91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #65781
Sejthettem volna.
-
Dolgoznak rajta:) -
sakkay #65779
És hajlandó lennél megosztani esetleg?
-
Én tudok.
-
sakkay #65777 Atag patch-ről nem tud valaki valamit? -
lala42 #65776 1944.06.06 -
artivizsla #65775 Egy kis összesítő.
-
Akik jelezték, hogy este jönnének AWC-Trursday küldire, azoknak kint a Briefing a puma fórumon. -
Johann Wind #65773 Mi lett a 3-an kapaszkodók eredménye?:) Van a Spitek felett még egy gép, az is angol v. az már német? -
Köszönöm.
Kipróbáltam és íme.
-
LV 426 #65771 Video bitarányt közel maxra és akkor filmszerű a minőség, csak a konvertálási idő kicsit megugrik -
Na mire jöttek rá.
Bár én már régóta tisztában vagyok evvel,legalábbis amióta ezt nézem:)
Julien a KIRÁLY:) -
-
[IMG] [/IMG]
Tud valaki tanácsot adni ,hogy itt miket kell állítgatni. -
Anizó szűrés? Hogyne számítana! Nekem drájverben vagy ha lehet állítani a programban akkor ott, mindig 16x -os volt. -
Jut eszembe urak.
Annyit küszködtem a radeonnal,hogy el is felejtettem mit és hogy állítsak be a gtx en.
Aztán tegnap megcsináltam,és most már megint olyan sima a futás (és szebb is) mint régen.
Anizot 16. (nem tudom ér e valamit) Az élsimítást a játékban off ra tettem a driverben engedélyeztem,és 4x est adtam meg. Hibátlan . -
Ezt így az ember megnézni korán reggel, és egész nap vidám lesz :)

-
Hárman kapaszkodnak:
Ez lett a végeredmény, 2X elbénáztam:
Sötét volt mint a tehénbe', a Nap már a horizontot súrolta. -
"Vigyázáá-vigyázáá! Boríccsá-boríccsá!" 
Behugyozok.:D
-
Solt #65762 De ez igaz Lacára is... borííícsá le... hát nem sok kellett hozzá, hogy leboruljak a székből... :D Szívem megállt... -
GálTomi #65761 Ügyes volt a srác és jól ránk ijesztett! De szerintem akkor sem volt gyerekszobája. Nem illik így megijeszteni az emberfiát. -
Solt #65760 Maxon volt a fülesem... most egy kicsit feszült vagyok... -
No itten van. Ez is amolyan nyers dolog,majd beépítem a következőbe,már van jó pár ütős esemény a tarsolyban hozzá. Na meg isten zenék.
-
Mindjárt jön egy jóóóó kis videó. Ezt Tomcsi csinálta harc közben ,a videót megnézve érthetővé is válik:)
[IMG][/IMG]
-
zmok #65757
-
Toltam/néha még most is. Viszont egy szar az egész, elnézést a kifejezésért, a patchek össze vissza variálják az egész játékot. Szimulátornak meg soha nem volt nevezhető, a teljes realisztikus beállítások mellett is lehet egér+billentyű kombóval játszani csak bele kell jönni, a joyt nekem nem is sikerült normálisan beállítani benne. Sokáig nem mentek a gépek 5k fölé, az orosz felment 8k-ra is ha úgy tartotta kedve meg egy-két bombázó, de a többi az nem. A legélvezetesebb az a Historical Battle még az is árkád kategória, viszont nincs refly, jobb a dm, fm, ha elfogyott a lőszer vagy a benya akkor vissza kell menni a reptérre és értelmesebbek a játékosok is. Az Arcade rész meg egyre semmirevalóbb, helyben forduló gépek, sokszor lelőhetetlen Yak9T ami viszont ha mögéd kerül jobb ha mormolsz egy imát mert 1 lövéssel is képes leszedni bármilyen gépből.
Annyira tönkrevágták hogy a klán amiben vagyok egy héten repül 1-2 kört és lépnek is ki, mindenki mással játszik inkább, kb 1 hónapja indítottam el utoljára, ha idegesíteni akarom magam akkor ott a WoT. -
Egyelőre se gépem hozzá se semmim :(
Tervben van a HW beszerzés, de ez még odébb van, sajnos. Pedig a videókat elnézve megszakad a szívem :) -
Bakker olyan aláfestő zenei gyűjteményre tettem szert ,hogy besza behu. -
Mert mé nem Clod ozik az úr? 
Ez csak jobb azé . -
Így gondolom én is srácok. Egy repülős játék és kész. Ettől még lehet jó és élvezetes és sokaknak lehet a kedvence. De ahogyan a Wot sem tank szimulátor úgy a WT sem röpüllős szim. -
Nekem is fent volt a gépemen egy napig, de ami egérrel és klaviatúrával is játszható, az nem szimulátor. Szép a grafikája egyébként, de a repmodell nagyon egyszerű, a sérülésmodell szintén, a térképek kicsik és az egész játék értelme, hogy fizess a jobb cuccokért (pontosan ugyanúgy, ahogy a WoT működik). -
messerharcos #65750 De összességében, egy mmo repülős játéknak, a war thunder szerintem abszolút jó. A vetélytársa a world of warplanes neki, nem a clod. Ahhoz képest tébnyleg istenkirály. -
messerharcos #65749 toltam, tier 4 ig a németet. Amíg nem futott el a clod, jobb híjján repültem. A fizikája az ami a legnagyobb bajom még vele, full reálban is nem igazán sikerült gépet dugóba vinnem. A motorkezelés olyan kb mint a régi il2ben vagyis semmi. egyébiránt harcolászni szórakozni vele, nem olyan rossz. A legnagyobb baj vele az hogy rengeteg a gyökér. Szinte többször lőtt le saját mint ellenség, a shoulder shoot ismeretlen fogalom számukra, ahogy a kill steal is normális, és az is hogy 6 an lőnek egy gépet. Annyiban szimulátor full reálban, hogy csak kabinnézet van, a kontaktokat neked kell megtalálnod, meg nem jár alapból a motorod, hanem meg kell nyomni az i betüt... de pl navigálni akkor se kell, a térkép mutatja akor is hol vagy... Azonkívűl a térképek se nagyok, a célpontok mindig egy helyen szinte, amitől lehet pörgősnek is nevezni a játékot, meg daráldának is. -
Solt #65748 Vannak ott fazonok... Néha benézek a szórakozás kedvéért! :D Ha jól tudom, akkor a tupirozott il2 motor az alapja, de ettől még szimulátornak szerintem a legnagyobb jó indulattal sem nevezhető! :)) -
Mentem vele én is vagy két egész percet, de hátha van aki többet és lehet tényleg valami rejtett hűdefaszaszimulátor :D -
Ja, mert valami szerencsétlen farok veri magát a WoT topikban, hogy mekkora kurva nagy szimulátor, mert van neki full realisztikus beállítása, vagy mi a szar... -
Solt #65745 Úgy kezdted... A gyerekek! :D -
Gyerekek. Tolta, tolja itt valaki komolyabban a WT-t? (War Thunder)
-
Bocsi:) A mostani a sabaton amit kérdeztél az Brahms Magyar táncok 1,2,3,4 asszem -
[/IMG]