91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mivel repültök?
  • lala42
    De igen van. Nem mindegy,hogy hányan ütnek, vagy hányat üthetsz. :-)
  • Her Laca
    Ja hogy LÁNY volt az első :XD Az nem gáz ,ti csak udvariasak voltatok:)

( Bakker egy csajszi aki 17 éves leköröz benneteket ,hát ez szánalom. )
    Ezt nem hagyhattam ki :) Ne vedd komolyra.
  • Szepy2884

Van egy nagyon aranyos ki leányzó a növendékek között és fiúkat hátrautasítva ma engedték el először. Nagyon kis lelkes. Még csak 17 éves és hétköznap is ki tud járni. Így nem csoda ha elhúzott.

Viszont volt kis cidri a részünkről, mert nagy volt rajta a nyomás és nem minden úgy ment ahogy az kéne, de ügyes volt és megoldotta és a gép is egyben maradt :D
  • Her Laca
    Persze . Igazad van. Vagyis nyugtatólag hatnak ezek a megállapítások az emberre:) Lévén ismerlek egy kicsit ,és tudom,hogy a versenyszellem az túlteng benned ,így majd még el is hiszem :) Már hogyne:)
  • Szepy2884
    Nem én voltam a szerencsés, csak úgy mondom :D
  • Her Laca
    Csak nem? :)
  • Szepy2884
    Rájöttem, nincs értelme a versengésnek, mert Nem az számít ki az, aki először megy el egyedüli repülésre, hanem az, hogy ki az, akit úgy engednek el, hogy "igen, vele nem lesz gond, jól fogja csinálni"
  • acidrain
    Fasza kis videó!
  • Her Laca
    Tegnap történt
  • Her Laca
    Lehet akkor a HD 7970 es és a HD 6970 es architekturája máshogy kezeli ezt mert mondom nekem nagyon élesen ott voltak a csíkok.
  • lala42
    Majd ha átkerülök a másik géphez keresek 50-es biosz képeket, valamint olyat is amin van csík. Ha a gyerkőc nem dobálta még ki. De a csíkok nem igazán zavaróak. Olyan magasságban és távolságban jelennek meg, aminek már a játék szempontjából nincs jelentősége. Ott már én sem látom a kontaktot. Viszont érdekes, hogy csak a víz fölött látszik. Tehát ha pl. franciaföldről nézek a Temze torkolata irányába, ahol már becsúszik a szárazföld is, akkor nem látszik. Csak K-Ny-i irányban tűnik fel.
    Ki tudhatja ezt, hogy miért? Senki. De gondolom sokan panaszkodtam már emiatt és ha nem sikerült kijavítani, az 2 dolgot jelenthet. 1./ nem megoldható. 2./ le vagyunk xarva :-)
  • lala42
    Meg jó az 50-el is. Mert mindkettőt kipróbáltam. Korábban raktam fel 50-es képeket is. Ott is ilyenek. Próbáltam több drivert is, és nem vettem észre külömbségeket. Ezért gondolom, hogy nem driver hibáról van szó. Talán ott lehet a gond, hogy az NV és az ATI másként képezi le a texturákat. Ebből adódhat a csíkos gond. Mint az NV-nél a Crisys valahanyadik részénél megjelenő képszétesés. Ott meg az ATI-nál nem hallottam ilyenről. ( lehet,hogy volt, csak nem hallottam). Én végül is mgvagyok elégedve minden gyermekbetegsége ellenére a játékkal is és a kártyával is.
  • Her Laca
    Csak azért nézek nagyokat,mert a 7970 en jóval láthatóbbak a szaggatott csíkok. Meg bűvészkednem kellett a microakadásokkal.
    De akkor ezek szerint a 6970 essel most azért jó ez.
  • lala42
    6950@70. BIOS kapcsolós. 70-es BIOSZ van rajta, ergo teljes 70-es értékü. Shaderek és stb kapcsán. De ilyen volt 50-es BIOSZ-al is.
  • Her Laca
    hétezres szériád van?
  • lala42
    A csíkok elmentek szabadságra :-) Igen Radeonom van. Ha kizummolom a képet, ill. repülés közben akkor időnként előjönnek. Szóval semmi pánik, nem lopták el őket :-)
    Összegezve, a csíkokon, (ill. csak 1 van) kívül semmi gondom. Sem fps-ben, sem láthatóságban. Amiket viszont olvastam a GF pl. Crisys-beli működéséről, ott sem rózsás a helyzet. Ergo valszeg nem driver gondok ezek, hanem a játékoknál kell keresni a gubancot. Gondolkodtam,hogy az éven megnézem a "sötét oldalt", de sajna most a keret erre az úri huncutságra nem futi. Másra kell a lé. De talán majd jövőre.
  • Lebowski
  • LV 426
    Üdv!
    Tudja valaki hogyan lehet feltelepíteni a CLOD ot (egy másik partícióra), úgy hogy már egyszer fent van.
    Nem találtam a mappákban sehol valami exe- t, ill a steam ben sem jötten rá hogyan kellene.
  • Her Laca
    Hol vannak a csíkok? Radeon van neked ugye?
  • lala42
    Így látom a kontaktokat.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • lala42
    Nos ilyen nálam a dover.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • VO101 tvr
    ???
  • zmok
    A gátakat (a tervek szerint)nem messze tőlünk fogják megnyitni... Budapest így száraz lábbal ússza meg a "mókát"...
  • VO101 tvr
    Ez Magyarország. És ez volt. Nyilván ilyen is lesz... Lenin élt, Lenin él és Lenin élni fog...
    Miért csodálkozunk? Az emberek ugyanazok maradtak...
  • Johann Wind
    Csatlakozom. Mi ez? Vmi mélytengeri ragadozó? Mi szigonyozza meg a halat? Pont akkor vált a kamera, amikor jön az a hal akármi. Sztem kamu.
  • sakkay
    Ez mi ez??????,
    Ez most komoly? Vagy valami átverés?!
    Nem hiszem el...
  • Her Laca
    Aki akarja megnézi. 1vs3 vagy 4 vagy a tököm tudja hány volt.
  • Zpogi
    Off

Erről mi a véleményetek?

A második videó a listában olyan, mintha számítógéppel készült volna.

Link
  • Her Laca
    Erről
    Ez jutott eszembe:)
  • Her Laca
    Nekem is szaraxik.
  • Lebowski
    Csak ln nem látom a videjjókat?
  • Her Laca
  • Her Laca
    Erről

EZ jutott eszembe:)
  • VO101 tvr
    Nagyon hangulatos és tanulságos kis anyag. Hogy nem szabad géppárt támadni.
  • Lacusch69
    Off: Sírjak vagy nevessék?
  • artivizsla #65784

• artivizsla #65783
  • acidrain
    A Spitek feletti gép 109-es, volt pár magyar a szektorban. Részemről a dolog vége az lett, hogy emelkedő ollókkal sikerült kiválnom a harcból, és a csatorna közepén vízre tettem a gépet motorhiba miatt, elfolyt a glikol.
    A három Spit "lelövődött", de nem általam.