91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Savi
-
lala42 #64540 Már nem azért, de valami oka kell,hogy legyen, hogy a történelem folyamán mindenhol, mindenki, mindig üldözte a zsidó népet. Talán valamivel kivívtát ezt az "előjogot" maguknak.
Mondom én olyanok, mint a külföldre szakadt "indiaiak". Mert ugye cigányozni nem leht :-) -
lala42 #64539 Csak az a baj, hogy nekik mindenki ellenség! -
De a Biblia értelmében joga van a zsidóknak kiírtani ellenségeiket,mert ők Isten kiválasztott népe,a filmben is látható volt az erről szóló bibliai idézet. -
lala42 #64537 Hali Fürti. :-) -
Fürtös #64536 Te Lajos ez a gyerek nem jófelé lövöldözik ahogy nézem
-
lala42 #64535 na ha ez sem megy, akkor lexarom -
lala42 #64534 [IMG]http://kepkezelo.com/images/p3mr6cv0nenanq5tsxj.jpg[/IMG][/URL]]normális?? -
lala42 #64533
talán így -
lala42 #64532 -
lala42 #64531 normális? :-) vagy csak megijedt? -
lala42 #64530 Mivel raktok fel képet? A képfeltöltés nem müxik. -
Ki mondta hogy normális? Csak rámutattam hogy más népek is csináltak már hasonlókat. Ez van. Tudsz tenni ellene? -
"Semmivel sem jobbak vagy rosszabbak más népeknél, sose lesz béke azon a tájon amíg egy élő Palesztin is lesz" Olyan érzésem van, mintha nem nézted volna végéig a videót. Ez teszerinted így normális? Ledózerolni a házakat a bentlakókkal együtt, meg aki nem zsidó az már nem is ember, meg még sorolhatnám,csak nincs értelme. -
GálTomi #64527 Nem hittem volna de segített a steam. Némi azonosítás után megadták az általam elfelejtett steam fiókom elérhetőségét! Bejelentkezés után még volt némi biztos ami biztos azonosítsd magad az új gépről és e-mail címről tiszteletkörök de a lényeg segítettek és működik a dolog. -
Na most ezt mire ,és hogy értetted?
-
Ha megnézzük Kína mit csinál Tibetben pl. Őket se nagyon baxogassák miatta ,érthető okokból.
Oroszokat Csecsenföldért.
Franciák,Belgák,Németek,Angolok,Japánok,sorolhatnám napestig. Kegyetlenkedésért egyik se ment a szomszédba tanácsért. -
No comment... -
Pogikám.
Ez nem újság,ezt minden józanul gondolkodó ember tudja.
Terület kell nekik és meg is fogják szerezni. Lévén jelenleg az Usa legjobb barátja azt csinálnak amit csak akarnak,kb törvények felett állnak.
De lesz ez még így se,fog fordulni a világ ,de valszeg nem a mi életünkben.
Egy a lényeg . Semmivel sem jobbak vagy rosszabbak más népeknél.
Minden nép képes így cselekedni ,ha megvan a megfelelő hatalom a kezébe ,főleg ha érinthetetlennek gondolják magukat.
Mindamellett sose lesz béke azon a tájon amíg egy élő Palesztin is lesz ,de ezt ők is tudják. Végül is tömegesen csak nem irthatják ki őket, vagy elfogynak szép lassan vagy elvándorolnak.
Mindamellett nem minden zsidó ember gondolkodik így ízraelben és nem mind viselkedik így a palesztinokkal ezt azért szögezzük le,általánosítás az nem jó dolog.
Abban nem hiszek ,hogy tömegesen idetelepednének amúgy. -
A lent említett esperes Ferenczy Miklós református lelkész. -
A Romániai Református Egyház volt kolozsvári esperese facebookos üzenőfalán egy YouTube-on hozzáférhető filmet tett közzé:
-
-
Tanúsítom, így volt.
Jani volt még velünk, nem Huba.
Az volt az első körünk, lelőtted előlünk a gépeket, nekünk már alig maradt :). A második körben nekem is sikerült öt vadászt leszedni az égről, Spitet-Hurrit vegyesen, Jani hármat lőtt. Erős volt a késztetés, hogy lemenjek a leborító Spitek után, de legyőztem, és maradtam magasan. Egy rácsapást nagyon elnéztem, zoommal csekkoltam a gépet, és olyan szépen repül a Spit egyenesen, hogy elfelejtettem visszaállni a rendes nézetre. Emiatt nem éreztem a távolságot, és lövés nélkül suhantam el mellette. Egy szép nagy palástorsó után csak lelőttem. 5k alá ritkán mentünk, nagyon eredményes repülés volt.
Ezután mentünk még egy harmadik kört is, de ott már nem termett annyi babér, sok meszát láttunk, csak két Spitet lőttünk.
-
Lysandus #64518 Nehogy azt hidd! Lehet, hogy Klicskó se bírt vele! :-))) -
artivizsla #64517 Jut eszembe a kis csajokról. Fiamék a tavalyi végzős, nyolcadikos osztálykirándulásán rendeztek egy jó kis üvegpörgetős bulit. Mondjuk ki is tudódott és az egyházi suliban nem is nézik az ilyesmit jó szemmel, de nem is ez a lényeg. Az egyik kis csaj, aki egy évvel előtte került hozzájuk, állítólag már a 7. osztályos kirándulásra olyan melltartót kért az anyjától, amit egy pattintással oldani lehet, mert ő már akkor készült az üvegpörgetős bulira, de akkor még az elmaradt. 14 évesen úgy nézett már ki a kislány, hogy ha ránézett az ember, akkor biztos nem a pedofília jutott először az eszébe róla senkinek. -
artivizsla #64516 Akkor elég nagy sz@rban vagyunk, ha Klicskó nőjét vegzálgatjuk, bár én vagyok olyan magas, mint ő és ha Te meg vagy olyan erős,mint Ő, akkor a kis csajszival csak el fogunk bírni. :) -
Szösszenet egy kis henyehunyáról.
Savi a tanum:)
Fent vagyok 6K-n (hol máshol) látok 3 kontaktot 5K-n .
Tendálok feléjük. 3 hurkány szép kötelében. No mondom akkor én most megtámadom őket. A jobb szélsőre mentem elsőnek ,ő el volt foglalva a kötelék tartásával. Telivertem ,ment lefele mint az őszi gesztenye.
Gondolom szólt rádión, a maradék beletépett egy jobbosba,de én meg onnan jöttem ugye nagy slunggal a bal kísérő pont elém húzta ,lőttem PK. A vezér lenyomta ,én szememmel követtem ,kezdte felhúzni ,a kör végén ugrott a szárnya. Nem volt 10 másodperc az egész:)Utána még volt pár de ez volt a lényeg. Ja meg Robo:) Ő ugrott.
Hú de jó vagyok:)
De Savi és Huba is lőtt gépet:) -
sakkay #64514
Ez jó.
-
Szepy2884 #64513 *azoknak= azok -
Szepy2884 #64512 az angoloknak önálló konyhájuk sincs nem hogy szélcsatornájuk! Szánalmasak, és stílustalanok de ők azt hiszik hogy ők sz***k a spanyol viaszt. Ebben nagyban hasonlítanak a francikra, de azoknak legalább le tettek valamit az asztalra a forradalom csináláson kívűl is. Példáúl a fegyvert majd minden csatában amit ők robbantottak ki
-
Szepy2884 #64511 [IMG] [/IMG]
-
Jellemző, hogy az 1C-n (pontosabban ATAG fórumon) amikor ez a kép felkerült, akkor az angolok egyből mondták, hogy hamisítvány. Mikor kérdeztük, hogy ezt most mégis mi alapján írják, az volt a válasz, hogy az angoloknak sem volt ekkora szélcsatornájuk akkoriban, így a németeknek sem lehetett... ijesztő néha, milyen arcok osztják az észt ezeken a fórumokon
-
Szepy2884 #64509 Ha már csajokat posztolgattok, legyen már egy kis stílus érzéketek is
[IMG][/IMG]
-
Szepy2884 #64508 tagja vagyok egy elit klubnak az arckönyvön és szoktam kapni ilyen hétköznap szépítő képeket 
kerozingőzős egyesület a neve
-
Há így e :) -
Solt #64506 Szorulunk? Hmmm... inkább lötyögnénk benne szerintem! :DDD -
Ennek a csöpp lánynak? Klicskó? Azt hogy?:))))) -
Korántsem gyereklány már. 23 éves elmúlt, Hayden Panettiere amerikai színésznő. És az egyik Klitschko volt a csávója, úgyhogy most szorultok :) -
lala42 #64503 Nem vagyok pedofil!!!!!!!!!!!
Csak türelmetlen!!!!!! -
Solt #64502 Dehogy gyerek... az már golyó érett Lacám! :DDD
[/IMG]
[/IMG]