91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Feró Flex #66261 Na EZjó! -
zmok #66260 Szia!
Köszi a segítséget!Melyik hadszíntereket kedveled?
Az én netem csak 10mb/sec, nem tudom, hogy menne-e a hostolás.
-
Lysandus #66259 Egyébként vasárnap este én kerülgettelek egy 109-sel, amikor G50-ben voltál. :-)
1/3_vszd_Tazar
(lehet, hogy át kéne írni a nickem itt is?) -
Lacusch69 #66258 Na ezen behaltam... Csányi Sándor színész a melegházasságról:
"Abszolút támogatom. Van egy olyan kampány, hogy ha nagyon ki akarsz szúrni a melegekkel, támogasd a melegházasságot. Össze fognak házasodni, rohadtul fogják unni egymást. Azt hiszik, olyan jó dolog a házasság? Nem, legyen egyenlőség: szívják meg ők is, ne csak nekünk legyen rossz." -
Frenky #66257 conf.ini ben a locale=hu -
Frenky #66256 Hi! A CLoD- hez sajnos nekem is kevés a VGA kártyám :-( Az 1946_ot én is nagyon szeretem, csak kevés a játékos. Én benne lennék a közös repülésekben, valaki hostolhatna a Hyperlobby_n, (bár sok dedikált szerver is van)hogy jó legyen a ping is. Feltettem az új javítást is.
Szép napot. -
Lysandus #66255 Honnan rendelted? -
Lacusch69 #66254 Hát még kapni...
-
VO101 tvr #66253 Nekem jövő héten érkezik a trackIR :-) -
Fürtös #66252 Az ajánlat még áll,de legközelebb csak augusztus közepén esek haza. -
zmok #66251 Én nem bánnám, ha hétvégenként összeállnánk páran... 
(A CLoD- hez kevés a kártyám, meg az 1946 kicsit változatosabb.)
Hol kell átírni, hogy magyar nyelvű legyen?
Már nem emlékszem, de azt tudom, hogy akkor nem működnek a kampányok.
-
Solt #66250 Úgysem rossz! :D -
artivizsla #66249 Most méé bántod? Urbánus legenda szerint mindig is ez ment az edzőtáborokba,céges kirándulásokon, az osztálykirándulásokon, meg a KISZ táborokban..., csak mondjuk nem szokta leírni a többség utána. -
artivizsla #66248 Még a végén a ZIL-esek között is össze lehet állni pár embernek. :) -
Szepy2884 #66247 igen... a tűzrókával már látom. Mit állítsak a gugli krómon? -
Szepy2884 #66246 Linkelgettek itt én meg nem látok semmit csak a fehér üres semmit. Miért van ez? Böngésző issue? -
Kifestetném vele a fészert. Azután felrotálhatná a kertet, mert jön föl a folyondár, utána kapna két kockacukrot ha még mindig vigyorog, és battyohatna hazafelé. :) -
Johann Wind #66244 Köszönöm az infót.:) -
Solt #66243 Én INNEN vettem áfa nélkül. Írsz nekik, hogy áfa nélkül akarod, küldesz egy EU-s áfa számot ( korrektet ), utalod a pénzt, küldik a cuccost számlával, 1 év garanciával, áfa nélkül. A szállítás ha jól emlékszem olyan 12-15 ajró körül van.
@FeróFlex: Ne is mond... kezd ökölbe szorulni az arcom! :D -
Nagyon köszönöm a virtuális Dongó század nevében is! -
Kösz cimbora! :) -
zmok #66240 Pont most töltöttem le, nekem tetszik. 
@Pogi: Köszi a híreket!
-
artivizsla #66239 Karácsony előtt ajánlotta fel valaki, hogy jön haza Angliából és tud onnan hozni vám nélkül TrackIR-t. -
artivizsla #66238 A 4.12 patch kinézete :
-
Nincs.:) Vagy veszel használtat ha árul éppen valaki.
-
Feró Flex #66236 Kezdek brenkó lenni mert azt a kevés időmet ami van játszani gépészkedéssel baszom el,most fagyok egyfolytában!Ennyi volt megyek vissza szépen az "Őreghez" és reppenek a döccenés nékül... -
TrackIR-t honnan érdemes venni? Van olyan hely ahonnan eljön vám meg minden plusz magyar lehúzás nélkül? -
artivizsla #66234 Ez tényleg nehéz szülés volt. :) -
sakkay #66233 Ok. Lehet a meleg..
-
Solt #66232 Friss winfos van... :) -
sakkay #66231 Gondolom minden atis cuccot leszedtél az utolsó szarig..vagy? -
Solt #66230 Háááát... kezdem én is azt hinni, hogy ezeknek tényleg lelkük van! :D Bár én nem utálom az NV-t úgy mint te az Radeon-t! De lehet a Radeon állt bosszút... megsértődött! :D
Egyébként azért gondolom, hogy szoftveres nyűg, mert pseudo-n elég sokáig jó... full-n meg azonnal szar. -
Kérlek szépen téged ismerve bármi előfordulhat:)
Lehet a te géped meg az Nv-t nem komázza.ahogy az enyém meg a radeont. Lassan biztos kezdek lenni ebben:)) -
Solt #66228 És tönkre ment 15 perc alatt amíg használaton kívül volt? Nem hiszem, de azt sem bánnám, ha igazad lenne... csak legyen meg a nyűg forrása. -
Az még attól lehet.
Azért érdekes,mert ha szar a driver miatt akkor az szar folyamatosan. Hardveres dolognál én ezt jobban el tudom képzelni,hogy egyszer jó egyszer nem.Nekem a radeonnal amikor szar volt az szar volt folyamatosan. Csak a AB segített neki ugye az FPS fixálással valamelyest . Most az nincs is bekapcsolva nekem. -
Solt #66226 Én is gondoltam erre, csak akkor folyamatosan szar lenne úgy mint a másik volt... ez meg egyszer jó, egyszer nem. Arról nem beszélve, hogy 7870 ki, akkor még működött, 780 be, és már nem működik... ez így eléggé szoftvergyanús... -
Gondolom adott neki túúúúúúúúúúúúúningot az isten barma :) Engem ez a veszély nem fenyeget:) -
Nekem eddig minden NV kártyám így volt beállítva és semmi nyűgöm nem volt velük,más programokban sem. Ez mán csak így marad:)
Utóbbi időben hallasz tőlem bármi vakarózást?:) És remélem ez így is maradd ,hál istennek fórumok böngészése helyett repkedhetek,meg kisfilmeket készíthetek:)))
Nem lehet ,hogy megkotlott a TR ed? Nagy a meleg. -
Solt #66223 Szúrnám... biztos lehetne tanulni tőle valamit! :D -
320-as driverrel csak óvatosan, volt akinek kinyírta a 680-as kariját, hogy miként azt ne kérdezd, egyszer fagyott a gép újra meg már nem indult.