91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    Pontosan ez történt velem is csak "Klivlendben" 99'-ben.A "Bakáj-ródón" laktunk ott aztán volt minden,éjjel még a rendőrök is kettesével jártak mellényben 12mm-sel.
  • Solt
    Ez minden nációra jellemző... kimész külföldre, ismeretlen helyre, értelemszerűen valami biztos pontot keresel, aminek egy hazád fia pont megfelel. Na most ezt a gerincoszlop nélküliek hajlamosak kihasználni. Thaiföldön is ezt játsszák egymással a lengyelek, románok, oroszok, németek, és "természetesen" a magyarok is. "Iparág" épül az otthonról jövők lehúzására... :S
  • Sanyo
    A mexikóiakkal nagyon jól kijöttünk, ők spanyolul tanítottak, én meg őket magyarul. Az egyik annyira tökélyre fejlesztette, hogy reggeli közben majdnem tökéletes magyarsággal bekiabált az amcsi főnöknek (aki egyébként rettentő jó fej volt), hogy "hé te, faszfej!". :D
  • Sanyo
    Észak Karolinában éltem fél évet, 13 éve. Azóta sok minden változhatott, de a feketéket nem nagyon szerették. Nekem úgy tűnt, hogy a mexikóiakkal nem volt különösebb gondjuk, talán azért mert azok is sokat dolgoztak, mint mi.

A politikusokról ugyanúgy megvolt a véleményük, mint mindenhol máshol, kb. akkor választották meg Bokor Gyurit elnöknek, könnyesre röhögték magukat a bugyuta vicceken. :)

Akinél laktunk az két munkahelyen dolgozott, hogy fenn tudja magát tartani. Szépen bejártuk Goldsborót, később mondták hogy melyik utcákba ne menjünk éjjel, de nappal nem volt semmi gond. A Walmart parkolóban próbált lehúzni egy csoki (elfogyott a benzinje és kéne pár dolcsi), úgy tettem mint aki nem érti, sorry és el.

Azt is el kell mondanom, hogy a Greyhound busztársaságnál iszonyat sok fekete dolgozott akkor, a sofőrök között volt fehér is. Akik nekünk segítettek eligazodni, tájékozódni és pakolni, a feketék voltak. Pozitívan álltam mindenkihez és ezt értékelték is. Aki ott velem kicseszett az a másik magyar, így ha bárhol is vagyok külföldön, igyekszem elkerülni a legközelebbi magyart. Nagy ívben.
  • artivizsla #67537

Arról azért írhatnál pár sort, hogy Amerikában hogyan élik meg a multi-kulti világot, meg a rengeteg kultúra egymás mellett élését. Mindenki azt mondja, hogy sok kérdésben nagyon más sófra jár az agyuk, de ők ezt egyébként otthon hogy kezelik? ( arabok, zsidók, négerek,spanyolok...)
    Azt látni, hogy itt Európában ez egyre nagyobb probléma és nem is nagyon tudja - akarja - senki kezelni elfogadható mértékben és ez elég nagy problémát fog még okozni szerintem a közeli jövőben.

Tegnap olvastam egyfajta kezelési módot a problémára :
    "...Nem a putrit kell a városba vinni, hanem a törvényeket a putriba..."
  • sakkay
    Megnéztem...2 ből semmi.
  • Hecker007
    Játékban nézd meg a különbséget, ne ilyen kamu 3trémárkban, ezek a programok akkor is hazudnak ha bezárod őket...
  • sakkay
    Mondom, 3dmarkban-legalábbis az fps szerint így van.
    Na majd mindennél megnézem.
  • artivizsla #67533
    A diktatúra az eddig is meg volt a térség országaiban, ebbe tenyereltek bele az öböl háborúval és az arab tavasszal. Mondjuk, ha a diktátorok egy kis mannát juttattak volna vissza a népnek is, lehet, hogy még most is maradhattak volna a helyükön. Azért Szíria mégis megérne egy misét. A térség egyik legszilárdabb arab állama, a radikálisok labdába sem rúghattak és a fiatal Asszaddal a nyugat is szót tudott érteni és mikor láttak, hogy az általuk kirobbantott arab tavasz kisiklott, mégis meglépték azt, hogy megborítják ezt az országot is, amely egyébként jó úton haladt az Izraellel való békekötésben is. Az eredményt láthatjuk itt a neten is.
  • LeonSilver
    Erre azért kíváncsi lennék...!!

"A Virtu MVP az integrált videó vezérlő és a videokártya teljesítményének összevonására is képes, így a renderelés teljesítménye hatékonyan növelhető.A Virtu MVP persze picivel több, mint egy egyszerű virtualizációs technológia. A repertoár része a Virtual Vsync eljárás is, amely lehetővé teszi, hogy az adott játékon belül a képkocka/másodperces sebesség a megjelenítő képfrissítési rátája fölé emelkedjen, méghozzá úgy, hogy eközben nem okoz akadozást, azaz ún. „tearing”-et. Az elgondolás célja a beviteli reszponzivitás növelése a tradicionális Vsync eljáráshoz képest. A Virtual Vsync eljárás mellett a HyperFormance technológia is rendelkezésre áll, amely a hatékony renderelésben segédkezik, így a sebességet – és a reszponzivitást – akár 30%-kal is képes növelni. A felsorolt technológiákban rejlő lehetőségek persze nem minden játékban aknázhatóak ki, csak azokban, amelyek kínálnak Virtu MVP támogatást."
  • LeonSilver
    "A Virtu MVP tulajdonképpen nem más, mint egy GPU virtualizációs szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a rendszer az aktuális terhelés függvényében észrevétlenül, automatikusan váltogasson az integrált videó vezérlő és a videokártya között. Ezzel a módszerrel mindig az adott feladatnak legmegfelelőbb vezérlőre támaszkodhat a rendszer, ami hatékony energiafelhasználást tesz lehetővé."

" Rendszermemóriából 2 GB-nyi ajánlott. "

• Her Laca
    Mindamellett az emberi természet mellett a vallási (bármilyen) fanatizmus az egyik leg! kártékonyabb dolog a világon. Mondjuk hozzá csaphatjuk ,még a nacionalizmust,a különböző politikai oldalakat fanatikusan követőket is.
    És mivel az ember irányítható ( a többség mindenféleképp),így pikk pakk összejöhet bárhol egy jó kis dzsembori ,még messzire sem kell ezért menni mint megjegyezte itt valaki ugye. Kortól sem függ a dolog. Egy 8-10 éves gyerek is képes gyilkolni. Persze ha éppen ő kap egy sérülést akkor torka szakadtából tud sírni (elvégre gyerek még ) ,bár láttam én már felnőtt férfiakat is hasonlóan viselkedni.
    A közel keleten addig nem lesz béke és rend sem,amíg a vallás ilyetén mértékben befolyásolhatja az életüket sajnos. Vagyis pontosítanék.
    Ott diktatúrának kell lennie,máskülönben ez van.
  • sakkay
    Köszi.Érdekes mert pl a sógun2-nél egyértelműen 15% rosszabbul futott. Majd tesztelem.
  • Her Laca
    Na így.
  • Her Laca
  • Lysandus
    A virtu MVP azt csinálja, hogy valahogy az alaplapi integrált videókártya és a videókártya teljesítményét "összehozza". Besegít egyik a másiknak. Ártani nem árthat, kapcsold be, ha gondolod.
  • Sanyo
    Köszönöm. :)
  • sakkay
    ja. én sem értem mi ez...Nem is agyalnék rajta, csak hát a 3dmark nem olyan szar teszt progi...bár ezek szerint minimum korrupt..
  • LeonSilver
    Ebből gondolom: "Step 1: Connect the monitor cable to an onboard graphics port."
  • Her Laca
    Ha mexikóban ahbarozó arcok gyilkolásznak 8 tól 60 éves korig akkor lehet onnan is.
  • LeonSilver
    Fingom nincs, hogy mi ez :D de nekem úgy tűnik, hogy az integrált VGA-val működik. Vagy nem...
  • Lacusch69
    Biztosan szíriai felvételek voltak?
    A kaotic.com-on főleg mexikóinak (drogháború) mondják az ilyen jellegű filmeket.
  • sakkay
    Srácok intelesek...mivel én kb a celeron óta AMD használok-tam eddig, nem nagyon vagyok tisztába az Inteles dolgokkal. Na most van ez a virtu MVP dolog-rajta volt a telepítő CD
    (i-5 3750k+Asrockz77 pro3 alaplap).
    Ha bekapcsolom mark 11-ben 6300 pont helyett 7800-at kapok...De viszont nem tűnt saját szemmel egyértelműnek a dolog, és bizony játékok-rof,clod,esetében nincs is változás. Kérdésem: ez valami parasztvakítás, vagy jó ez, csak nem használják a progik. Amúgy a ROF rajta van az MVP listán is.
  • artivizsla #67518
    Sanyo USA barát politikájának is kedvezzünk annyiban, hogy ezen háború esetében, szégyen-szemre az USA-nak kellett, a világ csendőre szerepére hivatkozva rendet vágni a térségben, a b@lfasz-tehetettlen EU-s politikusok helyett, jó példát mutatva arra, hogy egy beavatkozásnak lehet jó következménye is. ( Az, hogy közben az oroszoknak néha nyomtak egy kis fricskát itt-ott, az belefér a nagypolitikába. )
  • VO101 tvr
    Nyilván. Ami változott, hogy akkor még nem volt internet, éppen csak a mobiltelefon terjedt.
  • artivizsla #67516
    Annyit azért hozzá lehetne tenni, hogy egy kis erőszakért nem kell messzire menni, a Délszláv háború nem is olyan régen zajlott Európa közepén és brutalitásban semmiben sem maradt el az arab tavasztól és azt is fotelból nézte élő adásban a hozzáértő közönség.
  • VO101 tvr
    És tényleg levették a videot. Mondjuk a mindentől függetlenül is durva volt nagyon. A lefejezésnél egy darabig csapkodott, nem egy szamurájkarddal dolgozott. Nem utolsósorban láthattunk több 10 évesforma kiccsákót fegyveresen a katonák között, igencsak arrogáns fizimiskával.
    Nem vagyok meglepve, hogy visszakapják a gázt. Megfordult a széljárás...
  • artivizsla #67514
    Igen, csak a nyugat álláspontja jelenleg az, hogy van a csúnya kormányoldal és a támogatandó felkelők. Mégis mit vártak, mikor látták, hogy az egész arab tavasz félresiklott és jól destabilizálták a közel-keletet? Vagy pont ezt akarták ?
  • sakkay
    Abszolút nem védve őket-van ott akkora felfordulás, nincs olyan , hogy egységes"felkelők", van a kormányerők, meg egy csomó ilyen olyan okból összeállt szervezet'. Pont ezért nem merik(ték) eddig őket teljes erőből támogatni, mert egyre jobban nyilvánvalóvá válik a r. iszlamista szervezetek hatása. Amúgy az igaz..párszor bemutatnám ezeket élesbe a tv, had lássák páran miről is beszélünk.
  • Lacusch69
    Hát, az én linkem ehhez képest matiné. (T72-est semlegesítik (IED?), egyik srác elfut belőle, a másik nagy nehezen kimászik leszakadt lábszárral, a felkelők meg céllövészetet tartanak, amikor egy lábbal menekülni akar...)
  • artivizsla #67511
    Fejbelövések, kivégzések, lefejezések, kibelezések élőben, kitakarás nélkül, minden mennyiségben. A felvételeken a nyugat által támogatott demokratikus ellenzék fegyveresei láthatók, de mondjuk ez mindegy is, mert a háború ezen szakaszában már napi szinte megtörténnek ezen dolgok bárhol Szíriában.
  • Lacusch69
    Én nem láttam, törölhették (a link csak a kezdőlapot adja).
    Kb. miről szólt?
  • artivizsla #67509
    Lacáét megnéztem tegnap, elég volt az is, sőt...
  • Lacusch69
    Biztosan lesz "virágbóti" verzió is az elején, az alapján el lehet dönteni, hogy foglalkozzunk-e vele.
  • Lacusch69
    Betettem egy videót pár napja a HT topikba, milyen lovagiasak a felkelők... (18+!)
  • LeonSilver
    Szintén zenész!
    Egyrészt a CloD is jól nézett ki videókon és az, hogy egyre faszább a cucc NEM az 1c érdeme, ugye! Pedig mint látjuk lehetett volna sikeres is, nem is kicsit a cucc.

Mennyit is csengettünk annak idején fater?? 50$-t ugye?
  • Her Laca
    Igazad van. Ki kell próbálni. Éppen ezért és a múlt béli tapasztalatok tükrében nincs az az isten, hogy én pénzt adjak érte pusztán ígérgetésekre alapozva.
  • artivizsla #67504
    Játékos szempontjából talán az lett volna mégis a legjobb, ha a két szimulátor - Clod/BoS - helyett egy marad és az fejlődik nagyobb ütemben tovább. Szerintem, még az is belefért volna, hogy a bővítésért valamit fizetni kellett volna, ha már az alapjáték szinte ingyen volt a végefelé.
  • artivizsla #67503
    Történelem.
  • artivizsla #67502
    Kávé mellé.

1.