91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mondtál olyat valaha, hogy hibás az AMD? Mikor? Szorri, ez nekem kimaradt.

Megnézted azt a minecraftos videót? Ott mit csinál a gyerek? Azzal kezdi, hogy elindítja az AMD vision engine control panelt, és rábírja azt a vackot, hogy inkább hagyja a programra az élsimítást meg az anizotrop szűrést :)) A clodnál azt mondták tegyél vissza régebbi drivert (néha bejön). De biztos, hogy egyik esetben sem driver gond. Sőt, tuti, hogy az nvidia a hibás. Vagy ha ő nem, akkor valaki más... ;) Világos :)

Hogy a clod ennyi ideje "szar" azon egy abandonware szoftver esetén talán csodálkozni sem kell. Nagy sansz van rá, hogy ez már így is marad.

A csillagozott részt nem értem. Luthier elmondta, hogy az SLI/CF támogatás teljes egészében a kártyák gyártójától függ, nekik kell játékonként integrálni a driverükbe. Az nvidia kezelni fogja, az amd nem biztos. Ennek rengeteg oka lehet, Luthier nem részletezte. De bármi többet belemagyarázni az már csak spekulálás, semmi több.
  • Solt
    Ha ugyanaz a hiba, akkor miért nem javítható ugyanúgy? :) A "mindenki hibás, csak az AMD nem" álláspontot nem kell védenem, ugyanis ilyet én biztos, hogy nem mondtam! ;)

Egy program fejlesztése folyamán teljesen normális, hogy vannak grafikai hibák mind a programozók, mind a VGA gyártók driverei miatt. Ezzel önmagában semmi gond nincs. Kommunikálnak egymással, mindenki elvégzi a dolgát, és a júzer idővel örül. Hol több, hol kevesebb időbe telik a dolog, de az általam ismert játékokban ezidáig minden grafikai vagy teljesítmény jellegű bug javításra került vagy egy drivernek, vagy egy játék frissítésnek köszönhetően.

Ez alól csak és kizárólag a CloD a kivétel! Ez az egy olyan játék van az én látószögemben, ami a megjelenés után évekkel még mindig grafikai és teljesítménybéli hibákat tartalmaz! Még a hatalmas NV logóval virító játékokban sincsenek olyan gondok mint itt!

Nem tudom, hogy ez miért van! Azt tudom, hogy azok a hibák, amik eddig is az AMD-re voltak fogva ( három kék csík, CF esetén random FPS feleződés ) mind egy játék frissítés után oldódtak meg.

Emiatt, és amiatt, hogy más játékokban amikor az AMD oldalán pattogott a labda, idővel mindig meg is oldották a problémát, azt hiszem okkal gondolhatja az ember azt, hogy a még meglévő problémák nem az AMD hibájából fakadnak. Szerintem ez egy teljesen logikus következtetés az eddigiek tükrében, de bárcsak adná az ég, hogy a jelenlegi hibák driver miatt legyenek... Az AMD a saját hibáját képes javítani, de a CloD programozói helyett nem dolgozhat. Más fejlesztők képesek olyan munkát letenni az asztalra, ami után vagy nincsenek, vagy csak olyan gondok vannak, amik javíthatóak...

Hogy őszinte legyek, eleinte azt hittem, hogy az NV keze van a dologban... eleinte egy kis szívatás, hogy aki ehhez akar VGA-t venni, az feléjük húzzon... volt már ilyen, így nem lepett volna meg. De az ilyen játékokban idővel helyre állt a rend... Itt viszont nem, ami inkább azt a gyanút erősíti bennem, hogy ebben nem (vagy nem csak)* az NV keze van benne, hanem a megfelelő tudás hiányzik... nem véletlenül vették el tőlük a folytatást!

*Az mindenképpen látszik, hogy az NV-vel jobb, közvetlenebb volt a kapcsolatuk. Ezt a CF/SLI hozzáállás szerintem jól mutatja. Ha jól emlékszem úgy szólt a mondat, hogy "SLI támogatás biztos lesz, CF még nem eldöntött"
  • sakkay
  • Her Laca
    Ha mindenáron szopatni akarod magad:))
  • Solt
    Az enyémbe nem! :D Ehhez GTX kell, ezt már régóta mondom! :)
  • sakkay
    Tök jó, most , hogy eldöntöttem az fx 6300-at, kiderült , hogy csak 6100-at bírna az alaplap..
    Úgyhogy most megint elölről kezdhetem az egész agyalást, mert így mindenképpen kell cserélnem alaplapot is. Mondjuk lehet csak azért is amd veszek, hogy megtudjam milyen az fx a szimekhez.
  • Her Laca
    Nem lehet:) És a micro laggról még nem is beszéltem. Néha bizony van ,pedig olyan fix 60 fps em van ,hogy ihaj. De írják is fórumon ,hogy a 7970 nél fordul elő.Asszem ma már nem ,de holnap megy vissza a GTX:)
    Jó jó ez a kártya ,de nem az igazi.
    Ahogy mondani szoktam oconak oco de legalább szar is:) Na most a lelkedbe tiportam:)
  • Solt
    Régebben is volt már javítás, optimalizálás IL2-höz, CloD-hoz, és más szimulátorokhoz is. Nem tehetik meg, hogy bárkire szarjanak... Az lehet, hogy a fontossági sor végén van, de, ha ez tényleg driver hiba, akkor javítani fogják szerintem. Én lennék a legboldogabb, mert más esélyünk nem nagyon van, bár hozzá kell tennem, ez azért egy olyan hiba, amivel együtt lehet élni... :)
  • acidrain
    Ne szüttyögj vele, tedd csak vissza a gépbe az NV-t.
    A rissz-rossz használt AMD kártyádat pedig átveszem egy ötezresért, de a postát te állod. :XD
  • bettly

Szia,kosz a vallaszt ,nem nagyon tiszta az egesz,tehat lejott egy becsomagolt UV3SFS,ezt kicsomagoltam a jatekon kivul egy mas mappaba ,itt lett ket SFS file[tigersounds_1sfs es tigersounds_2sfs],ennyi.Ugy ertettem ezeket az il-2 fokonyvtaraba kell tenni,tovabb pedig nem jovok ra , nem kapom sehol az UV3JSGME/UP3DBW mappat, koszonom

• sakkay
    Nincsen beállítva mivel hozod elő az ablakot. A controls előhozod(azon a lapon van ami egyből bejön) aztán rendelj hozzá billentyűt. ennyi.
  • Siraly72
    Hát nekem a TAB ra csak a rádiozás jön fel a Clodba
  • Her Laca
    Most nem tudom mit csináltam. London felett ilyen 60 -54 fps ha lemegyek alacsonyra akkor is. Ha ránagyítok akkor leesik 40 re. Eddig pont fordíva volt. :)

• VO101Tom
    Nem gonosz, és nem direkt, de ha már egymástól függetlenül, több játékon is jelentkezik ugyanaz a megjelenítési hiba, akkor kíváncsi lennék én arra, hogy milyen magyarázattal lenne védhető ez a "mindenki hibás csak az amd nem" dolog, főleg ha a megoldás(ok) egy része az, hogy downgradeld a drivert.
  • Her Laca
    Most azon megy téma,hogy a HD7970 ekkel van ez a mikrolagg:) vagy mi.
  • Her Laca
    Nem szarik az rájuk,csak lévén nagyon kis réteget képviselnek így annyira nem érdekes számukra.
    Nem kell itt ezt túldimenzionálni amúgy. Csak megoldódik valahogy ez a dolog is. Én örülnék neki ,mert amúgy tetszik ez a kártya,főleg ennyiért:XD
  • macleody
    :)

• Solt
    Milyen érdekes, hogy máshol lehet találni megoldást a problémára, itt nem! :) Biztos a gonosz AMD direkt szarik a júzerek nyakába, hiszen neki kifejezetten érdeke, hogy a következő VGA vásárlásnál a júzer a konkurenciát válassza! :)
  • Her Laca
  • Her Laca
    :XD
    Háthogyazuristenbe ne lenne gyanús:) Már mondta valaki,hogy a globális felmelegedésért is az 1C a hibás,meg az NV.:)
    Mindamellett érdekes a dolog ,mert hogy kicsit belemerültem hasonló videókat NV nél is lehet találni. De leginkább a radeonokra jellemző.
    Mindenesetre a fórumon látom,hogy a juzerek fel vannak ám háborodva,hiszen nem kevés lét belepumpál némelyik a gépébe,akár több monitorral is szimezve oszt azért nem akar foglalkozni velük az AMD mert rétegjáték.
    Szerintem is driver hiba amúgy. Maga a hardver az bitang jó,pl a BF 3 at kipróbáltam vele felbaxtam maxra és vajsimán vitte . Mondjuk a gtx is:)))
  • VO101Tom
    Laca, ez a video az nVidia piszkos propagandakampányának a része, hogy lehetne másképp, hogy a "nem AMD hiba" textúraillesztési rések (fehér vonalak a csempék között) másik játékon is megjelenjen Retyionon? Vagy a clodosok fusiztak a minecrafton is? Mondjon bárki amit akar, ez gyanús, nagyon gyanús
  • macleody
    Akár innen is :)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Akkor honnan a bánatból?:) Mutass egyet onnan fogok:)
  • macleody
    Laca ne a kephostról linkelj légyszi, 1 óra míg betölti.
  • Her Laca
    na bakker igazad van:) Back on van nekem alapból:) Miért gondoltam,hogy Tab:)
  • VO101Tom
    Hello. A general, vagy valamelyik másik fülön (controlsban) van egy olyan sor, hogy "console", annak kell valami billenytűt adni. Azzal hozod le a konzolt, utána már mehet az il-2-ben is használt parancs. A TAB az AI rádió parancsokat hozza be, az teljesen másra van. A Shift+Tab meg a Steam saját gombja lett.
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Feró Flex
    Összekalapáltam egy saját pöpec effektmódózatot azt használnám továbbra is.
  • artivizsla #64392
    Akkor a JSGME-ben nem kell aktiválni a Tiger mod-ot, de akkor meg minek ?
    Miért zavar, mindegyik mod javított az effekteken eddig szerintem ?
  • Her Laca
    olvassátok csak el.
  • Her Laca
    És ezt is.
  • Her Laca
    Solt!!
    Ezt küldte egy srác,nem tudom segít e de talán.
  • Feró Flex
    Köszi Arti!

Na ezek nem kellenének nekem:"találatok, robbanások effektjei.",hogyan tudom kihagyni?

• Her Laca
    Tabbal előhozod a konzolt majd begépeled így

fps START SHOW

entert nyomsz ,majd a tabbal eltünteted a konzolt.
  • Siraly72
    Valaki megtudná nekem mondani,hogyan kell a Cloban elöhozni az fpst?
  • artivizsla #64385
    Ha összejön, akkor a következőkben fogsz változást tapasztalni :

Kabinhangok.
    Motorhangok.
    Fegyverek hangjai.
    Motor kipufogó lángjai.
    találatok, robbanások effektjei.
  • artivizsla #64384

Összefoglalva :

1 : UV + SFS mappában levő 2 db file-t bemásolni az IL2 játék főmappájába.
    2 : UV3 JSGME / UP3 DBW/ jsgmemods mappában levő 2 db mappát az IL2/jsgmemods mappába bemásolni.
    3 : A Tiger Sound Mod mappában levő két fájlt az IL2 főmappájába be kell másolni, majd ott futtatni őket ( kicsomagolni ).
    4 : IL2 főmappában levő JSGME.exe-t indítani és a két Tiger mod-ot aktiválni ( jobb oldalra tenni )

• bettly
    Szevasztok, a tiger soundmodot a DBW-be ,a jatekba hova kell masolni? letoltottem,kicsomagoltam,es kaptam ket SFS-file-ot,es passz, koszonom
  • sakkay
    Ja ja tudom, szerepeltek itthon is régen.