91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Sejthettem volna.
  • Her Laca
    Dolgoznak rajta:)
  • sakkay
    És hajlandó lennél megosztani esetleg?
  • Her Laca
    Én tudok.
  • sakkay
    Atag patch-ről nem tud valaki valamit?
  • lala42
    1944.06.06
  • artivizsla #65775
    Egy kis összesítő.

• VO101Tom
    Akik jelezték, hogy este jönnének AWC-Trursday küldire, azoknak kint a Briefing a puma fórumon.
  • Johann Wind
    Mi lett a 3-an kapaszkodók eredménye?:) Van a Spitek felett még egy gép, az is angol v. az már német?
  • Her Laca
    Köszönöm.
    Kipróbáltam és íme.
  • LV 426
    Video bitarányt közel maxra és akkor filmszerű a minőség, csak a konvertálási idő kicsit megugrik
  • Her Laca
    Na mire jöttek rá.

Bár én már régóta tisztában vagyok evvel,legalábbis amióta ezt nézem:)

Julien a KIRÁLY:)
  • Her Laca
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

Tud valaki tanácsot adni ,hogy itt miket kell állítgatni.
  • LeonSilver
    Anizó szűrés? Hogyne számítana! Nekem drájverben vagy ha lehet állítani a programban akkor ott, mindig 16x -os volt.
  • Her Laca
    Jut eszembe urak.
    Annyit küszködtem a radeonnal,hogy el is felejtettem mit és hogy állítsak be a gtx en.
    Aztán tegnap megcsináltam,és most már megint olyan sima a futás (és szebb is) mint régen.
    Anizot 16. (nem tudom ér e valamit) Az élsimítást a játékban off ra tettem a driverben engedélyeztem,és 4x est adtam meg. Hibátlan .
  • LeonSilver
    Ezt így az ember megnézni korán reggel, és egész nap vidám lesz :)

• acidrain
    Hárman kapaszkodnak:

Ez lett a végeredmény, 2X elbénáztam:

Sötét volt mint a tehénbe', a Nap már a horizontot súrolta.
  • acidrain
    "Vigyázáá-vigyázáá! Boríccsá-boríccsá!"

Behugyozok.:D

• Solt
    De ez igaz Lacára is... borííícsá le... hát nem sok kellett hozzá, hogy leboruljak a székből... :D Szívem megállt...
  • GálTomi
    Ügyes volt a srác és jól ránk ijesztett! De szerintem akkor sem volt gyerekszobája. Nem illik így megijeszteni az emberfiát.
  • Solt
    Maxon volt a fülesem... most egy kicsit feszült vagyok...
  • Her Laca
    No itten van. Ez is amolyan nyers dolog,majd beépítem a következőbe,már van jó pár ütős esemény a tarsolyban hozzá. Na meg isten zenék.
  • Her Laca
    Mindjárt jön egy jóóóó kis videó. Ezt Tomcsi csinálta harc közben ,a videót megnézve érthetővé is válik:)
    [IMG][/IMG]
  • zmok
  • Hecker007
    Toltam/néha még most is. Viszont egy szar az egész, elnézést a kifejezésért, a patchek össze vissza variálják az egész játékot. Szimulátornak meg soha nem volt nevezhető, a teljes realisztikus beállítások mellett is lehet egér+billentyű kombóval játszani csak bele kell jönni, a joyt nekem nem is sikerült normálisan beállítani benne. Sokáig nem mentek a gépek 5k fölé, az orosz felment 8k-ra is ha úgy tartotta kedve meg egy-két bombázó, de a többi az nem. A legélvezetesebb az a Historical Battle még az is árkád kategória, viszont nincs refly, jobb a dm, fm, ha elfogyott a lőszer vagy a benya akkor vissza kell menni a reptérre és értelmesebbek a játékosok is. Az Arcade rész meg egyre semmirevalóbb, helyben forduló gépek, sokszor lelőhetetlen Yak9T ami viszont ha mögéd kerül jobb ha mormolsz egy imát mert 1 lövéssel is képes leszedni bármilyen gépből.
    Annyira tönkrevágták hogy a klán amiben vagyok egy héten repül 1-2 kört és lépnek is ki, mindenki mással játszik inkább, kb 1 hónapja indítottam el utoljára, ha idegesíteni akarom magam akkor ott a WoT.
  • LeonSilver
    Egyelőre se gépem hozzá se semmim :(
    Tervben van a HW beszerzés, de ez még odébb van, sajnos. Pedig a videókat elnézve megszakad a szívem :)
  • Her Laca
    Bakker olyan aláfestő zenei gyűjteményre tettem szert ,hogy besza behu.
  • Her Laca
    Mert mé nem Clod ozik az úr?
    Ez csak jobb azé .
  • LeonSilver
    Így gondolom én is srácok. Egy repülős játék és kész. Ettől még lehet jó és élvezetes és sokaknak lehet a kedvence. De ahogyan a Wot sem tank szimulátor úgy a WT sem röpüllős szim.
  • VO101Tom
    Nekem is fent volt a gépemen egy napig, de ami egérrel és klaviatúrával is játszható, az nem szimulátor. Szép a grafikája egyébként, de a repmodell nagyon egyszerű, a sérülésmodell szintén, a térképek kicsik és az egész játék értelme, hogy fizess a jobb cuccokért (pontosan ugyanúgy, ahogy a WoT működik).
  • messerharcos
    De összességében, egy mmo repülős játéknak, a war thunder szerintem abszolút jó. A vetélytársa a world of warplanes neki, nem a clod. Ahhoz képest tébnyleg istenkirály.
  • messerharcos
    toltam, tier 4 ig a németet. Amíg nem futott el a clod, jobb híjján repültem. A fizikája az ami a legnagyobb bajom még vele, full reálban is nem igazán sikerült gépet dugóba vinnem. A motorkezelés olyan kb mint a régi il2ben vagyis semmi. egyébiránt harcolászni szórakozni vele, nem olyan rossz. A legnagyobb baj vele az hogy rengeteg a gyökér. Szinte többször lőtt le saját mint ellenség, a shoulder shoot ismeretlen fogalom számukra, ahogy a kill steal is normális, és az is hogy 6 an lőnek egy gépet. Annyiban szimulátor full reálban, hogy csak kabinnézet van, a kontaktokat neked kell megtalálnod, meg nem jár alapból a motorod, hanem meg kell nyomni az i betüt... de pl navigálni akkor se kell, a térkép mutatja akor is hol vagy... Azonkívűl a térképek se nagyok, a célpontok mindig egy helyen szinte, amitől lehet pörgősnek is nevezni a játékot, meg daráldának is.
  • Solt
    Vannak ott fazonok... Néha benézek a szórakozás kedvéért! :D Ha jól tudom, akkor a tupirozott il2 motor az alapja, de ettől még szimulátornak szerintem a legnagyobb jó indulattal sem nevezhető! :))
  • LeonSilver
    Mentem vele én is vagy két egész percet, de hátha van aki többet és lehet tényleg valami rejtett hűdefaszaszimulátor :D
  • LeonSilver
    Ja, mert valami szerencsétlen farok veri magát a WoT topikban, hogy mekkora kurva nagy szimulátor, mert van neki full realisztikus beállítása, vagy mi a szar...
  • Solt
    Úgy kezdted... A gyerekek! :D
  • LeonSilver
    Gyerekek. Tolta, tolja itt valaki komolyabban a WT-t? (War Thunder)
  • Her Laca
    Bocsi:) A mostani a sabaton amit kérdeztél az Brahms Magyar táncok 1,2,3,4 asszem
  • acidrain