91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #66381 Laca, szépen kérlek hogy ne rongáld már a mijki gyerek érzékeny csöp kis lelkét és ne is zavard meg az egészséges fejlődésében ilyen agyperzselően hallóideg károsító beteges ócska szocreál kommunista 2 tónusú ócska linkekkel 
Mijki fiam, te meg ne hallgas Laci bácsikádra. Posztolj nyugodtan repülős témákat kivéve ha nem az új skinjeidről vannak szó :D
Én hirtelen csak ennyit tudok a támához szólni:
Igaz, hogy csőves gépek és modern kor, de a zene is legalább elviselhetőbb
-
Ezt Toméknál leltem ,beszartam rajta:
-
Itt vagyok
-
Miki :) Ne szennyezd itt a környezetet ilyen nem tudom mikkel:)
Ez egy komoly totyik:) már ahogy
ilyen war thunder nem való ide.
Akkor már inkább ezerszer ez:))))
-
Szia!
Nincs benne ilyesmi. -
antiqueA #66376 Üdv! Azt hiszem abba is hagytam rendkívül rövid pályafutásom a War Thunderrel, ugyanis ez a mouse aimes idiótaság elrontja az egész játékot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a játékban van-e ilyen mouse aim-es gyerekeknek való irányítás? Remélem nincs, mert akkor kaphat egy esélyt :) -
Szép videó :)
-
Solyom2 #66374 [IMG] [/IMG]
Itt egy kép a hibáról. -
Solyom2 #66373 Helló!
Tudtok segíteni? A játékban az ékezetes és a speciális betűk helyén mindig valami cirill betűk jelennek meg.
A 4. 0. 8. 6. verziójú DGent és DBWt használok. -
artivizsla #66372
-
zmok #66371 http://www.mission4today.com/index.php?name=ForumsPro&file=viewtopic&t=12188 -
artivizsla #66370 Dobjál egy linket légyszi, mert nem találom. -
zmok #66369 Most nézegetem az M4T-n a Kurfurt's Hanger-ben a képeket, valami eszméletlen jók!
-
artivizsla #66368 Egyébként a külső nézetben már elég jól alakul a CFS 2 is.
Ugyanez IL2 1946 / DBW modban így néz ki :
-
Solt #66367 Nem az én bogaram... :)
A linket mentsd el valahova magadnak a könyvjelzők közé, aztán képként beilleszted. -
bettly #66366 Szia, lementettem a bogaradat, csak eppen nem tudom rabirni hogy maszkaljon,egy bug nevezetu fajl jott le,esetleg ha leirnad pontosabban,igazan koszonom,szep jo napot -
TS-en szivesen elmondom, leírva szerintem elég körülményes lenne. -
VO101 tvr #66364 Megjött a TrackIR 
A beállításaihoz viszont segítséget kérek. Ha vki egy rövid összefoglalót tudna írni, mit hogyan állítsak be ... de jó lenne
-
Ez a livestreaming mire jó? -
Ahoz képest nem olyan rossz szerintem, hogy alapból milyen. -
VO101 tvr #66361 Elég sovány számomra. -
Ennyit sikerült kihozni a cfs2 ből, Me-262 + felhő és talaj mod:
-
Cliffs over Dover LiveStreaming on ATAG server
·upps -
<object type="application/x-shockwave-flash" height="378" width="620" id="live_embed_player_flash" data="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=n3suten" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://de.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=de.twitch.tv&channel=n3suten&auto_play=true&start_volume=25" /></object><a href="http://de.twitch.tv/n3suten" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from n3suten on de.twitch.tv</a> -
artivizsla #66357 Kávé mellé.
Képek
-
VO101 tvr #66356 Ez csúnya: -
Bakker azt hittem megint muslinca van a képernyőn :D -
VO101 tvr #66354 Nem jó. Magneto M0 és vígan repülgetek vele. -
Én azt vettem észre hogy akkor ragad be a hang ha alaplapi hangkarival játszok, viszont ha a Xonar, vagy az Audigy van kiválasztva akkor azokon hibátlan. -
Én is benyaltam, mikor elsőnek találkoztam vele. :)
Ha nem akarod lementeni, akkor elég csak jobb klikk és kép címének másolása. Utána meg csak képként kell beillesztened. -
Solt #66351 Jobb klikk és mented a linket... :)
-
Hogy lehet ilyen rovart szerezni? -
Szepy2884 #66349 tudod kivel szórakozzá' ! 
elkezdtem hessegetni a monitoromat
-
Nekem volt, és szokott lenni. Csak a szerverről való ki- és visszalépés segít rajta. -
Sajnos ismert hiba (bakker, te mindent összeszedsz :( ), vagy a szerverről elég lelépni majd vissza, vagy a játékot kell újraindítani (nekem még nem volt ilyen bug, de olvastam róla), de sajnos a szerveren bent nem fog elmúlni akkor sem ha új gépet hozol. Újrainstallálni, javítani nem kell, nem is lehet.
Én pl azt vettem észre múltkor egy könnyített dogszerveren, hogy ha váltok a külső nézet meg a kabin nézet között, akkor kabinnézetbe visszaváltva egyszer hangosabb egyszer halkabb a motorhang (mintha minden 2. alkalommal beragadna a külső hang is).
Dogfightnál vettük észre azt is, hogy van, hogy kiugrás után, amíg a gép le nem ér, új gépet hozva is hallod a régi hangját.
Ezekkel nem igazán lehet mit kezdeni, szerencsére a két utóbbi a Warokon egyáltalán nem számít, a beakadó géppuska hang meg elég ritka. -
bucsher #66346 hú de várom hogy kivegyék ezt a bazári gyomorforgató kamerarángatás effektet :( -
GálTomi #66345 Ciao bambino! Gázkar előretolva,gyújtás kapcsolót le. Pár másodperc után leáll.
Viszont tegnap este volt egy érdekes hibám. Beragadt ha lehet így fogalmazni a géppuskák hangja. Folyamatosan kelepeltek nálam közel 20 percig míg hazaértem. Hiába ültem át másik gépe másik reptéren azokban is ugyan úgy elnyomott mindent a hangeffekt. Volt már valakinek ilyen jellegű problémája? -
Frenky #66344 Hello! TS ok, 4.12 ok, mikor megyünk, melyik szerver, milyen géppel? -
artivizsla #66343 Végül is a férjhez képest még mindig jobban jársz, hosszútávon.
Az egyik standup-os mesélte, hogy egyszer megkérdezték tőle,, hogy melyik volt élete legdrágább kávéja ?
- Az, amelyiket '74-ben a nyíregyházi főiskola büféjében ittam egy lánnyal, mivel ő lett később a feleségem... -
Szerintem Ángyán programja jó lett volna lehet, hogy tényleg csak az oligarcha érdekek sérelme miatt vetették el.