91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V43 1105
  • macleody
    7850-em van, mikrolagol mint a szar. Ezért nem játszok vele.
  • Her Laca
    Ne hidd:) Én látom:XD Ez egy qrva szar hardver maradjunk ennyiben:)
    Nem baj hamar eladom valami önkínzójelöltnek:)
  • zmok
    Így van!
    Afganisztánban ezt "járulékos veszteségnek" hívják...
    Milyen hülye kifejezés..., lehetne ez is: mehet a levesbe.

@sakkay
    Mostanában kezdi a mackó(oroszok) is összekapni magát, lesz itt még hidegháború.
  • bettly
    Egy hatalmas koszonom,megoldottam , a JSGME package pont alol nem volt letoltve a mappa azert nem kaptam meg,meg egyszer koszonom,valoban megvaltozik minden,meg a fegyverek hangja is
  • V43 1105
    Én ugyan CloD-ot még a 6970-en próbáltam, de ott nem tapasztaltam mikrolaggot, de azt se hiszem el, hogy minden 7970-en előjön..
  • macleody
    Ami szar az szar :)
  • Her Laca
    "Ja persze..de amúgy nincsen világuralmi törekvés...csak gazdasági."
    Na most ,hogy minek nevezzük hótmindegy:)
  • Her Laca
    Na előjött a microakadás :))
    Kibaszott idegesítő. És úgy néz ki 7970 sajátosság.
    Te azért nem mondtad eddig mert nem játszol online, mert ott mutatkozik meg jobban. Atag fórumon is sokan panaszkodtak .
    Holnap ,vagy holnap után lesz időm,cserélem vissza mert ez egyre rosszabb.
    Mondhatnám nagyon szar.
    Érdemei elismerése mellett úgy kibaszom ezt a retket hogy a holdig nem áll meg:)
  • sakkay
    Ja persze..de amúgy nincsen világuralmi törekvés...csak gazdasági. Az meg már nem megy. Amit most látsz az egy szuperhatalom lassan egyre gyorsuló hanyatlása. Halkan jegyzem meg ez nem biztos , hogy olyan jó lesz. Rövid távon biztos nem, de hosszútávon talán..Mindenesetre bugyogni fog itt a fos vagy 20-30 évig. Nemtudom', de az biztos.
  • Solt
    Nem... :) Kapcsold ki-be, és nézd meg látsz-e különbséget. Én nem láttam, de nagyon nem is néztem... :) Szerintem itt nincs rá szükség... ha lenne, akkor biztos állítható lenne a játékon belül is.
  • Her Laca
    Félre vagyok érteve.
    Evvel csak azt szerettem volna demonstrálni,hogy ez oda vissza alapon megy,ha nem baxtatnának máshol népeket akkor valszeg azok magasról szarnának az usára. Mutogatni felesleges egymásra ,hisz az apa szemében közönséges gyilkosok akik megölték a gyerekét . És így is fog viszonyulni hozzájuk.Pont lexarja,hogy véletlen volt és ők csak jót akartak. Én is lexarnám. Mint ahogy az ami polgár is jogosan sérelmezi ha bombák robbannak közöttük,hisz mit tehet ő arról,hogy máshol mi történik.
    Ezért mondom én,hogy aki szelet vet vihart arat. Minden nézőpont kérdése.
    Usa világuralmi törekvéseinek voltak ,vannak és lesznek áldozatai itt is ott is,ezt ők is jól tudják . Leírható veszteség kb ennyi a nagypolitika szemszögéből.
  • sakkay
    Persze..iskolát telibe nyomni hatalmas baki...azok biztos valós civil áldozatok voltak...na de a többi nem gyerek 500 civil , hogyan is lett megállapítva. Arról nem beszélve , hogy a régi szép időkben egy szőnyegbombázás milyen jó' volt nem?!. És ezzel nem elbagatellizálva a sok fájdalmat amit ez okoz. Tényleg nem.
  • sakkay
    Mielőtt esetleg esetleg valaki túlzott elfogultsággal vádolna meg, belinkelek egy oldalt-ahol egészen kivételesen-kiváló tanulmányt közölt egy személy.Itt. Érdemes elolvasni az előző részeit is.
  • sakkay
    A baj ezzel az ,hogy nettó baromság. Egy ilyen aszimmetrikus' harcban, iszonyat nehéz megállapítani, honnan kezdődik az a fogalom, hogy ellenséges harcos(nagy vonalakban, nők és gyerekek ritkán, de ez sem alaptétel), egy biztos. Tudatosan nem ölnek civileket, (és a cikk írója szerinti százalék arány olyan szemenszedett ne háborúz szeretkezz hitet tükröz , hogy az hihetetlen. Nézd meg az Orosz alatt mi volt..na azok szisztematikusan csinálták az igazi!! megtorló csapásokat civilek ellen-direkt! Nem tudja ép ésszel felfogni egy európai, hogy ott minden felnőtt férfinak van fegyvere-de csak nagyon kevés bújik egyen ruhába. Ha nézel egy képet , ahonnan elviszik a fegyvereket, csak civileket fogsz látni. Nagyon nem védem, amerikát ezek tények. Amúgy---
  • Her Laca
    Jaja. De sajna mi emberek az emberiség már csak ilyenek vagyunk.
    Mindamellett usákok tesznek is eleget érte,hogy nehogy nyugtuk legyen.
    Gondolom ezt olvastad.
  • sakkay
    Kurva nagy aljasság minden ilyen, de ez még az átlagoshoz' képest is az.
    Én csodálkoztam eddig is , hogy megúszták az elmúlt éveket az amcsik.
  • sakkay
    33-4 fokos terhelve meg 40.
  • sakkay
    2800-as- és 3500-ra húzva megy..tökéletesen és hidegen.
  • Her Laca
    Mit szóltok a Bostoni robbantáshoz?
  • lala42
    32-35 ha valaki nagyon rá van kattanva a cuccra.
    De egy jobb lappal ebből a prociból elég jó teljesítmény kihozható.
  • Her Laca
    Te Solt.
    Ratyionnál te be sem kapcsolod a anizotropot?
    Mert azt írtad,hogy te nem piszkáltad alapon hagytál mindent.
  • sakkay
    Ja, nehezen, de a májust mindenképpen megvárom.
  • Her Laca
    Nem bírsz magaddal?:)
  • sakkay
    Ott is van vállalkozó, talán innen is, ezért kérdezem. Ott is kérdeztem.
  • Solt
    Nehéz erre konkrétan válaszolni, függ a kereslettől is. Nézd meg PH-n mit kérnek érte...
  • Feró Flex
    Semmi extra csak összelopdostam ezt-azt:O)
  • sakkay
  • V43 1105
    45k.
  • sakkay
    Mondjuk legyen együtt a jobb hűtő miatt, újonnan 38. Mennyi lenne ez garisan de használtan?
  • sakkay
    Nekem jó lenne, de tök újba nem ér annyit4 Igaz a proci hűtő nem rossz ami rajta van, na de az új box-os proci ár 21, az alaplapé meg 16..
  • Solt
    Újonnan annyi! :D
  • V43 1105
    40-50k a kettő együtt.
  • sakkay
    Szerintetek, egy gigabyte 880 Gm-d2h Am3+ alaplap, bele való' phenom II x4 945-el, mennyiért reális
    (eladni,ha nem lenne világos a fogalmazás)?
    Használt, de ha megtalálom a papírokat, mindegyik még garis!
  • artivizsla #64427
    Magyar skiner.

• artivizsla #64426
    Akkor kezdjük az elejéről :

Innen tudod letölteni a szükséges fájlokat ( 2 db kell majd ).

Ha az "SFS Package" pont alól letöltött fájlt kibontod, megkapod a 2 db .sfs fájlt, amit az IL2 játék főmappájába kell másolni.

A "JSGME Package" pont alól letöltött mappát csomagold ki egy üres mappába.

A kicsomagolás után megtalálod a különféle mod-okhoz tartozó aktuális fájlokat. Többek között találsz egy "jsgmemods UP3 + DBW" nevűt .rar fájlt.

Ezt szintén bontsad ki és a kapott "jsgmemods" nevű mappában levő "#DBW_Tiger33 Ultimate Sound Mod V3 for DBW" nevű fájlt másold át az IL2 játék főmappájában levő "jsgmemods" nevű mappájába.

Indítsd el az IL2 főmappájában levő "JSGME.EXE" fájlt és aktiváld benne a Tiger 33 sound mod-ot úgy, hogy az ablak bal oldaláról a jobb oldalra "küldőd" a fájlt, mald zárd be az ablakot. Innen már menni kell neki.

• artivizsla #64425
    Erről lehetne tudni valami közelebbit is ? Pl. miben különbözik a "hivatalos"-tól ?
  • artivizsla #64424
    Repülős lelet.

• Siraly72
    Köszi működik

2500k 2x2geil ram Ati Radeon vtx 7770 videokari legmagasabb grafikai beállítással város felett alacsonyn 26FPS magasan 60
  • Solt
    Igen... :) Például volt egy időszak, amikor hónapokig nem volt normális opengl driver, és emiatt fos volt az IL2! Na akkor folyamatosan anyáztam, és ezt már említettem is egy korábbi "vitánkban", ha jól emlékszem! :)

Őőő... alap tétel, hogy a CCC-ben csak akkor babrálunk el bármit is, ha a program nem rendelkezik állítási opcióval, vagy valami hibásan működik. :) A hivatalos álláspont is az, hogy legyen minden alapértelmezett, és csak akkor babráljunk, ha szükséges. :) Ha valami a CCC-ben el van piszkálva, és emiatt grafikai hibák vannak, az júzer error! :) Én is jártam már így nem is egyszer! :D

Ha valamely hibát egy régebbi driver megold, és az újban meg rossz, akkor egyértelmű, hogy az új driver a hibás. Feltéve, ha közben a játékhoz nem érkezett olyan frissítés, ami a grafikát érinti! :) Jelzem én bármit raktam fel hozzá, javulás csak akkor volt, ha a játék frissült! :)

Miért akarod mindenáron a számba adni, hogy az NV a hibás? :) Én nem ezt mondom... :)

A csillagozott rész csupán jelzi a hozzáállást, bár lehet, hogy csak a fordítás adta vissza ilyen "ridegen". Annyi biztos, hogy a CF/SLI támogatásra a programozónak kell felkészítenie a programját. Ha ez megvan, utána jön az, hogy az NV/AMD hozzá finomítja a drivert. Ezt azért tudom, mert az ETS2 esetében megfutottam ezt a kört. Tehát, ha a program megfelelően fel van készítve, akkor a finomítást elvégzik, és CAP formájában megjelenik. Itt az sem indok, hogy réteg játék, mert az 1C termékeit biztosan támogatják, tehát ez a feltételes fogalmazás a részükről indokolatlan, hacsak... :)