91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #64141 Ja amúgy tök igazad van..nem volt ennyire magasra állítva a grafika, de miután mondtad kipróbáltam...és ugyanannyi lett a minimum fps.
-
bettly #64140 Nyugodt ejjelem lesz ma , koszonom szepen,mar toltogetem,az utolso az mi az v.fele superpack,az is idejar? -
A levelezésed Spam mappájába nem rakta be esetleg a visszaigazoló levelet? Más ötletem nincs. 24 órán belül meg kell kapjad, ha jól emlékszem.
Itt is megvan, innen is lejön: Klikk, van itt minden jóóó!
-
bettly #64138 Nagyon koszonom,ez valoban 19 reszes? -
artivizsla #64137 Innen letöltheted. -
artivizsla #64136 A beállításokból persze veszek vissza valamennyit, a megjegyzésemet inkább úgy módosítanám, hogy élvezhető élményt nyújt elég magas beállítás mellett is ez a komfig. -
sakkay #64135 Állat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
artivizsla #64134 Ha az AA-t leveszem 2-re, akkor megy nekem fel 20 fölé az avg fps. -
Ezt most linkelték máshová de sírok:)) -
bettly #64132 Mashol nincs meg a DBW,turelmetlen vagyok,de nagyon -
bettly #64131 Sziasztok,mergelodok Viper ,ilyen hosszas a regisztracio a Mission4Today-ben tegnap regisztraltam ,lennebb leirtam angolul mit irtak,a felesegem cimen probaltam ujra, ma reggel ,egy uj email cimet adtam meg mas felhasznalo nevvel,mindennel ugyanugy azt irjak ,nem tudom mi a baj,nem az elso regisztraciom, vagy kell meg varjak? -
sakkay #64130 Na nekem egy kicsit gyengébb(tényleg csak pár dolog) beállítással, viszont full hd, avarage:21 max:37-x4945(3500-on) gtx 560 -
artivizsla #64129 AMD Phenom II. X4 965 (3,4 GHZ)+ GTX 460 + 8 GB DDR3
Black Death track :
-
Én azokat szedtem lejjebb (épület mennyiség, kidolgozása, erdő mediumon), ami a repüléshez, légi harchoz nem ad semmit, viszont megfogja a gépet. A modellek részletessége, sérülések, textúrák, talaj shading (mert az nálam nem fog semmit) vannak maxon, az effekt medium (lövésnél véletlen se recegjen), a többi vagy medium, vagy low. Az fps-el sosincs baj, és nem is ronda. ENGXT560 Ti kártyám van, AMD X6 1055T procival, a monitorom 1680x1050-et tud.
A meshshowlod=1 viszont rengeteget fogott rajta, főleg sok gépnél (közeli gépek eltűnése elleni hibára volt megoldás), de ha a modellek részletessége maximumon van, és a meshshowlod újra 0, akkor a legutolsó hivatalos patch óta a hiba is eltűnt, és sokkal jobb az fps is. A Team Fusion patchet felrakva újra előjött, de csak azért, mert az visszaállította az objektum részletességet mediumra. Maxon jó az is. -
freike #64127 Tud valaki a 4.12-rol valamit? -
VDomino #64126 Dehogy fut 460-al fullon,én még 1680-ban sem tudtam közel sem kimaxolni,főleg nem multi alatt normális fps mellett. -
Ezt nem is vitatom ,hisz Tom is hasonlóval nyomatja,talán a procija erősebb valami hatmagos vagy mi,de azért kompromisszumot neki is kell kötni.
Nekem a full az full,minden maxra állítva értelmezhető:)
Tehát ha magamból és azokból indulok ki akiknek hasonló teljesítményű a gépük akkor azt mondhatom,hogy a fullos futtatáshoz ,akadás mentesen köll egy jó 4 gigaherc környéki proci,oszt valami felső kategóriás szörny VGA.
Nálam már az580 al is fullon ment minden ,a 680 annyiban más,hogy nem esik be az FPS soha 50 alá . De megközelíteni se nagyon szokta azt.Gondolom akiknek 7970 esük van azok is kb így vannak vel.
Így elmondhatjuk,hogy a full futtatáshoz egy 570-580 körüli kártya kell .No meg vagy 8 giga ram:) -
artivizsla #64124 Este rakok fel képeket a futásról. Persze, főleg offline-ról van szó, de akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy a GTX460+X4 965 kombóval már elég jól ketyeg és ár-érték arányban nem rossz választás ez a konfiguráció. -
Johann Wind #64123 Medal of Honor: Allied Assault.
Ott voltak ilyen jó kis őrkutyák, Német juhászok, egyszer csak azt vetted észre, hogy megy lefelé de rohadtul az élet szinted, lenéztél és egy aranyos kutya hörögve tépte a lábad.:) Amikor először szembekerültem egyel, nem tudtam mi a fenéért csökken az életszintem és csak forogtam körbe, volt egy pálya, ahol tudtam hogy hol a kutya az őrrel együtt és távcsövessel leszedtem a kutyát, egyúttal lábon is lőttem az őrt és a meggörnyedt őrt már csak le kellett simán puffantani. -
Nono!:) Fullon hogy? Minden maxon ,fű ,fa ,virág ,méhecske,élsimi,házak,városok,mitököm?
No és mennyi az fps ,mekkora felbontáson? És mondjuk Atagon 80-90 főnél?
Mert multiban az érdekes a dolog azért.
De nem tamáskodni akarok,csak lehet tudsz valamit és az érdekelne:) -
Van valami supersampling opció. Azt ki kell kapcsolni, nálam az volt a gond. Utána nem volt baj az fps-el sehol - az is igaz, hogy nem sokat nyúztam. -
sakkay #64120 Vagy a félelem attól, hogy elégedett lesz-e a nagyvezér aktuális kis vezére a vehemenciával..különben indul a kiránduló busz.
-
sakkay #64119 by Relax99.. -
sakkay #64118 off
Az árnyékokat kapásból ki lehet kapcsolni szerintem, olyan sokat nem ad és nekem kb csak annyit segít, nagy ritkán, hogy az üldözött gép szárnyán látom, hogy vannnak-e lyukak. (Ha használsz mindenképpen specialt a common a régi videókártyákra van)
Fák látótávolságát is le lehet venni közelire.
Élsimítás amennyire érzed én 4x alá nem szeretem. ha pedig Full HD-n játszol akkor felé nem kell, legalábbis én 4x és 8x közti különbséget már nem látom.
Ha nagyon memóriát akarsz spórolni akkor a lanscape detailt mediumra (nagyon rontja a látvány világot. Gyakorlatilag kissebb felbontású talajt kapsz interpolálva)
Vannak akik a füvet is kikapcsolják, én nem vettem észre változást.
Visszaverődéseket szerintem egy magas körülire a max eléggé megcsapol.
Shadereket Magasra. Light sources legalább 4
és szerintem próbáld ki az sli gombot, ad fpst viszont ha enyhe lagot fps ugrálást tapasztalsz pl. felhőre vagy napba nézve akkor vedd ki.
HDR hát szerintem nem eszik semmit én nem használom.
Bloom az nem kell.
A rain drops pedig alap,hogy bent van.
on -
Olyan vicces, hogy mindig az öklükkel hadonásznak és majd' szétveti őket az ideg :) -
sakkay #64116 Nekem pl a lent említett track,(gtx 560 amd x4 945) inkább medium mint high beállításnál 22 átlag fps, full hd CLOD.. A ROF fullon megy és még egy 25 gépes beállított harcban is max 25-re esik le az 50-ből..de inkább csak 30-ra. -
sakkay #64115 Na ne hülyéskedjél. Rakjad be kérlek a fekete halál tracket, aztán légyszi' írd le a az avarage fps-t..köszi.
Lehet, hogy a rof a reptéren felszállásnál csak 25-30 fps, de aztán később a front fölött 15-20 géppel légiharc közben is 30fps lesz. Nagyon nem mindegy.
-
Én ilyen esetekben azonnal csinálok egy új e-mail címet valahol aztán azzal regelek. -
Elvileg egy új reg. annyi lenne, hogy megadsz egy felhasználó nevet és egy mail címet. Kapsz egy levelet az oldaltól és abban egy linket, amire rákattintva megtörténik a megerősítés, a regisztráció. utána tudsz bejelentkezni.
Szerintem nálad az történhetett, hogy már régebben próbáltál regelni erre az e-mail címedre, talán másik felhasználói névvel. Most elvileg várnod kell egy admin visszaigazoló levelére, hogy jóváhagyják -e így, ezzel a felhasználó névvel is a regisztrációt. -
artivizsla #64112 A RoF-nak nagyobb a gépigénye, mint a Clod-nak, mert a GTX460 + X4 965-el nekem fullon megy a Clod. -
bettly #64111 Koszonom uraim ,majd meg meglatom kesobb hogy lesz,kedves gyerekek valahova regisztraltam magam[legalabb is igy gondolom] kuldtek is egy szep angol szoveget az email cimemre,csak en azt nem ertem,esetleg ha valaki segit leforditani ,hogy mi azt a szomoru fas.t is kell csinalnom,sajnos az angol nem eros oldalam, tehat: You or someone else has used your email account..email cimem.. for an account at Mission4Today.
The siteAdministrator will review you applications and send you an email if you are approved. Thefollovingis your member information Username:bettly -
A végtelenbe ésssssssssss tovább:) Had füstöljön a hóbelebanc:))))
Az a baj,hogy azt a VGA-t tuningolhatod te de ha így kevés az úgy is az lesz. Sajna! Mennyit lehet húzni rajta? Max 100 at? Lófax az ezekhez a játékokhoz. Mondom sajna. -
lala42 #64109 [email protected]. itt bővebben is tudlak tájékoztatni. -
lala42 #64108 Nos azért ismer ill. ír ki csak 3,25 Gb. ramot, mert az op. rendszered 32 bites. Ne menjünk bele, hogy miért, de 4 Gb.-ram tól 64 bites oprendszer kell. Nem kell kivenni egyetlen darabot sem, maradhat benne. Nem lesz jobb.
Neked kevés a procid és a videokarid is. Ha leírod a konfogodat, lehet tudok segiteni egy kis tuningban, hogy a procid jobb legyen. -
sakkay #64107
-
bettly #64106 Igy van Laca,emlekszem mindenbol le kellett vennem hogy valahogy menjen,nem is zavart volna az az enyhe szakadozas,de maga a grafika pocsek volt,semmi kedvem nem volt hozza -
Az max az IL2 re jó sajna.Eleve nem mai darab oszt azért a Rof is csak kér hardvert azt lássuk be,főleg ahogy fejlődik egyre többet. -
sakkay #64104 Hm..az a helyzet nem nagyon vagyok tisztába azzal a kártyával..egy próbát megér. Már kérdeztem a srácokat. -
A te konfigoddal sajna a Rof is diavetítés lesz. Annó egy 460 al is necces volt meg egy jóval combosabb X4 es AMD cpu val. Vagy valóban lebutíítod a grafikát de akkor sajna csúf lesz de nagyon. -
sakkay #64102 A rof video beállításánál érdemes állítani, de inkább gyere át a rof oldalára(sg). Ott leírom pontosan.