91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Már akkor is amerika szegényei köréből toboroztak leginkább.Amúgy nem sajnálom őket,mert ők nyírták ki a legtöbb ártatlan civil nőt és gyereket,aztán emiatt lett belőlük valaki otthon.
  • artivizsla #67140
    Szerintem is jó könyv, nagyon hitelesen adja vissza a bombázó személyzet által átélt helyzetet. Az biztos, nagyon vagányok voltak a jelentkezés idején, de ott fent egyik sem maradt ateista. Még annyit, a kiképzés alatt iszonyú mennyiség személyzet és gép pusztult el, hiszen 18-22 éves fiúk ültek a "volán" mögé, akik még autót és motort sem vezettek életükben.
  • Szepy2884
    Megvettem boltból. Tényleg nagyon jó könyv. Ajánlom én is.
  • Szepy2884
    Ezért jó a páviánnak. Neki nem kell tartania a NAV-tól, hiszen neki is, az asszonynak is, meg a gyereknek is kivan a segge
  • lala42
    Fut a csiga az erdőben. Kérdezi a medve, mi a baj?
    Jaj! Jön a NAV vagyonvizsgálatra. Nekem házam, az asszonynak háza a gyerekeknek is.
    A medve is elkezd szaladni. Neme bunda, az asszonynak is, a gyerekeknek is.
    Kérdezi a gólya, hogy mi a baj? Hova szaladnak?
    Jön a NAV vagyonvizsgálatra.
    Mondja a gólya, nekem sem házam, sem bundám én nem félek.
    A nyuszi megjegyzi, hogy "na-na"! Fél én itthon, fél év külföldön. Miből-miből?
  • lala42
    Ezt tudja meg a NAV.:-) Csórónak burzsujproci. LOL
  • Her Laca
    Ez így ebben a formában nem igaz:)
    Pl én mint templom egere létezem még sincs amd-m ugyi:)
  • sakkay
    Melyik állam a kettő közül a birodalom.
  • acidrain
    A csórók AMD-t vesznek a burzsujok meg Intel-t. Ennyi.:)))

• artivizsla #67132
  • artivizsla #67131
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [img] http://kepkezelo.com/images/zmsk2hru1d93v66mtykf.jpg[/img]
  • artivizsla #67130
    Sokatmondó kép a mai világról.

• VO101 tvr
    Én arra gondoltam, amit Tom írt korábban: " ... a TF további tervei (a mostani utáni peccsben) Málta és Észak-Afrika modellezése (Tobruk 1:1-ben lesz megépítve pl), valamint vezethetővé teszik a Beaufighter, Wellington, CR42 és Gladiator típusokat, ezekhez kabint építenek. Lesznek új gépek is, E-7 mesza, F mesza, korai G mesza, Mc 200, Mc 202, Fw 190 A (!). A másik oldalon Spit IIb és Spit V valamint P-40 (afrikai harcokhoz). És ezeken kívül rengeteg egyéb objektum, repterek feljavítása, satöbbi ... "
  • Feró Flex
    Parancsolj:Coming Soon: Battle for Malta for Cliffs of Dover
  • artivizsla #67127
    +1 a Clod-nak, ha a két fő hibáját orvosolja. Több helyszín és több gép. Az alapok adottak és már bizonyított is. Tényleg nem kéne ekézni a TF-et, főleg, hogy ingyé dolgoznak.
  • Solt
    Igen, túl jószívűek vagyunk! :D
  • sakkay
    Olcsón megúsztam..már ami a fórumot illeti. De míg-meg amennyiért-eladom, aztán hozzárakok és megveszem, na az nem lesz olcsó. Viszont ha nem erre kellene, még mindig azt mondom, jobban megéri mint az intel. Csak az én esetemben ez nem sok vigasz.
  • sakkay
    Engem is Tom..de nyugodjál meg. Kicsit hamar felkapod a vizet, azt szoktam figyelni.
  • zmok
    +1
  • VO101 tvr
    Béke. Engem érdekel amiket felteszel a TF munkájáról. Lényegesen többe nézem őket, mint a BoS gyártóit! Szóval toljad az infot. A tervezett észak-afrikai planeset (az olasz gépekkel!!!) az új térképpel pedig jól megfingatja majd a szovjet gépes játékot. 1941 és 42 a nyugati és a mediterrán fronton ... több nem is kell nekem
  • VO101Tom
    Anglia tél közepén. Látsz rajta zöldet? Igen. Fradizászlót? Nem. Akkor meg miért beszélsz hülyeséget? A fikázás, az bezzeg megy.

De ha ennyire vágod a témát, hogy mit és hogy kellene, akkor miért itt koptatod a billentyűzetet? Ott a TF fórum, pakold fel a rajzaid, vagy más képeket, és győzködd őket. Én szimpla jófejségből osztottam meg eddig itt a képeket, mert a társaság nagy része nem olvas angol fórumokat. De 2 hsz-en kívül csak azt olvasom, hogy ez miért szar meg az miért nem jó. Erre viszont sem kíváncsi nem vagyok, sem értelme nincs. Akit érdekel, ahhoz majd eljut az infó TS-en vagy máshol.
  • Zpogi

@Leon, a nem szükségeseket töröld légyszi, thx
  • Zpogi
    Akkor így
  • Zpogi
    Na mégeyszer...

• Zpogi
    Egyébként volt szó áttextúrázott tájról is, csak ahogy Tom írta abban az időszakban nem volt ennyi hó.

• Zpogi
    Nem tökéletes a játék ez tény, de A TF mindent megtesz annak érdekében ,hogy jobbá - játszhatóbbá tegye mindenki számára. Teszik ezt ingyen a szabadidejükben, ezért én rohadt hálás vagyok nekik és szarok rá ,hogy milyen a téli táj,nem bántom érte őket. Mert, ha ők nem csinálnák azt amit, akkor még mindig azzal a bugos szarral játszhatnánk, ahogy Iljáék ránk hagyták. Lesz majd Málta térkép is megfelelő plane set-vel, és ha az kész lesz akkor lássam még egyszer a csatornát, amikor a hátam közepét.
  • Zpogi
    NO comment...

• Lysandus
    Akkor szerinted mégis mivel van baj?

Írtuk azt is, hogy télen a lombhullató fákon nem szokott levél lenni... Arra azt írtad, hogy levél nélküli fák nem lesznek. Akkor talán nem kellene erőltetni a téli tájat...
  • Zpogi
    Off

Imádom ezeket...

• Solt
    Most mondjam azt, hogy megmondtuk? :)) AMD ár/érték arányban jó az arcade játékokhoz, és nagy felbontáshoz... Szimhez Intel cpu kell! ;)
  • Her Laca
    Jut eszembe.
    Az amd két dolgot nem tud csinálni. Procit és vga-t .:)
    Na most kezdődhet:)
  • Her Laca
    Persze hogy megmondtuk:)
    Mert ugyi okos ember miből tanul?
    Na kezdődhet a flame:))))
  • he112
    " De amit te mondtál, hogy télen nem lehet ilyen zöld, olyan dolog, amivel pont nincs baj."

jaaj

télen az örökzöldeken meg a fradi zászlón kívül te zöldet nem látsz.Nem úgy mint a kép jobb oldalán lévő szántóföld. bocs de ez van a többi csak
  • VO101Tom
    Mondtam én, hogy tökéletes? Nem. De amit te mondtál, hogy télen nem lehet ilyen zöld, meg amit a másik kolléga, hogy szarok a hófoltok, ez két olyan dolog, amivel pont nincs baj. Az meg, hogy kinek mennyi hó kell ahhoz, hogy télinek lásson egy tájat, az teljesen szubjektív, és épp ezért nem is érdekel senkit.
  • Lysandus
    Azért ez még messze van a tökéletestől Tom, akárhogy is nézzük...
  • VO101Tom
    Most tekintsünk el attól, hogy Angliában 1940 telén nem volt hó, 41 januárban is csak kevés (Igen, a TF korabeli időjárás jelentések alapján döntött ez a textúra mellett, hoppá), a hóval borított táj azt teljesen különbözik a többi évszaktól. Skin cserével nem lehet megcsinálni. A hónak vastagsága van, az ellepi, beborítja és kisimítja a talaj egyenetlenségeit. A hóban a nyomok meglátszanak, a járművek belesüppednek, az utak szélén pereme van, rátelepszik a fákra, épületekre. Befagynak a folyók (szilárd lesz), van amikor azt is elfedi. Qrvára nem csak abból áll, hogy "fessük be fehérre a ződet azt' jóvan".
  • sakkay
    Bocs 4200-ra van húzva, most olvasom , hogy elírtam. A proci a tuning hűtővel, alaplappal eladó, ha valakinek mondjuk Batlefieldezni kell kiváló rá. 1.5 hónapos, priviben írj..
  • he112
    "Hogy aztán ki épp milyen árnyalatra emlékszik, mit szeretne, vagy a monitorán mit lát, az nagyon szubjektív."

lol még szubjektív. maradjunk annyiban hogy ez nem egy téli táj,hanem csak pár bepaintezett fehér paca

• sakkay
    Ide is berakom, pedig tudom mi jön ezután, de mások okulására megteszem.
    Igen megmondtátok.
    "Mindig is AMD párti voltam. Ok az intel erősebb, de ugyanannyi pénzért az AMD jobban teljesít.
    Ez talán még most is igaz-csak sajnos a most vett AMD 6300 6 magos 3500Mhz :D (4500!!!Mhz-ra van húzva stabilan) procimat sikerült tesztelnem-mivel én állítottam össze és telepítettem a haverom gépét ami intel(i5)-szóval sikerült összehasonlítani a két gépet. A videókarim erősebb 20%-al....Gtx580, az övé gtx 660 oc. De gyerekek a Rise of flight nevű szimben-kb 30-40% jobb az fps miközben a videókarija gyengébb, a shogunban pedig a legjobb grafikai teszten nekem 51 pont, neki 55. Alacsonyabb felbontáson és dx9-en pedig nekem71, neki 119. No comment.... Persze lehet a Róma kihasználja a több magot, de nem hinném.
    Szóval ős AMD-s ként mondom, a Rómáhozés a szimekhez(hacsak nem lesz drasztikus változás) intel kell.
  • Her Laca
    Nézzétek csak.