91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #65941
  • zmok
    FW190....tutira....,vagy nem...., de az biztos!
  • acidrain
    Melyik az, ha szabad kérdeznem?
  • artivizsla #65938
    Én csak egy gépre várok, ha azt is megcsinálják, a lelkemet is nekik adom.:)
  • artivizsla #65937
  • zmok
    Nagyon ígéretes!

Át kellene csábítani a Daidalos Team-et...
  • VO101Tom
    P-40? Arról nem tudok semmit.
  • Lysandus
    Én P-40-et is szívesen lőnék! :-) Arról van hír, hogy haladnak?
  • sakkay
    Hoppá!
  • VO101Tom
    Biztos, hogy sokan fognak átmenni clod-osok közül, de amíg az 50vs50-es szerverre marad 100 ember, addig nem igazán izgat :)

ATAG_Buzzsaw (Team Fusion tag) írta 1-2 hónapja chaten, hogy repülhetőnek megcsinálják az összes 1940-es gépet (persze ez hosszú távú terv). Repülhető AI-k, plusz E-7, F mesza, Hurribomber, stb. Ezt a G kabint is megszerezték már:

• artivizsla #65931
    Nekem bejön a Lagg3 kabinja, inkább bízom benne, hogy sikerül nekik valami jót összehozni, mert úgysincs valami nagy választék ezen a téren.

Ha megfelelően "bőséges" lesz a választás a géppark és a térképek terén, akkor lesz ennek a játéknak is közönsége. Még azt is el tudom képzelni, hogy a Clod-tól csábít át usereket, akik megunják a csatornát és az Emilt, mert bár a grafika terén folyamatosan fejlődik a Clod, olyan színvonalú gépekkel már aligha fog, mint amik most találhatók benne.
  • Her Laca
    Mekkora zenére leltem.
  • sakkay
    Igen jó film. Fúúú van róla egy nagy sztorim..de sajnos nem írhatom le. Ha valakivel találkozom személyesen esetleg szóljatok rám és elnyomom.
  • sakkay
    Igen kérlek, egy ötöst beírtam. De egyenlőre csak ceruzával.
  • artivizsla #65927
    Nagy meleg ? Hol jártál vele, nemrég még fűteni kellett.
  • Willenbrock
    Nagyon szép kabinok.Én bízok benne,hogy nem lesz rossz a fizika sem és talán raknak bele valamilyen szintű motorkezelést is majd.Az,hogy offline scenario is lesz nem rossz dolog-főleg ha hiteles történelmi ,a clod-ból az egészen hiányzik.A multis térképek száma meg idővel nőni fog bizonyára.
  • Her Laca
    Ezt láttátok már?
  • Her Laca
    Aftomobílt szereltem:)
    Tajkoltam olyat.
    A klímám nagy melegbe pár perc után kikapcsolt ,majd jó pár perc után ismét be ,majd megint ki ,és ez így ment .Kissé zavró ugyi a nagy melegbe. Na felhívom a szervizt ,mondják ,hogy panel csere ,most mindegy mennyi is .
    Azért mielőtt vittem volna rátekintettem a neten ,hátha olvasok valami okosat.
    És LŐN!
    Na szétkaptam,(kormányt azért nem szedtem szét) és a javallott javítást megeszközöltem,kiegészítve egy HDD rack ventilátort Odaépítettem ami ha indítom a klímát működésbe lép és egy ablakon amit kivágtam fújja be a friss levegőt. Patent lett:)
  • Kurfürst
    Nekem bejövős! :)
  • VO101Tom
    A kabinnal szerintem nem lesz baj. Az a kabinbelső nézet kicsit csal, mert a BoS meszát csak a szerkesztőben mutatják, fények és egyéb szarok nélkül. Hogy objektívek legyünk (Sakkay, ugye jegyzed ezt is ), itt van pár kép, amiben vannak dinamikus fények, árnyékok mifene. Ez azért nem rossz.

Mesza kabin a 3DS Maxban, elég részletes a 3d modell is:

Itt meg két kép árnyékokkal (a kép beállítása is hatásvadász kissé, de ezzel együtt sokkal jobb mint a legelső mesza fotók)

Ez meg, amit a Lagg-hoz adtak, az éjszakai fények az is kifejezetten jól néz ki (nem rosszabb mint a clod).

De mint mondottuk, ez azért még kevés, a WT is szépen néz ki, azt' szimulátornak mégsem nevezném
  • VO101Tom
    Szóval szerinted én ezt félremagyarázom? Nos, akkor szerinted, ez mit jelent? Ha nem azt, hogy elsődlegesen offline játék lesz? (Dev update 15 by Loft)

2) Could you imagine an online game type like "capture the airfield" or something like that which will make it possible to overtake enemy airfields by destroying a certain percentage of its AA and ground objects to use it afterwards for your own team?

This or any other game mode you will be able to make without assistance. BoS will be created primarily as a game for a single player. We'll closely monitor everything and develop precisely those elements that will be most popular. But we don't plan anything complex for the multiplayer at launch.
  • sakkay
    Még nincs kész.(amúgy persze a kép nekem sem tetszik) Kicsit sem. Nekem pl a videón tetszik már, pedig az is hol van még a késztől.
  • sakkay
    Na igen. Pont erről beszélek. Ha kiragadtok egy-egy mondatot,(egy-egy témán belül) még a 2 vh. is a németek nyerik! Én is olvastam amit Tom írt. És tom, nem azt írták hanyagolva lesz az online, hanem azt hogy nem lesz úgy elhanyagolva (és félkész) az offline kampány. K*rva nagy különbség.
  • Her Laca
    Én már láttam messzer kabint belülről:)Élőben! Közelről:)
    De ez lényegtelen is. Csak nézd meg a műszereket.A BOS os nál nincs mélységérzetem. A többiről nem is beszélek.
  • Her Laca
    Drága barátom:)
    Tom az imént írta ,hogy ezek miket nyilatkoznak.
    Tom azért elég jól értesült szokott lenni,mondhatnám mérvadó egy fórumtárs:))
  • sakkay
    Halkan jegyzem meg ez az összehasonlítás akkor lesz egy kicsit is reális, ha egy messzert látunk repülni belsőnézetből...akkor lehet hasonlígatni. Akkor is csak módjával, ki tudja mi lesz a végén.
  • sakkay
    Egy nagy túrós lófaxt Laca! Ez szimulátor lesz. Amúgy kb. annyira vagytok objektívek mint az ATV.
  • Her Laca
    A BOS kabin (bár ez még biztos nem végleges) rosszabbul néz ki mint a CLOD kabinja. Aszondom. Vagy elfogult lennék? Vagy vak?
  • Her Laca
    Most már értek mindent.
    Valószínű,hogy ez a játék nem nekünk készül. Véééér Estvánék a célközönség amit ha üzletileg nézek még jó döntés is a részükről.
    De mint Besenyő Pesta bácsi mondotta " Engem ez nem érdekel":)
    Majd csak lesz egy fejlesztő csapat akik egy komoly szimet fognak csinálni ,van még 10-20 évem :) amíg játszogathatok addig talán lesz valami.:)
  • Vogel
    Bár nem győz meg. Il-2-t is full grafon először 2008-ban láttam, amikor TFT monitor miatt kénytelen voltam lemondani a 800*600-ről :)
  • Vogel
    Bocsánat, hogy nem vagyok naprakész a fórummal kapcsolatban.

Valóban látni némi vizuál élményt.
  • VO101Tom
    A legjobbat a mostani dev update-nál kérdezték, hogy lehetséges-e egy olyan pontozási rendszer, amiben különbséget tesznek aközt, hogy pl a G-2-est egy Jakkal vagy Lavocskinnal lövöd le? Erre válaszolták, hogy "persze, lehetséges" (hogy tényleg beteszik-e az más kérdés). Majd figyeld meg, ha a német gépek 0,25-ös szorzóval kapják a killt, mert milyen csíter az Mk108 :))
  • Her Laca
    Akkor ennél még a War Thunder is érdekfeszítőbb:)
    AI-k ra lövöldözni plecsniért:)) Eszem megáll:)

• artivizsla #65908
    Korábban már felraktam azt is, de ismétlés a tudás anyja :

• VO101Tom
    Hát, most tényleg nincs időm feltúrni a fórumot, de esküszöm ezt írták. A játék szimulációját, gépek kidolgozását ez nem érinti, azt viszont igen, hogy online mennyit fog tudni.
  • Her Laca
    Jelzem ha ez így lesz ,kár az egészről beszélgetni,és a szót szaporítani.
    2013 ban online másodlagos?
    Innen már érdektelen is számomra a dolog.Szóra sem érdemes a továbbiakban.
  • Her Laca
    Na most ezt komolyan mondod? Most szívatsz bakker:)
    Ofline kampányok? Ki a retket érdekel az ?:) Én a CLODban el sem indítottam egyet sem ahogy szerintem te sem.
  • VO101Tom
    Hozzáteszem, ezt vagy Jason vagy Loft a fórumon már mondta, hogy a ww2 gépek összetettsége egy újszerű, érdekes kihívás nekik, főleg a fizikai modelljüket összekalapálni, hogy a tesztek grafikonját hozzák is (hozzátették ez nem mindenhol sikerült még nekik, de dolgoznak rajta, és természetesen a végleges az istencsászár lesz).

Kicsit olyan, mint amikor il-2 FB-ben Olegék körbepisilték magukat, hogy mekkora istencsászár az FM, aztán mikor megcsinálták a PF-et, a gépek képtelenek voltak felszállni meg leszállni a repgéphordozóról :) Aztán hogy - hogy nem, jött a nagy FM váltás a PF-ben :))
  • Her Laca
    Én szoktam,és egyre többet. Online még nem ,de lassan asszem rákapok.Lehet vele meglepetést okozni,és egy kihívás.
  • Papa01 #65902
    Ok! :))
    De ez valójában baj? Hiszen a szimuláció az jó, csak az értékek nem teljesen pontosak... Tudom, h ez ellentmondás, de szerintem feloldható! :)