91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solyom2 #65181 Nem tudjátok, a dynamic campaign generator(DCG) kompatibilis a DBW-vel? -
Jó ,hogy mondod:)) -
Lysandus #65179 És belinkelted már ATAG fórumon a az án, akarom mondani ánglusoknak? :-))))) -
-
Lysandus #65177 Ez meleg volt!!! :-)))
-
-
feca1229 #65175 Igen az ATAG -on voltam, ha általában az ATAG forum staton később jelent meg a győzelmem, viszont a játékban a net statban ott szinte mindig azonnal. Na mindegy, nekem kellett volna jobban meglőni őket, hogy tutira lezuhanjanak. -
artivizsla #65174 Hadtörténelem és haditechnika szeretete. -
artivizsla #65173 Tiszta víz öntve a forgószárnyas pohárba. -
Solt #65172 Én szeretem a fegyvereket... lőtérre is jártam egy időben. Azt nem szeretem amire használják őket. :S -
Johann Wind #65171 Mi az a militarista? Azt már tudom hogy lehet szeretni és utálni is őket. -
Én rühelem őket.
Csak és kizárólag technikailag érdekelnek. -
Solt #65169 Jámbor militarista... :)) -
artivizsla #65168 Akkor van itt rajtam kívül más is, akinek "militarista" beütése van ? :) -
artivizsla #65167 Pót majális. -
Solt #65166
-
artivizsla #65165 Jó kis összefoglaló oldal a kézifegyverekről. -
Majd a 3x7 csinál . -
artivizsla #65163 Ez jó kérdés, de azt hiszem nincs A8-ból. Dórából van az USA-ban. de nem merik reptetni, mert olyan ritka.
Handbook FW 190 A8
A DCS-ben lesz Dóra, a Stalingrad-ban azt hiszem, hogy nem lesz Fóka, a Clod esetében meg talán elment ez a hajó, így marad a jó öreg IL2/46.
Nem tudom, hogy lesz-e a közeljövőben olyan szim, ami ilyen bőséges lenne a gépek és helyszínek tekintetében, mint az Il2, még ha a bővítések egy jó része a mod-okhoz is köthető. -
Lysandus #65162 
És olyan, ami repül is még? -
artivizsla #65161 Biztos feldobná.
Igen, az "N"-es az egy replika.
Van A8-as :
Texas :
IWM. London :
Hannover :
Virginia Beach :
RAF Cosford :
-
Lysandus #65160 Kéne már a Fóka a Clod-ba is...
Egyébként nem tudom, létezik eredeti példány belőle? Ami nem utángyártott? Mert ha jól tudom, az A8/N az replika. -
artivizsla #65159
-
artivizsla #65158 Azért vannak jó dolgok is az életben :
-
artivizsla #65157 Egy könyv, melyben azért a légiesemények is helyet kaptak.
-
-
Lysandus #65155 A netes stat meg van, hogy napokat késik, ha ATAG-ra gondolsz. De volt olyan, hogy egy hetet is. -
feca1229 #65154 Azóta eltelt 24 óra! -
lala42 #65153 Beadta azt, csak később. Sokszor késik a stat. Van olyan, hogy 10-15 percet is. -
Lacusch69 #65152 A PF-fel és a '46-tal sokat mentem távol-keletiek ellen/ mellettük.
A koreaiak elég fair-ek, a japók is, a thaiok is
A kínaiak közt ilyen is, olyan is volt, de feltűnően jók voltak (tuti, hogy belenyúltak a repmodellbe)
Nem mondom, hogy az első 3 közül soha, senki nem szór meg fel-/ leszállás közben, de nem valószínű, hogy kizárólag vulcholni menjenek.
Viszont kínaiakról (főleg a fiatalabbakról) könnyen el lehet képzelni... -
feca1229 #65151 Üdv!
Tegnap rácsaptam 4 db hurkányra az elsőre kilőttem szinte az összes 20milist, az eredmény álló motorral vitorlázott a csatorna közepe tájáról hazai irányba magassága kb 3000méter és megállt a légcsavarja, folyt belőle az olaj és a nafta, szerintem a csatorna közepéről nem ért haza hanem csobbant azért csak szerintem mert nem láttam! A másodikat már a repterem környékén soroztam meg a kiskalákkal, folyt belőle az olaj és a üzemanyag, és forgolódás közben nem láttam, hogy becsapódott a földbe, csak a lángokat és a robbanást észleltem, a harmadiknál szinte úgyan ez a helyzet, egy túlhúzott fordúlónál mikor próbált volna lerázni, bedugózott na én akkor rálőttem nehogy már haza menjen, találat is volt mert láttam, hogy ő is leesett, a negyedik az valahogy meglógott, az infosávon kétszer is láttam, hogy kiírták, hogy lelőttem őket, de a netstatban nem adták meg a három győzelmet még részpontokat sem kaptam. Ilyen volt már valakinek, vagy csak elkapott a vadászláz és azt hittem minden lezuhant amire rálőttem! -
Rue East #65150 azért a Ju-290 makettet tartalmazó rész elején a Ju-89 fotója... -
Szerintem ez kínai. Kis retek sunnyogó sárga ,ott sunnyog ,sompolyog a repterek körül és várja a prédát. A japók szerintem nem csinálnának ilyet. -
Az utolsó szamurájjal kihalt a lovagiasságuk is :/ -
Én most újra nekikezdek makettezni. Már építem a kompresszorom,(bár ha belegondolok ,annyiból vehetnék akár készen is ) meg megrendeltem a pisztolyokat .
De nem esek át a ló túloldalára már. évente max 1 db ot csinálok.
Van két E messzám egy 1:24 es asszem matchbox ,meg egy 1:48 as hasegava ,na azokkal kezdem majd. Megcsinálom az egyiket Herr LacAI -is ra:)Semmi történelmi hűség:) -
Solyom2 #65146 Egy időben én is beléjük zúgtam, pár éve a harckocsikat gyűjtögettem szorgosan, de hát aztán rá kellett ébrednem, hogy a polc tárolóképessége se végtelen, szóval sajnos fel kellett hagynom, és már csak néha-néha veszem meg az érdekesebbeket. -
artivizsla #65145 Csak a 2. vh-ús gépeket. Elég kalandos úton sikerült az utolsó részeket beszerezni, szerintem aki ezeket kezdi majd gyűjteni, számoljon avval, hogy most sem lesz ez másképp.
Itt nézheted a felhozatalt.
Nálunk az első három a következőképp fog alakulni :
1. P37 Los
2. Do 17
3. F 117
-
Bakker felbosszantottam magam a kis köcsög vulcsoló sárgákon. Van ez a rmejiagg vagy ki a tököm,a minap leszálláskor lőtt pk ra aztán felszálláskor.
Ma összefutottam vele (majd lesz videó is) lelőttem többször is. Aztán leszállok és már állt a moci hallom a hangot ez a gyökér már ott is termett (ez a fő elfoglaltsága a gecinek) ,de jókor kiléptem. Aztán elborult az agyam. Az összes vulcsoló szemetet eltakarítottam ,hogy rohadjanak meg.
Hú de mérges vagyok. -
Glo #65143 Állva is lehet..
.. a fején tartani a söröskorsót :) -
Az biztos ,hogy mindig lesz aki felnéz rá.