91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az biztos,mikor a Gripen vagy a Szu-27 alacsonyan áthúz nagy sebességgel,azt a gyomrában is érzi a néző :) -
Igen. -
Mondjuk pofátlanság is lenne teljesárut kérni tőlük. A hangokat, rezgéseket úgyis érezni fogják. Jobban, mint egy egészséges.
Szerintetek festőművészeti kiállításra is kapnak engedményt? -
"vagy gyengénlátó"
Elég kemény alapból nekik az élet, ennyi, az hogy olcsóbban mennek be, nem hiszem hogy bárkinek is problémát jelent.
A másik meg, amiatt mert valaki vak, akkor egész életében üljön a 4 fal között? -
Biztos csak fülelni megy... :$ -
GPx8 #66856 Most nem akarok ezen viccelődni, de WTF???
Repülőnap2013 honlapjáról:
"Ebben a kategóriában kedvezményes jegyre jogosult
- az a vak vagy gyengénlátó személy, aki vakok személyi járadékában részesül, az erről szóló igazolás alapján, vagy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének arcképes igazolványával rendelkezik;
" -
Gyerekek, nagyon nagy kicseszés lesz az autósokkal, családokkal! Ugyanis csak az a 3db parkoló zóna lesz amik ki vannak jelölve a honlapon! Ez innen Cegléd felől 7-8 kilométerre van a bejárattól. Ide majd buszok szállitják azt a pár tizen-hiszon-ötvenezer embert, gyereket, csomagot! Szerintetek miért nem volt jó az eddig jól működő gyakorlat, hogy a reptér végén a réten parkolhattunk? Talán két pacsirta fészkel, vagy ráesik a repülő az autókra? :S És majd hazafelé mit kezdenek az egyszerre kiáramló tömeggel? Vagy ha valaki előbb el akar menni majd megvár még 40 embert hogy tele legyen a busz??? Gratula a szervezőknek! Csodálatos szervezés... :( -
Sidewinder #66854 Megérkeztek a Lovagok Kecskemétre :) Csináltak egy "laza" gyakorlást,közel fél órán át,majd pedig mindegyik Szu-27-es szépen leszállt a kecskeméti repülőtéren. -
55manfred #66853 Hahó ! Megjött a 4.12.1 javítás. 
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=40532 -
Sajnos a bot és a kormányok nem animáltak,de biztos meg lehet azt is csinálni,mert vannak olyan gépek ahol animáltak a kezelőszervek.Ezt a modellt egy FS9/FSX migből konvertálták a cfs2-höz. -
Szepy2884 #66851 mi ez a borzalom? Jól látom, a bot koppig kitérítve balra, a golyó középen és a gép meg nyíl egyenesen repül?
-
Boldog szülinapot! -
Így már azért nem fos a CFS2 korea,új domborzatot adtam hozzá:
-
Johann Wind #66848 Boldog születésed napját!:)
-
Egy évig mindenkinek az eredetit linkeltem Facebookon. Most ezt :P -
messerharcos #66846 Boldogat 
-
Tévedsz.
Én Alma Fan vagyok pl.:)
-
Szepy2884 #66844 Szerintem nem tévedek, ha nem csak Tom, hanem a többiek nevében is azt mondom, hogy szerencséd, hogy nem az eredetit linkelted be 
De ez még paródiában is szőrnyű
-
Feró Flex #66843 Tigris Replika Tankvezetés a Dunántúlon -
-
sakkay #66841 Nvidia. -
Boldog születésnapot Tom!
-
Szepy2884 #66839 Boldogat Tom!
-
A tököd érjen a tokádig Tom, Boldog születésnapot.
Közben frissültek a videók Sanyónál,itt van egy:
-
Boldog születésnapot Tom! 

-
artivizsla #66836 Focke Wulfs Today
Type of Aircraft Contry Additional Information
Fw 190A-5 England Going 2 USA JG54.
Fw 190A-3 USA Yellow 9 Texas Air Museum, Texas, reg as N6152P.
Fw 190F-8 England ? 10/JG51 With private collector in UK
Fw 190A-8 USA Texas Air Museum, Texas, reg as N4247L
Fw 190A-8 USA 12.JG5 Texas Air Museum, Texa
Fw 190A-6/R6 South Africa III./NJG11 South African National Museum
Fw 190A-6 USA Private owner, Texas
Fw 190F-8/U1 England RAFM Hendon
Fw 190D-9 USA JG26 USAFM Dayton
Fw 190A-8 USA Texas Air Museum, Texas
Fw 190A-3 Norway Norwegian Air Force Museum
Fw 190A-8 USA 12.JG5 Texas Air Museum, Texas N90FW
Fw 190A-8/R6 England II KG/200 IWM, London
Fw 190D-13 USA Champlin Fighter Museum, Arizona
Fw 190F-8 Yugoslavia Fw 190F-8 930838 Yugoslavia S 43 Yugoslav Aeronautical museum Belgrade, Stored dismantled, but reported in good condition
Fw 190F-8 USA Texas Air Museum, Texas, reg as N91FW
Fw 190A-7 conv to Fw 190F-8/R1 USA NASM, Paul Garber Collection, displayed as 931884 White 7
Fw 190D-9/R11 Germany JG26 Luftwaffe museum, Recovered from lake Schwerin
Fw 190A New Zeeland Under restoration with Shvetsov ASh-82 engine. For the Museum at Wanaka
Fw 190A-5 New Zeeland. To be restored with Shvetsov ASh-82 Engine by Flying A Services.
Fw 190A-3 England Owned by OFMC, Duxford.
Fw 190 Russia Reported to be at amuseum in Russia -
Vagyis ez találóbb:)
-
Nálam már tart. 
-
lala42 #66833 Esti buli lesz?
Mikor kezdődik?
-
Solt #66832 Így legyen! :) -
Solt #66831 Hiába nő a nyers teljesítmény, ha ezt a szoftverek nem követik le. :) Jó példa erre az új konzol... Gyengébb a hardver, de jobb a felépítése, és sokkal jobb a szoftver környezet, ergo ott tartunk, hogy nem csak szebbek lesznek a játékok rá, hanem fizikában is jobbak lesznek.
Egyébként, ha megoldanák azt, hogy a dobozok kezeljék a PC-s kiegészítőket, akkor a szimulátoros csapatoknak reális alternatívát jelenthetne, ha konzolra állna át a szimes társadalom. Az egyszerűbb fejlesztés miatt sok erőforrást spórolhatnának meg... -
GPx8 #66830 Haha. Majd ha annyi hardcore repülőszimulátort adnak el, mint PC-t, akkor az is úgy fog fejlődni...
-
GPx8 #66829 A RoF is sokat fejlődött az első kiadás óta, sőt még most is jön hozzá új patch. Elképzelhető, hogy a BoS is így fog fejlődni. Szerintem, kezelésben többet fog tudni, mint a RoF.
(Ha nem, akkor elég lett volna csak azt kiadni új modellekkel...)
-
sakkay #66828 Nem vagyok én egy ki*aszott tudós
, oldják meg. Ha jól számolom az elmúlt 5 évben vagy 3* lett a pc számítógépek teljesítménye..nem igazán látom a fejlődést már ami a szimulátorok tudását illeti.Bezzeg a gépek tudására(kevés) mindig hivatkoznak, ha valami kérés van. A Rof 4 éves..ergo matek szerint
3* annyi mindent kellene tudni az új motornak emberi számítás szerint...
Amit írtam leginkább poén, de nyomokban a véleményemet tartalmazza. -
Solt #66827 A DCS alapja egy raklap szar már sajnos. Annyira toldozott-foltozott az egész, hogy nem bírnak már úgy kiadni egy javítást, hogy azzal legalább annyi dolgot el ne rontsanak, mint amennyit javítottak...
Szinte az összes szimnek az a baja, hogy a motorok alapjai már régiek, és egy új írása helyett, a régit tákolják... Nyilván egy új motorra nincs pénz, a rajongók így is megveszik, maximum morognak, és ezzel a kör be is zárult...
Tudom, hogy sokan nem szeretik a RoF-t, de a piacon lévő szimek közül az a legkiegyensúlyozottabb a teljesítmény, tudás, látvány, használhatóság, terén. Kevesebbet tud mint a többi, de azt stabilan, jól skálázva, stb...
Na most ez a kevesebb "tudás" egy I. VH-s korszakban még nem tűnik fel, mivel a technikai nem igényli azt a pluszt... Viszont, ha a BoS ebben nem fog igazodni a fejlettebb technikához, akkor az szimulátoros szemmel visszalépés lesz, ami azt jelenti, hogy kiesik egy fejlesztő csapat az érdeklődési körömből... :)
Ha nem lesz klikkelhető kabin, azt még fel tudom dolgozni valahogy, de ha a gépek kezelése tényleg csak ilyen régi IL2 szinten lesz, akkor bármennyire is tisztelem a munkájukat, én nem fogok pénzt adni érte! -
GPx8 #66826 Vitorlázó gépeket "használok" benne, azok elég jók.
Ez meg itt egy freetrack próbálkozásom az elsők közül:
Link -
Meszán több műszer nem működik még, szívótérnyomás, vagy az elfordulásjelző-golyó sem pl. -
Az első videón 2:45-nél mondja a madár, hogy működnek a műszerek. :)
Olyan vitorlában van az állásszög, amilyet még nem láttam.
Üzemanyagnyomás nulla környékén. :D -
Hú, én azt próbálgattam mikor kijött, nekem nagyon nem tetszett, olyan érzésem volt benne, mintha egy kis RC gépben ülnék. Azóta azt kalapálták már? Érdemes megnézni? -
GPx8 #66822 Pontosan ezt akartam írni, hogy kompromisszumokat kell kötni, mert nem futna semmin egy ilyen szimuláció. Persze a számítógépek fejlődnek folyamatosan, de pl. a DCS is baromi lassú tud lenni, mert csak 2 magos proceszorokat tud kezelni. Hiába van már jobb PC, nem lett lényegesen gyorsabb a cucc.