91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    Na EZjó!
  • zmok
    Szia!
    Köszi a segítséget!Melyik hadszíntereket kedveled?
    Az én netem csak 10mb/sec, nem tudom, hogy menne-e a hostolás.
  • Lysandus
    Egyébként vasárnap este én kerülgettelek egy 109-sel, amikor G50-ben voltál. :-)

1/3_vszd_Tazar
    (lehet, hogy át kéne írni a nickem itt is?)
  • Lacusch69
    Na ezen behaltam... Csányi Sándor színész a melegházasságról:

"Abszolút támogatom. Van egy olyan kampány, hogy ha nagyon ki akarsz szúrni a melegekkel, támogasd a melegházasságot. Össze fognak házasodni, rohadtul fogják unni egymást. Azt hiszik, olyan jó dolog a házasság? Nem, legyen egyenlőség: szívják meg ők is, ne csak nekünk legyen rossz."
  • Frenky
    conf.ini ben a locale=hu
  • Frenky
    Hi! A CLoD- hez sajnos nekem is kevés a VGA kártyám :-( Az 1946_ot én is nagyon szeretem, csak kevés a játékos. Én benne lennék a közös repülésekben, valaki hostolhatna a Hyperlobby_n, (bár sok dedikált szerver is van)hogy jó legyen a ping is. Feltettem az új javítást is.
    Szép napot.
  • Lysandus
    Honnan rendelted?
  • Lacusch69
    Hát még kapni...
  • VO101 tvr
    Nekem jövő héten érkezik a trackIR :-)
  • Fürtös
    Az ajánlat még áll,de legközelebb csak augusztus közepén esek haza.
  • zmok
    Én nem bánnám, ha hétvégenként összeállnánk páran...
    (A CLoD- hez kevés a kártyám, meg az 1946 kicsit változatosabb.)

Hol kell átírni, hogy magyar nyelvű legyen? Már nem emlékszem, de azt tudom, hogy akkor nem működnek a kampányok.
  • Solt
    Úgysem rossz! :D
  • artivizsla #66249
    Most méé bántod? Urbánus legenda szerint mindig is ez ment az edzőtáborokba,céges kirándulásokon, az osztálykirándulásokon, meg a KISZ táborokban..., csak mondjuk nem szokta leírni a többség utána.
  • artivizsla #66248
    Még a végén a ZIL-esek között is össze lehet állni pár embernek. :)
  • Szepy2884
    igen... a tűzrókával már látom. Mit állítsak a gugli krómon?
  • Szepy2884
    Linkelgettek itt én meg nem látok semmit csak a fehér üres semmit. Miért van ez? Böngésző issue?
  • acidrain
    Kifestetném vele a fészert. Azután felrotálhatná a kertet, mert jön föl a folyondár, utána kapna két kockacukrot ha még mindig vigyorog, és battyohatna hazafelé. :)
  • Johann Wind
    Köszönöm az infót.:)
  • Solt
    Én INNEN vettem áfa nélkül. Írsz nekik, hogy áfa nélkül akarod, küldesz egy EU-s áfa számot ( korrektet ), utalod a pénzt, küldik a cuccost számlával, 1 év garanciával, áfa nélkül. A szállítás ha jól emlékszem olyan 12-15 ajró körül van.

@FeróFlex: Ne is mond... kezd ökölbe szorulni az arcom! :D
  • Vogel
    Nagyon köszönöm a virtuális Dongó század nevében is!
  • acidrain
    Kösz cimbora! :)
  • zmok
    Pont most töltöttem le, nekem tetszik.

@Pogi: Köszi a híreket!
  • artivizsla #66239
    Karácsony előtt ajánlotta fel valaki, hogy jön haza Angliából és tud onnan hozni vám nélkül TrackIR-t.
  • artivizsla #66238
    A 4.12 patch kinézete :

• Her Laca
    Nincs.:) Vagy veszel használtat ha árul éppen valaki.
  • Feró Flex
    Kezdek brenkó lenni mert azt a kevés időmet ami van játszani gépészkedéssel baszom el,most fagyok egyfolytában!Ennyi volt megyek vissza szépen az "Őreghez" és reppenek a döccenés nékül...
  • Hecker007
    TrackIR-t honnan érdemes venni? Van olyan hely ahonnan eljön vám meg minden plusz magyar lehúzás nélkül?
  • artivizsla #66234
    Ez tényleg nehéz szülés volt. :)
  • sakkay
    Ok. Lehet a meleg..
  • Solt
    Friss winfos van... :)
  • sakkay
    Gondolom minden atis cuccot leszedtél az utolsó szarig..vagy?
  • Solt
    Háááát... kezdem én is azt hinni, hogy ezeknek tényleg lelkük van! :D Bár én nem utálom az NV-t úgy mint te az Radeon-t! De lehet a Radeon állt bosszút... megsértődött! :D

Egyébként azért gondolom, hogy szoftveres nyűg, mert pseudo-n elég sokáig jó... full-n meg azonnal szar.
  • Her Laca
    Kérlek szépen téged ismerve bármi előfordulhat:)
    Lehet a te géped meg az Nv-t nem komázza.ahogy az enyém meg a radeont. Lassan biztos kezdek lenni ebben:))
  • Solt
    És tönkre ment 15 perc alatt amíg használaton kívül volt? Nem hiszem, de azt sem bánnám, ha igazad lenne... csak legyen meg a nyűg forrása.
  • Her Laca
    Az még attól lehet.
    Azért érdekes,mert ha szar a driver miatt akkor az szar folyamatosan. Hardveres dolognál én ezt jobban el tudom képzelni,hogy egyszer jó egyszer nem.Nekem a radeonnal amikor szar volt az szar volt folyamatosan. Csak a AB segített neki ugye az FPS fixálással valamelyest . Most az nincs is bekapcsolva nekem.
  • Solt
    Én is gondoltam erre, csak akkor folyamatosan szar lenne úgy mint a másik volt... ez meg egyszer jó, egyszer nem. Arról nem beszélve, hogy 7870 ki, akkor még működött, 780 be, és már nem működik... ez így eléggé szoftvergyanús...
  • Her Laca
    Gondolom adott neki túúúúúúúúúúúúúningot az isten barma :) Engem ez a veszély nem fenyeget:)
  • Her Laca
    Nekem eddig minden NV kártyám így volt beállítva és semmi nyűgöm nem volt velük,más programokban sem. Ez mán csak így marad:)
    Utóbbi időben hallasz tőlem bármi vakarózást?:) És remélem ez így is maradd ,hál istennek fórumok böngészése helyett repkedhetek,meg kisfilmeket készíthetek:)))

Nem lehet ,hogy megkotlott a TR ed? Nagy a meleg.
  • Solt
    Szúrnám... biztos lehetne tanulni tőle valamit! :D
  • Hecker007
    320-as driverrel csak óvatosan, volt akinek kinyírta a 680-as kariját, hogy miként azt ne kérdezd, egyszer fagyott a gép újra meg már nem indult.