91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solyom2
    Ha Hitler legyőzi Angliát, akkor nem kellett volna ott hagyni túl sok megszálló csapatot. Dunkerquenél is azért hagyta futni az angolokat, mert úgy gondolta még békét köthet az angolokkal a megfélemlítés útján.
    Szerintem sokkal valószínűbb, hogy felállított volna egy németbarát brit kormányt, és akkor talán együtt vonultak volna fel a Szovjetunió ellen.
  • artivizsla #65020
    Észak-Afrika végül kinek a kezére került, és ez ne fikció ?
    Olaszországban ki szállt partra ?
    Na most, ha nincs Anglia, akkor ehhez vedd még hozzá az oda irányuló hadianyagot, ez is a mediterrán térségbe vándorolt volna. Elég ütős erőt gyűlt volna ott össze. Ha Anglia elesik, jelentős erőket kötött volna le a megszállás és ezekre az egységekre Hitlernek keleten volt égető szüksége.
    Franco észnél volt. Megkapta ami neki kellett, de azt nem kockáztatta a semlegesség feladásával. Neki lett igaza, talán nekünk is ezt kellett volna tenni.
    A németek vereségének egyik oka, hogy tovább nyújtózkodtak, mint ameddig a takarójuk ért és ezen egy Angliai megszállás nem biztos, hogy segített volna.
  • Lacusch69
    Na de honnan jöttek volna?
    É-Afrika nem játszik: Anglia elesett, az Afrika Korps szépen növekedhet.
    Gibraltárnál lezárják a Földközi-tenger nyugati bejáratát ( + lehet, hogy Franco sem maradt volna semleges)
    Egyiptomba bevonul az A.K.: Szuezi-csatorna semlegesítve.
    Törökország semleges, de inkább a németekhez húz.
    Görögo., Albánia, Jugoszlávia nem tétel...
    A közel-keleti arab országok is inkább a németek felé fordulnak.

Szóval nekem kétséges a mediterrán partraszállás.
  • repvez
    A vadáspilótás minisorozatról mi hir ? ugy rémlik mintha idén vagy jövö tavasszal jönne. ugyan az a stáb mint a band of brothers és a pacific.
  • artivizsla #65017
    Ha Anglia elesik, akkor a fő csapás gondolom a Földközi-tenger felől jött volna és Dél-Európában szálltak volna komolyabban partra, mint ahogy Churchill akarta is eredetileg. Így is Amerikából kellett szállítani az inváziós csapatok felszerelését, tehát a logisztikai kapacitása meg volt az Amiknak, csak a célállomás nem Anglia, hanem Észak-Afrika, vagy a mediterrán térség lett volna. Ahogy telt az idő, a Németeknek egyre kevesebb energiájuk és esélyük maradt a védekezésre, Európa partvidéke pedig túl nagy volt, hogy mindenhol hathatósan védekezhessenek. A Földközi-Tenger esetében pedig sem a vízen, sem a víz alatt, sem pedig a levegőben nem a németek territóriuma volt 44-45-ben, ők onnan fokozatosan ki lettek szorítva.
  • Solyom2
    Kár érte. Pedig nem sok sztálingrádi háborús film van, talán csak az Ellenség a kapuknál és a németek is forgattak egy Stalingradot.
  • Lysandus
    Ne kiabáld el! :-)
  • Nohab
    "Nyugatról meg persze a leggagyibb is bejön,lehetőleg agyon istenítve mert "az a jó film"."

Azért a Red tailst megúsztuk.
  • Sidewinder
    Nálunk természetesen nem vetítették.
    Máshol sok helyen igen,például még az USA-ban is,van 2 lemezes extra változat belőle,és sikeresen fogy mert az amik átérzik ( a saját bőrükön) az afgán problémát. Németországban,és tudomásom szerint több környező országban is vetítették,nálunk nem.Ha legális beszerzést akarsz,akkor Szlovákiában(Felvidék) érdemes megpróbálni,ott tuti,hogy van. Pár éve Révkomáromban jó pár hirdetőtáblán ott volt a 9.Század plakátja. Magyarországon csak a megszokott nem legális módon (torrent) lehet hozzájutni. De nem ez az egyetlen ilyen film. A Breszti Erőd baromi jó volt,már 3 éves,mégsem került be magyarországi forgalmazásba. Nekem az a véleményem,hogy a magyarországi forgalmazók,most ugyanazt csinálják,mint ami volt a szocializmus alatt,csak most fordított előjellel. Akkor mindent,még a legnagyobb szart is behozták kelet felől,és nyomták,hogy ez a jó film,és a nyugatit messze ívben elkerülték,ha jó volt,ha nem. Most ugyanezt csinálják az orosz filmmel. Ha jó,akkor se hozzák be, mert orosz. Legfeljebb pár évente, max 1 filmet behoznak,gondosan kiválasztva,a szart,és ezzel kész. Nyugatról meg persze a leggagyibb is bejön,lehetőleg agyon istenítve mert "az a jó film". Egyébként a Columbia fogja a film nemzetközi forgalmazását végezni,mert ők is beszálltak némi pénzzel az orosz állam és a befektetők mellett. Sztálingrád városának egy részét(2 év történészi,építészeti kutatómunkát követően) egyébként egyszerűen újra felépítették Szentpétervár környékén,és így eredetinek nevezhető helyszínen tudtak forgatni.
  • VO101 tvr
    IMAX 3D-ben megnézném pedig szívesen. Biztosan ütős.
  • Lysandus
    Egyre kínosabb, hogy bizonyos filmek már nem jutnak el hozzánk... Ráadásul ez Columbia pictures is...

Egyébként a 9. századot vetítették nálunk? Vagy hozzá lehet jutni valahogy?
  • Sidewinder
    A 9.Század rendezőjének új filmje: Sztálingrád 3D. A magyarországi forgalmazókat ismerve, nem fenyeget senkit az a veszély,hogy moziban is lássa. Itt az előzetese:

• Lysandus
    Nem egészen. Mert akkor az amcsinak Amerikából kellett volna jönnie a partraszálló flottával, tengeralattjárók és a partvidékről felszálló bombázók állandó támadása közepette. Másrészt a szárazföldi csapatok utánpótlása lehetetlen lett volna több ezer kilométerről. Egészen más lett volna a háború kimenetele.

Arról nem is beszélve, hogy ha a brit szigetek elesnek, akkor elesik Gibraltár is, mert az utánpótlását annak is több ezer kilométerről kellett volna biztosítani. De ugyanez igaz Egyiptomra... És ezzel Európa katonailag könnyen védhető helyzetbe kerül...
  • artivizsla #65008
    Újabb leletek.

• artivizsla #65007
    A háború kimenetelére nem lett volna hatása, max. az időtartamára, az idő viszont a németek ellen volt. Európa elég nagy, lett volna máshol helye, mint ahogy lett is partra szállni.
  • Lysandus
    Egyetértek! Simán meg tudták volna csinálni. Az angoloknak semmijük nem volt, amivel meg tudták volna őket állítani, ha pedig a Home Fleet kihajózik, akkor a csatorna fenekére küldi a Luftwaffe. Nagy hiba volt egyébként, hogy nem lépték meg a németek. Ha megteszik, az amcsik később nem tudtak volna hol partra szállni.
  • VO101 tvr
    A németek nyilván nem győzhettek, hiszen elvesztették a háborút :-D
    Ilyen alapvető feltételezésekre építettek: "The Germans asked "Hitler" if the bombing of London could stop and the planes used to attack British ships instead but the request was denied." Vicc.... Az Operation Cerberus azért elég jól bizonyította, hogy 42 januárjában mire volt képes a Luftwaffe a Csatorna felett úgy, hogy javában dübörgött már a keleti front.
  • VO101Tom
    Ezt most olvastam il-2 fórumon:

Ingyel letölthető offline küldetéscsomag a clod-hoz, az Oroszlánfóka hadművelet. Ami érdekes, hogy 1974-ben egykori német és angol tisztek részvételével egy háborús játékban lejátszották a hadműveletet, melyben sikerült is a németeknek partra szállni (elterelésként azt mutatták, hogy északon fognak támadni, amit az angolok be is vettek), bár végeredményben elvesztették a csatát. Az angol haditengerészet az utánpótlás elvágásával és a 2. partraszálló hullámnak okozott nagy veszteséggel megadásra kényszerítette a németeket.

A clod küldetéssorozat nagyrészt a "Sandhurst wargame" történései alapján készült.

• artivizsla #65003

• artivizsla #65002
    IL2 HD screenshots :

pl. ilyen :

• Lacusch69
    Ha Jak-3, akkor miért Emil az ellenfele? (Őszintén szólva nálam a Jak az darab-darab, fogalmam sincs, hogy melyik-melyik...)
  • artivizsla #65000
    Egy érdekes cikkarról, hogy a városlakókban is felébredhet az "alkotni vágyás", ill. ráérezhet arra a "meditatív" állapotra, mikor az ember beleveti magát egy konyhakertbe, kikapcsolja az agyát és bár testileg elfárad, de szellemileg mégis pihenten távozik onnan a munka végén.
  • Sidewinder
    Ez bizony tény,hogy magát a gép vezetését nem vagy csak bénán mutatják.Nem mondtam,hogy hibátlan sorozat:)De nem nagyon láttam sorozatot ahol ez különösen jó lenne. A másik dolog ami nekem nem tetszett,az a Po-2, sorozatbeli technikai megvalósítása. Ami ezt a sorozatot a többi fölé emeli,az,hogy végre látni a túlterhelést a szereplőkön.Nem csak úgy ülnek,mint otthon a széken. Ez egyébként annak köszönhető,hogy a repülési jeleneteket tényleg repülés közben vették fel és légi harcoltak is,tehát a pilótákat alakító színészeknek elég kemény szerep jutott. A Messzerek második világháborús német festésű Zlinek voltak,a Jakok pedig Jak-52-esek és Jak-54-esek voltak. Az 54-es annyiból jobb erre a manőverezőképességén túl,hogy farokfutós kialakítású.
  • acidrain
    Nem nagyon látni, hogy mennyit "gépészkedik" a Jak 3-assal a kislány a légiharcban. Szerintem csak a botot rángatja. :D
    3:51-nél bot kétkézben, a jobb lába meg pihenget a padlón, mondjuk 3:18-nál a német is kétkézzel lő:)
  • Her Laca
    Azé komolyodjunk,komolyodjunk:)
  • lala42
    5000 HUF-nágel valutát adok érte. :-)
  • Her Laca
    Skacok.
    Ha kell valakinek egy 7970 Asus top akkor írjon rám privátban.
    Meg van róla a véleményem ,(magánügy) nem is erőltetem főleg nektek:XD de ha köll valakinek akkor szóljon. Oco lesz. A többit privátban.
  • Sidewinder
    Vadászok. Második világháborús sorozat. Itt végre nyúlik az arcuk a pozitív terhelésnél és szorulnak az ülésbe. Negatívnál pedig minden hullik a nyakukba,ahogy kell:)
    Első rész:

• sakkay
    Ööö igen tudom. Mert?! Eddig mindig túléltem a székben.
  • artivizsla #64992
    Háttérkép van dögivel itt is :

• artivizsla #64991
    Én itt szoktam nézegetni a hirdetéseket és azt vettem észre, hogy a problémás kutyákat szívesebben venném magamhoz.Lehet, hogy nem vagyok normális, de gondolkodom az alom bővítésén. A gyerekek benne lennének, csak a főnök asszony ódzkodik az ötlettől. Lehet, hogy nekem kellene többet felmosni a teraszt? :)
  • Her Laca
    Valeccal küzdöttem.:) Korán van még ,körbelőttem mint a hurkapálcát a vursliban:))
  • Her Laca
    Értem én ezt,csak azt nem fogadom el,hogy ha tudja valaki (most nem egy vadászról beszélek, azt megértem ha neki így nem kell) ,hogy nincs ideje az ebre akkor minek vág bele.
    Úton útfélen találkozom olyan emberekkel akinek nem való kutya . Na mind1:)
  • artivizsla #64988
    A miénknek csak párzáskor van mehetnékje, amúgy ha otthon vagyunk a kapu sokszor nyitva, ki-be járkálhat, nem megy el. Mondjuk fiatalabb korában többet csavargott éjjelente, de reggel 5-re mindig hazajött, mert tudta, hogy akkor megyek a melóba. Ha iszapos volt a hasa alja, akkor a tó körül járt, ha meg földes, akkor a szántóföldön kóválygott. Akkor is gyanús volt, amikor egész nap döglött csak, gondolom, hogy éjjel akkor is tipli volt nála.
  • artivizsla #64987
    A mostani kutyám 1 évesen került hozzám. Egy vadászé volt eredetileg, de szerintem a lövést nem állta, mert a fegyvertől most is fél. Utána egy ügyvédnőhöz került, aki reggeltől este 10-ig dolgozott, utána meg már nem volt kedve a kutyával foglalkozni, így inkább felajánlotta.
  • lala42
    Ja egyébként meg ez csak 1 játék. Szórakozás
  • lala42
    Igen. Több allkalommal is reppentem a srávval. Jól cinálja
  • VO101 tvr
    Azóta is G50-el repül? Nagyon ritkán látni online G50-et.
  • sakkay
    Köszi. Ma már 1.45 volt a k\d arány úgyhogy nem reménytelen. A rofban szörnyűbb volt a kezdési arányom.
  • lala42

sakkay Ne keseredj el. Anno volt 1 srác, aki G-50 el repült. 0/24 kd-ja volt egy alkalommal, amikor bent voltunk. Nem és nem hagyta abba. ma már rettegik a spit-ek.
    Csak kitartás.