91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"A móló és a fehér csík szerintem sem zavaró annyira"
De qrvárqa zavaró:) És még annál is jobban. -
Solt #65620 A kontaktokkal nekem semmi gondom... Laca sem jelzett ilyet... tuti nálad nem gömbölyű valami! :) TV-n játszol? Ha nem, akkor szerintem a monitorod natív felbontását használd... Egyébként neked fent van az atag mod?
Egyébként meg, ha ennyit szívat, miért nem adod el? :) Kijöttek a GTX780-k, pár hét múlva lesz egy csomó eladó GTX680... 670-l már most is tele az apró! :)
@Nohab: A móló és a fehér csík szerintem sem zavaró annyira... nyilván jobb lenne nélküle, de együtt lehet élni vele! :) -
Ezen nem túl sok dolog segít. Őszintén szólva teszek is rá magasról. Repülni így is tudok, a többi meg mellékes. -
Lysandus #65618 No, visszaraktam mindent alapra(CCC) Clod meg max felbontás. És láss csodát, nekem is megjelentek a vízbe benyúló mólók. :-))) Én eddig még nem találkoztam velük... De csak bizonyos szögből! Ha repülök tovább, egy másik szögből eltűnnek. Látni továbbra se lehet rendesen (minden kontakt belemosódik a háttérbe), legyen az víz, föld, levegőég...
Visszaraktam a felbontást 1152*648-ra, és egyből megnőtt a látótávolság, sokkal jobban kirajzolódnak a kontaktok. Csak ezzel meg egy gond van: minden utat elöntött a víz. Minden város apró kis Velence, amelyeket csatornák hada köt össze! :-))) És ha belelövök az útba, akkor ugyanolyan szép kis gejzíreket látni, ahogy Nohab kolléga képein. Úgy szar ez, ahogy van... -
Solt #65617 A fehér csíkok és az "extra móló" az "oké", de a többivel nem találkoztam... Gondolom CCC alapon, és a legújabb driver van fent. Esetleg telepítsd újra, hátha... -
Ez qrvajó
-
Johann Wind #65615 Ilyen fészbúkos tabló, a különböző országok netes játékosainak főbb tulajdonságairól.
http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/05/28/Facebook-grafika.jpg -
Idei Puma Air Rallyról összefoglaló, Sminyuval egy rövid interjút csináltak a HírTV-sek, ez is látható itt.
-
sakkay #65613 Most járt le a 12..az ilyen Adys-héja nász az avaron-stílust(ami eddig ment) meg nem akartam a végtelenségig erőltetni. Jobb ez így. Mellesleg egy söröző(de nagyon pöpec) van alattunk. A ház tulajé, aki egyben a haverom is.
Szóval elvagyok azért..
-
Highra tettem és megmaradt.
Csináltam további képeket is. S még van egy bug, amit nem sikerült még lefotóznom. Elég nehéz megtalálni, de ha a közelébe érsz simán észreveszed. -
artivizsla #65611 Most járt le a 7 év ? Azért ne kapkodjál el semmit, az idő sok mindent meg tud oldani. -
Akkor egy kis jókedvcsináló.
Egyik kedvencem.
Freddie után ezt csak ez a krapek tudta qrva jól elénekelni.
-
sakkay #65609 Köszönöm, megnézetem valami helyi szakival hátha..de köszi. -
sakkay #65608 Ja,én döntésem volt. Nem volt semmi megcsalási, vagy ilyesmi, csak már nagyon ki volt a tököm az állandó veszekedéstől. Aztán a gyerek miatt én mentem, mert ez így korrekt. Amúgy 3 utcát csak, de ez legalább családi ház. Ketten béreljük a kollégámmal-a mi szakmánkban mindenki válik, te sejted miért(a balta arcú barátom, aki elment a kártyáért 3 kapcsolat 4 gyerek a rekorder vesztes közülünk
)..szóval ez van.
-
Hozd föl ha pestre jössz ,felugrasz hozzám ,én megtajkolom és ennyi. -
Ajaj. Szóval ki vagy zsigerelve:(
Költözz vissza ,jelölj ki egy szobát magadnak ,(pisild körbe,hogy az aszonynak még csak eszébe se jusson bemenni) oszt kevesebb a költség.
-
sakkay #65605
-
Solt #65604 Utóbbi... ez nem is kérdés! :D -
Sajna nem nagyon használja, ritkán örömrepked.. :) -
sakkay #65602 Nagyon jó...neki.
-
sakkay #65601 Ja, és felerészben törlesztem a közös lakást is. Jól keresek, de ez a pár év spártai hozzáállást igényel részemről azt hiszem.
De azért remélem joyt nem kell vennem
..főleg ilyen duplán drágássat'.
-
Neki adatam egy cimborának és előszedtem az X-52-est.. :) -
sakkay #65599 Na igen..jelen állapotba, már az új, nagyon szép,-ám de bérelt lakásban lakok. Vagy kaja, vagy 940.
-
Solt #65598 Tőlem megveszi drágán, Te olcsón feljavítod... így jobban hangzik! :D -
sakkay #65597 Na az te vagy. Nekem az ilyenhez nincsen adottságom. A max amit meg tudtam csinálni a free track. Kénysz4er nagy úr mondjuk.
-
Vagy! Solt mester G940 ét megveszed (ocon) XD ,ő áthozza nekem én feljavítom (természetesen qva drágáért) ,és van öröm meg bodottág. -
Szétszed ,megnéz ,cserél,vagy megtisztít. Nem bonyolult az.
Én már úgy szedem szét a G940 et mintha kötelező lenne. Most cseréltem a gázkaron ki szilikonos vezetékekre az összeset ,az a tuti ,ez sose fog megtörni. -
sakkay #65594 És tudtál valamit elkövetni? -
Sajnos az enyémnél is tönkrement... :( -
sakkay #65592 Srácok az evo joyom elsütő billentyűje, elkezdett szarakodni.A kapáslövésnél ez nagyon gáz, néha nem üzemel 1 másodpercig. Mit lehet vele csinálni?..ja, műszaki analfabéta vagyok. -
teljesen jó monitor, kicsit több mint egy éve használom, semmi baj nincs vele -
Solt #65590 Kiváló választás! Főleg, ha a gurunál rendelted... -
hetti #65589 a monitorgurunál ocon van rá pixel gari is s kalibrálják -
Üdv!
Ma rendeltem egy Dell U2312HM-et. IPS panel, tesztek, és fórumok alapján úgy döntöttem ilyen lesz a új monitorom.
Hátha nem leszek annyira vaksi a Clod-ban.
Eléggé jó ár-érték arányú monitornak tűnik, remélem nem szopom be vele.
-
Solt #65587 Legalábbis a következő 15 percben... :D -
nem nem:)
Avval el lehet hitetni aki nem próbálta ki mindkettőt ,és én általánosságban mondom ezt. Persze nekem tök mind1 :) ki mivel szopatja magát,Hettinek is igaza vagyon:) Be is fejezem:) Többet VGA ról egy szót sem ejtek.
-
Solt #65585 Nekem nem... én imádok Lacával vívni, de, ha a többségnek unalmas, akkor természetesen leállunk. :) -
hetti #65584 nem unalmas még?.... -
Solt #65583 :D
Az a probléma, hogy te a CloD-ból indulsz ki... Vannak ám normálisan megírt játékok is! :D -
Emmeg drágább! még használtan is üti annak az új árát:) És megint nem olvasgatok fórumokat :) Nem kérek tanácsot. Nem idegeskedek.
Tudod mit csinálok?
Játszom:)) Nem mindegy:)