91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Most visszatettem a nem betat. Felment hibátlanul.
    Még nem adom fel,de ez qrva nagy rossz pont. Nekem ne kelljen már félórákat evvel pöcsölni,öreg vagyok már ehhez,nem holmi lelkes ifjú titán.
    Ja van a dokumentumokban egy Clodod mappa vagy mi oda kell tenni a patcet asszem.
  • sakkay
    Ja tényleg, megnéztem a total war Shogun 2 proginál mi a helyzet....pfuuu. stabil 50-60 fps több ezer embernél full hd, max grafikán..azért ez kemény.
  • sakkay
    Akkor úgy látom Laca el is dőlt a dolog.
  • Her Laca
    Rájöttem! Valahol meg kell spórolni az oco kártyát. A programozón!!!
  • Her Laca
    Látom ,hogy gyúrnak csak nem sikerül nekik. Jó hogy nem új win is kell egy driverhez ezeknek. Ahogy nézem ebben nem fejlődtek egy fikarcnyit sem.
  • Her Laca
    Jól van bakker. Kezdi már. Telepítő hiba. Hogy rohadjon meg az AMD a szofvereivel ott ahol van. Faxt állok neki béta szaroknak.
  • sakkay
    Köszi..hol találom pontosan ezeket a fileokat amúgy? Mert amiket múltkor elmentettem azok nem voltak jók..viszont az a fura hogy töröltem a clod-ot, most visszatettem, és minden megvan!!! Pedig a c meghajtón lévő clod könyvtárat is töröltem manuálisan(maga a steam és a clod a D meghajtón van). Ezért gondolom , hogy rakhat a C-re még máshova is, de marha fura.
  • Solt
    Én nem próbálkoztam vele, de nem lehetetlen... ha van türelmed, hajrá! :)

Az utolsó hivatalos driver-rel nálam például pár játék alatt ez a boost funkció nem volt az igazi, visszavette az órajelet akkor is, ha +20%-n volt. Csak ezért javasoltam az utolsó béta drivert... No meg ugye azért nem volt új széria, mert idén a driverekre gyúrnak rá... ezért érdemes lehet az esetleges újításokat követni.
  • Her Laca
    Így is lehet fogalmazni,mármint ,hogy mesterei voltak a harcnak,ámde ez egy igen hosszú folyamat volt azért náluk is.
    Ezek a srácok (akkor még ugye jószerint fiatal emberek) jószerivel semmiféle tapasztalattal nem rendelkezve éppen hogy a repülőt kezelni tudván estek bele a harcokba. Sokan elhullottak a szerencsések ,vagy tehetségesebbek túléltek ,tapasztalatot szereztek,így amikor összehozta a sors őket egy új zöldfülűvel akkor rendszerint ők győztek . Ez mindenhol így ment végbe akkor szerintem. Így váltak "mesterré" ha lehet így fogalmazni,vagyis edződtek hozzá a háborúsdihoz.
    Az Il2 ben vagy a Clodban ,de a Rof ban is ezt ugyan úgy meg lehet tapasztalni. Itt annyival jobb ugye ,hogy van refly:)
  • Johann Wind
    A JG 26 2. kötete nagyon jó! Én már rongyosra olvastam.:) Azt csinálom mostanában, hogy a netről kikeresem a pilóták pár adatát és ceruzával beleírom a könyvbe.:) Úgy érdemes, ha megvan mindkét kötete, az első is jó.
  • Her Laca
    Sanyónál aszsem ott van
  • feca1229
    Igen az első kötetről írtam. Megvan második is, azt meg 500 Ft.ért vettem egy könyvesboltban vagy hat éve.
  • L Viper #64249
    Akkor folytassuk onnan, hogy van egy jól működő DBW 1.71-ed. Erre mennek az 1916-os javítások. Mégegyszer belinkelem a menetét, minden lépésre figyelj, nem olyan bonyás ez, csak sorban, nyugodtan végig csinálod:

Telepítés előtt legyen üres a JSGME !!!!!!!!!!

Ki kell csomagolni a V 2.1 -et
    Le kell törölni az IL-2 1946-ból a #DBW_1916 mappát.
    Be kell másolni a helyére a V 2.1 kicsomagoltat. Pár dolog felülíródik.
    A V 2.1 patcheket is sorban be kell pakolni az IL-2 1946-ba.
    Végül a V 2.1 Skinpackok jönnek sorban, az IL-2 1946-ba, a megfelelő helyre!

Újra aktiválható az IL-2 Selector-al a Dark Blue World 1916.

(Nálam a #DBW_6dofTrakIR_ClassFiles is kell a JSGME-ben!!!!)

------------
    Fontos !!!
    Ha nem tölti be a Channel map 1940-41 -et, akkor a conf.ini-ben
    szerkeszteni kell a következő sorokat:

[Render_OpenGL] résznél:

TexCompress=2
    TexFlags.TexCompressARBExt=1

Ez a két beállítás így nézzen ki!
    A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! :)
    ------------

A víz nagyon ronda, ha a conf.ini -ben a
    [Render_OpenGL] alatti részben a
    Water=0 vagy 1-es. Minimum 2-es kell!
  • sakkay
    Úgy elcsesztem valamit a mód felrakásakor(nem csináltam mentést rendesen a joyról),hogy minden eltűnt, aztán amikor próbáltam régebbi dolgokat berakni összekeveredett még a k.a. is. Úgyhogy újra kell raknom. Hol találom meg a mod installt?
  • artivizsla #64247
    Annak a neve a "JG 26 ....1939-1942" ?
  • sakkay
    AMD x4 phenom 945 2800(3500-ra húzva)..nagyjából csak fx vagy i5 hozna komoly változást
  • bettly
    Hoppa,lenneb elirtam, a v.21 patch-okat ahogy bemasoltam mar nem tolt be a jatek,valamit elhulyeskedtem
  • feca1229
    Szia!
    Én a vaterán vettem meg pár hete 1500 ft. + 900 postaköltség. Nagyon jó állapotban van. Elég ritkán látni. Kedvet kaptam hozzá, hogy repkedek a CLODdal. Még a 104 légigyőzelemet akarom elolvasni Galandtól már olvastam vagy 10-12 éve, de most a játék hatására újra kedvet kaptam hozzá. A könyvben olyan egyszerűnek tünnek azok a győzelmek, viszont ahhogy repülöm a CLODdot, hát innen látom, hogy mekkorra mesterek voltak azok a katonák!
  • Her Laca
    Solt. Azon töprengtem,hogy nem e lehetne eltüntetni azt a csíkot úgy hogy a szűrőket állítgatjuk a catában. Na menek vásárolni aztán meglesem hátha.
  • bettly
    A JG-26-ost rengeteget olvastam , az elso kotetet meg mai napig nem kapom meg
  • Her Laca
    Ja és miért jobb a beta driver? Van valami gyorsulás? Én nem vagyok híve ezeknek a driver baxakodásoknak amúgy.
  • Her Laca
    Solt mester. Igazad volt. Átállítottam és mondhatom kb stabil 60 fps van Londonnál. Érthetetlen amúgy .
    [IMG][/IMG]
  • artivizsla #64239
    Újabb könyveim :

• bettly
    Szevasztok,koszonom a segito vallaszokat,elinditottam aDBW-t ment is addig mig nem tettem be az 5 skinpackot,azutam mar nem tolt be a jatek 30%-nal kidob ,itt elvileg 2 mappa van a dbw 1916,es a paint schemes-skins,ezeket ugyan ide masoltam az il-2 jatekba is,es annyi lett , most kezdem elolrol,
  • Her Laca
    Amin tegnap besírtam. Akartam bedugni a HDMI kábelem a VGA ba ésssss nem megy. Mi a fax van? Hát display portok vannak rajta. Ez mi ez? Végül is volt HDMI átalakítós cucc hozzá a DVI kimenethez de akkor is.
    Most kell néznem HDMI -DISPLAY port kábelt.

Sakkay mester.

Most neked akkor milyen procid is van?
    Ha nem akarsz belebonyolódni,kell nézni egy négymagos valamit ami 4 gigán elfutkos,és az majd jóóóóóóóóól kihajtsa azt a VGA-t.
  • sakkay
    Na megjöttem..élet ritmusomból adódóan néha rommá kell inni magamat, de ezt már megszoktam. Viszont amíg valaki nem használ új amd fx6 fx8-at nem leszek okosabb úgy látom..ha valaki nagyon el van eresztve vehetne ilyet kipróbálni. amúgy olyan lebujokba voltam ma srácok, hogy el sem hittem, kész eset tanulmány, még szerencse , hogy jól bírom az italt mert kimaradt volna az élmény.
  • Solt
    Ez az utolsó tapasz óta van, előtte nem volt! :) A kék csíkok helyett kaptuk cserébe! :DD
  • Her Laca
    Figyu. Ilyen nem volt régen csak a három csík a horizonton. Ez olyan mintha a térkép textúrák váltásánál lenne.Ez nem a játék sara.Egyszer csak lett. NV-n nincs hasonló sem.Vannak tények amik örök érvényűek.:) Tudod te mire gondolok:XD
  • Solt
    Full Screen: Pseudo, AA: 8X. Beállítom gyári Very High-ra, majd a Buildings Amount opciót Unlimited-ről vissza veszem High-ra... ezek után London felett is 60 körül van az FPS még alacsonyan is.

CPU: 4.8GHz

• Her Laca
    Nálad mire van téve ? Már az épület.
  • Solt
    Próbáld ki, szerintem ennyit még vinnie kell... egyszerre csak az egyiket húzd, aztán tesztelj. Az enyém 1100MHz/1600MHz-n megy alapból, ennyit szerintem a tiéd is bírni fog.

A csíkra jó lenne, ha reflektálnának az ATAG-s fiúk legalább egy driver megnevezéssel. ( meglepne, ha lenne ilyen! :) )

Nem tökéletes a CloD-hoz... ezért javasoltam én is ide inkább NV-t, ha valakinek ez a fő kedvenc. Nem tudom, hogy az épületek számára miért reagál így, elvileg nem kéne neki... memória sávszél megvan, 3GB-nak bőven elégnek kell lennie, GPU is erős... Az a poén, hogy csak az épületek nyírják ki... ha very high-ra teszed, és csak az épületek láthatóságát veszed vissza, akkor helyre áll a rend. Nem tudom miből vannak azok az épületek! :D

Annak alternatíva aki nem csak a CloD-l játszik, és számít a végösszeg. :)
  • Her Laca
    Solt mester! Van ez a overdrive engedélyezés. Na itt nekem fel lehet tolni a csuszkát 1125 re a memnél meg 1575 re. Ezt érdemes?
    Amúgy 1000 meg 1400 van alapon.
    A plusz 20% ot ráadtam ahogy mondtad.
    Mellesleg valóban nem rosz a hardver. A csíktól eltekintve és az árát nézve nem rossz ez azt el kell ismerem.
    Csak megint ott tartunk mint mindig,hogy oconak oco de legalább nem tökéletes:)) Ergo aszondom,ha van korpa és nem számít az a plusz 30 ropi akkor GTX köll a clodba,amúgy meg ez is teljesen jó kb ugyan azt tudja vagy majdnem:)))
  • VO101Tom
    Ilyet ne vegyél, ez 6 magos, de clod csak 4-et használ, és magonként 2,7 GHz-en megy. AMD X6 1055T egyébként.
  • Her Laca
    Hoppá! radeonnál a videó beállításoknál mire kell állítani?
  • Her Laca
    Multiban is néztem most. Megvan mi a baj. Ha a házakra nézek ott esik le az fps , mert ha caléra nézek 27-ha meg elnézek másfele alacsonyan akkor 60. Itt egyértelműen a GTX jobb.
  • Her Laca
    London felett 6 ezer lábon ha simán nézelődöm lefele 32-35 fps ha ránagyítok a földre 60 ? Most mi van? GTX nél nagyobbak az fps ek itt.
    Nem szaggat de akkor is!
  • Solt
    Jogos!
  • Her Laca
    Második helyzetjelentés. Fx törölve,így most olyan mint az NV-n FX el.
    Pozitívum. Terhelésnél a venti 20% on jár és 62 fokos volt a kártya.
    Ja kaptam a dobozba valami bordát csak úgy külön,hővezető valami az egyik oldalán meg rugós bizbaszok a végein. Mi a rák ez? Valami tuning cucc?
    Amúgy vajsima ez is a Cloddal. 60 fps egyelőre 6vs6 al. Megyek londonra.
  • sakkay
    El kell lépjek de 2-3 óra és leszek..nyomjátok csak a kontrákat mi legyen..bakker az a rohadt vezérhangya.
  • sakkay
    Akkor még nem voltak fx-ek..viszont a lap am3+-os..tehát elméletileg az a foglalat. Max bios frissítés.