91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Azt értsd meg,hogy pont leszarják a hard szimeseket. Üzleti szempontokat tesznek előtérbe. Az, hogy egy két száz játékos nem fog foglalkozni vele ,jóval kisebb baj nekik, bőven kompenzálja szerintük a többi vevő majd ezt a kiesést.
    Persze a játék jövője közel sem biztos,hogy ezzel garantált lesz szerintem.
  • VO101Tom
    Nincs semmilyen lobby, a TF zárt topikban nem is téma a BoS.
  • sakkay
    jaj de nagyon sajnálnám. És mond, a belső topikban az "igazi szimulátoros lobbi" nem dominál semmilyen szinten!?
  • Her Laca
    Érdekesség képen persze ,hogy érdekel. Bár én a kezdetek óta úgy látom,hogy nem az én játékom lesz sajna. Én lennék a legboldogabb ha nem lenne igazam,de asszem erre kevés az esély:)
    Amúgy titkos dolgok vannak ottan a zárt topikban?:))
  • VO101Tom
    Szerda óta TF tag vagyok, hozzáférésem van a zárt topikokhoz, hát érdekes dolgok jönnek. Nem fog neked hiányozni a BoS :) Ha érdekel, TS-en mondok majd pár dolgot, ha látsz fent, akkor gyere át.
  • Her Laca
    pl így kéne indítani
  • VO101 tvr
    Ha rendesen korhűen lemodelleznék az orosz gépeket, akkora fos lenne a többségük, hogy a népek nem szeretnének repülni, játszani vele. Frankón célt repülnének a népmet gépeknek, mint anno. Innentől kezdve eladhatatlan lenne a játék. Szóval 'keep balanced'
  • Willenbrock
    Köszi a fordítást egyébként!
  • Sanyo
    Egyébként mindig ott van a forrásban az eredeti, ha esetleg félreértettem valamit, nyugodtan javítsatok ki.
  • Sanyo
    Nyilván, de ezeket emelte ki LOFT. :)
  • Willenbrock
    Belenéztem a war thunderba,elég árkád így elsőre.Beállítottam mindent,de az sem lett jó amúgy,aztán berakott egy trainingbe,ahol sem gép,sem fülke nem látszott,csak középen egy célkereszt meg valami kis nyíl...a mozgás totál nélkülözött minden fizikát.Talán a training csak full arcade módban megy?Na mindegy OFF vége.
    BOS-cikkhez: Tetszik az a mondat,hogy az LaGG ívelője gyorsabban mozog mint Bf 109-é :) Ez vajon kit érdekel? Az LaGG-n még orrsegédszárny sincs,meg egy csomó minden hiányzik belőle,remélem akkor azokat is lemodellezik,nem csak az ívelő nyitási sebességét.
  • Sanyo
    Látod.
  • lala42
    Így ebben a formában kell ez a népnek?
  • Lacusch69
    A grafikus öszvérének tűnik.
    A teknő hidegháborús T-széria (max T62-ig), a torony talán T72 ERA kiegészítéssel (mintha valami német világháborús "Saukopf"-szerűség is lenne rajta), a löveg ismeretlen, leginkább a T55 D10T-jére emlékeztet.
  • Willenbrock
    Valami ruszki tankra tettek balkánkeresztet,olyan mint egy T-72? Mi a fene ez?
  • Sanyo
    Battle of Stalingrad hírek és gépigény
  • Nesuten
    Sven Hassel :Lánctalpak németül

• artivizsla #66964
    Megjelent.

• Hecker007
    Neeem a World of Warplanes a World of Tanks fejlesztői kezdték fejleszteni, csinálják most is, viszont a War Thundernek a nyomába se ér, mondjuk hogy is érhetne. A Wargamingnek köze sincs a repülőkhöz a War Thunder csapata meg ugye a már megcsinálta a Wings of Pray-t.
    Most a WarThunder csapat is belevágott a tankokba ami lehet hogy szép lesz, de gyanítom nem lesz olyan mint a WoT.
  • Willenbrock
    Úgy tudom csak a neve,World of Warplanes néven kezdték fejleszteni,és War Thunder lett a címe a végére.
  • Willenbrock
    Na akkor ki fogom próbálni,mert grafikában nagyon szép.
  • artivizsla #66960
    Mi a különbség a War Thunder és a World of Warplanes között ?
  • Glo
    Van több féle mód, az árkád vérpistitől a Full Real csatáig (itt már kell rendesen trimmelni, csak pilótafülke van, ilyesmi). Mondjuk szerintem a WoP-ot is übereli, ráadásul ingyenes, szóval sztem egy patront megér. Én csípem :)
  • VO101Tom
    Ma esti vagy a vasránapi repülésre aki akar jönni, írjon a puma fórumba plíz. Kb. létszámot tudnom kellene...
  • Hecker007
    Az il2 és a WoP között van kb.
  • Willenbrock
    A War Thunder realistic beálításokkal nevezhető szoft szimulátornak,vagy nagyon árkád? Pl van olyan mint az eredeti Il-2,vagy Wings of Prey?
  • Lacusch69
    Köszi szépen, a Vista-gameport problémát már sikerült megoldanom korábban is, csak az FFB nem működik.
    Este átnézem a linket, hátha lesz megoldás az erővisszacsatira is, bár így elsőre olyasminek tűnik, amit én is csináltam.
  • lala42
    ezt nézd meg

Egy ilyet találtam. Egy próbát megér. Igaz nem tudok annyira enghlisül, de valami olyat vettem ki, hogy megy win7-en is.
  • Lacusch69
    Mennie kellene, mert az előző XP-n ment.
    Igaz, azt DVD-ről telepítettem (ha jól rémlik), de szerintem nem kellene eltérésnek lennie.
    Természetesen fogalmam sincs, hol van a gyári lemeze...
    Egyébként Microsoft Sidewinder FFB joyom van, game portos.
  • Szepy2884
  • GPx8
    Engem is idegesített.
    Tipikus kocsmai és/vagy vőfély humor.
  • PhantomAss
    fantasztikus?
    én utáltam az idióta ordibálását, legszivesebben lekevertem volna neki egy akkorát hogy kieseik a toronyból. Nekem rohadtul nem volt vicces, persze izlések és pofonok...addigra kicsit már elfáradtam
  • DonZorro
    Srácok, valakinek megvan Nádas Tomi repülése HD-ben??? Akkor dobjon már egy linket lécci! :D Lemaradtam a felvételéről... :( Ez a "Zsenya" fantasztikus volt a repülés mellé!!! :D
  • lala42
    Milyen joy-od van?
  • lala42
    Most néztem a boritóját, ott írja az XP-SP3-at, de szerintem nem fog rajta menni.
  • lala42
    Véleményem szerint. De lehet, hogy valami uninstallnál fent maradt. Dokumentumok mappát és a rendszerleíró adatbázist is nézd át és onnan is töröld kézzel a bejegyzéseket.
  • VO101Tom
    Igen, XP-n nem fog menni. A 32 bites rendszerekben a RAM is kevés lenne.
  • lala42
    Nem XP kompatibilis.
  • Lacusch69
    Na most segítsen valaki...

Kínlódok ezzel a xxxxx-ral (CloD), win XP SP3-on szeretném futtatni.

Indítás után (single mission vagy training, mindegy) 95%-nál Launcher exe hibával kidob.

Próbáltam a "redist" mappa tartalmát újratelepíteni, ebből kettőt hibajelzéssel leállít. (GDF installer ill. VC redist X86)
    A GDF-et külső forrásból (remélem sikeresen) telepítettem (v 2.8), a VCredistre azt mondja, van újabb a gépemen
    Amikor indul a Steam, akkor első telepítést ír ki a VC redistre.

Igen, többször is uninstalláltam, és töröltem a steamappsból is a maradékot.

Mi a búbánatos bal herémet csináljak vele, már kitéptem volna az összes hajamat (ha meg tudnám fogni...)

U.i. Az XP a FFB-s joyom miatt kell, Vistán fut rendesen.
  • Vogel
    Ezen az egyen még csináltam téli-nyári átállást, de minek... :(