91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #66141 kb 2-3 hete takarítottam. Nem gáz, csak azért kímélem..egy ideig ez a kártya marad azt hiszem..
-
Ó, levett oldalú gépben nem kell annak sok idő, hogy a ventik televerjék porral. Főleg akkor gyanús, ha úgy kezd melegedni, hogy az addig nem volt jellemző. -
Nemrég vette tőlem:) Az patika tisztaságú volt:)))
-
90 fokig semmibajuk nem lesz,a ref cuccok ilyenkor 80+ körül mozognak,no meg asszem a venti is max 30% a DCII eseknek. Vagy 40? Ha zavar a hőfok akkor AB vel fel tudod tekerni a ventit 50-60 ra de szerintem hót fölösleges. -
Hűtőbordák nem porosak nagyon? Sűrített levegővel érdemes pár havonta kifújni az egész gépet (winyók közelébe ne menj azzal), az sokat segít a hűtésen. -
sakkay #66136 Le van, mondjuk a 70 fok extrém, csak tegnap volt. eddig a max 65 volt, az átlag meg terhelés alatt 60. Pl most 38. -
Ha teljesen eltűnik a gép, de úgy, hogy totál semmit nem látsz belőle, az nem normális. Létezik ilyen bug, nálam is volt, de elvileg erre van megoldás. Az egyik -ami nálam működött- hogy a modell részletességet a legmagasabbra állítottam. Medium beállításon 2 és 1 km között az ellenséges gép szó szerint eltűnt. Dogfight szerveren annyit láttam, hogy a lövés füstje és a nyomjelzők jönnek elő a semmiből :/ A másik megoldás, hogy a Meshshowlod értéket a conf iniben átírod 1-re. Ilyenkor ezt az egész lod váltásos dolgot egyszerűen kiveszi a játékból, és minden gépet, ami a közeledbe jön, azonnal a legrészletesebb lod-al rajzol ki. A gépet ez persze eléggé leterheli, főleg ha nagy tömegbe repülsz be.
Ja, egyébként fogalmam sincs mikor jön az új patch, szerintem ők sem tudják. Amikor kész lesz, akkor kiadják - ennyit mondanak ők is. -
Vedd le az oldallapját addig. Komolyan mondom. Nálam az 65 foknál sose volt melegebb ,mondjuk nekem egy irdatlan toronyban van a gép,plusz egy raklap venti fújja szívja mitököm:) -
lala42 #66133 Azza vigyázzatok, hogy a ház szellőzésénél, több levegő áramoljon ki, mint ami be megy. ( na ez jókimagyarfejezés :-) ) Nem tudom érthető -e Nálam a kifeléáramlást segítő venti több mint a beáramlást segítő. Ha fordítva van, akkor csak a melkeg levedő kering a házban. -
sakkay #66132 Hát nem nagy a ház, de legalább teli van. Öcsém nemsokára hazajön Angliából, majd valami buherunk. -
Mért lenne? De milyen házba van neked? Adjál neki valami szellőzést is ,elől fújja be hátul húzza ki. -
sakkay #66130 Ja én is megyek majd szerintem. 70 fok nem gáz egy gtx 580-nál? -
lala42 #66129 Én is minden évben csináltatok orvosit, de a korom miatt már olvasó kell :-(
Ne idegeskedj, nekem sem ment tegnap. E-1,3 rendszeresen kiköpte az olajat. Pedig sem túlpörketés, sem prop túlállítás, sem lövedék. Szóval nem ment. Ez egy ilyen nap volt.
De majd ma :-) -
sakkay #66128 Szemüveg nem kell, minden évben kötelező orvosit csinálnom.
Viszont tényleg nem hasonlít semmire , csak ahogyan hátranéztem és jött, egyből betojtam, hogy mi ez..nem nagyon azonosítgattam.
-
lala42 #66127 Visazont nem igen téveszthető össze más géppel. Elég jellegzetes. Főleg, hogy az angolok egyik gépéhez sem hasonlít. -
lala42 #66126 Pedig sokan repülnek vele. A németek sokszor csoportosan. Többször is kisártem őket, ha mentek hajókat dobni. -
lala42 #66125 Én cseréltem olvasószemüveget :-) -
sakkay #66124 Ha a me110 kérded semmi, csak majd beszartam amikor rám csapott(gondolom megnézett mi vagyok) és alig bírtam elhúzni, aztán amikor utána fordultam láttam me 110-es. Azt hittem valami angol izé'
nem is értettem , hogyan jön ilyen jól. Nem láttam még atagon me 110-et az a helyzet.
-
sakkay #66123 Ja ja E1 m.
Mi a gond?
Ha közelebb jön szarabbul látom, aztán egyszer csak ott van megint. Tudom ez ilyen volt mindig, de nem tudom megszokni. Főleg , hogy láttam megoldja az atag team. Kell.
-
lala42 #66122 Miért? Mi a gond? -
lala42 #66121 Igen csak nem emlékszem,hogy ki volt. Este kb 11 körül. Az E-1-es fajta misszióban -
sakkay #66120 Repült itt tegnap valaki me 110-el?
Tom nincsen hír , hogy mikor jön ki az új atag path? Főleg az kellene
amit a láthatóság terén elértek. Tegnap is majd agyvérzést kaptam, amikor egyszerűen eltűnta gép bizonyos távolságba és nem az ég van háttérnek. Tök jól látom, nem is manőverezik és eltűnik. Fa*omat az eredeti készítőkbe.
-
Mármint az il-2 compare? Az a játékban repülő gépek tulajdonságait mutatja, valamilyen módszerrel kiveszik a repülési modell adatait. Arra viszont figyelni kell, hogy milyen adatbázissal dolgozik, azokat külön lehet frissíteni (egyszerű másolással tudsz több példányt is telepíteni a gépre, és akkor egyik pl a hsfx a másik az alap patch adatait mutatja).
Itt van pl adatbázis a HSFX6, 4.10 patchhez
Itt meg a 4.11 patchez:
-
artivizsla #66118 Most már nyugodt vagyok, nem csak én káromkodok egyfolytában repülés közben. :) -
artivizsla #66117 Tom. A Compare táblázat adatai a játékból, korabeli tesztek eredményeiből, vagy készítők elvárásaiból származnak ? -
-
artivizsla #66115 Kávé mellé.
1.
2.
-
artivizsla #66114 Csendélet :
-
Lényegében a single player módot magyarázzák, hogy netkapcsolattal sokkal sokszínűbb, érdekesebb lesz, mert különböző tartalmakat, küldetéstípusokat tölt le a netről. Enélkül is futtatható az egyjátékos mód, de akkor pár dolgotól elesik a játékos (karrier mód csak online fog futni, de a quick mission pl offline is). A single player küldik sztoriját és küldetéstípusait fogják -elvileg- részletezni a következő dev update-ben.
A pvp multiplayer lehetőségekről (ami minket jobban érdekel ugye) még nem volt szó, és ez a szöveg sem arra vonatkozik. -
feca1229 #66112 Igen, Len Deighton: Vadászrepülők című könyvében úgy írják, hogy a végén marad a nyomjelző, más források pedig úgy, hogy a végén csak az egyik cső lő nyomjelzőt! Olvastam ezt is azt is, végül is bárkinek igaza lehet mert gondoom a pilóta dönti el, hogy hogyan tárazzák a fegyvereket, a lényeg az, hogy a pilóta számára egyértelmű legyen, hogy kezd fogyni a lőszer. A játékban viszont azt a lehetőséget választották, hogy a az egyik csőből tovább jön a nyomjelző, hogy jelzze a pilótának a lőszermennyiség végét. -
-
Majd jön a videó:) Én se voltam jobb állapotban:)) De győztünk:)
Spit térdre kényszerül.
Mint megállapítottuk ,nem gyors ez a G50 de legalább lassú.
Aztán csinálok egy nagyobb G50 es videót ,most töltöm a godfater zenéjét hozzá. Ez a Nino Rota a 40 es évekbvn írt olasz fílzenéket ,majd jóóól passzol hozzá. -
sakkay #66109 Ez tök jó kép!
-
GálTomi #66108 Laca én így láttam a dolgot kicsit rózsaszínben:
-
Lacusch69 #66107 Nincs mit. Előbb-utóbb rájöttél volna. -
Lacusch69 #66106 Én is így tudom (L.Deighton?), de szerintem taktikailag hátrányos.
Kergeti Helmutot George, egyszer csak jönnek a nyomjelzők, és Helmut fellélegezhet: George-nak alig van már lőszere, az is 7.7-es. -
Lysandus #66105 Én úgy tudom, hogy pont fordítva. Tehát a végére már csak nyomjelzőt raktak. De az elv ugyanaz. Az is lehet, hogy alkalmazták mind a kettőt felváltva... :-) -
feca1229 #66104 Elméletileg a valòdi gépeken az egyik csőbe kevesebb nyomjelzőt tettek és mikor a pilota làtta, hogy már csak az egyik oldalt lő nyomjelzőt akkor tudta, hogy nemsokára elfogy a lőszer. Nekem ugy rémlik a játékban is igy van. -
GálTomi #66103 Rendkívül fejlett audio visszajelzéses..Ha nem pufognak elfogyott.
Ma mentem egy igen szerencsés kört G.50-el. Egy felszállásból két spit esett le és még haza is értem ATAG-on.mindkettő elkezdett konstans fordulózni. Na mondom ezzel ez nekem is menni fog :)
-
Tudja valaki,hogy az angol gépeken hol a lőszerszámláló? Már ha van:))
Szégyen de fingom sincs.