a kabin üvegezése életszerűbb hatású. Hirtelen még zavarónak is mondhattam volna ,de 5 perc után már inkább a tetszik jutott eszembe róla. A PP sokkal gyorsabban reagál manuálon. A gépek észlelésével eddig sem volt bajom,de most már jobb ha a veresek a föld alatt közlekednek.
Ha úgy esik a napfény csillog villog az összes gép,a plexiken csak úgy ragyog és messziről is bőven látni. És alacsonyan levő kontaktokat is hamar észrevenni. Mindamellett ez a csillogás még zavarólag is hathat ,mert amikor csapja az ember a spitet és közben azon vergődik a fény ,hát az tud problemás lenni:) De szerintem ez direkt jó.
És még valami. Vigyázni kell nagyobb sebességen a hirtelen berántástól,(na nem nagyra gondolok) mert amint észleltem nem apróbb alkatrészek hagyják el a sárkányt ,hanem mint esetemben az egész szárny:)
Én most csak 5-6 K ig mentem fel E4 el ,de olybá tűnt,mintha erőteljesebben viselkedne a megszokotthoz képest.
Úgy hírtelen ennyi,majd még a többiek is leírják amiket tapasztaltak.
Nate aszongya ha nyer a lottón megveszi a licencet:) Hülye 1C:) -
Sanyó leírta tessék! -
Hát az install a very simple-től messze van. Valaki elmagyarázná? Köszi! -
No én mint FŐ kritikus:) Aszondom első blikkre ,hogy gyóóóóó ez.
Majd még csiszolnak rajta biztosan,mert biztos lesznek benne javítani valók,de egy lelkes csapattól ez sokkal de sokkal több mint elvárható lenne,de még az 1C nél is sokkal több:)
No megyek online gyílkolászni egy kicsit aztán majd értekezem. -
artivizsla #63270 Online-ban nem gond a mod használata ? -
Lysandus #63269 És itt is van mod váltó? Tehát lehet játszani egyszerre a hivatalossal és a moddoltal is? Mármint nem egyszerre, hanem egyszer egyikkel, másszor másikkal. -
lala42 #63268 A box is a szöveg végén. XD
-
lala42 #63267
Nos én az éjjel már kipróbáltam. Igaz csak vagy 15-20 percre, de alakul. Felhőzet, grafika. A gépek viselkedése még nem tiszta, mert xarakodott a joy. ( beállítás) majd ma este.
-
sakkay #63266 Remélem nem szarakodnak,ha van eszük jó pofát vágnak.Én csak örülök, így már tényleg van ellenpólus, tehát jó szimet kell csinálniuk..nem kicsit jobbat. Habár, még nem láttam az Új atag verziót. -
No és van Steamen ilyen szerver akkor?:)
Kíváncsi vagyok mit fognak ehhez szólni a 777 esek,már olvastam előtte tőlük nyűglődést ,de asszem amit tudnak tenni az ,hogy jópofát vágnak hozzá,mi több lehet mint Tom is mondta még hivatalos patch nak is elfogadják. -
Itt vannak az instrukciók is:
"Patch installation is very simple.
1. Verify integrity
2. Clear cache
3. Save INI **Your control and graphics config** eg - confuser.ini / conf.ini files somewhere
4. Install patch
5. Copy ini files over again to main folder
Open the patch executable file (run as administrator) and point the mod to your IL2 Cliffs of Dover Folder generally located inside Program files (x86). Click OK and a status bar will show installation progress. Once complete you can close the installer.
The installer creates a separate folder under Documents/1cSoft named IL2 Cliffs of Dover - MOD. Please note you must move copy your controls and graphics configs (generally confuser.ini and conf.ini) from the Documents/1CSoft IL2 Cliffs of Dover folder to the MOD one as they do not have your saved configs." -
https://www.yousendit.com/dl?phi_action=app/orchestrateDownload&rurl=https%253A%252F%252Fwww.yousendit.com%252Ftransfer.php%253Faction%253Dbatch_download%2526batch_id%253DUVJoTXRjNnlCSWZtcXNUQw
ATAG fórumon fent van minden info. -
lala42 #63262 És honnan lehet letölteni?