91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VO101 tvr #64901 Szárnyak a Duna felett: légimajális Budapesten -
Nézzétek a hátsó kereket! Azt a qva:) De megcsinálták ezt a vidit.
-
Nesztek :))) Ti se maradjatok i a jóból:)
-
Itt meg Neoton famili koncert lesz. Erről bezzeg tudok. Ezt bezzeg tudatták velem még ha nem is voltam rá kíváncsi. Rohaggyanak meg. -
artivizsla #64897 Ekkora blamázst az internet korában!
-
Mondjuk azt a Corsairt simogattam már meg:) QQQva nagy egy masina:) -
Solt #64895 Ne is mond... -
De megnéztem volna. -
Mondom,hogy a Doszpot rajzolja őket körbe.
-
Solt #64892 Nagyszerű... pofázunk itt állandóan minden szarról, a lényeg meg lemarad. Harcikutya a tököm... -
-

Ezt találtam.
-
artivizsla #64889 Bakker, nálunk az asszony a nagy kertész, Ő otthonról hozta magával. Egészségügyis, mikor elege van már a sok "beteg"-ből, a kertbe megy megnyugodni. Én is úgy csinálok, mintha érdekelne a dolog, mert "jól" meg szokta aztán hálálni a dolgot. Egyébként én is kezdek rákapni a kinti munkára, mert tényleg nyugtató molyolni a természetben. -
Solt #64888 Neeee... ez most komoly? -
VO101 tvr #64887 Az asszony emlegetett vmi kétfedelűt, amit 2 másik kisebb kísért. Zajosak voltak itt Budaörsön. De ha P38 volt és P47 akkor ...
-
artivizsla #64886 Ugye ez csak vicc ? -
Az is van 2 tő!!!:) Vigyáztunk ,készültem:))
Ja hogy te máshogy érted:))
Bakker ezt holnap megcsinálom. Felkötök pár szemet ,had kerekedjen a szemük:))) -
Ennyire nem részegedtem még le.
De ha valóban voltak akkor rohadjon meg az összes hírműsor ,rádió (mondjuk nem nézem és nem hallgatom őket) ,hogy ne kürtölték éjjel nappal egy héten át az eseményt.Bezzeg ha valamelyik celeb fingik egyet arról hónapokig beszélnek. -
artivizsla #64883 Már csak koktél paradicsomot kell hozzá venni ( a Spárban most akciós ) és azt hímzőfonállal rákötni a tövekre oszt kész a bódottság, ráadásul a szomszédok között Te leszel a primőrkirály! :) -
Indi69 #64882 sziasztok. látta más is ma pest felett a p38-p47 párost? -
Solyom2 #64881 Köszi, akkor kipróbálom.
Jól látom, hogy a quick mission buildernél is van némi változás? -
bucsher #64880 egyik jó sztorit nyomod a másik után! abba ne hagyd!!!
- vadászkalandok a csatornáról
- kertészkedés
- szociális viszonyok, gasztronómia
:) -
Solt #64879 Átérzem! Én pont ezért nem haverkodom senkivel a szomszédok közül! Köszönünk, oszt annyi! Mindig van egy, amelyik túl megy egy ponton, és elpofátlanodik... igyekszem ezt már csírájában elfojtani. :) -
Elég volt ,hogy a szomszéd röhög rajtam:) Nem vagyok én udvari bohóc!
Amúgy is a tököm tele mindennel. Főleg a szomszédsággal.
Az odáig rendben van ,hogy néha havonta egyszer összeröffenünk ,beszélgetünk stb. Na de ezek itt rákaptak a hétvégi sütögetésre. Eleve avval kezdődött,hogy a múlt hétvégén szóltak,hogy menjünk át mer közös sütést szerveztek. Mondják ezt akkor amikor teleettem magam . Semmi kedvem nem volt hozzá,húztam halogattam,de ezek a két nyüzsi szomszéd 10 percenként zaklatott. Na lementünk. Mondják egyek ,igyak.Mondom köszke de sem éhes ,sem szomjas nem vok. De mért? Mert ettem bazdmeg azért!!
Na ennyibe maradtunk,erre ma ahogy tevékenykedem ,és közben a kerti grillbe életet lehelek,(mert vettünk husit) jönnek megint tálakkal,hogy ami a hétvégén megmaradt azt most kisütik és menjünk. Mondom ,ember! már izzik a faszenem a hús bepácolva a sűlt krupmli serceg ,bocsi de én ezt már végig csinálom ha elkezdtem. De akkor is ,menjünk mert az milyen qva jó ,iszunk eszünk beszélgetünk. Asszony kezdett csitítani,mert látta ,hogy borul el az agyam,így nem szóltam semmit. Na sütögetek ,erre megjelennek,hogy mért nem megyünk. Elszakadt a cérna.
Megkérdeztem,hogy netán a jó édes anyámék e ők,hogy be kell számolnom a perceimről,vagy mégis mi a faxt gondolnak. Nem megyek ,mert ,akármiért!
Mi a retket erőltetik rám magukat? Ha akarok beszélgetni velük majd kezdeményezek. Mit képzelnek az emberek? Mé nem hagynak engem békén?
Eszem faxom megáll.
A lényeg ,hogy elég fagyos lett a hangulat ,asszony szerint paraszt voltam,de szerintem meg nem,mert nem vagyok én köteles elszámolni a dolgaimmal a szomszédok felé,és magyarázkodni sem óhajtok. Egyszer mondtam,hogy nem,értsenek a szóból.Pont:) -
Solt #64877 Ezekről is készíthetnél videót... napokra megalapoznád a jókedvem! :DD -
Engem dicséj ember:) Irdatlan kemény munkát öltem bele ebbe a 6 palántába!:) Ugyan nem ástam fel az egész kertet de 6 likat csak kellett faragnom,pláne úgy ,hogy az egyik kezemben ott volt a ser. :) El is fáradtam rendesen. Mondjuk a napernyőt hordoztam magam után ,mert nehogy megsüssön a nap. -
Solt #64875 Irdatlan kemény munka, és szinte soha nincs megállás! Le a kalappal előttük, ez tény... :) -
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik képesek magukat ellátni ilyen dolgokkal... :) -
sakkay #64873 Kicsi üvegház...májusi paradicsom
. Apámék óriás eszméletlenül kert mániákusok. Én ezt nagyon nem örököltem..az öreg ha tehetné soha nem jönne be.
-
:D :D
@Sakkay: Mondjuk kovászos uborka készítéséhez ideális.. :D -
Solt #64871 Én is igyekszem ezekhez a dolgokhoz úgy odaállni, hogy azért más is odaférhessen. :D -
Ááá, ott a sok beton meg az üveg okozta hőség miatt szerintem semmi nem maradna életben... :D -
Solt #64869 Neeeem dehogy, csak nyaranta lezavartak Zalába a rokonokoz, hogy ne szaporítsam a lakótelepi kulcsosgyerekek létszámát, oszt ragadt rám valami a koszon kívül! :D -
sakkay #64868 Erkélyen kiskert Papa?! Malacot ne tarts, a többi mehet!
-
sakkay #64867 Laca hol kell átírni azt , hogy ne tűnjenek el a gépek a közelben? -
Nono! Nem akarok én földmíveléssel behatóbban foglalkozni. Még hogy gazdálkodni:)))) Gondolhatod,hogy nem az én fejemből pattant ki ez az ötlet. Én csak mint megvalósító szerepeltem a magam egyéni módján.
Majd még itt ágyásokkal fogok bíbelődni,mikor amúgy sincs semmi komoly elfoglaltságom. Vigyáztunk. Lustaság fél egészség ,én meg ugye teljesen egészségesen akarok élni.
-
Solt, Te ilyen profi vagy ilyen témákban?
Engem is érdekelnek ezek a dolgok, de sajna én is panelos vagyok.. :)
-
Solt #64864 Kijelölsz egy területet, amin gazdálkodni akarsz. Egy ásónyom mélyen felásod, pár napig hagyod szellőzni. Ha gyenge a föld minősége, akkor mehet bele termőföld, trágya. Összeforgatod, oszt elülteted belé amit jónak látsz. :) -
Ja a kérdésre. Mert így nem borítja így fel a szél,meg esztétikusabb. Gondoltam én:))) -
Lévén a talajt ami a kertben van a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetném termőföldnek,így azt ötöltem ki ,hogy olcsóbb és nem utolsó sorban praktikusabb megoldás venni 100 liter földet a cserepekbe,mint egy teherautónyi termőföldet hozatni ágyásnak. Persze lehet marhaság az egész de az én csökevényes agyammal ez remek elgondolásnak tűnt:) No meg csak a cserépben levő földet kell locsolgatni. Mondom ,hülye vagyok hozzá,mint Győzike a magfizikához ,de elsőre ,sőt másodjára is remek elgondolásnak tűnt:)