91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #66781 Rohadt net-5 részletben tudom megnézni ezt a k*rva 50 seces videót!
-
sakkay #66780 Az árnyékolás a Clodban is kiváló..ez itt meg alfa verzió még. -
sakkay #66779 Árnyékolás, és kabin.. nekem az effektek jobban tetszenek.. -
Most vettem észre (szakmai ártalom), amit linkeltél F-4 belső, abban a clod textúrái vannak benne. A Magneto kapcsoló és a vészeldobó karon még a karcolások, festék lepattogzások is pontosan ugyanott vannak :)
Na nem mintha ez bármilyen szinten gond lenne, csak feltűnt :) -
A CloD kabin szerintem is jobban néz ki.
Lehet hogy itt kicsitt kopottabb a cucc, de nekem eléggé mosottnak tűnik ez a textúra, mintha kicsi lenne a felbontása. A másik meg az árnyékok hiánya, lehet hogy csak ezen a képen nem látszanak úgy nem tudom, de a CloD kabinárnyékai nagyon el vannak találva.
De hiába puffogunk ezen sajnos kicsi közösség vagyunk a fejlesztőknek :(
Ők inkább egy tuningolt WarThundert csinálnak amit eladnak jó sok pízért.
Inkább maradok a bugos ED szimeknél meg ennél a közösség által foltozgatot CloDnál. Aztán lehet, hogy pár év múlva megközelíti a CloD szintet. Végülis a kávédarálós játék is majdhogynem szemétrevaló volt mikor kijött, legalábbis a mostani állapotához képest. -
Ne mondja nekem senki,hogy ez szebb mint a Clod BF kabinja. És ebben semmi elfogultság nincs a részemről. -
De ez a játékból van ,amit meg a Bos nál láttunk annak semmi köze a játékhoz. -
Én nem a földi egységekre céloztam. 5 K -n pont lexarom azok milyenek:) A kabin pl a messzának nekem nem tetszik. A Clodé szebb. Ez olyan mint az Il2 ben. De mint mondtam engem hidegen hagy ,ha félszimulátor lesz. Nekem a Rof se tetszik ,ha ez olyan lesz akkor ez se fog. -
Ja láttam:) Bocs de hetek óta be se kapcsoltam a gépet ,nem volt időm semmire. Na de ma feladtam a vackot. Nem tartozol semmivel. Hétfőn kedden megérkezik. -
Laca küldtem pm-et. :) -
lala42 #66771 Nos a BoS bemutató videója olyan, amilyen-nek lenni kell. Emlékezzetek erre:
Itt is inkább a külső nézet dominált. Anno ha megnézzük olyan tiszták voltak a gépek, ahogy a gyárból kikerültek.
A BoS-nál már látszik némi használat is. Hogy milyen lesz az irányítás? Az még egy külön téma. Nem igazán tudjuk, nem igazán látjuk. Én nem ásnám el ilyen hamar. Próbáljuk meg kivárni. -
Te szoktál ezzel játszani rendszeresen? Milyen most? Kb 1 éve néztük meg (újra) Lecsoval, de nagyon nem volt benne élet.
A clod vezethető tankjait már megcsinálta a TF, valamelyik patchban benne lesz (nem biztos, hogy a következőben). Gyalogosokat sosem terveztek, de légvédelmi ágyúkat és tankokat lehet majd vezetni. Kicsit más jellege lesz az online waroknak, ha a földi egységeket is valakik vezetik :) -
Fürtös #66769 WWII online
A grafika szar,a fizika jó (ők ezt mondják).
Viszont az a tudat,hogy bármikor eltalálsz valami akkor a vonal másik végén valaki káromkodik,na az priceless:D
Most van free trial,valaki próbálja ki milyen a repmoddel.
Na a CLOD is valami ilyen lett volna. -
Fürtös #66768 A Clod all surface szimulátornak készült,még ha nem is hangoztatták ezt.
Most komolyan azt hisszük,hogy van akkora közönsége a CLOD nak ami hosszú távon eltart egy fejlesztőgárdát?
Valami olyasmi volt a cél mint anno a WWII online (most Battleground Europa néven fut) Ami több mint tíz éve töretlenül sikeres és szépen termeli a pénzt.
Ha egy programba beleölsz éveket ,mert tényleg jót akarsz csinálni abból nem lehet megélni. Ebbe buktak bele ők is nem akarták ők ezt kiadni csak elfogyott a lóvé.
Az egyetlen müködőképes megoldás az amit a ROF vagy az ED csinál,megkapod az alap szoftwaret és szépen fizetsz mindenért,máshogy nem lehet eltartani a gárdát. -
sakkay #66767 Ha csak annyi lenne a baj, hogy a földi egységek nem néznek ki olyan jól mint a CLOD-ba, az nem lenne gond, mert meggyőződésem az egyik legnagyobb felesleges erőpocsékolás volt a Clod-gárda részéről a pl bicikli tökéletes kidolgozása stb..a gépek nem rosszabbak, a táj meg téli, tehát nagyon nem lehet összehasonlítani. Az effektek a kabinban a videón nekem! sokkal jobban tetszettek és vannak fák-amik vannak is! 
Ha viszont nem lesz megközelítőleg olyan gépkezelés mint a CLOD-ba ,cseszhetik. Amúgy a niknémen' vigyorogtam, ezt már régen is csinálták(engem nem zavarna ha csak ilyen gondok' lennének, ha valaki kretén és erre van pénze, tegye-vegye) a ROF-ban pl. tudtál venni színes sálat!- és különböző pisztolyt! amivel lődözhettél a kabinból....
Ok működött,de mindig kíváncsi voltam ki veszi meg és miéért. Engem pl soha nem lőtt le senki pisztollyal
. Ja, viszont egyszer fejbe lőttem magam a jelző-rakéta pisztollyal, de azt is túléltem. Mondjuk a Rof fizikai alapoknak örülnék,ha játszhatnék..de azért izgulok most. Ha viszont hamarosan indul a béta, nemsokára minden kiderül.
-
Lesz közönsége. Csak nem azok akik valóban szimulátorban gondolkodnak.
Engem hidegen hagy . Egy petákot sem vagyok hajlandó adni érte.
A képeket elnézve ez nem mutat előre lépést még látványban sem ,ha meg amint Tom írta ,egyszerű lesz a gépek kezelése,mint a faék (sanszos a dolog ,pláne ha az orosz gépek kezeléstechnikai hiányosságát nézzük) akkor köll a francnak.
Na de nem keltem a hangulatot:)
Eleve nem szimpatikus,hogy a prémiumért majd dupla árat kérnek ,mert van benne két gép,meg majd kapsz becenevet.
Becenév! Eszem megáll. Ez gyerekeknek való bakker. -
Azért még bízok benne,hogy hátha tűrhető kompromisszumot csinálnak az árkád és a vérprofi szimulátor között,bár egy új szimulátor esetében a kompromisszum eleve rosszat jelent.Az Il-2 mikor megjelent,akkori mércével mérve nem igazán volt benne semmi kompromisszum,ez volt a vonzereje. -
Leginkább a Wings of Prey-re fog ez hasonlítani én úgy látom. -
"Special Label: Buyers of the Premium Edition will get a special label inside the game interface next to their nickname which will stand out from the other players in multiplayer mode.You can turn it off or on as you wish."
Na ezen besírtam:)
Mert ettől jobb lesz a györök :XD
Mit meg nem tesznek az eladásokért. Szánalom.
A La 5 és a Fókáról már nem is akarok beszélni.
-
A képek alapján ez egy szar. Ha sokáig pofozgatják még akkor még fos is lehet belőle.
Ennyit tudok mondani. -
Ez nem ingame video, csak egy intró. Valszeg a játék modelljeit használták hozzá, de a "film" nem a játékban készült.
Itt vannak képek amiket a sajtónak szántak, ezek vannak a játékból:
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3814642/IL2_Battle_of_Stalingrad_scree#Post3814642 -
VO101 tvr #66760 Ezzel is vitatkoznék. A CloD-al szebb promo videót lehetne csinálni meggyőződésem. -
Lehet hogy fos lesz, de legalább jól néz ki. Legalábbis a videó alapján. -
Most olvasom a fórumon, Jason írja, hogy ne higgyünk a pletykáknak, akik arcade játéknak írják le a BoS-t, mert ez annyira harcore lesz, amennyire "ígérték" (hmm...mennyire is?), és kéri a beta tesztereket, hogy ugyanezt erősítsék majd meg ők is... nos, minden további komment nélkül, ez elég világos beszéd, hát akkor pár hónap múlva meglátjuk, mennyire lesz árkád vagy hárdkór a cucc :) -
Solt #66757 Nem, ennél a RoF jobb. :) -
VO101 tvr #66756 RoF 2? -
"Special Aircraft Set: Buyers of the Premium Edition will also get access to a couple more special aircraft (La-5 and FW-190 A-3) which cannot be obtained in the game, but can be purchased in our store after launch."
Kutyából nem lesz szalonna...
Nesu: Nem. -
ez volt már ?
-
Solt #66753 Ezt így ebben a formában nulla, kenjék a hajukra. -
sakkay #66752 Na igen..ez komoly érv. Ha így van(lesz) anyagilag(is)rábasznak. Az biztos. -
Vranac nem fejlesztő, csak egy Szerb faszi, akivel sokat repkedünk online. Semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy mást mondjon, mint ami az orosz fórumon téma. És mivel a fejlesztők is oroszok, kétlem, hogy ott mehetne a bullshit. De persze ettől még nem szentírás, de az gyanús, hogy pont ezekről sosincs szó az angol részen. -
sakkay #66750 Ez mondjuk akkora öngól lenne, hogy nem tudom elhinni...mondjuk köztudottan elfogult vagyok..
-
VO101 tvr #66749 Egy nagy szar lesz ez így, nem szimulátor. Ezt nekik
-
sakkay #66748 Ha olyan szintű lesz, hogy még a radiátort meg a légcsavart sem lehet állítani-még én sem veszem meg!
Remélem nem lesz ilyen a kiadáskor.
-
Nem lesz vegyes, mert nem lesz kikapcsolható.
Vranac szó szerint ezt írta:
"I think FM will be good but all the planes will have same commands, not historical ones (all wil have autopilot even fighters) automatic assistents (auto rad, auto pitch...) will not be possible to control in the server settings."
"Azt gondolom a repülési modell jó lesz, de minden gépnek azonos irányítása lesz, nem történelmi (mindegyiknek lesz robotpilótája, a vadászoknak is), az automatikus segítségek (auto radiátor, autó légcsavarállásszög állítás) nem állíthatók a szerver beállításoknál." -
Szóval picit komolyabb lesz mint a WarThunder, de kb a régi il2 szintet se közelíti meg... hát ez így nem ér 10 dollárt se az ingyenes WarThunder mellett. Full real módban az is egész jó és ott legalább van gép bőven.
-
GPx8 #66745 ROF-ban is lehet automatára kapcsolni a radiátort, de attól még működtethető kézzel is. Ha online-ban vegyes lesz az "arcade" és a "real" módben történő repülés egy hoston belül, az akkor gáz. -
Viszont jönnek a rossz hírek is. Bemásolom ide is, amit puma fórumon beszéltünk erről:
Most írta Vranac a SOWC fórumon (téma lett ott is ez az előrendelés), hogy az il-2 orosz fórumán jóval több infó van a játék leendő tudásáról (miért nem lepődök meg ezen?). A repülési modell és a sérülési modell szerinte jó és pontos lesz, ROF szintű (nem fog egyben leesni a szárny, hanem tényleg sérülni fog pl), viszont a gépek kezelése nagyon leegyszerűsített, "nem történelmi" lesz. Mondott pár példát: minden gépet ugyanazokkal a kontroll beállítással lehet vezetni, minden gépnek lesz például robotpilótája, még a vadászoknak is, függetlenül attól, hogy anno volt-e vagy sem. Sok rendszer lesz automatizált, pl a radiátor, vagy a légcsavar állásszög állítás, és ez szerver szinten sem lesz állítható.
Magyarán árkád irányítás, jó fizikával (de ezek után arra meg azt mondom, hiszem ha látom. FM grafikonoka különösen kíváncsi lennék)... -
Ja ja, terjednek a hírek elég gyorsan :) -
Oké, ez most esett le! :D Bocsi!