91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solyom2
    Nem tudjátok, a dynamic campaign generator(DCG) kompatibilis a DBW-vel?
  • Her Laca
    Jó ,hogy mondod:))
  • Lysandus
    És belinkelted már ATAG fórumon a az án, akarom mondani ánglusoknak? :-)))))
  • Her Laca
  • Lysandus
    Ez meleg volt!!! :-)))
  • Her Laca
  • feca1229
    Igen az ATAG -on voltam, ha általában az ATAG forum staton később jelent meg a győzelmem, viszont a játékban a net statban ott szinte mindig azonnal. Na mindegy, nekem kellett volna jobban meglőni őket, hogy tutira lezuhanjanak.
  • artivizsla #65174
    Hadtörténelem és haditechnika szeretete.
  • artivizsla #65173
    Tiszta víz öntve a forgószárnyas pohárba.
  • Solt
    Én szeretem a fegyvereket... lőtérre is jártam egy időben. Azt nem szeretem amire használják őket. :S
  • Johann Wind
    Mi az a militarista? Azt már tudom hogy lehet szeretni és utálni is őket.
  • Her Laca
    Én rühelem őket.
    Csak és kizárólag technikailag érdekelnek.
  • Solt
    Jámbor militarista... :))
  • artivizsla #65168
    Akkor van itt rajtam kívül más is, akinek "militarista" beütése van ? :)
  • artivizsla #65167
    Pót majális.
  • Solt
  • artivizsla #65165
    Jó kis összefoglaló oldal a kézifegyverekről.
  • Her Laca
    Majd a 3x7 csinál .
  • artivizsla #65163
    Ez jó kérdés, de azt hiszem nincs A8-ból. Dórából van az USA-ban. de nem merik reptetni, mert olyan ritka.

Handbook FW 190 A8

A DCS-ben lesz Dóra, a Stalingrad-ban azt hiszem, hogy nem lesz Fóka, a Clod esetében meg talán elment ez a hajó, így marad a jó öreg IL2/46.

Nem tudom, hogy lesz-e a közeljövőben olyan szim, ami ilyen bőséges lenne a gépek és helyszínek tekintetében, mint az Il2, még ha a bővítések egy jó része a mod-okhoz is köthető.
  • Lysandus

És olyan, ami repül is még?
  • artivizsla #65161
    Biztos feldobná.
    Igen, az "N"-es az egy replika.

Van A8-as :

Texas :

IWM. London :

Hannover :

Virginia Beach :

RAF Cosford :

• Lysandus
    Kéne már a Fóka a Clod-ba is...

Egyébként nem tudom, létezik eredeti példány belőle? Ami nem utángyártott? Mert ha jól tudom, az A8/N az replika.
  • artivizsla #65159

• artivizsla #65158
    Azért vannak jó dolgok is az életben :

• artivizsla #65157
    Egy könyv, melyben azért a légiesemények is helyet kaptak.

• Her Laca
  • Lysandus
    A netes stat meg van, hogy napokat késik, ha ATAG-ra gondolsz. De volt olyan, hogy egy hetet is.
  • feca1229
    Azóta eltelt 24 óra!
  • lala42
    Beadta azt, csak később. Sokszor késik a stat. Van olyan, hogy 10-15 percet is.
  • Lacusch69
    A PF-fel és a '46-tal sokat mentem távol-keletiek ellen/ mellettük.

A koreaiak elég fair-ek, a japók is, a thaiok is
    A kínaiak közt ilyen is, olyan is volt, de feltűnően jók voltak (tuti, hogy belenyúltak a repmodellbe)

Nem mondom, hogy az első 3 közül soha, senki nem szór meg fel-/ leszállás közben, de nem valószínű, hogy kizárólag vulcholni menjenek.
    Viszont kínaiakról (főleg a fiatalabbakról) könnyen el lehet képzelni...
  • feca1229
    Üdv!
    Tegnap rácsaptam 4 db hurkányra az elsőre kilőttem szinte az összes 20milist, az eredmény álló motorral vitorlázott a csatorna közepe tájáról hazai irányba magassága kb 3000méter és megállt a légcsavarja, folyt belőle az olaj és a nafta, szerintem a csatorna közepéről nem ért haza hanem csobbant azért csak szerintem mert nem láttam! A másodikat már a repterem környékén soroztam meg a kiskalákkal, folyt belőle az olaj és a üzemanyag, és forgolódás közben nem láttam, hogy becsapódott a földbe, csak a lángokat és a robbanást észleltem, a harmadiknál szinte úgyan ez a helyzet, egy túlhúzott fordúlónál mikor próbált volna lerázni, bedugózott na én akkor rálőttem nehogy már haza menjen, találat is volt mert láttam, hogy ő is leesett, a negyedik az valahogy meglógott, az infosávon kétszer is láttam, hogy kiírták, hogy lelőttem őket, de a netstatban nem adták meg a három győzelmet még részpontokat sem kaptam. Ilyen volt már valakinek, vagy csak elkapott a vadászláz és azt hittem minden lezuhant amire rálőttem!
  • Rue East
    azért a Ju-290 makettet tartalmazó rész elején a Ju-89 fotója...
  • Her Laca
    Szerintem ez kínai. Kis retek sunnyogó sárga ,ott sunnyog ,sompolyog a repterek körül és várja a prédát. A japók szerintem nem csinálnának ilyet.
  • Willenbrock
    Az utolsó szamurájjal kihalt a lovagiasságuk is :/
  • Her Laca
    Én most újra nekikezdek makettezni. Már építem a kompresszorom,(bár ha belegondolok ,annyiból vehetnék akár készen is ) meg megrendeltem a pisztolyokat .
    De nem esek át a ló túloldalára már. évente max 1 db ot csinálok.
    Van két E messzám egy 1:24 es asszem matchbox ,meg egy 1:48 as hasegava ,na azokkal kezdem majd. Megcsinálom az egyiket Herr LacAI -is ra:)Semmi történelmi hűség:)
  • Solyom2
    Egy időben én is beléjük zúgtam, pár éve a harckocsikat gyűjtögettem szorgosan, de hát aztán rá kellett ébrednem, hogy a polc tárolóképessége se végtelen, szóval sajnos fel kellett hagynom, és már csak néha-néha veszem meg az érdekesebbeket.
  • artivizsla #65145
    Csak a 2. vh-ús gépeket. Elég kalandos úton sikerült az utolsó részeket beszerezni, szerintem aki ezeket kezdi majd gyűjteni, számoljon avval, hogy most sem lesz ez másképp.

Itt nézheted a felhozatalt.

Nálunk az első három a következőképp fog alakulni :

1. P37 Los
    2. Do 17
    3. F 117

• Her Laca
    Bakker felbosszantottam magam a kis köcsög vulcsoló sárgákon. Van ez a rmejiagg vagy ki a tököm,a minap leszálláskor lőtt pk ra aztán felszálláskor.
    Ma összefutottam vele (majd lesz videó is) lelőttem többször is. Aztán leszállok és már állt a moci hallom a hangot ez a gyökér már ott is termett (ez a fő elfoglaltsága a gecinek) ,de jókor kiléptem. Aztán elborult az agyam. Az összes vulcsoló szemetet eltakarítottam ,hogy rohadjanak meg.
    Hú de mérges vagyok.
  • Glo
    Állva is lehet..

.. a fején tartani a söröskorsót :)
  • Her Laca
    Az biztos ,hogy mindig lesz aki felnéz rá.